[QUOTE=marakes;96397]evet öle oldu:)alıcılar da ilgide kusur etmemiş dölar a:)[/QUOTE]
o şefkatli alıcılardan biri de kesin unlimitted'dir..:)
Printable View
[QUOTE=marakes;96397]evet öle oldu:)alıcılar da ilgide kusur etmemiş dölar a:)[/QUOTE]
o şefkatli alıcılardan biri de kesin unlimitted'dir..:)
[quote=jerfin;96403]o şefkatli alıcılardan biri de kesin unlimitted'dir..:)[/quote]
sabah almış da yanlız başına pek şevkat gösterememiş:)
[quote=marakes;96404]sabah almış da yanlız başına pek şevkat gösterememiş:)[/quote]
gösterdik de, bir yere kadar.
Jerfin'e de mesaj yazdım da, yoğunmuş okuyamamıştır.
Jerfin, demiştim ki, "doları 1,7115'lere kadar vermişler, sanırım yük sana ağır geldi, ama ben el attım 1,7130'lardan merak etme"
sonradan da öğlen yemeğine çıkmadan önce benden buraya kadar deyip 1.7290 ortalamayla verdim.
daha ne şefkati istiyorsunuz yawww! :..::..:
vob30 da shortlamış ayu şevkati:)
[QUOTE=unlimitted;96405]gösterdik de, bir yere kadar.
Jerfin'e de mesaj yazdım da, yoğunmuş okuyamamıştır.
Jerfin, demiştim ki, "doları 1,7115'lere kadar vermişler, sanırım yük sana ağır geldi, ama ben el attım 1,7130'lardan merak etme"
sonradan da öğlen yemeğine çıkmadan önce benden buraya kadar deyip 1.7290 ortalamayla verdim.
daha ne şefkati istiyorsunuz yawww! :..::..:[/QUOTE]
bende 1,7320 e taşıdım işte.. daha napim..
ee yoruldum taşımaktan, sana teslim ediyorum artık..
kapanış senden sorumlu artık. sana teslim ettiğim seviyenin altında kapanış olmasın lütfen..:..:
[QUOTE=marakes;96385]siz hngisini kullanıyorsnz vobix foreks,matrix?
kafiyeli oldu biraz ama:)[/QUOTE]
Titanyum ve bıcırık sistem sadece forekste çalıştığı için mecburen foreeks kullanıyorum. Şirkette de foreks vardı. Alışkanlık da var.
Fantazi shortlarıma devam.
[quote=jerfin;96407]bende 1,7320 e taşıdım işte.. daha napim..
ee yoruldum taşımaktan, sana teslim ediyorum artık..
kapanış senden sorumlu artık. sana teslim ettiğim seviyenin altında kapanış olmasın lütfen..:..:[/quote]
ben endekse pençe attım 975'ten ama dolar sende diye. eheh.
bak şu anda dolar boşta. taşımak isteyen var mı arkadaşlar ekibe katalım! :..::..:
syn unlimetted sizden endeksi shortlayan bi ayu şevkati göstermenizi bekliyodum..:)
15:30 çubuğuyla 30 dk periyodunda net sat sinyali gelsede halen flat..
[IMG]http://i41.tinypic.com/8x0cwm.gif[/IMG]
[quote=marakes;96411]syn unlimetted sizden endeksi shortlayan bi ayu şevkati göstermenizi bekliyodum..:)[/quote]
gayet shortladım marakes.
şefkatimin 5'te 2siyle. ama gördüğüm kadarı ile endeksin aynı noktaya dönme çabası var, olursa bi tokat daha atıcaz demek ki. olur beşte üç şefkat! :D
ters gösterge cimcime en iyi alıcı olmus..
py bilet kontrolü yapıyor trende :)
Astatin 5 dklık sistemle açtığı kısaları 200 puan kara kapattı....
CITIGROUP, MOODY'IN GE'NIN NOTUNU INDIRMESINI BEKLIYOR
CITIGROUP, MOODY'IN GE'NIN NOTUNU INDIRMESINI BEKLIYOR
-MATRIKS-
Adamlar halen ahkam kesiyor ya
Bu arada altın düşüşe geçti
[QUOTE=Astatin;96417]Astatin 5 dklık sistemle açtığı kısaları 200 puan kara kapattı....[/QUOTE]
diger sinyale kadar tutacam ben astatin en azndan rally dusus moddan kurtulana [B][U]kader[/U][/B]
Hafta sonu pozisyon ayarlamalarını nasıl düşünüyorsunuz?
