4 saat ortalaması destek olarak çalıştı..
30/60 dk periyodunda realize görüntüsü hakimken 4 saat periyodu enseyi karartmayın diyor..
yarın ola hayrola..
[IMG]http://i39.tinypic.com/2r73sxd.jpg[/IMG]
Printable View
4 saat ortalaması destek olarak çalıştı..
30/60 dk periyodunda realize görüntüsü hakimken 4 saat periyodu enseyi karartmayın diyor..
yarın ola hayrola..
[IMG]http://i39.tinypic.com/2r73sxd.jpg[/IMG]
Kapanış
[IMG]http://img407.imageshack.us/img407/4679/yakinvade.png[/IMG]
Dj Eşek değilse 7380 altında kapatmaz artık. Bu da en azından longculara zarar yazdırmaz.
(Ne tevazu ama)
kapanış
[IMG]http://img407.imageshack.us/img407/9958/vobobobo.png[/IMG]
Bende uzun girdim c baykuş sistemine göre
Ana sistem ve 5 dakiklik sistemim su altında kapadı ben felat
[quote=QUEEN;97002]Bende uzun girdim c baykuş sistemine göre[/quote]
cbaykuş sistemi nasıl bir sistem acaba?
oof sıkıldım ben ya...şu işi temizleyelim..akşam bakan desinki imf bie hibe olarak 100 milyar dolar verecek..hatta 200..DJI da %5 çıksın...yarın VOB tavan açılsın ky shortcular sıfırlasın...sonra akşam çıksın bakan şaka yaptım yada 200 milyar değil milyon dolar hibe edecekler, dün dilim sürçtü desin, DJI da %5 düşmüş olsun, ertesi günde longcu ky ler sıfırlansın.. herkes kurtulsun :)
[quote=parderi;97000]Dj Eşek değilse 7380 altında kapatmaz artık. Bu da en azından longculara zarar yazdırmaz.
(Ne tevazu ama)[/quote]
7112 naapar
son dakikadaki hızlı alımlar ve sistemin tekrar al vermesiyle geceye uzun
Son 8 günün uzlaşma fiyatları;
[B]29.050
29.425
29.150
29.425
29.325
29.825
29.700
29.675[/B]
dolar/tl;
[B]
1,7785
1,8080
1,8330
1,7950
1,7600
1,7385
1,7335
1,7150[/B]
[QUOTE=Astatin;97005]oof sıkıldım ben ya...şu işi temizleyelim..akşam bakan desinki imf bie hibe olarak 100 milyar dolar verecek..hatta 200..DJI da %5 çıksın...yarın VOB tavan açılsın ky shortcular sıfırlasın...sonra akşam çıksın bakan şaka yaptım yada 200 milyar değil milyon dolar hibe edecekler, dün dilim sürçtü desin, DJI da %5 düşmüş olsun, ertesi günde longcu ky ler sıfırlansın.. herkes kurtulsun :)[/QUOTE]
aneyy astetan .. sendemi astettin kafayı pırtlettin :(
[QUOTE=Larossıan;97004]cbaykuş sistemi nasıl bir sistem acaba?[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/vob-son-5-gun-hareketli-ortalamasi-gunluk-t382p98.html[/url]
[QUOTE=Astatin;97006]7112 naapar[/QUOTE]
Söyledik ya o zaman eşşeklik yapmış olur. O zamanda longlar garantiye girer. zarar yazmaz. Biz hep tersine gidiyoruz ya.
[QUOTE=Astatin;97005]oof sıkıldım ben ya...şu işi temizleyelim..akşam bakan desinki imf bie hibe olarak 100 milyar dolar verecek..hatta 200..DJI da %5 çıksın...yarın VOB tavan açılsın ky shortcular sıfırlasın...sonra akşam çıksın bakan şaka yaptım yada 200 milyar değil milyon dolar hibe edecekler, dün dilim sürçtü desin, DJI da %5 düşmüş olsun, ertesi günde longcu ky ler sıfırlansın.. herkes kurtulsun :)[/QUOTE]
Senaryo yazarken bile ilk önce shortcuları katlettin asti, farkındamızın, sonra longcuları, niye öyle yaptın? psikolojikmi?
Senin mantığınla piyasa terse getirliecekse, yani IMF ile anlaşma yapılacaksa günün birinde, yada yakın tarihte, bakan çıkıp ilk önce anlaşma henüz yok demeli, uzuncular yarın mort, sonra ertsei gün dolar çıkıp borsa düşüncede, gündüz çıkıp demeliki yanlış anlaşıldım, bi gün mutlaka IMF ile masaya oturmak için uğraşıyoruz demeliki, iki tarafada terdüz olsun millet:..::..:
Geçen Perşembe her iki tarafa düşünmemişler çıktığımız yerde sayıyoruz baksan .dng
daksi kızında hiç düşmeye niyeti yok kimi...lem bu nasıl iş bunlar dji ile birlikte mesir macunu filan mı yedi arkadaş?
bizim endeksi de şaplamışlar sanki :mad:
Yanlız dow bugün artı kapatırsa buralarda son artı kapanışı olacak bence, 7350-7450 aralığında biyerleri ziyaret edip, oradan artık mümkünse aşağıya yuvarlanacak, ama yavaş ama hızlı, orasını yuvarlanma olunca görücez, fakat düşüşte bir evvelki dibi 6469 u aşağıya geçemeyecek, çok ilginç bakalım iyi bi yataylığa girecek beklentim devam ediyor, o yatay oluncada diğer piyasalara ayarı verecekler iyimi, saygılar...
[QUOTE=SEYYAH;97015]daksi kızında hiç düşmeye niyeti yok kimi...lem bu nasıl iş bunlar dji ile birlikte mesir macunu filan mı yedi arkadaş?
bizim endeksi de şaplamışlar sanki :mad:[/QUOTE]
yok yok imf işi olmadan bulaşmam dahanda
Seçime kadar ne köy olur ne kasaba vobda.
ımf ıle secımden sonra sayet bır anlasma olursa??!!
ıssızlık cok cabuk daha hızla yukarıya zıplar!!
Sırketler daha cabuk batar.!!
ımf halkın tam ıyı umugunu sıkar!!
Halk ıyıce nefes alamaz hale gelır.!!
Tusıad ve holdıng medyası malı caktırmadan goturur.!!
Vob kapanırken dow kaçtı hatırlayan var mı? 7306 mıydı?
[QUOTE=enorton;97022]Vob kapanırken dow kaçtı hatırlayan var mı? 7306 mıydı?[/QUOTE]
evet 7306
[QUOTE=Larossıan;97004]cbaykuş sistemi nasıl bir sistem acaba?[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=382[/url] burada
usdjpy 98.25 long! Hayır ola
Kısalara moral olsun :
Dow yükslen takozu aşağı kırmak züere ve bugünkü tepe negatif uyumsuz
F dax 1 dak grafiği ilginç
[QUOTE=QUEEN;97027]F dax 1 dak grafiği ilginç[/QUOTE]
4030,5 seviyesini çok sevmişler. :D
kafam karıştı..
bu haber aksam 17.30 dan sonra gelms gozukuyo haberturkde.bu konuyu halletmedı mı dogan..yenı haber mı bu eskı mı?
Yasal süre doldu, Doğan Grubu'nun teminat gösterme ve haciz ettirme suretiyle teminattan kurtulma girişimleri tutmadı. 914 milyon liralık para, teminat mektubu, Hazine bonosu veya gayrimenkul teminat gösteremeyen Doğan yayın Holding'in tüm varlıklarına her an el konulabilir.
Daha önceki teminat girişimleri kabul edilmeyen Doğan'ın sontaktiği de Vergi Dairesi'nce kabul edilmedi. DYH borsaya gönderdiği açıklamada ''Teminat olarak gösterdiğimiz söz konusu DTV Haber Görsel Yayıncılık A.Ş hisse senetleri ile Işıl Televizyon Yayıncılık A.Ş hisse senetleri, Halkalı Vergi Dairesi
Müdürlüğü'nden geri alınmaktadır'' açıklamasını yaptı.
Yazıda, ''Kamuya açıkladığımız üzere Halkalı Vergi Dairesi Müdürlüğü, şirketimiz tarafından teminat olarak gösterilen ve yukarıda adı geçen hisse
senetlerinin 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsili Usulü hakkında Kanun'un
10'uncu maddesi çerçevesinde teminat olarak kabulünün uygun görülmediğini, gayrimenkullerin ise teminat olarak kabul edilmesinin mümkün olmakla birlikte konuya ilişkin çalışmaların halen devam ettiğini, şirketimize yazılı olarak bildirmiştir. Bu çerçevede, teminat olarak gösterdiğimiz söz konusu DTV Haber Görsel Yayıncılık A.Ş hisse senetleri ile Işıl Televizyon Yayıncılık A.Ş hisse senetleri Halkalı Vergi Dairesi Müdürlüğünden geri alınmaktadır.'' denildi.
