-
[quote=jerfin;96829]sistemini yayınlamasan da olur, sonuçlarını paylaş yeter.. mesela şu an ne diyor, longa gel mi diyor, shorta gel mi diyor..:)[/quote]
bağa gel bostana gel diyor...:D
sorun eksik..hangi periyodu soruyorsun? dur biraz daha alevlendireyim ortalığı...bu sistemin yatay piyasa modu var:) mesela bugün bile 275 puan yaptı net 3 işlemde :):D:D:D evet tepkileri alayım.dng.dng
-
[QUOTE=bull market;96828]Evet uzunlarla yola devam..
Asti sistemin grafiğini yolla, bak ne diycem, eğer sistem matriks de çalışyorsa, matriks tüm kullanıcıların sistemini çekebiliyor, arada bi çekiyolar, sistem çalma durumu var yani nasıl olsa, sen bi resim atmışın çokmu?
Şunuda belirtiyim, piyasa al konumundadır, bundan sonra bir müddet boğa olucam....saygılar...[/QUOTE]
Sistem zengini MaTRiKs!
Vatandaş milyon dolara satıyor sistemi ama matriks iki dakikada iç ediyor.
Ne güzel memleket. PYye mi satıyor acaba? :D
-
[quote=fXci;96833]şorta gel bostana gel - longa gel destana gel modundadır .kom[/quote]
arada Neşet ERTAŞ a derinn saygı ve hürmetler...Nice faniye, Bach ve/veya JP ve/veya hangi tür müziği seviyorsanız, aynı dadı heyecanı veya kaliteli müzik dinlerken her ne oluyorsanız onu, %100 TM bir müzik ve ustalıkla yaşatmasını bilen, beyefendilik abidesi...v.s. v.s.
-
[B]Astatin [/B]sistemi çaldırmamak için bilgisayarını böyle kullanıyormuş matriksden nasıl kacırcen gari sistemini :D
[IMG]http://farm3.static.flickr.com/2367/2415018504_7f40c22ed7.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm3.static.flickr.com/2106/2414194397_9a484b1d75.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;96835]bağa gel bostana gel diyor...:D
sorun eksik..hangi periyodu soruyorsun? dur biraz daha alevlendireyim ortalığı...bu sistemin yatay piyasa modu var:) mesela bugün bile 275 puan yaptı net 3 işlemde :):D:D:D evet tepkileri alayım.dng.dng[/QUOTE]
mesela şu an benim sistem; yurtdışında değişim yok, spotta değişim yokken 30,150 ye çekerek feyk attılar diyor..:..:
-
bizim borsa ikince seans cosaçak gibi duruyo
credit suisse 2.seans 10 milyon mal almiş
-
Grafik koyamıyorum! Sistemime göre dax ve fdji'deki düşüş sahte geri çekilme yapıyor.Henüz al sinyali gelmedi ama sanırım bir kopma olacak!