[QUOTE=Astatin;96417]Astatin 5 dklık sistemle açtığı kısaları 200 puan kara kapattı....[/QUOTE]
benim sistem hala bekle diyor...dng
3/5 kısa.
ama üşümeye başladım. üstelik şort kırmızı her an üzerine bi kamuflaj çekebilirim. :..:
Jelibon sp ne zaman boğa tuzağı olmaktan çıkar.
[quote=TIFIL;96421]benim sistem hala bekle diyor...dng[/quote]
yerim sistemleri :) piyasa yine yatay modda...taktiğim şu; kısa periyot sistemle pozisyon aç (5 dk), 200-300 karı gördüğün an al..çünkü diğer sinyal gelene kadar çarpılam durumları oluyor...500 kontratta 200 puan, 10000 ytl kar eder yeter....................
.kom.kom.kom
fx ci sadece 5 dk lık periyotta mı satta senin sistem ?
açıklamak istemezsem anlayışla karşılarım :)
ana sistemin benimkiyle yakın noktalarda sinyal üretiyor diye soruyorum benim ana sistem satı için 250 puan falan daha lazım..
biletsiz yolcuları indirmeye devam ediyor py..
şu son yarım saatlik işlemleri çok şıktı.
kapanış nasıl olacak bakalım ?
fdow da saatliklerde uyumsuzluk var..tabiki aşırı alım olunca bu dahada önemlidir..ya kısa ya flat olunmalı kanımca..sistemde zaten longcoverde ..
tcell in tekniği iyice bozuldu... artık bi yukarı atak daha şansı kalmadı bana göre..
geceye short devam.. dow bugün de % 4 artı yapmaz artık dimi.:)
şimdi çıkıp long um desem acaip bir dehşet ve şaşkınlık fırtınası olur ha :) .kom.kom:)değilim değil
[COLOR="Red"][/COLOR][QUOTE=YAVUZHAN;96426]biletsiz yolcuları indirmeye devam ediyor py..
şu son yarım saatlik işlemleri çok şıktı.
kapanış nasıl olacak bakalım ?[/QUOTE]
29500 desem çok mü kötümser olurum..:..:
ben biraz üşüdüm. hareketleri beğenmedim. zannımca kırmızı şortum boğaların tikatinden kaçmadı. çok zorlamanın anlamı da yok.
fantezi şortları hariç alayı flat!
[QUOTE=Astatin;96429]şimdi çıkıp long um desem acaip bir dehşet ve şaşkınlık fırtınası olur ha :) .kom.kom:)değilim değil[/QUOTE]
sen en iyisi bizi dehşete düşürme fikrinden vazgeç..:)
Yoksa iyimsermi :)
[QUOTE=Astatin;96429]şimdi çıkıp long um desem acaip bir dehşet ve şaşkınlık fırtınası olur ha :) .kom.kom:)değilim değil[/QUOTE]
kahramanlıva gerek yok pşşşt :D
[quote=abka;96427]fdow da saatliklerde uyumsuzluk var..tabiki aşırı alım olunca bu dahada önemlidir..ya kısa ya flat olunmalı kanımca..sistemde zaten longcoverde ..[/quote]
[IMG]http://i39.tinypic.com/2q83j1g.gif[/IMG]
[quote=jerfin;96432]sen en iyisi bizi dehşete düşürme fikrinden vazgeç..:)[/quote]
FXciyi şok edeyim dedim..bi efkarlanır ağıt yakar falan diye:p
Bu arada tiksindim Nisan vadedende...
[quote=TIFIL;96430]
29500 desem çok mü kötümser olurum..:..:[/quote]
kesinlikle :)
zelontymolanov
severim güzeli gençüse
[IMG]http://img149.imageshack.us/img149/6315/zelont.png[/IMG]
dow gelmiş 6500'den 7250'ye.. artık longlar shortlardan çok daha tehlikeli...
[QUOTE=Astatin;96436]FXciyi şok edeyim dedim..bi efkarlanır ağıt yakar falan diye:p
Bu arada tiksindim Nisan vadedende...[/QUOTE]
biz sana sevdiririz yeniden nisan vadeyi... sen gel yanımıza, gitme boğaların yanına..:..:
[IMG]http://i43.tinypic.com/vh53z8.gif[/IMG]
[quote=fXci;96434]kahramanlıva gerek yok pşşşt :D[/quote]
Histem long diyo ama cum akşamı bugün.... haftasonu IMF le anlaştık denir, birileri fantazi şortları margin call lar eşliğinde parçalar ptesi, tersi olur bişey olur longlar bi anda longcuk olurlar...gereği yok çünkü bize az stres lazım hem de daha çok... (çok az manasında)