istop .. full flat ...
Printable View
istop .. full flat ...
[QUOTE=selçuklu;257139]imzayıda araklayım o zaman ... :D:D:D[/QUOTE]
cuklusell patromz ben hevatarı modifiye ettim vella telif hakkından yırtıyorum bu sayede ::: emme sen hem hevatar hemde imzayı alırsan telif haklarının altından galkamazsın gayri ::: üvv
[QUOTE=fXci;257151]cuklusell patromz ben hevatarı modifiye ettim vella telif hakkından yırtıyorum bu sayede ::: emme sen hem hevatar hemde imzayı alırsan telif haklarının altından galkamazsın gayri ::: üvv[/QUOTE]
patron ... sazan abi bana emanet etti. .avatrını ve imzassını .. sen gullanabilirsin ama ... özellikle asdadinden koru dedi ... :D:D
[quote=saraylı;257147]asti,
sayısalda büyük ikramiye tutturamamanın nedeni bence ,sonderece az bilimsel çalışman...:rolleyes::..:
sana yakışmıyo abi o roket resmiyle falan...;)
şimdi sana çok bilimsel bi sayısal yöntemi...3 vakte kadar,iyi bişi olabilir inş...:..:
[URL]http://www.random.org/quick-pick/[/URL]
sayfasına gir,burada 1 ticket işaretle,memleketi Turkey yap,sayısal loto yu işaretle...T..C
sonra çek bakalım,random olarak...:..:
abi kolay diğil bilimsel olmak yaa,ben gidip paraları sayim...:..::..:
T..C[/quote]
Patron teprik ederim lnkten hemen iki kolon dizdim... AMma vallah billah ben bilimsel çalıştım hep...Yılları bulan sayısal loto kariyerimde iki önemli bilimsel buluşum var.
1) Birbirini Seven Sayılar Teoremi:..: (Copy Right & All Right Reserved By Astatin); Fark ettim ki, bazı sayılar birbirini seviyor ve birlikte geziyor. :D
İstatistiği var bunun..Ama öyle düz değil..Yani 2, 8 i sever falan gibi değil...Bizim Aşk-I Memnu dizisi veya bizim sosyetenin aşkları gibi...Yani bir hafta önce 4, 19 u bafilediyse bu hafta 30 38 i bafileyecektir gibi:D:D
2) İyi Bir Hikaye Şart; Evet abi kupondaki sayılarla veya kuponu yatırış şekliyle ilgili sağlam bir hikayen olacak. Yoksa çıkmıyo meret. Hiç unutmadığım bir tanesi; devirli hafta manyak para birikmiş, ikramiye çıkan adamın hikayesi şu; Bir cumaretsi sabah telefon geliyor, İzmir deki annesi rahatsızlanmış.Apar topar gidip garda izmire bilet arıyor..5 dakika sonra kalkacak bir otobüse billet alıyor..otobüs yola çıkıyor mola veriyor..tekrar kalkıyor 1 saat sonra ufak çocuklardan birinin mıçması geliyor..annesi yalvar yakar kaptan 1 mola yerinde duruyor...hazır durmuşken ben de bir çay içeceğim diyor kaptan..bizimki kızıyor tabi, gecikeceği için..ama oda iniyor büfeleri gezerken bir gazete ve su alayım diyor..bayide loto makinesi olduğunu fark ediyor..bir kaç kolon oynayıp veriyor yatırmak için...para üstü 2 lira mı ne..büfeci abi bozuk yok makineden 2 liralık oynayayımmı diyor..bizimli de oyna diyor... Makinanın oynadığı 1x milyon TL kazanıyor...:..::..:
Benzer pek çok hikaye var...:..::..:
ulen şu düşüşü onaylayacaksanız onaylayın, bıktırdınız gayri. :::
(şaka bi yana, göstergeler düşüşü onaylamadan şort açmak gibi bir hataya düşmediğimden dolayı, kendimi teprik ediyorum. zira onaylamayarak bana gayet güzel ışık tutmuş, açtığım longlara stop yaptırtmamış ve en kötü ihtimalle zararsız flatletmiştir. buradaki parantez, bu konuşmanın fısıltıyla yapıldığını ifade eder. niye fısıltı? göstergeler duyup şımarmasın diye...:D:D)
arkadaşlar bu arada,
yenı kuruma gectım,
ihtiyacı olan arkadaşları uygun komısyon oranları ve koşullarla çalıştırabilirim...
