[QUOTE=follow;20346]bence bu gidisle kafasina sikacak.[/QUOTE]
bugun oynamiyor efg esit gibi.
Printable View
[QUOTE=nyse-dj;20347]bugun oynamiyor efg esit gibi.[/QUOTE]
BUGUN 40.000 DEN ACTIGI SHORTLARI 40.300 DEN KAPADI.
[QUOTE=nyse-dj;20347]bugun oynamiyor efg esit gibi.[/QUOTE]
BUGUN 40.000 DEN ACTIGI SHORTLARI 40.300 DEN KAPADI.
herkesi batırmadan rahat edemeyecek bunlar anlaşılan... böyle piyasanın canı cehenneme, kesinlikle işlem yapılası bir ortam değil !
herkesi batırmadan rahat edemeyecek bunlar anlaşılan... böyle piyasanın canı cehenneme, kesinlikle işlem yapılası bir ortam değil !
[quote=halojen;20349]herkesi batırmadan rahat edemeyecek bunlar anlaşılan... böyle piyasanın canı cehenneme, kesinlikle işlem yapılası bir ortam değil ![/quote]
zorla işlem yaptıran yok
ayakta kalanlar devam
kalan sağlar bizimdir :)
[quote=halojen;20349]herkesi batırmadan rahat edemeyecek bunlar anlaşılan... böyle piyasanın canı cehenneme, kesinlikle işlem yapılası bir ortam değil ![/quote]
zorla işlem yaptıran yok
ayakta kalanlar devam
kalan sağlar bizimdir :)
4 Temmuzdaki ABD tarım dışı istihdam verisi çok önem kazandı
iyi gelirse bir tepki gelir
kötü gelirse komple şelale
4 Temmuzdaki ABD tarım dışı istihdam verisi çok önem kazandı
iyi gelirse bir tepki gelir
kötü gelirse komple şelale
Sn Vob Tüccari Ağustos Tüm Takas Gönderebilirmisiniz Tesekkürler Bugün Hacimde Baya Iyi
Sn Vob Tüccari Ağustos Tüm Takas Gönderebilirmisiniz Tesekkürler Bugün Hacimde Baya Iyi
shortlar kapatıldı karlar alındı
shortlar kapatıldı karlar alındı
[QUOTE=follow;20348]BUGUN 40.000 DEN ACTIGI SHORTLARI 40.300 DEN KAPADI.[/QUOTE]
Citiye aşağıdan malı aldırtmış olmasın, poziyonlarını kapadığna göre.
[QUOTE=follow;20348]BUGUN 40.000 DEN ACTIGI SHORTLARI 40.300 DEN KAPADI.[/QUOTE]
Citiye aşağıdan malı aldırtmış olmasın, poziyonlarını kapadığna göre.
33binden tepki beklentim azalarak sürüyor... bu seviye altı günlük kapanışta sistem mayıs ayından bu yana 2nci kez stoploss çalıştıracak...
33binden tepki beklentim azalarak sürüyor... bu seviye altı günlük kapanışta sistem mayıs ayından bu yana 2nci kez stoploss çalıştıracak...
11400 bir önceki destek şimdi direnç halinde iki gündür burada zorlanıyor kırarsa 11635 ve 11750 görülebilir, 11200 aşağı kırılırsa direk 10600 görülür. Önce yukarı sonra aşağı bence. Amerikada piyasalar perşembe yarım gün, cuma kapalı. Tarım dışı istihdam perşembe, Avrupada faiz kararları var. Önümüzdeki salı bilançolar başlıyor, gündem yoğun volatilite çok olacak gibi.
Sevgiler.
11400 bir önceki destek şimdi direnç halinde iki gündür burada zorlanıyor kırarsa 11635 ve 11750 görülebilir, 11200 aşağı kırılırsa direk 10600 görülür. Önce yukarı sonra aşağı bence. Amerikada piyasalar perşembe yarım gün, cuma kapalı. Tarım dışı istihdam perşembe, Avrupada faiz kararları var. Önümüzdeki salı bilançolar başlıyor, gündem yoğun volatilite çok olacak gibi.
Sevgiler.
4 temmuz tatil. tatil gunumu veri gelecek anlamadim.
4 temmuz tatil. tatil gunumu veri gelecek anlamadim.
