-
Oturdum 2 günlük yazıları okudum,iyi mi?:::
sıcakta şapka da takmıştım ama,:..:
Memleketin trading hayatına faideli işler dönmüş ,bu apaçık belli..:p
Biraz sistemlerden konuşmak istiyorum,;)...öhhö..öhhö...
farzedelim :..:,sistemlerden anlıyorum,:::.kom
bi kesinlik yok,yanlış anlama olmasın,:cool:
farzediyoruz abi,yoksa imzam geçerlidir,:D
rahat olalım lütfen,:::
anlamama ihtimalim yüksek,:rolleyes::..:
bugün denizde dalarken aklıma geldi de,:confused:
acaba misal tepe olurken ,tepeyi yapan barın en yükseğinden ,:rolleyes:
sat sinyali vererek pasife sokup,işlem yaptıran reel bi sistem mümkünmüdür derken,
suyüzüne çıkmışım,:::
sistemi bularak bittabi,;)
zor olmadı benim için,:cool:
formülünü tabi ki paylaşamam,
Formüller topiğinde bi sürü gereksiz formül var,:D
onları paylaştım,:rolleyes:
neyse,işte böle herşey,:::
geçenlerde para sayma makinaları almıştım,
fakat onları sayacak bi makina almayı unutmuşum,
zor durumdayım,:::.boks.
bulunduğum hacimler kendiliğinden kağıt para doluyo...:::
üzülmiym di mi?:..::..:
Hepinize iyi haftasonları dilerim....lelele
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C
-
[QUOTE=Astatin;279472]patron, mavi ve sarı renk kalmadı yalnız...hepsini karıştırıp yeşil elde etmeye harcadım...şimdi mavi ve sarı lazım oldu..varsa sende bir kaç tüp göndersene:::[/QUOTE]
ben beşiktaşlıyım ama ... al patron sana bişey olmasın :D:D
al patron [SIZE="7"][B][COLOR="Yellow"]sarı[/COLOR][/B][/SIZE] ...
al [COLOR="Blue"][SIZE="7"][B]mavi[/B][/SIZE][/COLOR] ..
-
full mekanik sistem sevmiyorum ben saraylı abi ...... avatardaki adam sence mekanik sistem kullanabilirmi :::::: bende onun gibiyim .. ... .. str iyi sistem bence içinde histemde var .. .. onada çok uymuyorum gerçi ama .... bakalım sonum nası oalcak tekne alabilecekmiyim .. üvvv .. yoksa vapurlarda jiletmi satacam ... hayırlısı olsun .. üvvvvv ... ingaaaa ....:D:D:o:o
-
[quote=selçuklu;279475]full mekanik sistem sevmiyorum ben saraylı abi ...... avatardaki adam sence mekanik sistem kullanabilirmi :::::: bende onun gibiyim .. ... .. str iyi sistem bence içinde histemde var .. .. onada çok uymuyorum gerçi ama .... bakalım sonum nası oalcak tekne alabilecekmiyim .. üvvv .. yoksa vapurlarda jiletmi satacam ... hayırlısı olsun .. üvvvvv ... ingaaaa ....:D:D:o:o[/quote]
avatardaki adam bilgisayar başında oturabilecek tipe bence sahip değil,
ona orta asya stepleri falan lazım,:p
sonun bence iyi olur,selçuklum,:rolleyes:;)
kendin aldığın megayatında,kendi fabrikanın jiletlerini pazarlayabilirsin,:..::..:
-
Ne demişti Mustafa Kemal Paşa:
"Ben; sporcunun ,zeki,çevik ve ahlaklısını severim."
.brv.brv.brv
T..CT..CT..C
Trading de ,netice itibarıyla, bir spordur....:)
.lelele
T..CT..CT..C
-
asti.iiiiiii.mesela sistemin alverdiiiğ, barın yeşile boyanması doğrumudur..uzaktan bakınca iyi duruyor..tmm al uyarısı yeşil bar yakmalı ama..eğer o bar çok uzunsa ..öle uzktan göründüğü gibi dipten tepeden işlem yaptırmış gibi...sinyal gelen barların boyanması hoş deel asti..
waka waka...ee eee..
-
Yarın gece daytrader tablosunu verecem inş...pzt için...
