İşlemler sapıttı mı yoksa bana mı öyle geliyor, hiç bu kadar dolu kademeler ve bu kadar hızlı işlemler hatırlamıyorum...
Printable View
İşlemler sapıttı mı yoksa bana mı öyle geliyor, hiç bu kadar dolu kademeler ve bu kadar hızlı işlemler hatırlamıyorum...
Bu sefer sağlam alıyolar:) uzunlar saatlik düzeltme içinde iyi kazandırabilir diyorum, saygılar...
%50 shorta devam.
sistem hala kısada..kapanış 29650 altı olursa daha rahat geceye gireceğim..
Fdow renk vermemeye çabalıyor ama, bizim piyasa artık rengini verdi bence, akşama vob düne göre artı kapanış bekliyorum, spot 30 u dönüp dönüp alıyolar:), bi türlü basamadılar, zaten basmak maksadında değillerdi de, günün risklerini atlattılar ya, artık rahatı olurlar, saygılar...
pozisyonumu bozmadım, kısa devam..
Recep İvedik haftalık bazda liderliği kaptırmış, sanırım burası artık tepe oldu. İsteyen grafiğini çizip inceleyebilir :)
[URL="http://moviegrande.com/sinema/boxofficetr.htm"]http://moviegrande.com/sinema/boxofficetr.htm[/URL]
[B][B][FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Trebuchet MS][COLOR=red]Son Gelişmeler[/COLOR] [/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B][SIZE=2] [/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]ABD’de Şubat Konut Başlangıçları 450b beklenirken %22 artışla 583b oldu; yaklaşık 1 senedir düzenli olarak hızlı düşüş gösteren konut başlangıçlarında Şubat ayında gerçekleşen hızlı yükseliş oldukça olumlu. Global piyasaların toparlanmasında etkili olacaktır. Ancak konut verilerinin sadece 1 ay değil, 2-3 ay yükseliş göstermesi resesyon sürecinin sona ermesini sağlayacaktır. Dolayısıyla konut başlangıçlarındaki hızlı artış kısa vadede olumlu olsa da, krizin sonuna gelindiği anlamına gelmeyecektir. [/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]ABD’de Şubat ayında ÜFE %0,4 artması beklenirken %0,1 arttı; çekirdek ÜFE %0,1 artması beklenirken %0,2 arttı. Yıllık olarak ÜFE %1,3 azaldı, çekirdek ÜFE %4 yükseldi. ABD’de enflasyondaki yükseliş deflasyon kaygılarını azaltmaktadır, özellikle çekirdek ÜFE’deki yükseliş bu endişelerin azalmasında etkili olmaktadır. Ancak resesyon sürecinin devam etmesi ile birlikte önümüzdeki dönemde enflasyon yavaşlayan hızda düşmeye devam edebilir. [/FONT][/SIZE][/FONT]
saatlik fdow da uyumsuzluk var..bakalım uyumsuzluğa uyup,%13 e yakın yükselişin geri gelişi olacak mı.
Bunları hakkından ben gelemedim ,sistem gelsin inşallah...boks.
500 den kısa oldum ama rahat değilim :)
[quote=Astatin;97345]500 den kısa oldum ama rahat değilim :)[/quote]
475 miş...:(
[quote=Astatin;97346]475 miş...:([/quote]
Rahat ol rahat ol senin sistem iyi çalışır.:o
apsdeg. bakarsak senaryo 7. ye uyar... fiyat aşşağı apsdeş. artıyor..
yeni ayılar temkinli bogalara agresif satıyorlar...
yanlışım olabilir..
burada kafa mı karıştıran şu...
mesela çok az işlemle 1000 puan gap yedik..oradan apsdeg. artmaya başladı..500 puan eksiye kadar yükseliş oldu...bu senaryo7 ye uyar mı..çünkü aps artarken esasında fiyat artmış...
