hala yeşil görüyorum dowu .... ayıboluyo valla .... dow artık 3 haneli fiyatlara gelse diyorum .... üvvvvv
Printable View
hala yeşil görüyorum dowu .... ayıboluyo valla .... dow artık 3 haneli fiyatlara gelse diyorum .... üvvvvv
[quote=selçuklu;289844]hala yeşil görüyorum dowu .... ayıboluyo valla .... dow artık 3 haneli fiyatlara gelse diyorum .... üvvvvv[/quote]
abi biz nerden düştük bu short tuzağına borsa yükselmek için vardır ühühühühü
her düşüş alım fırsatıdır ühühühü
[quote=selçuklu;289844]hala yeşil görüyorum dowu .... ayıboluyo valla .... dow artık 3 haneli fiyatlara gelse diyorum .... üvvvvv[/quote]
Yarınki opisyon kapanış günü için yakacak odun topluyorlar patron... :) 10.600'ü geçmeleri lazım ki oranın KY'leri de atlasın... Orada da KY pek sevilmiyor... :)))
basket takımının primleri iptal edilsin diye dava açılmış işe bak :D:D
ankette longcular öne geçmiş azınlık kaldık biz ühühühü
[quote=Strategist;289846]Yarınki opisyon kapanış günü için yakacak odun topluyorlar patron... :) 10.600'ü geçmeleri lazım ki oranın KY'leri de atlasın... Orada da KY pek sevilmiyor... :)))[/quote]
foreks bugunden dowda yenı vade future ı gostermeye basladı, matrıkste hala eskı dowf devam edıyor. ben bu gece kapanacak sanıyordum, yazınızdan anladıgım kadarıyla yarınaymıs kapanıs. saat kacta kapanıyor bılıyor musunuz aceba?
[quote=eloy;289850]foreks bugunden dowda yenı vade future ı gostermeye basladı, matrıkste hala eskı dowf devam edıyor. ben bu gece kapanacak sanıyordum, yazınızdan anladıgım kadarıyla yarınaymıs kapanıs. saat kacta kapanıyor bılıyor musunuz aceba?[/quote]
Normal şartlar altında Cuma'ları Futures bizim saatle 23:15'de kapanır... Yarına özel birşey yoksa yarın da öyle olur...
[QUOTE=seagate;289845]abi biz nerden düştük bu short tuzağına borsa yükselmek için vardır ühühühühü
her düşüş alım fırsatıdır ühühühü[/QUOTE]
patron 1929 buhran yıllarında amerikada trader olmak varmış .....ehueheuhue .. ühhühühü. . ..
nası düşmüş ama .... mübarek .. arturun dedeleri ... bizim arturda iş yok arkadaş ...
[IMG]http://www.marketoracle.co.uk/images/1929-stock-market-crash-dow-chart-image005.png[/IMG]
[quote=selçuklu;289852]patron 1929 buhran yıllarında amerikada trader olmak varmış .....ehueheuhue .. ühhühühü. . ..[/quote]
Sayın patron seni bilmem de ben o dönemi garanti long'da geçirirdim... :..: :::
ühühhüü MTX de mavi görünüyor patros..ühühüh..valla şu an daha da yukselip iyi artıda kapasa bile saaha sanki kanırtacaklarmış fdj i gibi bir hissiyat içindeyim..ühühühüh
Merhaba Patronlar, Ağalar, Palalar..
Çok değişmiş buralar, çeşit çeşit topikler..
Baktım eski hareketlilik burada..
Umarım herkes iyidir.. :)
abi şimdi kriz olunca parayı veriyolar iş bitiyor o zaman kerizmiymişler niye düşmüş öyle :D