Tatilde aklıma birçok yeni fikir geldi,.lelelelaptopum yanımda olmadığı için uygulayamadım,
dönünce bakacam,
[B]Arkadaşlar,[/B]
[B]Tatilde bazı yazıları okuyunca ciddi rahatsız oldum,::::o[/B]
[B]bu topik dürüstçe ,katılımcılarının daytrade ya da genel olarak trade konularında kendilerini bilgilendirdikleri ya da kendi bilgilerini paylaştıkları,menfaatötesi bir ortamdır,:rolleyes:[/B]
[B]herkesin dürüstçe gelip eteğinde ne varsa döktüğü bir yer...:rolleyes:[/B]
[B]bu paylaşımın da nezaket sınırları dahilinde yapılması önemlidir,[/B]
[B]öyle foruma belli süre önce gelip te ;[/B]
[B]bak dostum....[/B]
[B]farzedelimki saraylı bu işten anlıyo...[/B]
[B]sen onbeş yıldır bu işi yaptığına emin misin?[/B]
[B]bazı dostlar sistem istedi ve karşılığını da verdiler.....[/B]
[B].............[/B]
[B].............[/B]
[B]gibi teamüle aykırı bazı cümleler kulağımı tırmalamıştır...:mad:[/B]
[B]İma ve hatta ironi gibi çeşitli zerafet eseri yöntemlerle bunu anlatmak istememe rağmen,bazen insanlara dobra dobra anlatmaktan başka çare olmadığı açıktır...;)[/B]
[B][COLOR=red]saraylı; hep belirttiğim gibi içinizden biri...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]bugüne kadar bütün paylaşımlarını menfaatsiz yapmıştır,bundan sonra da öyle olacaktır...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]bütün sistemleri karşılıksız vermiştir,bundan sonra da öyle olacaktır...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]kendisine gelen ,sayısız,iş ,ortaklık,fon yönetimi,sistem satışı teklifini, reddetmiştir, bundan sonra da öyle olacaktır...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]saraylı ;bir teneke altına tekme atmıştır,bundan sonra da öyle olacaktır...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]saraylı için bilgi ve sevgi (=eski tabirle de söyleyeyim,benden yaşlılar da olduğunu biliyorum; "marifet ve aşk" ) herşeyin ötesindedir,para ya da mal onun için hiç hükmündedir,bundan sonra da öyle olacaktır...[/COLOR][/B]
[B]bu topiğin belli bir ruhu var,lütfen bu ruhun çeşitli şekillerde zedelenmesine izin vermeyelim...:cool:[/B]
[B]eğer sisteminizi satmak istiyorsanız açın başka bir topik ,orda yapın,ayrıca bu iş forum kurallarına da aykırı olmalı bence...ama burada yapmayın...eğer topikte yeni iseniz lütfen ilkönce biraz okuyun ,sonra yazın...:p[/B]
[B]bir de şu konu var,siz benim vob dan hiç anlamayan bir adama bile ,ya sen napıyosun dediğimi gördünüz mü?herkesin trading tarzına saygı gösterin,bazısı daytrade eder,bazısı swing...trading tarzı eleştirilemez....brv[/B]
[B]ya da daha genel olarak,arasıra her konuda haksız olabileceğinizi düşünmelisiniz...:eek:[/B]
[B]daha esasında yazacak çok şey var,ama şimdilik bu kafi...[/B]
[B]haa bi de aklıma şu geldi,her türlü yazıyı yazıp ta altına;[/B]
[B]"syg. "[/B]
[B]falan gibi bişi koymayın,öyle yazıyla saygı olmuyor...:Dkomik oluyo...:D...bak ,sonra espri zekanızın gelişmemiş olduğuna hükmederim sonra....:cool:[/B]
[B]iyi bişi....:D:yü::D:yü::D[/B]
-
yazmayacaktım bu konuda ama dayanamadım....
tartışmaya konu olan [B]sistemin bütün indik.leri fx forumlarından alıntıdır[/B], hal böyle iken, hiçbir çaba sarfetmeksizin tamamen alıntı kodlarla yaratılan sistemi böyle bir topikte polemik malzemesi yapmak sn.saraylı gibi bu işe yıllarını vermiş abimize saygısızlık olduğu gibi ne kadar ahlaki olduğu da tartışılır...
