[QUOTE=AMON RA;96914]800 flat tırsıyorum!üüü Bir borsacı için en kötü şey yüreğini korku salmasıymış'[/QUOTE]
Shortu kapattıkya düşer artık! Neyse yeni sistemimi tanımaya çalışıyorum.Bir müddet bööle olacak o kadar!
Printable View
[QUOTE=AMON RA;96914]800 flat tırsıyorum!üüü Bir borsacı için en kötü şey yüreğini korku salmasıymış'[/QUOTE]
Shortu kapattıkya düşer artık! Neyse yeni sistemimi tanımaya çalışıyorum.Bir müddet bööle olacak o kadar!
Sonunda benide flat bıraktılar ya, kısa yapmam ama, sırf kötü bişeyler falan olabilir diye uzunları kapadım, beklemedeyim... saygılar...
[QUOTE=activex31;96787]IMKB-100 VE VOB NISAN KONTRAT TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
VOB0300409 NISAN KONTRAT
ENDEKS IKI IS GUNU ONCE OLUSTURDUGU TEPKI SURECININ DINLENME
BOLUMUNU TAMAMLANMAK UZERE.
30.125 ILK ADIMDA HEDEF. 30.125 GECILMESI ILE BERABER IKINCI ADIMDA
BUGUN 30.450 VE BUYUK ADIMDA 2-3 SEANS ICINDE ISE 30.750 HEDEF
OLARAK IZLENEBILIR.
30.125 GEECILMESI ILK ISARET OLACAKTIR.
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
[URL="http://www.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/"]WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/[/URL][/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;96802]30125 kırılmayacak satış gelecek şeklinde yorumlasam ama AL SAT tavsiyesi olmasa sadece akşam duruma baksak.[/QUOTE]
Bak bak yoruma bak yoruma . 30150 görüldü sonra hooop 29700!
Kıymetini bilin bu medyatik analistlerin. :D
20 dk lık grafikte,750 olan ilk desteğimizi altında kalındığı sürece,önce 600 , sonra 400 test edilebilir.her yukarı tepkide kısalamak şu an için mantıklı görünüyor..
[QUOTE=Astatin;96915]bide poponun koku salması var ama gördüğüm kadarıyla o kadar para kaybeden yok forumda:..:[/QUOTE]
Evet bide o var değilmi cozef cozef edalarıyla! :D:D:D
bırakın sistemi, histemi.:). 30.150 çekişlerinin fake olduğunu anlamadınız mı.. burası kesmez, daha inecekler aşağı..
29550 desteği denenebilir..
tutmazsa satışlar sertleşecektir..
Hala 29500-30450 alanındayız.
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/9958/vobobobo.png[/IMG]
[quote=VOBiX;96912]Refined Elliott Trader v.1.9.10 böyle bir şey var. Kullandınız mı hiç?
Nedir? Ne değildir?
Etiket makinası mıdır?[/quote]
yok onu duymadım.advanced get ve elliott wave prognosis diye 2 tane program biliyorum ama.
güven olmaz bunların yaptığı sayıma.bizimkilere ne kadar güvenilir o da ayrı tartışma konusu tabii :D
[quote=jerfin;96923]bırakın sistemi, histemi.:). 30.150 çekişlerinin fake olduğunu anlamadınız mı.. burası kesmez, daha inecekler aşağı..[/quote]
valla ben anlamadım ve cuma kısalarını 30125 ten kapadım :)
925/900/825 ten daha fazla kısa açtım..
lem ben senin dolar kontratı diye!!!!!
la havleeeeeeee!
[QUOTE=jerfin;96923]bırakın sistemi, histemi.:). 30.150 çekişlerinin fake olduğunu anlamadınız mı.. burası kesmez, daha inecekler aşağı..[/QUOTE]
625 altına inerse bende kısa denemesi yapıyım diyorum artık, deneme işte, neymiş bu yaaa, bende al sinyali içinde bu iş tersyüz olmak gibi bişeymi demeye başladım, ama araya Cuma yataylığı girmiş bir tersyüz, olabilirde, ama o zaman28700-29000 aralığı aşağıya geçilirse sat olur ve ona uyarım, akşamada Bakan ŞİMŞEK açıklama yapacak, gelde çık işin içinden, niye düşüyo bu piyasa? saygılar
[QUOTE=YAVUZHAN;96926]valla ben anlamadım ve cuma kısalarını 30125 ten kapadım :)
925/900/825 ten daha fazla kısa açtım..[/QUOTE]
benim selocan antemlerim var, algılarım kapsama alanı dışına çıkmıyor..:D:D
[QUOTE=SEYYAH;96927]yok onu duymadım.advanced get ve elliott wave prognosis diye 2 tane program biliyorum ama.
güven olmaz bunların yaptığı sayıma.bizimkilere ne kadar güvenilir o da ayrı tartışma konusu tabii :D[/QUOTE]
Bu programları isteyen olursa [url]www.4shared.com[/url] sitesine girsin arama motoruna yazsın. HANNIBALin uploadları var. Direkt link vermek yasakmış.
Shorta devam.
[QUOTE=bull market;96929]625 altına inerse bende kısa denemesi yapıyım diyorum artık, deneme işte, neymiş bu yaaa, bende al sinyali içinde bu iş tersyüz olmak gibi bişeymi demeye başladım, ama araya Cuma yataylığı girmiş bir tersyüz, olabilirde, ama o zaman28700-29000 aralığı aşağıya geçilirse sat olur ve ona uyarım, akşamada Bakan ŞİMŞEK açıklama yapacak, gelde çık işin içinden, niye düşüyo bu piyasa? saygılar[/QUOTE]
dışarı her pakette düştü biz ne yaparız acaba.dng
[quote=VOBiX;96920]Bak bak yoruma bak yoruma . 30150 görüldü sonra hooop 29700!
