-
Ne 29500 müş be, 2 gündür etrafından ayrılamadık. sn Haguan 29500 ün önemini vurguluyor 2 gündür, sn cbaykus un sistemi 29500 altında yön değiştirecek ama 2 gündür kıvranıyoruz. Dün tam kırıldı dedim son 15 dk tekrar yukarı aldılar. Dün dow 7300 dü bugün 7200 ama biz hala aynı yerlerdeyiz. Ne gudubet piyasa olduk çıktık. Adamlar çıkıyor bakıyoruz, düşüyor bakıyoruz. Sanırım seçime kadar bu böyle gidecek ama pozisyonsuz da duramıyorum...
Nalet olsun içimdeki bu vob sevgisine :)
-
[QUOTE=saganak;97411]5.5.5 sonu hedeflerine kadar KISA yım.[/QUOTE]
Sn. Saganak
5.5.5 hedefi kacta?
Tesekkürler
-
[QUOTE=truva;97405]jelibon nerde
piyasa beklentisi bilsek[/QUOTE]
günlük yorum zor, yinede yazalım. vobu etkilemiyor nasılsa, banta devam. (kırılana kadar)
dün ne oldu?
sert hareket olmadı.
ya bugün ya yarın sert hareket günü.
bugün piyasa ne bekliyor? artı. hafif artı görünüyor. (unutmamalı her zaman tutmaz)
720-730 arası ve 700-710 a geri çekilmeler düzeltme.
buraları kırarsa tetik durumları.
gün olarak beklenti ne (benim beklentim) 26 sına kadar herhangibir tarihte dip.
bu yukarıdaki desteklerdede olabilir, 660-670 arasında kırarsa hedef 550-600 arasıdır.
diğer ihtimalde eğer yukarı hareket olacaksa 740-752 arasından yukarı dönmelidir.
kişsel fikirdir.
sevgiler.
-
[quote=VOBiX;97413]Sizde kaç laptop var?[/quote]
sanko'nun kampanya yaptığı sırada ellerindeki bütün laptopları alacak kadar işlem yapmıştım,
müşteri temsilcim dedi ki, "1 hesaba 1 laptop 1 HP telefon verebiliyormuşuz"
benim amacım laptop veya telefon almak değildi ama bu bahane benim bugüne kadar duyduğum en salak bahane demiştim adama.
sonradan 2 arkadaşa daha aldım onların hesabından işlem yaparak.
:)))
-
Son derece ahlaksız iğrençlik derecesinde terbiyesiz akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da...7000 in altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
DAX a gel bostana gel.
NO GEYIK PLİZ
-
[quote=thracian;97416]Sn. Saganak
5.5.5 hedefi kacta?
Tesekkürler[/quote]
U030 u baz alarak sayıyorum ,
sayımlar amatörcedir ,
sordugunuz için , cevaplandırıyorum , yatırım tavsiyesi deyildir.
U030 İçin 5.5.5 hedefi 19850-19000
-
Tamam jelibon, bu son senaryo tutar bence, 26 sına kadar dip, olsa olsa budur....
-
26 sına kadar dip yapacaksak, demekki biz kaç gündür üst bandlardaymışızda diyebiliriz, buralarda kısa için fena değil o zaman...
-
[quote=saganak;97420]U030 u baz alarak sayıyorum ,
sayımlar amatörcedir ,
sordugunuz için , cevaplandırıyorum , [COLOR=red]yatırım tavsiyesi[/COLOR] deyildir.
U030 İçin 5.5.5 hedefi 19850-19000[/quote]
Bende öyle umuyorum. Eğer tutmazsa, Sn Hellim'den tüm EW cilere "yaptırım tavsiyesi"nde bulunacağım..:..:
NO GEYIK PLİZ
-
[quote=Astatin;97419]Son derece ahlaksız iğrençlik derecesinde terbiyesiz akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da...7000 in altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
DAX a gel bostana gel.
NO GEYIK PLİZ[/quote]
Ne olacak ki o zaman, 29225 olur en fazla:D
-
[QUOTE=bull market;97421]Tamam jelibon, bu son senaryo tutar bence, 26 sına kadar dip, olsa olsa budur....[/QUOTE]
kısaca demek istenilen bu. bunu bana ne düşündürüyör, 13 ünde tam tarihinde yapılan tepe.
ama aksi durum için bazı seviyerlerde tetikte olunmalı.
sevgiler.
-
[QUOTE=bull market;97422]26 sına kadar dip yapacaksak, demekki biz kaç gündür üst bandlardaymışızda diyebiliriz, buralarda kısa için fena değil o zaman...[/QUOTE]
aman karışmasın senaryo yurtdışı içindir.:..:
sevgiler.
-
[quote=tuareg;97424]Ne olacak ki o zaman, 29225 olur en fazla:D[/quote]
Yani onu bende çok düşündüm..Heleki her gün DJI a beddualar eşliğinde %4 %4 basarken burda 3 kuruş kazanmak, bir VOB bedduasına da ihtiyaç doğurdu..Ama üzerinde çalışamadım...Şu sistemi bir bitireyim..Sonra VOB bedduasına gelecek sıra..Forum'u hem sistem hem beddua manyağı yapmayı planlıyorum uzun vadede....Uzun vadede hepimiz öleceğiz...Ölmek var dönmek yok...Yok daha neler...Neler olacak neler neler olacak...Olmak yada olmamak...Olmaya devlet cihanda....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.uyk
NO GEYIK PLİZ
-
5 dklıklarda simetrik üçgen sıkışması var.
-
[quote=Astatin;97427]Yani onu bende çok düşündüm..Heleki her gün DJI a beddualar eşliğinde %4 %4 basarken burda 3 kuruş kazanmak, bir VOB bedduasına da ihtiyaç doğurdu..Ama üzerinde çalışamadım...Şu sistemi bir bitireyim..Sonra VOB bedduasına gelecek sıra..Forum'u hem sistem hem beddua manyağı yapmayı planlıyorum uzun vadede....Uzun vadede hepimiz öleceğiz...Ölmek var dönmek yok...Yok daha neler...Neler olacak neler neler olacak...Olmak yada olmamak...Olmaya devlet cihanda....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.uyk
NO GEYIK PLİZ[/quote]
Sakin ol kardeşim, bu iş sistemle felan olmuyor, bak ben 10 gundur paso kar yazıyorum, formül mü istiyorsun, laptopun bir kenarına at nalı diğer tarafına kuru kafa astın mı gelsin paralar, muhım olan pozısyona nazar değmemesi, gerisi hikaye.
NO GEYIK PLIZ
-
napsam ki bende mi kısaya geçsem ki.. yurtdışının düşüşüne tepkisiz kalmaları kıllandırdı beni, kısa açamıyorum..:confused:
-
Türk vobu ne biçimmiş düşmez çıkmaz
-
sn. asti o iğrençlik derecesinde terbiyesiz hareketi 7.500 üzerine atmakla yapmasın da sem amca.
kıllandım ben.:cool:
-
[QUOTE=unlimitted;97432]sn. asti o iğrençlik derecesinde terbiyesiz hareketi 7.500 üzerine atmakla yapmasın da sem amca.
kıllandım ben.:cool:[/QUOTE]
bende kıllandım.. bankalar hakkında düzenleme haberi falan patlatmasın bunlar.. toksit atıklarla ilgili düzenleme bekleniyor ya..:confused:
-
-
[quote=jerfin;97433]bende kıllandım.. bankalar hakkında düzenleme haberi falan patlatmasın bunlar.. toksit atıklarla ilgili düzenleme bekleniyor ya..:confused:[/quote]
Eğer toksikleri bankadan alıp devlet ciğerine çekecek olsaydı, sermaye yeterliliği ile ilgili mevzuyu ertelemezlerdi diye düşünüyorum...zzzzzz
NO GEYIK PLİZ
-
[QUOTE=unlimitted;97432]sn. asti o iğrençlik derecesinde terbiyesiz hareketi 7.500 üzerine atmakla yapmasın da sem amca.
Sam amca o kadar yapamazda. 17.00 den sonra bak ali amcalar memed amcalar vobu nereye atacak. bak.
-
Evet, az evvelki hareketi sanki yukarı yapıcam dikkat edin der gibiydi....
-
Kıllanmakla olmaz bu iş dedim bende, geceye uzun girdim...yetti gari...:)
-
Bu akşam acaba Deidre BOLTON, bloomberg de çıkacak mı? O eğer akşam işteyse ve ben blloom izlediysem ertesi gün ben para kazanıyorum genelde... Bonnie nin nöbeti, Bay SAZAN ın gurt taburları gibi bişi bu da...
-
[QUOTE] 17.03.2009 16:59:33 RAPOR-NİSAN VADELİ ENDEKS 30 TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım ([url]www.anadoluyatirim.com.tr[/url]) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"VIX0300409 NİSAN KONTRAT TAHMİNİ SENARYOMUZDA YÜKSELİŞİN YARINDAN
İTİBAREN BAŞLAYABİLECEĞİNİ İŞARET EDİYOR.
18-03-2009 TARİHİNDE 30.150 GEÇİLMESİ İLE BERABER BEKLENEN SEÇİM
YÜKSELİŞİ YÜKSEK İHTİMALLE START ALABİLİR." [/QUOTE]
Tüyo geldi ama Nohamura gelemedi. üüü
-
İşlemler 350den gerçekleşiyo 25 puan almak için canım çıktı
-
[QUOTE=Astatin;97435]Eğer toksikleri bankadan alıp devlet ciğerine çekecek olsaydı, sermaye yeterliliği ile ilgili mevzuyu ertelemezlerdi diye düşünüyorum...zzzzzz
NO GEYIK PLİZ[/QUOTE]
aslında dow teknik olarak aşağı inmeli.. bizimkilerde... ama bizdeki bu güçlü duruş neden.. fake olma ihtimali de var tabiki..
en güzeli flat dinleneyim biraz.. dolarlarım yeter bana..:)
-
30 dk grafikte son 4 kapanış 29350 :)
-
[QUOTE=bull market;97438]Kıllanmakla olmaz bu iş dedim bende, geceye uzun girdim...yetti gari...:)[/QUOTE]
uzun olmak çok daha riskli şu havada..:..:
-
dogan yayın kanald ve star markalarını temınat olarak vergı daıresı kabul etmedı dıye acıklama yaptı gene..e bu eskı haber degılmıydı.yuh e hberde bıle mılletı sersem edıyolar
-
geceye kısayım...
-fdow ve dax da saatlik ve altında uyumsuzluk var.acısı elbette çıkacaktır.
-sistem sat da.
-29600 altı kapanış olacak gibi..
-apsd senaryosu(7) olumsuz...
-
dayanamadım ve 1/2 kısa...:))
-
[QUOTE=jerfin;97444]uzun olmak çok daha riskli şu havada..:..:[/QUOTE]
Olsun, benim aslım boğa:..:, boğanın ölümü uzundan olsun.dng
-
[quote=jerfin;97444]uzun olmak çok daha riskli şu havada..:..:[/quote]
Riski alma viski al bay bull....Geceye kısa emme ağılrık azaltıldı..100 puan kara 1^feda edildi...kalan 2/3
-
Abi halil hoca uçacak kaçacak dedikçe piyasa düşüyor, Allah razı olsun kendisinden...
-
Yarında kıl eder bu piyasa adamı, yani bence, açılış en azından 29650 seviyelerinden bekliyorum, buna istinaden uzun girdim, yoksa düşebiliriz tabii...saygılar...
-
kapattığım yerden 29,350 den kısaldım tekrar....
asti, sırf sana destek olmak için bak..:)
-
[quote=jerfin;97453]kapattığım yerden 29,350 den kısaldım tekrar....
asti, sırf sana destek olmak için bak..:)[/quote]
bana detek olmak istiyosan uzun da kalaydın..hatta tüm forum uzun olsun..bir ben kısa kalayım..birde sağanak..hakettik biz :):..::..:
-
[QUOTE=enorton;97450]Abi halil hoca uçacak kaçacak dedikçe piyasa düşüyor, Allah razı olsun kendisinden...[/QUOTE]
ben okumuyorum artık