nasıl bir piyasa olduk? nasıl iş bu?
dışarısı çıkar çıkmayız, dışarısı düşer düşmeyiz...
hale bakın DAX %2 yukarıda biz +200 puan.
Printable View
nasıl bir piyasa olduk? nasıl iş bu?
dışarısı çıkar çıkmayız, dışarısı düşer düşmeyiz...
hale bakın DAX %2 yukarıda biz +200 puan.
atraksiyon isteyene dax var..yıne %2 yı bulms ılla gun ıcı %3 4 marj yapıo nası bı endeks se bu
Önümüzdeki bir ay doların yükselme ihtimali düşük, long taşısaydım 1.710 da stop olur yeni alım için 1.60 lerden yukarı dönüşü beklerdim...
[quote=hilm;96756]Önümüzdeki bir ay doların yükselme ihtimali düşük, long taşısaydım 1.710 da stop olur yeni alım için 1.60 lerden yukarı dönüşü beklerdim...[/quote]
aylık pozisyon taşıma yeteneğine sahip olsam az önce söylediğim 48.000 kontrat açma kapasitesine de sahip birisiydim. :..:
Arkadaşlar Fortis garantiden ne istiyor kim bu oyuncu bilen varmı 10.000.000 lot satmılar cumada boyle yaptılar.
mecnur tayfası yine işbaşındamı ?
[QUOTE=activex31;96758]Arkadaşlar Fortis garantiden ne istiyor kim bu oyuncu bilen varmı 10.000.000 lot satmılar cumada boyle yaptılar.
mecnur tayfası yine işbaşındamı ?[/QUOTE]
VOB Trader a sor. O takip ediyordu GARANdaki Fortisi.
fortıs garandaki trader.yanı orda ne hareket doncekse ondan sorulur..nadiren onun hareketlerının tersıne iş oluyo orda..tabı bunu farkededıp de poz alan sayısı artmıssa adam da yanls fıkrler olstrmak ıcn hareket edıcektır.fakat dedgm gıbı agrlıklı olarak yön konusnda ipucu verir.mecnur a orası bi gömlek de buyk gelır ayrıca:..:
selocanıma avatarlı destekcelll..:D
[quote=jerfin;96761]selocanıma avatarlı destekcelll..:D[/quote]
itiraf et seviyomusn sevmiyomusun selo yu:)?bi destek atıosun bi düşcek diyosun olmuo..
bugün yine sıkıcı bi gün olacak gibi
[QUOTE=marakes;96762]itiraf et seviyomusn sevmiyomusun selo yu:)?bi destek atıosun bi düşcek diyosun olmuo..[/QUOTE]
ehmmm.. galiba platonik bir aşk benimkisi..:..: itiraf.comcelll..:..:
şu an itibariyle bankalar çok zayıf görünüyor.endex30 zayıf duruyor.buralarda tutunamazsak önce 29.600 sonra 29.000 lere kadar ilk etapta satış geleceğini düşünüyorum.Ayrıca bütün göstergelerin teknik olarak al vermiş olması bence düşündürücü.Uzun poz.düşünen arkadaşların dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum...
saygılar...
[quote=jerfin;96764]ehmmm.. galiba platonik bir aşk benimkisi..:..: itiraf.comcelll..:..:[/quote]
hmm tmm.benim de favorim bunubiyereyazdımcell:..:
[quote=activex31;96758]Arkadaşlar Fortis garantiden ne istiyor kim bu oyuncu bilen varmı 10.000.000 lot satmılar cumada boyle yaptılar.
mecnur tayfası yine işbaşındamı ?[/quote]
Mecnur Ankarada ufak kağıtlara takılıyor:))
[IMG]http://img1.blogcu.com/images/b/a/s/basakcant/3a11eb396e4140209304aabed3ee7338.jpg[/IMG]
arkadaşlar dax yüzde 2.6 yı görüyor ama malesef bizim piyasalar geri gidiyor
sabah cnbc-e de işsizlik datalarının yüksek gelmesinden bahsediliyordu
acaba bu datalar yüzünden midir? bir fikri olan var mı acaba ?
eyyyyyyyyyyy dolar longcusu olan arkadaşlar,
aranızda toplayın bi 500 kaat. dolar longlarımı satıp çıkayım dolar kontratından.
dakkasında 100 pips alırsınız. daha önce defalarca örnekleri görülmüş olup yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır..kom
yoksa sürünürsünüz walla böyle bennen beraber 1 pip aşağı 1 pip yukarı :..:
88 kayıltı üye ve 36 misafir...eskiden misafirler kayıtlılardan çok olurdu..demekki insanlar artık giriş yapmayı tercih ediyorlar..ama hala yazan sayısı az... enteresan..yazmayacak olsamda giriş yapayım....demek :)
piyasa yukarı şekillenmeye başladı bizimkiler bakalım hareket yapacak mı?
