ETR sistemi 70.300 den alda cumadan beri...:)))
sinyal net,poz net...:)
[IMG]http://i50.tinypic.com/14csayb.jpg[/IMG]
Printable View
ETR sistemi 70.300 den alda cumadan beri...:)))
sinyal net,poz net...:)
[IMG]http://i50.tinypic.com/14csayb.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/ff693bce.png[/IMG]
trend 5 te 71 binde pozitif bölgeye geçti..
şip-şak cuma 70250 , etr 70300 den beri alışta..
5 likler senkron olmuş durumda..
gün ortalmasındanda yukarı yönlü uzaklaşmamız olumluluğu güçlendirebilir..
vade sonu etkiside cabası :)
Komplo teorisi isteyen var mi...ehueheuhe..neden yakın vadenin artısı uzak vadeden daha fazla? ve neden yakın vadede kapanan pozisyon, uzak vadede açılandan daha az... misal yanıt: yvade nasılsa yarın katof olacağından, yvadede alıyor, uzakvadede gelene dağıtıyor...misal dedim yaw...öyle düşündüümden deel...bu deel bu deel bu deell bu yvade doğrucu deeelll...:)
[quote=saraylı;257221]traderım,
akşama bakacam,:::
şimdiden söylemiym,piyasa etkilenebilir abim...:rolleyes::..:
T..C[/quote]
abi bilgi zaten içeri sızmış. piyasadaki alım iştahı ondan dolayı diyolar. insidertrader lar işbaşında:::
[quote=trader38;257228]abi bilgi zaten içeri sızmış. piyasadaki alım iştahı ondan dolayı diyolar. insidertrader lar işbaşında:::[/quote]
deme traderım bea...:::
ofisimde bi köstebek var ,demek abi...:oüüü
ben şimdi onun biletini kesiym yaa....dng
[URL="http://fizy.com/#s/1f4ivw"]http://fizy.com/#s/1f4ivw[/URL]
sorma doldur boğaziçini :cool:
Acaba AYM, AKP kapatma davasında olduğu gibi bir sürpriz yapıp 1 oy fark ile referomdoooommm a ok der mi? derce jemaat bunu 5000 puanla kutlar mı...ehuehuehe...zihin bulandırmalar nokta com
[COLOR=lime][B]4.Direnç : 72.400
3.Direnç : 71.725[/B]
[B]2.Direnç : 71.050[/B]
[B]1.Direnç : 70.800[/B]
[/COLOR][B]Pivot : 70.375[/B]
[B]1.Destek : 70.125[/B]
[B]2.Destek : 69.700[/B]
[B]3.Destek : 69.025[/B]
[B]4.Destek : 68.350[/B]
yukarı gittiğimize göre dirençler çalışacak demektir...
70.800 ile 71.050 de hakkaten biraz takıldık gibi...
71.050 yi adam gibi geçersek 71.725 e kadar boşluk var gibi...:)
bakalım?.boks.
Bu arada BUZDOLABI alacağım bir tane..ARamızda buzdolabı bayi falan var mı :) indiirm şekli yapacak falan...1500 bütçe var ama KK na 6 taksit isterim..oğa göre
[quote=Astatin;257231]Acaba AYM, AKP kapatma davasında olduğu gibi bir sürpriz yapıp 1 oy fark ile referomdoooommm a ok der mi? derce jemaat bunu 5000 puanla kutlar mı...ehuehuehe...zihin bulandırmalar nokta com[/quote]
abi karar ne zaman açıklanacak?
saraylı abi bu almaşıklık olayı bir kuralmıdır? olmazsa olmazmıdır? yada almaşıklığa göre oluşan itki dalgalarının oranı yüzde kaçtır sence?
geldim vayyyy ... ralli yapmışınız .. üvvv .. flat devam .. almamda satmamda ... full flat ..
[quote=trader38;257234]abi karar ne zaman açıklanacak?[/quote]
sonuçlanırmı o gün bilmiyorum ama galiba 3 temmuzda görüşmeye başlayacaklardı
İki vade toplam aps 213.000 oldu....aps artıyor..
[quote=Biocan;257240]İki vade toplam aps 213.000 oldu....aps artıyor..[/quote]
Yeni vadede işlem yapmaya başlayan var mı aramızda? ne zaman geçelim sizce ...