[quote=nyse-dj;20359]4 temmuz tatil. tatil gunumu veri gelecek anlamadim.[/quote]
evet tatilmiş ben cuma gelcek sanıyordum pardon peh
[quote=nyse-dj;20359]4 temmuz tatil. tatil gunumu veri gelecek anlamadim.[/quote]
evet tatilmiş ben cuma gelcek sanıyordum pardon peh
[QUOTE=nyse-dj;20359]4 temmuz tatil. tatil gunumu veri gelecek anlamadim.[/QUOTE]
Veri yarın gelecek yarım gün işlem var.
[QUOTE=nyse-dj;20359]4 temmuz tatil. tatil gunumu veri gelecek anlamadim.[/QUOTE]
Veri yarın gelecek yarım gün işlem var.
40700den longladım
40700den longladım
Adamlar o kadar uyanık ki, yukarı bile koftiden çıkarken alış kademelerini boşaltıyorlar ki,birileri kafasına mal basmasın..
Köpeksiz köyde değeneksiz dolaşıyorlar...
Adamlar o kadar uyanık ki, yukarı bile koftiden çıkarken alış kademelerini boşaltıyorlar ki,birileri kafasına mal basmasın..
Köpeksiz köyde değeneksiz dolaşıyorlar...
Matriksin seanslık grafikleri nasıl attıgını anlayamadım,240 dakikalık grafik gunde 2 bar atmazmı,bu gunluk gibi sadece 1 bar atıyor..
Matriksin seanslık grafikleri nasıl attıgını anlayamadım,240 dakikalık grafik gunde 2 bar atmazmı,bu gunluk gibi sadece 1 bar atıyor..
[QUOTE=teo;20366]Adamlar o kadar uyanık ki, yukarı bile koftiden çıkarken alış kademelerini boşaltıyorlar ki,birileri kafasına mal basmasın..
Köpeksiz köyde değeneksiz dolaşıyorlar...[/QUOTE]
super tespit benimde dikkatimi cekiyordu ama hic yorumlamamistim boyle.
en super teknikleri bu adi sani duyulmamis borsada milleti keklemek icin uyguluyorlar.
kendilerinde hersey gayet normal veriye dayali. cunku derin.
bizi birkaris suda bogmak istiyorlar. herkesde canak tutuyor sagolsunlar.
[QUOTE=teo;20366]Adamlar o kadar uyanık ki, yukarı bile koftiden çıkarken alış kademelerini boşaltıyorlar ki,birileri kafasına mal basmasın..
Köpeksiz köyde değeneksiz dolaşıyorlar...[/QUOTE]
super tespit benimde dikkatimi cekiyordu ama hic yorumlamamistim boyle.
en super teknikleri bu adi sani duyulmamis borsada milleti keklemek icin uyguluyorlar.
kendilerinde hersey gayet normal veriye dayali. cunku derin.
bizi birkaris suda bogmak istiyorlar. herkesde canak tutuyor sagolsunlar.
buralar 39900-41100 civarı ideal kısalma yeri kanımca...
yurtdışının yönü aşagı bende....
her yer yurtdışı ,vadeli sahte çıkıyor
ikinci seans aşagı bekliyorum...
buralar 39900-41100 civarı ideal kısalma yeri kanımca...
yurtdışının yönü aşagı bende....
her yer yurtdışı ,vadeli sahte çıkıyor
ikinci seans aşagı bekliyorum...
[QUOTE=serkanyurttas;20354]Sn Vob Tüccari Ağustos Tüm Takas Gönderebilirmisiniz Tesekkürler Bugün Hacimde Baya Iyi[/QUOTE]
derinlik ekranım gozukuyor ama dagilima bakınca hersey sıfır gozukuyor
[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/2395/dadaxa8.jpg[/IMG]
[QUOTE=serkanyurttas;20354]Sn Vob Tüccari Ağustos Tüm Takas Gönderebilirmisiniz Tesekkürler Bugün Hacimde Baya Iyi[/QUOTE]
derinlik ekranım gozukuyor ama dagilima bakınca hersey sıfır gozukuyor
[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/2395/dadaxa8.jpg[/IMG]
925te uzlasma degisiyor şimdi
925ten longlar shorta çevrildi
925te uzlasma degisiyor şimdi
925ten longlar shorta çevrildi