-
[QUOTE=mbm;29503]pazartesi niye kesin sn bullmarket...
dur bakalım bugünü kapatmadık daha...
nerden kapatacagız...süprizlere açık olmak lazım.....:D[/QUOTE]
Kapanış buralardan olabilir, dahada yukarı olabilir, olabilirde olabilir, ama bugün 51000 civarıda olabilir, saygılar.
-
[QUOTE=mbm;29503]pazartesi niye kesin sn bullmarket...
dur bakalım bugünü kapatmadık daha...
nerden kapatacagız...süprizlere açık olmak lazım.....:D[/QUOTE]
Kapanış buralardan olabilir, dahada yukarı olabilir, olabilirde olabilir, ama bugün 51000 civarıda olabilir, saygılar.
-
-
-
long tutan kac kisi var ? ben hale long system short signale kadr
-
long tutan kac kisi var ? ben hale long system short signale kadr
-
[QUOTE=hexen;29507]long tutan kac kisi var ? ben hale long system short signale kadr[/QUOTE]
long devam sayın hexen
-
[QUOTE=hexen;29507]long tutan kac kisi var ? ben hale long system short signale kadr[/QUOTE]
long devam sayın hexen
-
50600-50700 potaya girdi, güniçi kısa yapanları kapattırırlar.
-
50600-50700 potaya girdi, güniçi kısa yapanları kapattırırlar.
-
Çok zorlama çıkış oldu. ıtki olsaydı mal alamazdık zaten düzeltme olduğu besbelli bence histerik düzeltme şeklinde. Burdan yeni long açmak cesaret ister. Benden paso. Keltoş belirmeden tüymek lazım.Burdan Ekim vade shortladım.
-
Çok zorlama çıkış oldu. ıtki olsaydı mal alamazdık zaten düzeltme olduğu besbelli bence histerik düzeltme şeklinde. Burdan yeni long açmak cesaret ister. Benden paso. Keltoş belirmeden tüymek lazım.Burdan Ekim vade shortladım.