[quote=VOBiX;97327]Asti buna al sat oku koydursana
ref(rsi(14),-2)<rsi(14)
iki bar önceki rsi şimdiki rsiden küçükse AL desin büyükse SAT desin.[/quote]
mahveder seni bu sistem..hiç uğraşma..vob işlem hacminin yarısını sen yaparsın...sonuçtada batarsın..:)
iki şartla kısaları kapatırım.. ya yurtdışı düzeltme hedefime gelecek, yada spot 30.200 üstünde kapanış yapacak..
sevgili iş bankasıcığım, sen dün sata sata bitiremediğin 35.000 kontrat doların 4te birini geri alsan bana yetecek çünkü zaten 1.7355'e geleceğiz.
hadi canım.
hadi güzelim.
hadi bitanem.
tıpış tıpış...
naş...
.dng
[QUOTE=jerfin;97350]iki şartla kısaları kapatırım.. ya yurtdışı düzeltme hedefime gelecek, yada spot 30.200 üstünde kapanış yapacak..[/QUOTE]
Akşama spot 30200 üzeri kapar, sabahada yurtdışını düzeltme hedefinde görürsen ne olur?:)))
sistemim yok, derdim yok.. kafama göre takılıyorum..:..:
[QUOTE=abka;97348]apsdeg. bakarsak senaryo 7. ye uyar... fiyat aşşağı apsdeş. artıyor..
yeni ayılar temkinli bogalara agresif satıyorlar...
yanlışım olabilir..
burada kafa mı karıştıran şu...
mesela çok az işlemle 1000 puan gap yedik..oradan apsdeg. artmaya başladı..500 puan eksiye kadar yükseliş oldu...bu senaryo7 ye uyar mı..çünkü aps artarken esasında fiyat artmış...[/QUOTE]
29,375 altında senaryo 7 daha uygun olur. Gapli günlerde gün geneline bakın. Gap oluşumlarında piyasa yatayda ise o gap güniçinde doluyor genellikle. Kuvvetli trendlerde gapi bırakır bir daha da uğramaz yanına.
[QUOTE=bull market;97352]Akşama spot 30200 üzeri kapar, sabahada yurtdışını düzeltme hedefinde görürsen ne olur?:)))[/QUOTE]
sen öyle uçup kaçacak bir piyasa görüyor musun..:..:
[quote=Larossıan;97347]Rahat ol rahat ol senin sistem iyi çalışır.:o[/quote]
Sİstem-i Muazzama (Dün akaşamki) daha geliştiriliyor..onu kullanmıyorum..benim kullandığım cuma dan beri satta ama dinleyen kim :(...
bu şortlar histemliydi, sistemli değil
[QUOTE=Astatin;97349]mahveder seni bu sistem..hiç uğraşma..vob işlem hacminin yarısını sen yaparsın...sonuçtada batarsın..:)[/QUOTE]
Bana şablonu lazım. MSin formöül dili üzeirnde çalışıyorum. Şablonalr lazım. İşin mantığını çözmek adına. Kalkıp da rsi kullanacak değilim. Ayda 50 den fazla işlem yaptıran ssiteme bakmam zaten. O rsi senin verdiği öteleme örneğinden.
[quote=jerfin;97353]sistemim yok, derdim yok.. kafama göre takılıyorum..:..:[/quote]
hah şöyleeeeeeeee, doğru yolu buldun bak. :D
şimdi ekibe tam ayak uydurdun işte. :..:
sihirli küremde yarın sabah aşağı gaplı açılış görüyorum..:)
Yav yine flat, nedir bu yav?
[QUOTE=unlimitted;97358]hah şöyleeeeeeeee, doğru yolu buldun bak. :D
şimdi ekibe tam ayak uydurdun işte. :..:[/QUOTE]
ben hiç sistem kullanmam ki... benim sistemin al vermesi, beynimin al vermesidir..
kolay gelsin,iyi seanslar herkese,ben kaçtım.
çok farklı bişeyler olursa telefonla müdahele edecez artık.
flat !
[QUOTE=VOBiX;97330]VOBda ikili dip çığlıklarını duyamıyorum....