Şimdi Doğan'a tanınan resmi süre dolduğundan evvelce alınmış olan ihtiyati haciz kararı her an uygulanıp, DYH'nin tüm varlıkları haczedilebilir.
[quote=marakes;97029]kafam karıştı..
Bu haber aksam 17.30 dan sonra gelms gozukuyo haberturkde.bu konuyu halletmedı mı dogan..yenı haber mı bu eskı mı?
Yasal süre doldu, doğan grubu'nun teminat gösterme ve haciz ettirme suretiyle teminattan kurtulma girişimleri tutmadı. 914 milyon liralık para, teminat mektubu, hazine bonosu veya gayrimenkul teminat gösteremeyen doğan yayın holding'in tüm varlıklarına her an el konulabilir.
Daha önceki teminat girişimleri kabul edilmeyen doğan'ın sontaktiği de vergi dairesi'nce kabul edilmedi. Dyh borsaya gönderdiği açıklamada ''teminat olarak gösterdiğimiz söz konusu dtv haber görsel yayıncılık a.ş hisse senetleri ile ışıl televizyon yayıncılık a.ş hisse senetleri, halkalı vergi dairesi
müdürlüğü'nden geri alınmaktadır'' açıklamasını yaptı.
Yazıda, ''kamuya açıkladığımız üzere halkalı vergi dairesi müdürlüğü, şirketimiz tarafından teminat olarak gösterilen ve yukarıda adı geçen hisse
senetlerinin 6183 sayılı amme alacaklarının tahsili usulü hakkında kanun'un
10'uncu maddesi çerçevesinde teminat olarak kabulünün uygun görülmediğini, gayrimenkullerin ise teminat olarak kabul edilmesinin mümkün olmakla birlikte konuya ilişkin çalışmaların halen devam ettiğini, şirketimize yazılı olarak bildirmiştir. Bu çerçevede, teminat olarak gösterdiğimiz söz konusu dtv haber görsel yayıncılık a.ş hisse senetleri ile ışıl televizyon yayıncılık a.ş hisse senetleri halkalı vergi dairesi müdürlüğünden geri alınmaktadır.'' denildi.
şimdi doğan'a tanınan resmi süre dolduğundan evvelce alınmış olan ihtiyati haciz kararı her an uygulanıp, dyh'nin tüm varlıkları haczedilebilir.[/quote]sen bosver doganı !!!
Cebını doldurmaya bak.!!
Cıner grubu, dogan gurubu , dogus gurubu, sabancı grubu bunlar ın cıgerı on para etmez.!!
dogan gurubunun sonu mu acaba?.düşünsenize kanal D,star tv fona geçiyormuş.
[B]GÖKHANFINDIK[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=86348#post86348"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Vallahi sanko saolsun.Tera da saolsun.Laptopsuz bırakmadılar bizi.1i gidiyor biri geliyor.Ailede komple herkes laptoplu oldu.İllaki bendeki bozulursa birtane boş yedek var.3 tane de diğer aile fertlerinde sankodan var.Hepsinden memnunum birinde bile arıza çıkmadı.Yaşa sanko.Ama benden esas parayı sanko kazanmıştır.1ytl idi ozaman ama şimdi terada adet olarak daha çok işlem yaptım ama tera sankonun yarısından bile az kazanmıştır.Tera da saolsun aslan gibi lg plazmamızı aldı hamdolsun.Böyle eşantiyonlar oldu.Ama şimdi komisyon bedavaya yaklaştığı için.Kurumdan kovulma riskim bile var.Artık komisyon indirimi yok.Geçen gün onbinde 0.6 ile info yatırım aradı.Cevabım güle güle oldu tabiki.Genel müdür gelecekti bir yemek yiyecektik.Daha sonra genelmüdür yardımcısı ben gelecem dedi.Ben de dedim sen gelme müdürün gelsin.O gelmeyecek dedi işi varmış.Ben de ozaman hiçbiriniz gelmeyin sanki ben size telefon açtım da gelmek için beni uğraştırmayın boşuna dedim.Piyasada onbinde 0.6 bile var haberiniz olsun.Paranızı bu soygunculara kaptırmayın.Az canımı yakmadı hepsi 5 6 liralardan.Bugün o komisyonlar olsaydı hangi işyerinde makul olmayan bir şartta çalışacaktım bilmiyorum.Hatta kriz bile gelecekti çıkarılacaktım.Allah kimseyi düşürmesin namerdin eline.En son genel müdür gelmeyecekmiş dediler.Ben de genelmüdür gelmeyecekse senle tanışmaya gerek yok dedim.Adamlar daha verdiği ilk sözü tutmadılar.Bende gelmeyin daha dedim gönderdim.Defolup gittiler başımdan.[/I]
[I] [/I]
[I] [/I]
[I] [/I]
[I] [/I]
[I] [/I]
[I] [/I]
[I]ne yanı vob ta yuzbınde 6 veren kurum da mı var.sasırmıs bunlar yahu.ya tam anlamıyla batacaklar.yada paraları alıp kacacaklar.inanmıyorum yaaaa[/I]
[quote=kayahan;97030]sen bosver doganı !!!
Cebını doldurmaya bak.!!
Cıner grubu, dogan gurubu , dogus gurubu, sabancı grubu bunlar ın cıgerı on para etmez.!![/quote]
he sen solemesen ben de eblek dım zzaten akıl edemıodum.!!
bı kerecık olsun soylenen seye odaklanıp karsılgı yorum yaparsan daha faydalı olcaksın herkese.sankı bız ayda yasıyoruz bı sen tr de sin.
dow ters - yüz olacak galiba ?
[quote=abka;97031]dogan gurubunun sonu mu acaba?.düşünsenize kanal D,star tv fona geçiyormuş.[/quote]
syn abka anlamadım ben de.bu haber yeni diye geçmiş ama bugun de temınat gosteırldı dıye bı haberı ben kopyalaıdm ordan bılıyorum foruma..kafam karıstı açıkçası
[quote=YAVUZHAN;97034]dow ters - yüz olacak galiba ?[/quote]
Vobun aşağıda gidecek yolu var daha yarına ayar çekeceklerdir.:)
[QUOTE=asyalı;97032]
[I]ne yanı vob ta yuzbınde 6 veren kurum da mı var.sasırmıs bunlar yahu.ya tam anlamıyla batacaklar.yada paraları alıp kacacaklar.inanmıyorum yaaaa[/I][/QUOTE]
Gökhan kadar işlem hacmi yaparsanız size de verirler.
Günlük 20 milyon TLlik hacim yapsanız 1200TL komisyon verirsiniz. 800TLsini VOBa veriler. 400TL kendilerine kalır. Aylık 400*20=8,000TL net gelir elde ederler. Bununla 10 personelin maaşı çıkar. Niye istemesinler ki? Gökhanın bunalra masrafı yok bir şeyi yok. Personeli arayıp bana analzi yap da demeyecek. Çöpsüz üzüm gibi. Tek maliyeti Gökhanı ikna etmek ve işlem terminali vermek.
doğan gurubunun 3,5 katr net nakiti var.niye tak diye ödemiyor ki..
[QUOTE=abka;97031]dogan gurubunun sonu mu acaba?.düşünsenize kanal D,star tv fona geçiyormuş.[/QUOTE]
Geçmesin yawf 200,000lot DYHOL var elimde. :mad:
Ama sanal portföy yarışmasında. Geçerse geçsin. .dng
şimdi neredeyiz.
düşüncem aynı.
ya 13 ü 6 sında çalıştı, 26 sı
( -,+) da tepe yapacak. (az ihtimal) (piyasa bunu bekliyor)
yada beklenildiği gibi yakın tarih veriyorum 18 i (şubat) 13 ü arası dip yapıldı ve 13 veya 14 ü tepe olarak kalacak. (yüksek ihtimal) (benim ihtimal) (bir sürü indikatör desteklidir)
ve 13 (-1, +1) arasıyla 26 sına kadar dip görülecektir.
bugün itibarıyla dow için short pozisyon revaçta olacaktır.
sevgiler.
eee ne dedi bay şimşek, şapkamda tavşan getirdim demedi mi..:..:
[QUOTE=jerfin;97041]eee ne dedi bay şimşek, şapkamda tavşan getirdim demedi mi..:..:[/QUOTE]
Tavşanları haydutlar çalmış yahni yapıp yemiş.