-
[quote=bull market;96838]Evet ciddiyim, arada bir system tester test ediliyor diye bi yazı okumuyormusunuz? ne sandınız yani, adamalar terminal yapacakda, sizin kullandığınız sistemler aynen çekilemeyecekmi sanıyorsunuz? eğer bunu bilmiyordum diyeceksen asti üzülürüm, sen yapma bari bunu, bilmeyen duymayan yok bunu...kayıtlı tüm sistemlerin aynen çekilir ve görülebilir, test ederler bakarlar ne iş diye? hangi ıp adresinden hangi emirleri giriyon hepsi ama hepsi izlenebilir, ben bunda ciddi değil eminim okeymi? saygılar...[/quote]
Ya teknik olarak çok mümkün o ayrı bir konu da...şirket böyle bir şeyi nasıl yapar daah doğrusu yapmayı nasıl göze alır...hımm..araşttiriciim bu konuyu
-
[QUOTE=bull market;96838]Evet ciddiyim, arada bir system tester test ediliyor diye bi yazı okumuyormusunuz? ne sandınız yani, adamalar terminal yapacakda, sizin kullandığınız sistemler aynen çekilemeyecekmi sanıyorsunuz? eğer bunu bilmiyordum diyeceksen asti üzülürüm, sen yapma bari bunu, bilmeyen duymayan yok bunu...kayıtlı tüm sistemlerin aynen çekilir ve görülebilir, test ederler bakarlar ne iş diye? hangi ıp adresinden hangi emirleri giriyon hepsi ama hepsi izlenebilir, ben bunda ciddi değil eminim okeymi? saygılar...[/QUOTE]
[IMG]http://www.google.com.tr/images?q=tbn:weT5-FbXSEQnjM::2.bp.blogspot.com/_cuOpvpGX8uw/SZSYJk7JH-I/AAAAAAAAAIM/eyERvYaKRTU/s400/kucuk_emrah.jpg[/IMG]
hehehe benim hiç Matriksim olmadı ağabey
Fakat duymuştum bu sistemleri çektiklerini
-
ny fed imalat endeksi -32 beklenrken -38.2 geldi..
-
30,400 kırılmadan vobdan cacık olmaz.
-
bugünkü 30150 den ziyade cuma kapanışa yakın gelen satışlar fake ti demek daha doğru olur bence..bakalım 30425 denenecekmi bi kez daha ?
-
[QUOTE=VOBiX;96846]30,400 kırılmadan vobdan cacık olmaz.[/QUOTE]
önce pilav stü kuru yapıyor abisi sonra cacık..
Ana ve ovul sistemlerim su yüzeyinde
Ana sistemim 12 marttan beri su yuzeyinde
-
[QUOTE=VOBiX;96846]30,400 kırılmadan vobdan cacık olmaz.[/QUOTE]
şubat vade sonunda pozisyonlar nisan vadeye taşınırken 30.500-31.500 aralığından taşıdılar pozisyonları.. onun için bu aralık önemli..!!!
-
[QUOTE=fXci;96848]önce pilav stü kuru yapıyor abisi sonra cacık..
Ana ve ovul sistemlerim su yüzeyinde[/QUOTE]
Köpengbalinasının biri bacaklarından tutup suyun altrına çekiverir bir anda.
Gerçi benim sistmeler de alda ama nedense içime sinmiyor.
-
jerfin pozisyonsuzum . kararsızım hexen baba nerdesin
-
Astatin 30025 1/5 fantazi long yapar..yok ya yanlış yazmadım long..:)
-
[quote=bull market;96849]Araştır araştır, explorer, advisordekiler ve system tester bölümleri genelde versiyon değişikliği yapıldığında bikaç gün test ediliyor ayağına çekiliyor, her zaman yapmıyorlar tabii, ama belkide yapıyolardır artık orasını bilmem, ama bu işten anlayanlar bilirlerki seninde dediğin gibi mümkün ve zamanlamasını bilemezsiniz, dediğim gibi, genelde versiyon değişince bu yoldan bişeyler oluyor ama nasıl yaptıklarını teknik olarak bulmak bu kounun uzmanlarınca daha kolay olur, bizi aşar, ben artık matriksde sistem falan çalıştırmmam kararı aldım, çalışanlarda eskiler, dursun onlar:) saygılar...[/quote]
what is the matrix :D
bana biraz paranoya geliyor bunlar ya,teknik olarak mümkündür o ayrı..