Çünkü daha teyit etmedi hehehe[/QUOTE]
29,575i kıramdığı için teyit gelmedi. Bu kadar güzel bir ikili dibi bile değrlendiremiyorlarsa uzunlar stoploss konusunda dikkatli olsun.
[quote=jerfin;97361]ben hiç sistem kullanmam ki... benim sistemin al vermesi, beynimin al vermesidir..[/quote]
valla bilmiyodum ben senin de sistem var sanıyodum.
doların "al teyidi" derken bizi mi yiyodun bea. :..:
[quote=jerfin;97359]sihirli küremde yarın sabah aşağı gaplı açılış görüyorum..:)[/quote]
Bloombergde geçiyoya DJI Best Performer diye..Ben de seni Vob Best Performer ilan ediyorum:p
Yok ya, bizim piyasa resmen fdow un bi artı bi eksiye geçip durmasından etkileniyor bence , ister istemez belkide, ama bu kıadarda fazla artı eksiye ayak uydurulmazki...
Dax a veriyolar ensonunda....
Flat devam bakalım dow bi açılsın, ilerleyen dakikalarda poz ayarlarım artık...
Histem derki, bizdeki yatay ve bayay piyasa yarın biter
[color=#FF0000][b] 17.03.2009 15:24:27 Tekstil Menkul Değerler ([url]www.tekstilmenkul.com.tr[/url]) Tarafından Hazırlanan Analiz Raporu: [/b][/color]
"ABD tarafından gelen verilerinden özellikle yeni konut başlangıçlarının ekonomist tahminlerine kıyasla daha iyi gerçekleşti. 450 bin gerçekleşeceği tahmin edilen Şubat ayı yeni konut başlangıçları verisi tahminlerin %30 gibi üzerine çıkarak 583 bin olarak gerçekleşti. Şubay ayında %0.4 artacağı tahmin edilen üretici fiyatı endeksi ise %0.1 arttı. %0.1 artacağı öngörülen çekirdek ÜFE ise %0.2 oranında yükseldi. Önümüzdeki aylardaki verileri takip etmek şartıyla çekirdek ÜFE’nin tahminlerin üzerinde gerçekleşmesi ekonomideki aktivitenin bu seviyelerden hareketlenmeye başlamış olabileceği şeklinde yorumlanabilir. Üreticilerin ürün fiyatlarını tahminlerin üzerinde artırabilmeleri esnekliğine sahip olabilmeleri ekonomideki çöküşün sonuna yaklaşıldı mı? sorularının daha çok sorgulanmasını gündeme taşıyabilir. Henüz bu yorumları yapabilmek için erken olabilir. Ancak şu anda derinleşen kaotik krizin etkisiyle enflasyon ehven-i şer olarak görülebilir."
2/3 gibi yüksek bir oranda şortladım...Ya kare as gelecek ele, yada single papazı bulacağız..
17.03.2009 15:30:57 *fed, yeni banka sermaye zorunluluğunu 2 yıl için erteledi
17.03.2009 15:31:37 *fed, "yeni sermaye kuralı, 31 mart 2011'e kadar ertelendi"
17.03.2009 15:32:44 *fed, "erteleme, şirketlerin sermaye gereksinimlerini karşılamasına yardımcı olacak"
17.03.2009 15:33:43 *fed, "şirketlerin genel sermaye seviyelerini artırması gerekli"
Birkaç gündür dikkatimi çekiyor..Sabah da yazmıştı bir arkadaş;
Mersiyk, Nohamura, Cbaykuş ortalarda yok ve Hellim var gözüküyor.. Modlar bir darbe girişiminde bulundu ve Sn. Hellim tarafından kanlı bir şekilde mi bastırıldı, yoksa modlar 4. bulup işi asıp okeye mi dönüyorlar çıkaramadım...
No geyik piliz...
FED BANKALARIN ICIN YENI SERMAYE ZORUNLULUKLARINI IKI YIL ERTELEDI
-MATRIKS-
|
Bu ahber fena değil, şimdi uzunum...