sorusu olan ya da çalışmak isteyen arkadaşlar bana özelden geri dönebilir gayri..uygun kom olsun ,bir de ele para kazandırmayalım değilmi çetin vob ortamlarında gayri..:)
bu arada uzum dewam...
hayırlı işler bol güneşler olsun ,bu ara malum yağmurdan güneş göremiyoruz,vade 75 ten kapansın güneşler açsın oda olur bana:)
üvvvv... Pazartesi Pazartesi hiç çalışasım gelmiyor... Acilen zengin olup bu işleri bırakmam lazım... VOB'dan zengin olmanın yolunu bilen lütfen bana özelden ulaşsın... üvvv.... ::: :..:
[quote=Astatin;257154]Patron teprik ederim lnkten hemen iki kolon dizdim... AMma vallah billah ben bilimsel çalıştım hep...Yılları bulan sayısal loto kariyerimde iki önemli bilimsel buluşum var.
1) Birbirini Seven Sayılar Teoremi:..: (Copy Right & All Right Reserved By Astatin); Fark ettim ki, bazı sayılar birbirini seviyor ve birlikte geziyor. :D
İstatistiği var bunun..Ama öyle düz değil..Yani 2, 8 i sever falan gibi değil...Bizim Aşk-I Memnu dizisi veya bizim sosyetenin aşkları gibi...Yani bir hafta önce 4, 19 u bafilediyse bu hafta 30 38 i bafileyecektir gibi:D:D
2) İyi Bir Hikaye Şart; Evet abi kupondaki sayılarla veya kuponu yatırış şekliyle ilgili sağlam bir hikayen olacak. Yoksa çıkmıyo meret. Hiç unutmadığım bir tanesi; devirli hafta manyak para birikmiş, ikramiye çıkan adamın hikayesi şu; Bir cumaretsi sabah telefon geliyor, İzmir deki annesi rahatsızlanmış.Apar topar gidip garda izmire bilet arıyor..5 dakika sonra kalkacak bir otobüse billet alıyor..otobüs yola çıkıyor mola veriyor..tekrar kalkıyor 1 saat sonra ufak çocuklardan birinin mıçması geliyor..annesi yalvar yakar kaptan 1 mola yerinde duruyor...hazır durmuşken ben de bir çay içeceğim diyor kaptan..bizimki kızıyor tabi, gecikeceği için..ama oda iniyor büfeleri gezerken bir gazete ve su alayım diyor..bayide loto makinesi olduğunu fark ediyor..bir kaç kolon oynayıp veriyor yatırmak için...para üstü 2 lira mı ne..büfeci abi bozuk yok makineden 2 liralık oynayayımmı diyor..bizimli de oyna diyor... Makinanın oynadığı 1x milyon TL kazanıyor...:..::..:
Benzer pek çok hikaye var...:..::..:[/quote]
asti, bu hikaye işi önemli bence de ...doğada hiçbişi hikayesiz olmaz...
bu seferki hikaye şöyle:
sabah uyku sersemi forumda sayısaldan bahsderekene,sen git saraylı bi link ver,iyi mi????:eek:
ben de gittim abi ,o linkten 2 ticket attım...;):::
len o ne,büyük ikramiye bana mı çıktı...:..:.brv
asti inş böyle olur...:D
[quote=saraylı;257162]asti, bu hikaye işi önemli bence de ...doğada hiçbişi hikayesiz olmaz...