150 yarısı dokulur...
eheuehu
[quote=trader38;257235]saraylı abi bu almaşıklık olayı bir kuralmıdır? olmazsa olmazmıdır? yada almaşıklığa göre oluşan itki dalgalarının oranı yüzde kaçtır sence?[/quote]
almaşıklık kural değil traderım,
olmazsa olmaz değil yani...
illa olacak diye bişi yok,olmayabilir..
almaşıklığın en çok oluştuğu şekil: 2.dalga basitse ;4.dalga flat oluyo...belli dalga derecesi üzerinde ,mesela minor ve üzeri...:)
bazen de kuvvetli trendlerde 2.dalga running flat oluyo,4.dalga zigzag oluyo...:confused:
bazen de olmaz,misal ikisi de flat olur...
almaşıklık çok ta benim kafamı kurcalamaz yani..:rolleyes:;)
[quote=tomjones;257241]Yeni vadede işlem yapmaya başlayan var mı aramızda? ne zaman geçelim sizce ...[/quote]
daytrader olarak ayın 1 i sabahı bence...:D
ema55............70.776
[quote=Astatin;257233]Bu arada BUZDOLABI alacağım bir tane..ARamızda buzdolabı bayi falan var mı :) indiirm şekli yapacak falan...1500 bütçe var ama KK na 6 taksit isterim..oğa göre[/quote]
git üsküdar bağlarbaşında VESTEL var.orada fabrika çıkışında çok hafif çizik şu bu olmuş malları ölü fiyatına satıyorlar.ben yan tarafında güccücük bi çiziği olan 7 kg kapasiteli A sınıfı otomatik çam. makinesi aldımdı geçen sene ölü fiyatına.talan var asti koş yetiş :p:p:p
1 yıl garantili satılıyor.kocaman kocaman buzdolaplarıda var.beleşe.kayınvalideye biz çam makinesi alırken onada buzdolabı aldıktı sıfır kocaman 450 tl ye ::::::
her çarşamba ya da perşembe yeni mal geliyor ve o gün hemen bitiyor.kapanın elinde kalıyor yani.
diğer yandan bizim buzdolabı SIEMENS biz memnunuk.onu talandan alamadık ama spottan onuda bayağı indirimli aldıktı bayiye göre.
[quote=abka;257204]tuncer hoca 22 yıllık imkb tarihindeki tüm çok sert düşüşler i(4-5 tane) incelemiş..
sonrada bugüne dair şöyle bir[COLOR=blue] sonuç çıkarmış[/COLOR];
[COLOR=red]Eğer 20 yıllık İMKB tarihi bizim için derslerle doluysa, bu kez çıkartmamız gereken ders oldukça çarpıcı: 45.000 – 50.000 bölgesinin kırılması, İMKB tarihinin en derin ve en uzun süreli ayı piyasasının sinyali olabilir[/COLOR]
neyse ben çıkar...[/quote]
BUNU NE ZAMAN YAZMIŞ Kİ abka kardeş benim bilidiğim bayağı çok olmuştu bu yazıyı yazalı öyle değil mi
[quote=saraylı;257212]Tuncer Hoca; güzel sölemiş,;)
ben de katılıyorum, o band kırılırsa 2-2,5 yıllık bi düşüş gelir,
C Dalgası dediğim gibi....:cool:[/quote]
o dalga sanırım seçimlerden sonra koalisyon la birlikte oluşabilir.
[quote=trader38;257235]saraylı abi bu almaşıklık olayı bir kuralmıdır? olmazsa olmazmıdır? yada almaşıklığa göre oluşan itki dalgalarının oranı yüzde kaçtır sence?[/quote]
Prechter biryerde eğer EW'ye tek bir kanun daha ekleyecek olsam Alternation'ı (almaşıklık) opsiyonellikten çıkartır kırılamaz kanunlar arasına alırdım diyordu. Hatta yazılarında dikkat edersen "Guideline of Alternation" değil de hep "Rule of Alternation" der. Bildiğim kadarıyla Neely'nin NeoWave'inde de Alternation zorunlu.
fdow 60 lıktakı tobo fazla bariz fazla güzel...buna dayanarak tırsıyor ve kalanları da kapıyorum...800-850 ye gelır de vermezse altına 1/3 le dewam edeceğim işlemlerime...
[QUOTE=a.kaya;257252]BUNU NE ZAMAN YAZMIŞ Kİ abka kardeş benim bilidiğim bayağı çok olmuştu bu yazıyı yazalı öyle değil mi[/QUOTE]
tekrar baktım..:mad:
cidden çok eskiymiş..