Kıymetini bilin bu medyatik analistlerin. :D[/quote]
Bu yorumu ne zaman yapmış bu çok muhterem şahıs.
[url]http://www.omveri.net/onl/onlindex.asp?sayfa=2[/url]
yahoo da - basladı
[QUOTE=bull market;96929]625 altına inerse bende kısa denemesi yapıyım diyorum artık, deneme işte, neymiş bu yaaa, bende al sinyali içinde bu iş tersyüz olmak gibi bişeymi demeye başladım, ama araya Cuma yataylığı girmiş bir tersyüz, olabilirde, ama o zaman28700-29000 aralığı aşağıya geçilirse sat olur ve ona uyarım, akşamada Bakan ŞİMŞEK açıklama yapacak, gelde çık işin içinden, niye düşüyo bu piyasa? saygılar[/QUOTE]
Perşembe günkü roketi sindirmeleri lazım. IMF açıklaması olacak da olumlu geleceği garanti mi? "IMF geldi yalvardı görüşelim dedi, biz istemeyiz dedik. Hazır sıkıştırmışken bir iki şart da biz öne sürdük. Ümüklerini sıkmaya başladık." da diyebilirler.
Şaka bir yana açıklama olumsuz da olabilir. IMF tarafında yumuşa var ama hala tatmin edici değil de denilebilir.
[quote=jerfin;96930]benim selocan antemlerim var, algılarım kapsama alanı dışına çıkmıyor..:D:D[/quote]
nazarlık olsun ne diyelim :)
haydi selocan.. yıkın 7.90 ı:)
son saate girilirken günün en düşük seviyesindeyiz..
amerikanın bu geceyi negatif kapama ihtimalini kalan sürede nasıl değerlendirecekler bakalım ?
[QUOTE=TIFIL;96933]dışarı her pakette düştü biz ne yaparız acaba.dng[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;96936]Perşembe günkü roketi sindirmeleri lazım. IMF açıklaması olacak da olumlu geleceği garanti mi? "IMF geldi yalvardı görüşelim dedi, biz istemeyiz dedik. Hazır sıkıştırmışken bir iki şart da biz öne sürdük. Ümüklerini sıkmaya başladık." da diyebilirler.
Şaka bir yana açıklama olumsuz da olabilir. IMF tarafında yumuşa var ama hala tatmin edici değil de denilebilir.[/QUOTE]
Yaaa varya, siz ikiniz akşama flat bırakırsınız adamı:..::..::..:
[QUOTE=VOBiX;96871]Bir nevi dipten dönüş formasyonu olan TOBOyu tepede görmek de ilginç.
Olmaz demiyorum ama pek tutmaz gibi. [COLOR="Red"]Hele daha sabah gapi dururkene[/COLOR].
Bugün nunu ve jerfine destek vereceğim tuttu. :..:[/QUOTE]
Sabah gapi doldu.
Jerfin Halil selocan yorumu geçmiş, ne etsek acaba.
Taş gibi 625 seyrediyoruz iyimi:..::..::..:
Böyle bir günde 29975 den 2 short pozisyon biri kapatıldı diğeri ile devam
[QUOTE=jerfin;96938]haydi selocan.. yıkın 7.90 ı:)[/QUOTE]
e hadi amaa... bak nasdaq'daki kardeşlerin süzüle süzüle iniyorlar aşağı.. onları yalnız bırakma bu mezarlıkta..:..:
[QUOTE=aslan;96942]Jerfin Halil selocan yorumu geçmiş, ne etsek acaba.[/QUOTE]
selocan'ın ilk dinlenip soluklanacağı yer 7..:)
geceye de taşıyacağım shortları.. kim korkar şimşek'in açıklamalarından..:)
dolardaki fincanın kulpunu da isterük:)))
[QUOTE=YAVUZHAN;96939][COLOR="Red"]son saate girilirken[/COLOR] günün en düşük seviyesindeyiz..
amerikanın bu geceyi negatif kapama ihtimalini kalan sürede nasıl değerlendirecekler bakalım ?[/QUOTE]
hocam son düzlüğe girerken desen nasıl olur :..::p
[quote=bull market;96943]Taş gibi 625 seyrediyoruz iyimi:..::..::..:[/quote]
cuma görülen en düşük seviye 625
hemen altında 575 e yükselen 4 saat ortalaması var.bu seviye aşağı geçilirse 29150 ye kadar bi potansiyel doğmuş olacak bence..
Sazan hala 30.025 maliyetli longlar ile bekliyor. (Tırssssıyor ama tutuyor)
benin matriks dondu,sanırım sistemimi çekiyorlar.
[quote=TIFIL;96949]hocam son düzlüğe girerken desen nasıl olur :..::p[/quote]
en dış kulvardan tom jooones geliyor,gruba hakim olup 5 boyda fark yapıyor desek :)
[QUOTE=MMO;96934]Bu yorumu ne zaman yapmış bu çok muhterem şahıs.[/QUOTE]
12:49:42de Forekse düşmüş. Fiyatlar 30,025 imiş.
Bi miktar kısa bakalım, gönülsüz ama ilerlerse ne olur bu düşüş merak ediyorum? saygılar...
[quote=Ardasu;96952]benin matriks dondu,sanırım sistemimi çekiyorlar.[/quote]
Bende sistem falan yok.Ne bi donma oluyo ne de bi takılma bir aydır.
Herkese bol kazanç bu arada.
[quote=Ardasu;96952]benin matriks dondu,sanırım sistemimi çekiyorlar.[/quote]
süper :)
hemen 155 i arayın bilişim suçlarına girer bu yaptıkları :)