-
[QUOTE=Astatin;96853]Astatin 30025 1/5 fantazi long yapar..yok ya yanlış yazmadım long..:)[/QUOTE]
Astatin ben gaza getirmedim demi seni ? ana sisteme uymam 5 dakiklik dal derse dalıcam
-
[quote=bull market;96849]Araştır araştır, explorer, advisordekiler ve system tester bölümleri genelde versiyon değişikliği yapıldığında bikaç gün test ediliyor ayağına çekiliyor, her zaman yapmıyorlar tabii, ama belkide yapıyolardır artık orasını bilmem, ama bu işten anlayanlar bilirlerki seninde dediğin gibi mümkün ve zamanlamasını bilemezsiniz, dediğim gibi, genelde versiyon değişince bu yoldan bişeyler oluyor ama nasıl yaptıklarını teknik olarak bulmak bu kounun uzmanlarınca daha kolay olur, bizi aşar, ben artık matriksde sistem falan çalıştırmmam kararı aldım, çalışanlarda eskiler, dursun onlar:) saygılar...[/quote]
ee nerde çalıştırıyorsun sistemini? ms ?
-
[QUOTE=Astatin;96835]bağa gel bostana gel diyor...:D
sorun eksik..hangi periyodu soruyorsun? dur biraz daha alevlendireyim ortalığı...bu sistemin yatay piyasa modu var:) mesela bugün bile 275 puan yaptı net 3 işlemde :):D:D:D evet tepkileri alayım.dng.dng[/QUOTE]
Eee sonrası ne?
bağa gel bostana gel [COLOR="Red"]shorta gel destan gel[/COLOR] mi?
bağa gel bostana gel [COLOR="DarkGreen"]longa gel destana gel [/COLOR]mi?
-
[QUOTE=mersiyk;96852]jerfin pozisyonsuzum . kararsızım hexen baba nerdesin[/QUOTE]
ben short devammm... az önceki sahte yukarı çekişten sonra rahatladım, yaslanayım arkama..:..:
-
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/6284/newsistem.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;96856]ee nerde çalıştırıyorsun sistemini? ms ?[/QUOTE]
Ben MSte bakıyorum mesela. Tek sıkıntısı 5 dkda bir veri çekme derdi var.
-
[quote=fXci;96855]Astatin ben gaza getirmedim demi seni ? ana sisteme uymam 5 dakiklik dal derse dalıcam[/quote]
:) nayır
-
Bakın akşama IMF haberi var... uzunlardan ve sistemimin al olmasından umutluyum...
Saat 18:30 da bakan ŞİMŞEK basın toplantısıyla IMF ile gelinen son durumu açıklayacak, gelişmeler çok hızlı olabilir, yada gelişmeyi borsa çok hızlı fiyatlayabilir..
Bu sefer güniçi değilde, piyasalar kapandıktan sonra gelecek bu açıklamayla uzunlar şanslıdır bana göre, ama tabii herkesin kendi fikri, flat kalmak isteyende olabilir..
Sonuçta açıklama en sonunda piyasa kapalıyken yapılacak..
Şimdi buna göre herkes ayağını uzatsın, ayağını yorganına göre uzatmayan cezayı büyük öder bence, sonra vay ben duymadım, vay ben düşünemedim demesin, yarın sabaha piyasalar ne yapar en ufak kesin emare yok, ama ben sistemime güveniyorum, yarın sabah terse gelirsekde satar çıkarım, ama geceye pozisyonum risksiz olacak şekilde ayarlayacağım, saygılar....
-
[quote=Astatin;96853]Astatin 30025 1/5 fantazi long yapar..yok ya yanlış yazmadım long..:)[/quote]
Gözlerim Yaşardı .dng:D
-
[QUOTE=YAVUZHAN;96854]what is the matrix :D
bana biraz paranoya geliyor bunlar ya,teknik olarak mümkündür o ayrı..[/QUOTE]
Bana da aracı kurumlardan biri söyledi daha önce. Ama böyle güncelleme ayağına çektiklerini bilmiyordum. Gerçi kim söylerse söylesin bir denetimle ispatlanmadıktan sonra "kimin doğru söylediğini nereden bileceksiniz!"
