iyi akşamlar, iyi tatiller:yü:
Printable View
iyi akşamlar, iyi tatiller:yü:
iyi tatiller.
iyi iftarlar.
iyi hafta sonları.
Ahada Multipass GDO;
Zati çok yavaş bir sistem olan Multipass ile, en az onun kadar yavaş ikinci bir sistemi melezleştirdim..Bu iki yavaş sistemin (biri %50 diğeri %59 getiri ile koşmakta olan) çarprazladım. Orjinal hallerindeki hiç bir değer ve paremetre ile oynamadan Genleri ile oynadım...Süperposition yaptım..Test aşamasındadır..
Haftasonu repaint muhabbeti olursa yabancı kalmasın.hehehehe...
Miras değil alınteri...pardon..repaint değil alınteri..hehehe.
[IMG]http://i37.tinypic.com/2n6yxzk.png[/IMG]
Gece kabusumda repaint görecem sanırım... :::
[QUOTE=Astatin;279432]Ahada Multipass GDO;
Zati çok yavaş bir sistem olan Multipass ile, en az onun kadar yavaş ikinci bir sistemi melezleştirdim..Bu iki yavaş sistemin (biri %50 diğeri %59 getiri ile koşmakta olan) çarprazladım. Orjinal hallerindeki hiç bir değer ve paremetre ile oynamadan Genleri ile oynadım...Süperposition yaptım..Test aşamasındadır..
Haftasonu repaint muhabbeti olursa yabancı kalmasın.hehehehe...
Miras değil alınteri...pardon..repaint değil alınteri..hehehe.
[IMG]http://i37.tinypic.com/2n6yxzk.png[/IMG][/QUOTE]
paint var bence o sistemde patron ayıp valla ... üvvv .. ühüühühü .... :::::::D:D:D
[quote=selçuklu;279456]paint var bence o sistemde patron ayıp valla ... üvvv .. ühüühühü .... :::::::D:D:D[/quote]
bak bu dow var ya, feciii dusecek, sinyal geldi.::: paint, maint bilmem ben, uwwww:eek:
[quote=nunu;279457]bak bu dow var ya, feciii dusecek, sinyal geldi.::: paint, maint bilmem ben, uwwww:eek:[/quote]
Ben short'dayken düşen Dow görmedim daha... Olursa ilk olur... :..:
[QUOTE=nunu;279457]bak bu dow var ya, feciii dusecek, sinyal geldi.::: paint, maint bilmem ben, uwwww:eek:[/QUOTE]
nuni apla ....cuma ya yatay gidiyor ya çöküyor ... yatay cuması gibi bu cuma ...o:o:o::::::::: tabi sen amerikadasın daha iyi bilirsin .. üvvvv sinyal geldi diyosan olabilir yani ... teprik ederim ..
[quote=Strategist;279458]Ben short'dayken düşen Dow görmedim daha... Olursa ilk olur... :..:[/quote]
yoo, oyle deme, bozuk saat olayi yani, anladin sen onu:..::..::..:
[quote=selçuklu;279459]nuni apla ....cuma ya yatay gidiyor ya çöküyor ... yatay cuması gibi bu cuma ...o:o:o::::::::: tabi sen amerikadasın daha iyi bilirsin .. üvvvv sinyal geldi diyosan olabilir yani ... teprik ederim ..[/quote]
heee, sinyal geldi. bir de iftar saati gelse:rolleyes:
[quote=nunu;279461]heee, sinyal geldi. bir de iftar saati gelse:rolleyes:[/quote]
Atla jet uçağına, güneşin çoktan battığı bir memlekete git, iftarını orada aç, sonra geri dön... ::: :::
Jet uçağı nereden mi bulacan? Yoksa sende ayda %10000 kazandıran sistemlerden yok mu? Bak herkeste varmış. :p :)))
[quote=selçuklu;279456]paint var bence o sistemde patron ayıp valla ... üvvv .. ühüühühü .... :::::::D:D:D[/quote]
patron, mavi ve sarı renk kalmadı yalnız...hepsini karıştırıp yeşil elde etmeye harcadım...şimdi mavi ve sarı lazım oldu..varsa sende bir kaç tüp göndersene:::