özür..farledemedim..
anasayfasında sayfalarda yeralınca tarihe bakmadım..sonuçta orta vadeli öngörü olduğu için,son 3-5 haftanındır diye düşündüm..
oysaki kasım 2007 ye aitmiş..:)
[QUOTE=ATHLON;257258]fdow 60 lıktakı tobo fazla bariz fazla güzel...buna dayanarak tırsıyor ve kalanları da kapıyorum...800-850 ye gelır de vermezse altına 1/3 le dewam edeceğim işlemlerime...[/QUOTE]
patron aynı tobo sabahtan beri kafamda ... çalışmayacak kadar güzel düzgün yani .... ehehuhue :::::::D:D
[quote=Astatin;257233]KK na 6 taksit isterim..oğa göre[/quote]
Patron ben de sabah gap'lerinde peşin fiyatına 10 taksit yapan aracı kurum arıyorum. Misal şimdi diyelim yarın birşey oldu yine sabah 2.500 puan gap yedim. Aracı kurumumun hemen imdada koşup bunu 250 puanlık paylara bölmesini bekliyorum. Yok mu böyle bir aracı kurum bilen.... üvvvvvv.... :..:
fx2000 fiyat ödememek için işlem yapmam gerekiyor. aynı fiyattan alsat yapsam sadece komisyon zararım olur değilmi arkadaşlar...?
[quote=Strategist;257263]Patron ben de sabah gap'lerinde peşin fiyatına 10 taksit yapan aracı kurum arıyorum. Misal şimdi diyelim yarın birşey oldu yine sabah 2.500 puan gap yedim. Aracı kurumumun hemen imdada koşup bunu 250 puanlık paylara bölmesini bekliyorum. Yok mu böyle bir aracı kurum bilen.... üvvvvvv.... :..:[/quote]
abi gel gap ye hemen hemen tüm banka posları var sana kredi kartına taksit yapayımm belli bir oran kesintiyle nakit vereyim teminatın eksilmez :D meselaaaa %20 gibi üwww 10 taksit yaparım üwwww :P ben de trade etmiş olurum üwwwwwwwww :P çok mu acımasız oldu %20 :P
[QUOTE=trader38;257080]strategist patron. duy sesimizi. hayrına şunu bi anlıycamız dile çevirüüü[/QUOTE]
Sevgili Trader,
Haddime değilde biraz espri yapalım, Bende Alamanca yok, Alamancayı 88 kere kere denedim öğrenemyi okul yıllarında kafam basmadı.
Ama ben sana çeviriyiyim biraz esprili olarak.
Ben diyo yükselişi yanlış saydım diyo zamanında 38 kere değiştirdim diyor. Trader bunu biliyor zaten diyor.
Şimdi öyle bir değişiklik yapıyorumki diyor 6500 den vazgeçtim 12 bin küsür yapyorum sayımı diyor.
10000 den geri gitsek 3500 puan, yukarı gitsek 2300 puan diyor, 5800 puanı bir haftada değiştiririm diyor.
Bende diyorumki o dow 61.8 e inmiş, sp, spy 61.8 in altında diyom. Dikkat et diyom.
Sonra sen niye 1220 den düşüşe bakıp böyle karar veriyorsun diyom, esas tepeden yani 2007 tepesinden fibo alıp bir baksana diyom düşüş acaba gerekli yere değimişmi diyom.
Tabii bu bir şaka, bakalım ne olacak diyom. iyi çevirdimmi?
Sevgiler.
Jelibon.
[quote=abka;257259]tekrar baktım..:mad:
cidden çok eskiymiş..
özür..farledemedim..
anasayfasında sayfalarda yeralınca tarihe bakmadım..sonuçta orta vadeli öngörü olduğu için,son 3-5 haftanındır diye düşündüm..
oysaki kasım 2007 ye aitmiş..:)[/quote]
kasım 2007 de başlayan A dalgası ile yakında başlayacak C dalgası arasında poz olarak bi fark yok,aynı yerdeyiz,abka ...:)
tarih tekerrürden ibarettir..
ahahah stratejist abinin fikir acayip oldu yav:) şimdi teminat lazımmı diye siteler açılır kredi kartınıza taksitle vob.. 10 taksitle ödeyin biz teminat gönderelim 5 misline katlarsınız felan filan :) bakkal ayda 20 bin tl kazanıyor kredi kartıyla reklamı koydular mı üfff ne olur ama :) 1 senede range rover vogue ikinci senede residence da daire felan :P
[quote=Strategist;257257]Prechter biryerde eğer EW'ye tek bir kanun daha ekleyecek olsam Alternation'ı (almaşıklık) opsiyonellikten çıkartır kırılamaz kanunlar arasına alırdım diyordu. Hatta yazılarında dikkat edersen "Guideline of Alternation" değil de hep "Rule of Alternation" der. Bildiğim kadarıyla Neely'nin NeoWave'inde de Alternation zorunlu.[/quote]
alternation ,rehber ilkedir...:)))
Prechter ne derse desin,evet ben de biliyom ,:(:cool:
bazen öyle, bazen böyle diyo...:oüüü
çünkü devamlı gerçekleşmiyo,yukarda açıkladım,bunu nası kural haline koyacak?
