[quote=YAVUZHAN;97291]300 ve altı kademeleri iyi şişirdiler..[/quote]
o kademeler tam marbaşlık gelir basar şimdi
Printable View
[quote=YAVUZHAN;97291]300 ve altı kademeleri iyi şişirdiler..[/quote]
o kademeler tam marbaşlık gelir basar şimdi
ahanda altın graf 120 dk ... 900 desteği var .. 935 direnci var .. durum şimdi belirsiz ..ama 935 üstü ralli .. 900 altı şelale olur .. artık hangisi olursa .. bence altın düşer .. çok çıktı yeter . hahhaha :D piyasalarda uyuzluk hat safhada .. işlem yapmaya gerek yok ... istirahat halindeyim ben ... size bol kazançlar ..
[URL=http://img8.imageshack.us/my.php?image=adszbmf.jpg][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/7839/adszbmf.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=Astatin;97289]MTX EA Renkler kısmına;
when'li komutu yazarsan sadece fiyat çubuklarını istediğin renge boyar.
MTX EA Semboller kısmına whenli komutu yazarsan, seçtiğin sembolü, o koşulun geçerli olduğu her bara da çakar...
O yüzden eğer ilk al okunu ve sat okunu görmek istiyorsan, Cross lu formülü kullanman lazım..Türkçesindende belli Cross-Kestiği an, When - duğu sürece :)
yani özetle when lerin yerine cross yazacaksın..EA Semboller sekmesine geleceksin... AL isimli sembol adı verip sembol (ok) ve rengini ve barın altına çıksını seçeceksin, koşulu içine yazıp kaydedeceksin...Sonra aynı şeyi SAT için yapacaksın..oldu bitti maşallh[/QUOTE]
Tek HO var 5lik basit ortalama. Kesişim yok orada. 5lik HOnun üstüne ilk çıktığında AL verecek. Üstünde kaldığı sürece yeni bir AL oku koymayacak. cross(c,(mov(c,5,s)) olmuyor. Daha doğrusu benim sistemde yok öyle bir şey.
[quote=gacırt;97284]matriksde sistemi formüle dökerken öteleme yapabilirmiyiz ?[/quote]
evet, 0 yazan yere istediğiniz rakamı girin,1 ise 1 bar öteler
[QUOTE=YAVUZHAN;97291]300 ve altı kademeleri iyi şişirdiler..[/QUOTE]
spot açılınca patlatırlar
[quote=jerfin;97293]benden başka kısada bekleyen kalmadı mı ?[/quote]
dolar longu endeks kısa ile aynı kefeye koyanlardansan, ben! :..:
ben varım..
durmak yok kısaya devam halen :)
[QUOTE=unlimitted;97299]dolar longu endeks kısa ile aynı kefeye koyanlardansan, ben! :..:[/QUOTE]
dolar al sinyalinin teyidini çaktı... zıp zıp zıp..:..::..:
[IMG]http://i39.tinypic.com/15mlgcn.gif[/IMG]
[quote=VOBiX;97296]Tek HO var 5lik basit ortalama. Kesişim yok orada. 5lik HOnun üstüne ilk çıktığında AL verecek. Üstünde kaldığı sürece yeni bir AL oku koymayacak. cross(c,(mov(c,5,s)) olmuyor. Daha doğrusu benim sistemde yok öyle bir şey.[/quote]
yaw nasıl olmuyor....Renkler sekmesinde mevcut olan koşulları sil-kaydet de, ve Semboller sekmesinin altında önceki mesajımda dediklerimi yaz-kaydet..Çatır çatı olur...
[QUOTE=jerfin;97293]benden başka kısada bekleyen kalmadı mı ?[/QUOTE]
Ben dünden beri bekliyorum...
pastayı da alım görüntüsünden nötre çekmişler..
vobix, sen foreks kullanmıyor muydun ?
[quote=jerfin;97301]dolar al sinyalinin teyidini çaktı... zıp zıp zıp..:..::..:[/quote]
benim sistemim yok. 1.7215'ten pozisyonu 2 katına çıkar sinyali geldi içimden, çıkardım. :D
ilave yükü ilk boşaltma istasyonu 1.7335
ilave yükü tekrar yüklenme noktası? 1.7290
üzerine ekstra ilave yük koyma noktası? 1,7325
alayını ilk boşaltma noktası? 1,7355
aha da benim sistemim! :..:
Olmazmı ?
Müzmin KISA var
Merkez Bankası, döviz satım ihalesinde 50 milyon dolarlık satım
yaptı.
İhalede en yüksek fiyat 1.7021 TL, en düşük fiyat 1.7012 TL olarak
belirlenirken, ortalama fiyat ise 1.7017 TL seviyesinde oluştu.
İhalede teklif tutarı 176 milyon dolar oldu.
İhaleye gelen tekliflerin ortalama fiyatı ise 1.6994 TL şeklinde
oluştu.
Foreks Haber Merkezi
Bir kısa denemesinde bulundum bakalım, şimdi kısayım...
[quote=marakes;97309]Merkez Bankası, döviz satım ihalesinde 50 milyon dolarlık satım
yaptı.
İhalede en yüksek fiyat 1.7021 TL, en düşük fiyat 1.7012 TL olarak
belirlenirken, ortalama fiyat ise 1.7017 TL seviyesinde oluştu.
İhalede teklif tutarı 176 milyon dolar oldu.
İhaleye gelen tekliflerin ortalama fiyatı ise 1.6994 TL şeklinde
oluştu.
Foreks Haber Merkezi[/quote]HELE SU FAIZI PERSEMBE SAT:19:00'DA 100 BAZ PUAN BIR DUSURSUN!!