-
[QUOTE=Astatin;96856]ee nerde çalıştırıyorsun sistemini? ms ?[/QUOTE]
O bana kalsın asti:) orayada kırkızlar gelsin istemiyorum:..: fakat diğer platformlar matriksden çok daha emniyetli ve güvenilir bence, inan buna...saygılar
-
[QUOTE=bull market;96865]O bana kalsın asti:) orayada kırkızlar gelsin istemiyorum:..: fakat diğer platformlar matriksden çok daha emniyetli ve güvenilir bence, inan buna...saygılar[/QUOTE]
Ben sazan gibi açıkladığımla kaldım desene üüü
NOT: Buradaki sazan gurt taburcusu sazan değildir. Tatlı su balinasıdır.
-
tombul başlı düşük seviyeli omuzlu tobo yu bir ben mi görüyorum ;P
-
Celocanlar çok kararsız. Ne çıkıyor ne düşüyor.
Kozacılara kaldık gene
-
Para çıkışı kayboldu para girişi geldi.
IMF açıklamasına gelince IMF artı yazar yurtdışı eksi yazar.
Ayrıca "imzaladık" haberi harici tüm olumluluğu fiyatlanmadı mı bunun Perşembe günü?
-
microsoft nası pc icinde ne var neyok kontrol edıyorsa update lerde,matriks de sistem test ayagına bunu yapabılır yapması da cok normal hıc sasırmam..bunlar çarkın dişlileri sonuçta.duzen hepsını bırbırne köle ve sahip yapıyo..
-
[QUOTE=Astatin;96867]tombul başlı düşük seviyeli omuzlu tobo yu bir ben mi görüyorum ;P[/QUOTE]
Bir nevi dipten dönüş formasyonu olan TOBOyu tepede görmek de ilginç.
Olmaz demiyorum ama pek tutmaz gibi. Hele daha sabah gapi dururkene.
Bugün nunu ve jerfine destek vereceğim tuttu. :..:
-
[QUOTE=Astatin;96867]tombul başlı düşük seviyeli omuzlu tobo yu bir ben mi görüyorum ;P[/QUOTE]
sanadamı miyav dedi asti..:eek:
-
[QUOTE=bull market;96872]Vobix, minareyi çalan kılıfına uydurur, bu güzel bir atasözüdür, bunu ispatlamak dediğim gibi bizi aşar, ben sadece bunu duymakla kalmadım, güncelleme sonrasındaki gözlemlerim sonrasında bunun böyle olduğuna kanaat getirdim, matriksde çıkıp artık tersini iddia etse bana kıymeti yok, ispatlanmamaış çok şey var bu dünyada, buda onlardan biri ama insan herzaman kendini güvende hisstemek ister, ben bu işlerden güvende olmadığımı gördüm, duydum ve bunu anlatmaya çalışıyorum burada o kadar, astinin de sistem çekilebilir demek istedim, sır olmaktan çıkabilir, bir resimden ne çıkar astciğim, hala yapıştırmadın şu resmi buraya:) , saygılar...[/QUOTE]
Evet asti resim yapştırmayı da biliyorsun. Bak ben bilene yapıştırdım.
-
[quote=mersiyk;96873]sanadamı miyav dedi asti..:eek:[/quote]
No geyik pliz:..::..::..:
-
fenalık geldi yeter yahu...soldan soldan geliyorlar yine bana...ellerime bi kolonya dökiymde çekeyim nefesim açılsın.
bu ne rezil piyasadır arkadaş? ne LONG ne SHORT...
-
[quote=VOBiX;96874]Evet asti resim yapştırmayı da biliyorsun. Bak ben bilene yapıştırdım.[/quote]
Gördüm senin yapıştırdığını..MTX, benim sistemi çekmiş ve hatta dağıtmış bile :):D:D
Acele etme VOBIX ım, daha olaya biraz gizem katacağız, manipüle edilmiş graflarla ağızları açacağız, sonra bol sıfırlı etiket koycam :):..::..: