-
[quote=Strategist;328517]Dünden kalan Long'lar flattt... İki saat ilgilenemedim ortalık çok karışmış... VOB'da ortam anarşik, para cebe yakışır kasmayalım... :)))[/quote]
zincirleme çöküş bekliyorum strogrinder.... FTSE, Dax, EURUSD, XAUUSD, Shangay, DOW, VOB, Paris Hilton, Kim Kardashian...
-
[quote=Astatin;328519]zincirleme çöküş bekliyorum strogrinder.... FTSE, Dax, EURUSD, XAUUSD, Shangay, DOW, VOB, Paris Hilton, Kim Kardashian...[/quote]
Çöksün patronajjjj... Long'lardan kurtulunca daha bir objektif bakar oldum piyasaya... Hangi akla hizmetle fezaya çıkar bu demişim bilemiyorum... Graşşşka olsun keyfimiz yerine gelsin... Güçlü Türkiye zayıf VOB.... :..:
-
patron beni işten attı..
üüü
işsiz kaldım..
gezdim sabaha kadar,gurbet sokaklarını..
sermaye için çizmelerimi sattım.
onlarla simit aldım,simit sattım...
derken param 100 dolar oldu...brv
FO.... sayesinde param şimdi 20.000 dolar oldu..:)
hemde 15 günde...
niyetim patronun işyerini satın almak ve onu orada asgari ücretle çalıştırmak..
harika birşey..
buyrun sizde alın..:..:
-
bugün 82,200 belki görebiliriz gibime geliyor. Ama sadece sesli düşünüyorum.:p
-
Bu aralar PALA ile ancak ve ancak Fastest sistemler ile vuruşulabiliyor..kene hesabı..ne taraf dönersen yapış..tabi o kadar yürek varsa..breh...ayrıca seanslık destek ve dirençler..nostaljik
[IMG]http://i55.tinypic.com/2gtrpm9.png[/IMG]
-
[quote=abka;328521]patron beni işten attı..
işsiz kaldım..
gezdim sabaha kadar,gurbet sokaklarını..
sermaye için çizmelerimi sattım.
onlarla simit aldım,simit sattım...
derken param 100 dolar oldu...brv
FO.... sayesinde param şimdi 20.000 dolar oldu..:)
hemde 15 günde...
harika birşey..
buyrun sizde alın..:..:[/quote]
cinsiyet ayırtetmeksizin gelen bilimum uzuv buyutucu maıllere, bı de bu foreks kandırmacasına son verılmesı gerekıyor gercekten..
-
resmen 2000 yılına benzemeye başladı borsanın çıktığını gören şirketler halkın elinden paralarını almak için arz lara başladılar.Yıllar öncede göçmden aylar önce arzlar mantar gibi artıyordu şimdi aynı senaryo:(
-
yada en yavaş ile...bu da MSQ..amanin..işaretli bölgeye bakın..yürek dayanır mı..puff
[IMG]http://i56.tinypic.com/slivy8.png[/IMG]
-
[quote=eloy;328524]cinsiyet ayırtetmeksizin gelen bilimum[B][COLOR=red] uzuv[/COLOR][/B] buyutucu maıllere, bı de bu foreks kandırmacasına son verılmesı gerekıyor gercekten..[/quote]
:D:D:D Allahta sizi güldürsün eloy kardeş :..::..::..:
-
[quote=eloy;328524]cinsiyet ayırtetmeksizin gelen bilimum [COLOR=red]uzuv buyutucu maıllere[/COLOR], bı de bu foreks kandırmacasına son verılmesı gerekıyor gercekten..[/quote]
waaaayyy..teknoloji o kadar gelişti demek..artık maille de yapabiliyorlar demek bu işi...bana sadece reklamları geliyor valla...:D
deloyloy deloyloy deloyloy
-
arkadaşlar vob işlemleriniz için aracı kuruma ne komisyon ödüyorsunuz
-
[quote=astatin;328529]arkadaşlar vob işlemleriniz için aracı kuruma ne komisyon ödüyorsunuz[/quote]
0,015 :)