ortada bir emek yoktur...metatrader'a vob verisi aktarmanın dışında.. ki o da halledilmiş bir mevzudur...
vakti zamanında buradaki sistem yaratma çabalarına küçümseyici üslupla eleştiri getiren bir arkadaşın, böyle "alıntı" kodlarla birşey ispatlama çabasında olması çok da önemsenecek, dikkate alınacak bir durum değil...
abimizin dediği gibi bu tür tartışmalar topiğin ruhuyla pek bağdaşmıyor...
kolay gelsin
-
[quote=halojen;279490]yazmayacaktım bu konuda ama dayanamadım....
tartışmaya konu olan [B]sistemin bütün indik.leri fx forumlarından alıntıdır[/B], hal böyle iken, hiçbir çaba sarfetmeksizin tamamen alıntı kodlarla yaratılan sistemi böyle bir topikte polemik malzemesi yapmak sn.saraylı gibi bu işe yıllarını vermiş abimize saygısızlık olduğu gibi ne kadar ahlaki olduğu da tartışılır...
ortada bir emek yoktur...metatrader'a vob verisi aktarmanın dışında.. ki o da halledilmiş bir mevzudur...
dolayısıyla, ciddiye almayınız... abimizin dediği gibi bu tür tartışmalar topiğin ruhuyla pek bağdaşmıyor...[/quote]
halojenim selam ,
teşekkür ederim önce,
abi,ben rencide olmaya alıştım da ,:otopikteki diğer svg kardeşlerimin rencide edilmesi beni üzdü gerçekten...
senin forumun şifresini de ist da unutmuşum,dönünce yazarım abim...:rolleyes:;)
sevgiler....:cool:
-
[QUOTE=saraylı;279489]
[B]herkesin trading tarzına saygı gösterin,bazısı daytrade eder,bazısı swing...trading tarzı eleştirilemez....[/B]
[/QUOTE]
+.+..brv
kimsenin doğrusunu bilmediği ve çoğu kez doğruya birden fazla yolla gidilebildiği bu lineer olmayan ortamda başkasının trade tarzını eleştirmek aslında konu üzerinde ne kadar az bilgi sahibi olunduğunu gösterir.....
işi bilen adam bunu yapmaz...
-
evet ...arkadaşın sistem satıcısı olduğu alttaki web sayfası ile tescillenmiştir...
[url]http://www.vobjektif.net/vob-trademax/[/url]
[B][COLOR="Red"]FİYAT: 4000 TL
SİSTEM İLE AYRINTILI BİLGİ ve .PDF DÖKÜMANINI TEMİN ETMEK İÇİN İLETİŞİM ADRESİMİZ;
[email]vobtrademax@hotmail.com[/email]
HERTÜRLÜ ÖNERİ İSTEKLERİNİZİ BİLDİREBİLİRSİNİZ.
Yavuz KARAPINAR – by EURO/USD[/COLOR][/B]
neden bu kadar ısrarcı olduğu anlaşıldı....
mühim not : bu bir reklam değildir... maske düşürme işlemidir :D
-
[quote=halojen;279490]yazmayacaktım bu konuda ama dayanamadım....
vakti zamanında buradaki sistem yaratma çabalarına küçümseyici üslupla eleştiri getiren bir arkadaşın, böyle "alıntı" kodlarla birşey ispatlama çabasında olması çok da önemsenecek, dikkate alınacak bir durum değil...
abimizin dediği gibi bu tür tartışmalar topiğin ruhuyla pek bağdaşmıyor...
kolay gelsin[/quote]
manueltrading sisteminden haberiniz yok sanırım.
arkadaşım.. bu ema55 di.. str ..vtr .. bilmemne .. sistemleri sn saraylının rüyasında ilham alıpdamı yaptığını sanıyorsun ... hepsi zaten hazır indikatörler.. kimse durupta yeni bir indikatör yazamaz zatem yazmış olduğu indikatörler varolan indikatörlere ekleme yapıp optimize etmektir.
[B]
manuel trade ise daha başkadır... ki bu bir indikatör değildir zaten... !!! [/B]