Neely 'ye gelince,
bi insan ew le ,
entellektüel tatmin için bu kadar oynar,:o:confused:
bence o,almaşıklık kuralını değil de,
karmaşıklık kuralını ,kural haline getirmiş,
bu gezegende beni hiç ilgilendirmez...:p
inş. pRechter ve Neely bu bölüm için google translator kullanmaz...:..::..:
[quote=jelibon;257269]Sevgili Trader,
Haddime değilde biraz espri yapalım, Bende Alamanca yok, Alamancayı 88 kere kere denedim öğrenemyi okul yıllarında kafam basmadı.
Ben diyo yükselişi yanlış saydım diyo zamanında 38 kere değiştirdim diyor. Trader bunu biliyor zaten diyor.
Şimdi öyle bir değişiklik yapıyorumki diyor 6500 den vazgeçtim 12 bin küsür yapyorum sayımı diyor.
10000 den geri gitsek 3500 puan, yukarı gitsek 2300 puan diyor, 5800 puanı bir haftada değiştiririm diyor.
Bende diyorumki o dow 61.8 e inmiş, sp, spy 61.8 in altında diyom. Dikkat et diyom.
Sonra sen niye 1220 den düşüşe bakıp böyle karar veriyorsun diyom, esas tepeden yani 2007 tepesinden fibo alıp bir baksana diyom düşüş acaba gerekli yere değimişmi diyom.
Sevgiler.
Jelibon.[/quote]
jelibon,
çeviriyi çok beğendim,topiğe bekliyoz abim...:..:
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C
[quote=saraylı;257276]...:)))
inş. pRechter ve Neely bu bölüm için google translator kullanmaz...:..::..:[/quote]
Ama Strodaddy Transalator kullanabilir..Stro nun onlara ispiyon ve jurnal attığından kuşkulanıyorum
[quote=Astatin;257278]Ama Strodaddy Transalator kullanabilir..Stro nun onlara ispiyon ve jurnal attığından kuşkulanıyorum[/quote]
strodaddy; saraylıseverdir,:p
onlara bişi dimez bence,biyerde...:..::)
hem bak,bayrak ta koyuyom...
T..CT..CT..CT..CT..C
[quote=jelibon;257269]Sevgili Trader,
Sevgiler.
Jelibon.[/quote]
:..: süper çeviri abi tebrikler.brv
Daha tiedjenin öğrenicek çok şeyi var.dng
saygılar abi.
[url]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/url]
[quote=seagate;257268]abi gel gap ye hemen hemen tüm banka posları var sana kredi kartına taksit yapayımm belli bir oran kesintiyle nakit vereyim teminatın eksilmez :D meselaaaa %20 gibi üwww 10 taksit yaparım üwwww :P ben de trade etmiş olurum üwwwwwwwww :P çok mu acımasız oldu %20 :P[/quote]
[quote=seagate;257273]ahahah stratejist abinin fikir acayip oldu yav:) şimdi teminat lazımmı diye siteler açılır kredi kartınıza taksitle vob.. 10 taksitle ödeyin biz teminat gönderelim 5 misline katlarsınız felan filan :) bakkal ayda 20 bin tl kazanıyor kredi kartıyla reklamı koydular mı üfff ne olur ama :) 1 senede range rover vogue ikinci senede residence da daire felan :P[/quote]
seagate im ,
iyiymiş bu teklif yaa,
gap yiyesim geldi...:..:::::..::::
[QUOTE=saraylı;257277]jelibon,
çeviriyi çok beğendim,topiğe bekliyoz abim...:..:
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C[/QUOTE]
Abi,
Yurtdışından Tr'ye uyum yapmayı denedim yıllarca.
Hiçbir zaman tutmadı biraz orta vade hariç.
Sonra baktım bu çok şaşırtıcı olabiliyor.
Ee vobada bakmıyoruz artık, o yüzden şaşırtıcı oluyor.
Ama şunu tespit ettim bizim borsa ya köküne kadar hep düşüyor, ya sonuna kadar artıyor.
Allahtan biraz hacim vobda arttıda 2-3 yıl önceye göre biraz dalga yapmaya başladı.
Bilmem hemfikirmisiniz?
Jelibon.