DOVIZ SAHLANIR!!.dng.lelele
saat 14.30 da abd üfe verileri ve konut verileri açıklanacak..
Evet, sanırım 29000 altına sarkacak, orada flat kalırım diye düşünüyorum, saygılar...
ve usd/trl yeniden 1.71
spottaki para çıkışı 20 milyona doğru gidiyor..
birazdan selo yahnisi de hazır olur:)
BOVESPA FUTURE BILE SABAH %1'DEN -%3'E YAKLASTI..dng.kom
250/ 175 ten yarısı kapandı pozisyonun.
halen kısa..
bow la pek ılgımız yok artık em olaylarından etkılenmıyoruz.baktıgmz bı öz abimiz dax var bı de yakın akrabamız dow
%50 short %50 flat devam .+.
[QUOTE=marakes;97316]birazdan selo yahnisi de hazır olur:)[/QUOTE]
ocağın altını yaktım, yavaş yavaş kızarmaya başlayacak..:..:
[quote=saganak;97308]Olmazmı ?
Müzmin KISA var[/quote]
Aklın yolu bir!!:..::..:
[QUOTE=jerfin;97306]vobix, sen foreks kullanmıyor muydun ?[/QUOTE]
Ben foreks kullanıyorum da formülelri metastocka yazıyorum. Matriks ile aynı dili konuşuyorlarmış hemen hemen.
[quote=mozkan;97297]evet, 0 yazan yere istediğiniz rakamı girin,1 ise 1 bar öteler[/quote]
[quote=Astatin;97292]öteleme ile kastınız nedir bay gacırt...karşılaştırmaya esas olacak verinin daha eski olmasından bahsediyorsanız ref(data, -bar sayısı) şeklinde bişi kullanmaznı laızm..mesela şu anki rsi 2 önceki barın rsi sinden büyükse gibi bir koşul;
ref(rsi(14),-2)<rsi(14) gibi yazılır...sorduğun buysa[/quote]
Teşekkür ederim.. Hiç formüllü çalışmadım.Birkeresinde denemiştim olmamıştı. Kapanışa dayalı üssel ortalamayı yukarı kesince al aşağı kesince sat formülünü nasıl yapabilirim.
[quote=jerfin;97321]ocağın altını yaktım, yavaş yavaş kızarmaya başlayacak..:..:[/quote]
havuçsuz olmaz..:..:
Verileri olumlu algılatacaklar korkusuyla flat kaldım...
Asti buna al sat oku koydursana
ref(rsi(14),-2)<rsi(14)
iki bar önceki rsi şimdiki rsiden küçükse AL desin büyükse SAT desin.
17.03.2009 14:31:51 ABD'DE KONUT BAŞLANGIÇLARI ŞUBAT AYINDA ARTIŞ GÖSTERDİ
ABD'de konut başlangıçları Şubat ayında artış gösterdi. ABD Ticaret Bakanlığı verilerine göre, konut başlangıçları yüzde 22.2 artarak 583 bin oldu. Piyasalarda beklenti yüzde 1.3 düşüşle 466 binden 460 bine geleceği yönündeydi. Ocak ayı konut başlangıçları verisi ise yüzde 16.8 düşüşten yüzde 14.5 düşüşe revize edildi. Şubat ayında inşaat izinleri ise yüzde 3.0 artarak 547 bin oldu. Piyasalarda izinlerin yüzde 4.9 düşüşle 505 bine gelmesi bekleniyordu.
[color=#FF0000][b] 17.03.2009 14:34:42 ABD'DE ÜRETİCİ FİYATLARI ŞUBATTA BEKLENTİLERİN ALTINDA ARTTI [/b][/color]
ABD'de üretici fiyatları Şubat ayında beklentilerin altında artış gösterdi. ABD Çalışma Bakanlığı verilerine göre, üretici fiyatları yüzde 0.1 arttı. Piyasada beklentiler yüzde 0.4 artış olacağı yönündeydi. Ocak ayında üretici fiyatları yüzde 0.8 artmıştı. Gıda ve enerji fiyatları hariç olarak hesaplanan çekirdek üretici fiyatları ise bir önceki aya göre yüzde 0.2 artış gösterdi. Analistler, geçen ay yüzde 0.4 artan çekirdek ÜFE'nin yüzde 0.1 artacağını tahmin ediyordu. Yıllık bazda ise üretici fiyatları yüzde 1.3 düşüş gösterdi. Bir önceki ay yüzde 1.0 düşüş yaşanan yıllık ÜFE'de yüzde 1.4 düşüş olacağı bekleniyordu. Aynı ayda çekirdek üretici fiyatları yıllık bazda yüzde 4.0 arttı. Önceki dönemde artış yüzde 4.2 artan fiyatların yüzde 3.8 artması bekleniyordu. Şubatta enerji fiyatlarında artış oranı yüzde 1.3 olarak gerçekleşti. Aynı ayda yarı mamül fiyatları yüzde 0.9, çekirdek yarı mamül fiyatları yüzde 0.6, hammadde fiyatları yüzde 4.5 azalırken, çekirdek hammadde fiyatları ise yüzde 1.5 artış gösterdi.
VOBda ikili dip çığlıklarını duyamıyorum....
Çünkü daha teyit etmedi hehehe
kalan kısalarda 450 den kapandı ve flat !
long için beklemedeyiz artık :)
450'yi kaldıran ata olmasa endekse de şortlayacaktım ama biraz bekleyelim bakam.
Uzuna geçtim, fakat dow eksi başlangıç yapma ihtimali var diyorum, bakalım ne olacak? saygılar...