bu seferki hikaye şöyle:
sabah uyku sersemi forumda sayısaldan bahsderekene,sen git saraylı bi link ver,iyi mi????:eek:
ben de gittim abi ,o linkten 2 ticket attım...;):::
len o ne,büyük ikramiye bana mı çıktı...:..:.brv
asti inş böyle olur...:D[/quote]
:D:D:Deywallah abi...yalnız bildiğim kadarıyla o hikayelerin hiç biri, loto amaçlı olara kurgulanmamıştı..bizimki az şikeli gibi oldu ama..du bakalım:D:D
[QUOTE=Strategist;257161]üvvvv... Pazartesi Pazartesi hiç çalışasım gelmiyor... Acilen zengin olup bu işleri bırakmam lazım... VOB'dan zengin olmanın yolunu bilen lütfen bana özelden ulaşsın... üvvv.... ::: :..:[/QUOTE]
zengin mi ? zengin ne arar la bazarda , ben 27 yaşindiim daha zengin görmedim , bize gelmez öle zengin olarak :)
[quote=Strategist;257161]üvvvv... Pazartesi Pazartesi hiç çalışasım gelmiyor... Acilen zengin olup bu işleri bırakmam lazım... VOB'dan zengin olmanın yolunu bilen lütfen bana özelden ulaşsın... üvvv.... ::: :..:[/quote]
Çarşamba Şans Topunda 5 li gruptan 1 sayı ve +1 olarak çıkacak sayıyı söyleyebilirim...
Bu durumda 40,920 kolon yani 10,230 lira yatırarak 600,000 liralık ikramiyeye ortak olursun...en önemli risk 58 kişiden fazla bilen olursa zarar edebilirsin (genelde 1-2 kişi biliyor). küçük ama bir diğer risk, söylediğim sayıların çıkmaması:D:D
bir diğer önemli konu, çarşambaya 40,920 kolonu nasıl yetiştirecen..:(:(:D
sistem getirisi 20 gündür yatayda..of of..
ama yataylığı kırınca 8-10.000 puanlık net getirisi olabiliyor..mavi çizginin kırılması için 700 puan kar lazım..
[IMG]http://i46.tinypic.com/j76xki.jpg[/IMG]
[QUOTE=Strategist;257161]üvvvv... Pazartesi Pazartesi hiç çalışasım gelmiyor... Acilen zengin olup bu işleri bırakmam lazım... VOB'dan zengin olmanın yolunu bilen lütfen bana özelden ulaşsın... üvvv.... ::: :..:[/QUOTE]
Patron gelen bilgilerin bir kısmınıda benimle paylaş özelden olsun kimse duymasın
imkb de trent falan yok..neredeyse [B]10 aydır %20 lik [/B]dilimde dolaşıp duruyoruz...
Dur yahu VOBla ilgili bir şey yazak...Benim günlükte iyi çalışan multipass ın atası olan sistem YVADE de alda ama Ağustos vadede satta...SOn bir hafta genelde yakın vade değil uzak vade bilir ama du bakalım..üwww
[quote=Astatin;257154]Patron teprik ederim lnkten hemen iki kolon dizdim... AMma vallah billah ben bilimsel çalıştım hep...Yılları bulan sayısal loto kariyerimde iki önemli bilimsel buluşum var.
2) İyi Bir Hikaye Şart; Evet abi kupondaki sayılarla veya kuponu yatırış şekliyle ilgili sağlam bir hikayen olacak. Yoksa çıkmıyo meret. Hiç unutmadığım bir tanesi; devirli hafta manyak para birikmiş, ikramiye çıkan adamın hikayesi şu; Bir cumaretsi sabah telefon geliyor, İzmir deki annesi rahatsızlanmış.Apar topar gidip garda izmire bilet arıyor..5 dakika sonra kalkacak bir otobüse billet alıyor..otobüs yola çıkıyor mola veriyor..tekrar kalkıyor 1 saat sonra [B]ufak çocuklardan birinin mıçması geliyor..annesi yalvar yakar kaptan 1 mola yerinde duruyor[/B]...hazır durmuşken ben de bir çay içeceğim diyor kaptan..bizimki kızıyor tabi, gecikeceği için..ama oda iniyor büfeleri gezerken bir gazete ve su alayım diyor..bayide loto makinesi olduğunu fark ediyor..bir kaç kolon oynayıp veriyor yatırmak için...para üstü 2 lira mı ne..büfeci abi bozuk yok makineden 2 liralık oynayayımmı diyor..bizimli de oyna diyor... [B]Makinanın oynadığı 1x milyon TL kazanıyor[/B]...:..::..:
Benzer pek çok hikaye var...:..::..:[/quote]
Mok gibin para kazanmak bu mu acaba :)
Cuma uzunları 800 civarından kapadım nedenide ben 71000 kadar çıkardiye
bekledim fakat çıkamadı hafif zayıflık başladı duruma göre sonra tekrar uzarım
veya sistem sata geçerse az kısalırım.
cuma zarar yazdım bugün sabah açtığım ilk pozda zararla stoplandı ... bugün ağırdan alacam biraz ... canım sıkkın .... trend istiyoruz artık ... sıktı hakkten ...
Bu arada evde darbe yaptım. Cumartesi günü darbe oldu eski bilgisayardan Hasan Mutlucan türkülerini son sesine kadar açtım.
Çocukların bilgisayarlarına el koydum.Ulen meret ne hızlıymış bide zorla format attırdım matrikse oraya kurdum.
Eski külüstürden kurtuldum
rastgele arkadaşlar,iyi seanslar !
şimdi bu fakir 850 de gecen hafta aldığı uzunların yarısını döker mi?:)
hıc sanmıorum..:)
USDYTL konusunda en sevdiğim grafiklerdir,
ancak bana soyledikleri bişey var var olan duzeltmenin ardından
2,xx seviyelerine dogru sert bir dalga gelecektir, ara durak ta 1,73xx tur.
bu baglamda bakınca endekste tunelin ucuna cok yaklastık diye dusunuyorum.
[quote=saraylı;257149]bu arada çaylakboğa kardeşime de güzel grafikler için çok tşk.ler ederim..;)
özellikle dolar/tl grafı benim endeksteki dalga yapımı doğrular gibi...:rolleyes:[/quote]
her zaman burada ifade etmek istiyorum..bu çıkış 1998-2000 e çok benziyor..
sert ralli olabilir..mesela imkb -100 tarihi zirve 59000 i aşıp 80.000 -90.000 olabilir..piyasamız eskisi gibi çok sert değil..90 larda çok sert ralliler-düşüşler olurdu..
herkes düşüş bekliyor..
zaten hisseler toplu..
3 kagıda(garanti,akbnk,işc) 1milr. dolar soksunlar,burası ne olur....
sonra tonlarca satış...hop %50 düzeltme...:)
çok sıkıştık çok..çok sert hareket olmalı..yahu 10 aydır%20 lik dilimde dolan durdayız..
ama aşşağıdada 45.000 kırarsak tam ayı mevsimi olur..
[quote=selçuklu;257181]cuma zarar yazdım bugün sabah açtığım ilk pozda zararla stoplandı ... bugün ağırdan alacam biraz ... canım sıkkın .... trend istiyoruz artık ... sıktı hakkten ...[/quote]
yukarı ihtimal %70 gibi bana göre ama bilmiyorum. benim projeksiyon blogda vardı.
bide bugün saraylı invest menicimınt ın not artırım haberi gelebilirmiş. ben öyle duydum.kom
70925 kırılırsa hedef 72000 bence...
[quote=abka;257175]sistem getirisi 20 gündür yatayda..of of..
ama yataylığı kırınca 8-10.000 puanlık net getirisi olabiliyor..mavi çizginin kırılması için 700 puan kar lazım..
[IMG]http://i46.tinypic.com/j76xki.jpg[/IMG][/quote]
abka,
sistem getirisi yataya girince,nalıncıya bakıp,
daytrade e geçsen ,hiç değilse orada getirin düşmez bi de 200-300 puan kırparsın günde...
ama senin zaman problemin vardı galiba...:)
[QUOTE=saraylı;257199]abka,
sistem getirisi yataya girince,nalıncıya bakıp,
daytrade e geçsen ,hiç değilse orada getirin düşmez bi de 200-300 puan kırparsın günde...
ama senin zaman problemin vardı galiba...:)[/QUOTE]
haklısın abi..ama nalıncı yı farklı şekilde kullanayım diyom..mesela yataylığı yukarı kırınca(mavi çizgiyi),kaldıracı epey artırayım diyom..:)
pivot...........70.675
ema55.........70.536
tuncer hoca 22 yıllık imkb tarihindeki tüm çok sert düşüşler i(4-5 tane) incelemiş..
sonrada bugüne dair şöyle bir[COLOR="Blue"] sonuç çıkarmış[/COLOR];
[COLOR="Red"]Eğer 20 yıllık İMKB tarihi bizim için derslerle doluysa, bu kez çıkartmamız gereken ders oldukça çarpıcı: 45.000 – 50.000 bölgesinin kırılması, İMKB tarihinin en derin ve en uzun süreli ayı piyasasının sinyali olabilir[/COLOR]
neyse ben çıkar...
etr trend mi yakaladı acaba ?
cuma 13:35 70300 den beri alışta..
775 ten artı 1/3 uzun daha...pasıften geldı hemıde...:)
günün yükseği yeniden deneniyor..
71300 kuvvetli direnç olabilir..
[quote=YAVUZHAN;257206]etr trend mi yakaladı acaba ?
cuma 13:35 70300 den beri alışta..[/quote]
yavuzhan,
şimdi aynı şeyi düşünüyodum,
:cool:
galiba bu sefer trendi yakaladı,çarpıla çarpıla....kom
garan 7.20 yı hızlı gorurse...dokebılırım kapafalarına o sırada uzunları...:))
[quote=abka;257204]tuncer hoca 22 yıllık imkb tarihindeki tüm çok sert düşüşler i(4-5 tane) incelemiş..
sonrada bugüne dair şöyle bir[COLOR=blue] sonuç çıkarmış[/COLOR];
[COLOR=red]Eğer 20 yıllık İMKB tarihi bizim için derslerle doluysa, bu kez çıkartmamız gereken ders oldukça çarpıcı: 45.000 – 50.000 bölgesinin kırılması, İMKB tarihinin en derin ve en uzun süreli ayı piyasasının sinyali olabilir[/COLOR]
neyse ben çıkar...[/quote]
Tuncer Hoca; güzel sölemiş,;)
ben de katılıyorum, o band kırılırsa 2-2,5 yıllık bi düşüş gelir,
C Dalgası dediğim gibi....:cool:
Saraylı 5 on the way
[QUOTE=YAVUZHAN;257208]günün yükseği yeniden deneniyor..
71300 kuvvetli direnç olabilir..[/QUOTE]
71400 de de ING nin seri alımları geliyo :) biri var bu kurumda endex 71400 ü görünce fix alım geliyo ueheuh assagı kırınca satıyo :))
bakalım aynısı olacak mı :)
saraylı abi not artırımına gidicenmi?
[quote=trader38;257217]saraylı abi not artırımına gidicenmi?[/quote]
traderım,
akşama bakacam,:::
şimdiden söylemiym,piyasa etkilenebilir abim...:rolleyes::..:
T..C