[quote=excali;328261]Benim bildiğim pala, Yarın sabah gapli açar, Yine 750'ye uğramaz.[/quote]
valla bugün kısalsakta ekmeğini anca yarına yeriz zaten..
gab li başladığımız günü düze çıkardık ona şükür der,bu akşam kafa dinleriz :)
Printable View
[quote=excali;328261]Benim bildiğim pala, Yarın sabah gapli açar, Yine 750'ye uğramaz.[/quote]
valla bugün kısalsakta ekmeğini anca yarına yeriz zaten..
gab li başladığımız günü düze çıkardık ona şükür der,bu akşam kafa dinleriz :)
[quote=excali;328270]Benim merak ettiğim şey, bu yorumu , elindeki hangi verilere dayanarak yapıyor?? Euro bölgesini dolaşmış veri toplamış mıdır??:confused:[/quote]
kurumdan kapsamlı matriksi varmış benim duyduğum :::
way**..forumun sayfaları yine hızlı akmaya başladı..geyiksiniz hepiniz :) ama en geyik değilsiniz..hehehehe
KAÇ GÜNDÜR ŞORT POZDA KALANLARI SABAH GAP LARIYLA PATAKLADILAR.BENCE BUNU YAPMAYA KORKUTUYORLAR BEYNİMİZE KAZIDLAR RESMEN VE Bİ SABAH ANSIZIN GÖÇERTECEKLER Mİ ACABA :o
sisteme göre
bugün;
ilk pozisyon -25 puan
2. pozisyon -200
3. poz. bakalım ne ola...
ne boo... seanslar....
----pazartesi net +1.000 puan varmış..
---dünde toplamda -50 puan
arkadaşlar siz ne durumdasınız..
[quote=a.kaya;328276][COLOR=red]KAÇ GÜNDÜR ŞORT POZDA KALANLARI SABAH GAP LARIYLA PATAKLADILAR[/COLOR].BENCE BUNU YAPMAYA KORKUTUYORLAR BEYNİMİZE KAZIDLAR RESMEN VE Bİ SABAH ANSIZIN GÖÇERTECEKLER Mİ ACABA :o[/quote]
bakiyen update olmadığı sürece dayak yemiş sayılmazsın...ne münasebet.dngZİŞD, HİŞD, FİŞD
saldırıyor lebron
NE ŞİMDİ BU HAREKET :o
750 buluşması gerçekleşti nihayet :)
kısa..
[quote=astatin;328278]bakiyen update olmadığı sürece dayak yemiş sayılmazsın...ne münasebet.dngzişd, hişd, fişd[/quote]
oluyor malesef :(
[QUOTE=excali;328270]Benim merak ettiğim şey, bu yorumu , elindeki hangi verilere dayanarak yapıyor?? Euro bölgesini dolaşmış veri toplamış mıdır??:confused:[/QUOTE]
Şarlatanın teki o
Global palanın medyatik şarlatanı
Medyada sanki bi haltmış intibaı uyandırılıdı bunun için anlıyormusun:)))
Maksat medyadan milleti etkilemekti ve başarılı olundu
Herkezi ikinci dibe inandırdı
Millet korktu piyasalar zirve yaptı bu arada
Şimdi çıkmış ikinci dip riski azaldı diyor.
Manyağın önde gideni:..::..:
Ne derse tersini yapıcan bunun gibilerin.
Sistem 400 den satta ısrarla duruyor bende duruyorum ulen gene mi çarpılcaz be :..: