sana verdiğim emeklere yazıklar olsun selocan.. düşeceksen düş artııkkk.dng.dng
Printable View
sana verdiğim emeklere yazıklar olsun selocan.. düşeceksen düş artııkkk.dng.dng
[QUOTE=SEYYAH;96876]fenalık geldi yeter yahu...soldan soldan geliyorlar yine bana...ellerime bi kolonya dökiymde çekeyim nefesim açılsın.
bu ne rezil piyasadır arkadaş? ne LONG ne SHORT...[/QUOTE]
her gün 12ye kadar dayanıyorum sonra uykumu getiriyor piyasa 1 2 saat uyuyorum bakıyorum yine aynı yerde fiyat:o
[QUOTE=SEYYAH;96876]fenalık geldi yeter yahu...soldan soldan geliyorlar yine bana...ellerime bi kolonya dökiymde çekeyim nefesim açılsın.
bu ne rezil piyasadır arkadaş? ne LONG ne SHORT...[/QUOTE]
şu son aylarda perişan ettiler :mad: sabredelim arkadaşım.bence imf olayı bittikten sonra piyasada olmak en dogrusuydu biz yanlış yaptık. İş işten geçtikten sonra konuşması kolay.
dışarısı gitti biz gitmiyoruz öyleyse basalım şortları diyenleri mi yamultacaklar ne yapacaklar?
[QUOTE=Astatin;96877]Gördü senin yapıştırdığını..MTX, benim sistemi çekmiş ve hatta dağıtmış bile :):D:D
Acele etme VOBIX ım, daha olaya biraz gizem katacağız, manipüle edilmiş graflarla ağızları açacağız, sonra bol sıfırlı etiket koycam :):..::..:[/QUOTE]
milyonluk bir sistem vardı onu geçsin ama
Şey yap ucundan azıcık göster çek. Peçesini açar gibi yap arala ama sonra kapat.
[QUOTE=VOBiX;96882]milyonluk bir sistem vardı onu geçsin ama
Şey yap ucundan azıcık göster çek. Peçesini açar gibi yap arala ama sonra kapat.[/QUOTE]
buradan alış yaptıran sisteme bırak bir milyonu, bir kuruş bile vermem ben..:..::..:
evet sabırlı arkadaşlarımız bile birer birer sıyırmaya başladıklarına göre bi tarafa doğru uçuş yakındır heral!
:..:
ya da ben artık don gömlek moduna geçip 1 kademeye oynamaya başlayacağım! .kom
[quote=jerfin;96883]buradan alış yaptıran sisteme bırak bir milyonu, bir kuruş bile vermem ben..:..::..:[/quote]
şşşttt... sistem giz..onun sinyellerinden, boyundan kilosundan huyundan bahsetmem... o alışları sistem değil histem yaptırdı:..::..:
15:15 den sonra yukarı gitmezsek short açacam
piyasamız ;
Gece mezarlıktan geçerken korkan insanların , korkusundan şarkı söyleyenlerin ruh halini yaşıyor. Şarkı bittiginde hüzün başlayabilir.
5 dakiklik shorti yaptı ana sistem yüzeyde
yeniden kısa..
850 altına sarkarsak daha daha kısa :)
Bu nasıl işdir yaw. altına da basmaya başladılar
900 stop...:) histem cort
[QUOTE=saganak;96887]piyasamız ;
Gece mezarlıktan geçerken korkan insanların , korkusundan şarkı söyleyenlerin ruh halini yaşıyor. Şarkı bittiginde hüzün başlayabilir.[/QUOTE]
süper bir benzetme yapmışsınız.+.+.
biz kısacılar o mezarlıktaki hayaletleriz işte..:..:
Excali dedim sana, ben long pozda alsam şort pozda alsam piyasa geriler diye :)
[QUOTE=Astatin;96891]900 stop...:) histem cort[/QUOTE]
son long alanlar cortladıktan sonra yukarı cekıcekler sımdı sanki icime dogdu ana sistemim long ya ondandır dahanda stop olmadım ana sistem şortmazsa olmam
iş bankası ıslığın sesini yükseltti mi ne. :..:
[quote=VOBiX;96882]milyonluk bir sistem vardı onu geçsin ama
Şey yap ucundan azıcık göster çek. Peçesini açar gibi yap arala ama sonra kapat.[/quote]
akşama söz yapıştırıcam bişiler:..:
[quote=unlimitted;96895]iş bankası ıslığın sesini yükseltti mi ne. :..:[/quote]
6500 kontrat alıştan 3000 e geriledi,bayrağı efg ye bıraktı iş yatırım.
[QUOTE=Astatin;96896]akşama söz yapıştırıcam bişiler:..:[/QUOTE]
Düğün bittikten sonramı?.kom
Jelibon'dan bir sp yorumu alsak iyi olurdu.
[QUOTE=unlimitted;96895]iş bankası ıslığın sesini yükseltti mi ne. :..:[/QUOTE]
kendimi karainci'nin üzerinde ıslık çalan elizabeth gibi hissettim bir an..:D:D
5 dakikalığa göre bişeyler oldu ama, 15-20 dakikalık grafiklere göre aşağıları fazla zorlamaya niyetli değiller görüyorum, saygılar...
[quote=Astatin;96896]akşama söz yapıştırıcam bişiler:..:[/quote]
grafiğin sağına soluna 3-5 tanede 1-2-3-4-5 ve a-b-c falan at EW li mekanik sistem geliştirdim falan ayakları :..:
getirisi günlük 1/2/3/4/5.000 puan falan şeklinde :..:
flat....
Bizim işsizlik çok fena artmış, bunun üzerine bakana şimşek ne demiş?
DEVLET BAKANI MEHMET SIMSEK, ISSIZLIK ORANINDAKI ARTIS ILE ILGILI OLARAK, ``ISSIZLIK NE BUGUNUN SORUNU NE DE HEMEN
COZULECEK BIR SORUNDUR. AMA BIZIM COZECEK PLANIMIZ VAR`` DEDI.
Plan varmış iyimi? Hadi bakalım, fakat işsizlik hiç görülmemiş boyutlarda olduğu rakamlarla ortaya çıkınca plan var demek kolay, plan nerede açıkla o zaman diyen yok bakan bey e, saygılar...
[quote=Astatin;96893]Excali dedim sana, ben long pozda alsam şort pozda alsam piyasa geriler diye :)[/quote]
Parayı boş ver. Önemli olan seni Long görmekti. Bugünleri de gördüm. İçim rahat..+.. Gerçi çok kısa sürdü ama:D
[quote=jerfin;96900]kendimi karainci'nin üzerinde ıslık çalan elizabeth gibi hissettim bir an..:D:D[/quote]
usdvob 1,7200'ın üzerine bi atsa, çökecem gırtlağına iş bankasının mezarlığın ortasında ama.
bekliyom hala sabırnan! .uyk
[quote=SEYYAH;96902]grafiğin sağına soluna 3-5 tanede 1-2-3-4-5 ve a-b-c falan at EW li mekanik sistem geliştirdim falan ayakları :..:
getirisi günlük 1/2/3/4/5.000 puan falan şeklinde :..:[/quote]
içimi okudun...hatta ben dalga sayısını 6 ya çıkarmayı düşünüyordum..bakın bunu bile yaptım:D:D:D hatta a.b.c değil a.b.c.ç diyerekten hem dalga sayısını arttırdım hem de türkçe karakteri dünya EW lügatına soktum diyecektim..öylee bi sistem yani :)))) neyse...saat 22:00 olsun... görelim ortamın halini:..::..::..:
[QUOTE=VOBiX;96860]Ben MSte bakıyorum mesela. Tek sıkıntısı 5 dkda bir veri çekme derdi var.[/QUOTE]
Sn.vobix ms için 5 dak.bir veri çekmenin otomatik yapılma imkanı yokmudur acaba?
Sistem sat verdi 825 short
[QUOTE=fXci;96888]5 dakiklik shorti yaptı ana sistem yüzeyde[/QUOTE]
Köpengbalinaları gelmeye başladı sanırım. oğlanı çekmişler aşağı. Anası kalmış yüzeyde. :D
[QUOTE=unlimitted;96906]usdvob 1,7200'ın üzerine bi atsa, çökecem gırtlağına iş bankasının mezarlığın ortasında ama.
bekliyom hala sabırnan! .uyk[/QUOTE]
görecek görecek bekle..
sadece tek atışları kaldı ve bilmiyorlar ki biz ölümlü değiliz..:..::..:
[QUOTE=SEYYAH;96902]grafiğin sağına soluna 3-5 tanede 1-2-3-4-5 ve a-b-c falan at EW li mekanik sistem geliştirdim falan ayakları :..:
getirisi günlük 1/2/3/4/5.000 puan falan şeklinde :..:[/QUOTE]
Refined Elliott Trader v.1.9.10 böyle bir şey var. Kullandınız mı hiç?
Nedir? Ne değildir?
Etiket makinası mıdır?
[QUOTE=Ardasu;96908]Sn.vobix ms için 5 dak.bir veri çekmenin otomatik yapılma imkanı yokmudur acaba?[/QUOTE]
Biri MSin downloaderı yerine Matriks downloader entegre edilebilir mi filan diye araştırayım demişti ama benim bildiğim şimdilik otomatik aktarım olayı yok.
[QUOTE=AMON RA;96909]Sistem sat verdi 825 short[/QUOTE]
800 flat tırsıyorum!üüü Bir borsacı için en kötü şey yüreğini korku salmasıymış'
[quote=AMON RA;96914]800 flat tırsıyorum!üüü Bir borsacı için en kötü şey yüreğini korku salmasıymış'[/quote]
bide poponun koku salması var ama gördüğüm kadarıyla o kadar para kaybeden yok forumda:..:
[QUOTE=VOBiX;96910]Köpengbalinaları gelmeye başladı sanırım. oğlanı çekmişler aşağı. Anası kalmış yüzeyde. :D[/QUOTE]
şimdi anasınıda yediler .heyk üüü
şort 1/3