[quote=eagle2002;96769]arkadaşlar dax yüzde 2.6 yı görüyor ama malesef bizim piyasalar geri gidiyor
sabah cnbc-e de işsizlik datalarının yüksek gelmesinden bahsediliyordu
acaba bu datalar yüzünden midir? bir fikri olan var mı acaba ?[/quote]
11.02.2009 tarihinde DJ 7.959
09.03.2009 tarihinde DJ 6.547
düşüş oranı: %17den fazla.
11.02.2009 tarihinde VOB30 33.000
09.03.2009 tarihinde VOB30 29.175
düşüş oranı %11,59
dünyanın lokomotif borsasının hapşurduğunda bizim zatürre olacağımız gerçeğini göz önüne alıp, bizim ekonomimizin çok daha sağlam olduğu saflığını bir kenara bırakırsak, düşüşün DJ'tan, dax'tan daha fazla olmadığı bir ortamda, yükselişlerin de onlar kadar [B]olamayacağı[/B] açıklaması sanırım sorunuzun cevabıdır.
[quote=Astatin;96772]88 kayıltı üye ve 36 misafir...eskiden misafirler kayıtlılardan çok olurdu..demekki insanlar artık giriş yapmayı tercih ediyorlar..ama hala yazan sayısı az... enteresan..yazmayacak olsamda giriş yapayım....demek :)[/quote]
Bu konu uzerine sosyolojık arastırmalar yapılmalı:)
[quote=VOBiX;96768][IMG]http://img1.blogcu.com/images/b/a/s/basakcant/3a11eb396e4140209304aabed3ee7338.jpg[/IMG][/quote]
Jerfının platonık aşkı bu mu:)
İtiraf etmelıyım kı cok karızmatık:..:
(astatıne; al bu da ıkıncı mesaj)
bugün 1 long 1 short sinyalim başarızlıkla sonuçlandı.şimdi ikinci kez long denemesi 29950 den.
stop 5 dakika sat sinyalidir.
Piyasa yukarıdır, (sebep yurtdısı cıkısta)
Pyasa buradan asağı doner (sebep; vob da sebep aranmaz)
(bu da supersonıc piyasa yorumumdur, saygılar)
dowda ki yukseliş hareketi nereye gidiyor Bir bilgisi olan
Altında eksi hareketlenme başladı gibi
dolarda 1,7200'a kale kurdum gördügün gibi Jerfin ama bizim de mermimizin bi sınırı var. hadi gari bi mitralyöz lazım.
nerden bulsak ki acaba. :..:
Euro, dolar karsısında subat ayı baslarından buyana ılk kez 1.30 sevıyesını astı
-matrıks-
5 dakikalıkta tobo görüntüsü var.
[QUOTE=Astatin;96772]88 kayıltı üye ve 36 misafir...eskiden misafirler kayıtlılardan çok olurdu..demekki insanlar artık giriş yapmayı tercih ediyorlar..ama hala yazan sayısı az... enteresan..yazmayacak olsamda giriş yapayım....demek :)[/QUOTE]
Hide Hack eklentisinden doalyı linkleri görmek için giriş yapmak zorundalar.
[QUOTE=unlimitted;96780]dolarda 1,7200'a kale kurdum gördügün gibi Jerfin ama bizim de mermimizin bi sınırı var. hadi gari bi mitralyöz lazım.
nerden bulsak ki acaba. :..:[/QUOTE]
sık biraz daha dişini, eur/usd ye satış gelir az sonra..:)
zort pes ettim
[QUOTE=tuareg;96776][COLOR="Red"]Jerfının platonık aşkı bu mu[/COLOR]:)
İtiraf etmelıyım kı cok karızmatık:..:
(astatıne; al bu da ıkıncı mesaj)[/QUOTE]
o kadar sapıklaşmadım daha:..:.kom.kom
IMKB-100 VE VOB NISAN KONTRAT TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
VOB0300409 NISAN KONTRAT
ENDEKS IKI IS GUNU ONCE OLUSTURDUGU TEPKI SURECININ DINLENME
BOLUMUNU TAMAMLANMAK UZERE.
30.125 ILK ADIMDA HEDEF. 30.125 GECILMESI ILE BERABER IKINCI ADIMDA
BUGUN 30.450 VE BUYUK ADIMDA 2-3 SEANS ICINDE ISE 30.750 HEDEF
OLARAK IZLENEBILIR.
30.125 GEECILMESI ILK ISARET OLACAKTIR.
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
[URL="http://www.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/"]WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/[/URL]
düşemeyen borsa çıkar , çıkamayan borsa düşer
hangisi olacak bakalım :)
raaly modda degil emma lönk sinyalde 5 dakik
kademeler doldu bu arada..
[IMG]http://i41.tinypic.com/1zxnr14.gif[/IMG]
dji 7.170 lerde durur diye düşünmüştüm.38,2 fibo ideal bir geri alış seviyesi idi.fakat orası kesmedi şimdi sırada 50 ve 61,8 ler var...yani 7.400 ve 7.600 civarı...
dow gider gitmesine de biz naapıcaz asıl soru bu.
çok vahşi oldu bu be
29800 destek olarak çalışıyor,göstergeler zayıf..
[IMG]http://i40.tinypic.com/2iizj95.gif[/IMG]