bu kadar sistem ve zeka küpü varken data bakmak anlamsız....gülerken kazanmak varken, öğrenirken,coşarken neden bu çile....+.:):)
Printable View
bu kadar sistem ve zeka küpü varken data bakmak anlamsız....gülerken kazanmak varken, öğrenirken,coşarken neden bu çile....+.:):)
[QUOTE=mordak;97564]bu kadar sistem ve zeka küpü varken data bakmak anlamsız....gülerken kazanmak varken, öğrenirken,coşarken neden bu çile....+.:):)[/QUOTE]
yarın için beklentiniz nedir?
[QUOTE=fXci;97563]o sadece matriks derinliklilerde oluyor diye biliyorum yüzeysellerde açık deil sanırım[/QUOTE]
dediğim gibi yüzeyseller hakkında fikrim yok hiç kullanmadım.....
sağlık olsun....
[quote=mordak;97564]bu kadar sistem ve zeka küpü varken data bakmak anlamsız....gülerken kazanmak varken, öğrenirken,coşarken neden bu çile....+.:):)[/quote]
:):)abi kazanamadım ki bişey:)
Cbaykusun sistemini kullanmaya çalısıyorum.Ama acamiyim tabi.Zorlanıyorum.Bi taraftanda metastokta bişeyler yapıyım dedim.
Aksamdan beri onları inceliyorum işte
[QUOTE=fXci;97565]yarın için beklentiniz nedir?[/QUOTE]
çıkarız bence belli yerlere kadar sonrası önemli....fakat buralardan çok sert düşüşler olmaz belli bir süre daha, hatta mini bir ralli bile olabilir....
bu arada vadelide pozisyonum yok....bu aralar işlem yapmıyorum.......
ama az kaldı işlem yapmaya başlayacağım....
[quote=fXci;97565]yarın için beklentiniz nedir?[/quote]
Walla ben son anda uzunları yakıcaktım.Flat girdim geceye.Açılısta 550-600 kırarsa longlarım
[QUOTE=7410;97567]:):)abi kazanamadım ki bişey:)
Cbaykusun sistemini kullanmaya çalısıyorum.Ama acamiyim tabi.Zorlanıyorum.Bi taraftanda metastokta bişeyler yapıyım dedim.
Aksamdan beri onları inceliyorum işte[/QUOTE]
sen en iyisi biraz daha dışarıda kal....yada Cbaykusun sistemini bire bir uygula.....
yakın zamanda trend değiştiğinde görürsün yararını.....
herşeyin başı sağlık.....
bu arada nasıl kazanamazsın o kadar zeka küpü var ortam gayet güzel.....moraller iyi sohbetler şahane......yapma bahane.....
[QUOTE=mordak;97568]çıkarız bence belli yerlere kadar sonrası önemli....fakat buralardan çok sert düşüşler olmaz belli bir süre daha, hatta mini bir ralli bile olabilir....
bu arada vadelide pozisyonum yok....bu aralar işlem yapmıyorum.......
ama az kaldı işlem yapmaya başlayacağım....[/QUOTE]
bu aralar geyik yapıyorum.....moda sanırım....(zaten hem işlem hem geyik zor yaw...zeka küpleri yapar biz cahallar yapamayız)..
[quote=mordak;97570]sen en iyisi biraz daha dışarıda kal....yada Cbaykusun sistemini bire bir uygula.....
yakın zamanda trend değiştiğinde görürsün yararını.....
herşeyin başı sağlık.....
bu arada nasıl kazanamazsın o kadar zeka küpü var ortam gayet güzel.....moraller iyi sohbetler şahane......yapma bahane.....[/quote]
:):)Kazanıyorum.sonra yerimde durmuyorum ki.dngBi poz daha yapıyorum .Aynen gerisin geri veriyorum.Ama akıllandım hareketlerimi daha kısıtladım.İzliyorum kazandıktan sonra artık
iyi uykular arkadaşlar
yaw şu zeka küplerinini yaptıkları gibi sistemlerim olsa((zekam olsada) köy çocuğuyuz biz ne yapak) ne işim olur buralarda.....lelele.lelele
bugün piyasa artı bekliyordu beklenildiği gibi.
dünkü hafif harekette
sert hareketin bugün veya yarın olabileceğini bildirmişti.
bugün oldu.
sp gitti en önemli dirençte kapadı böylece.
sevgiler.
gün olarak hala iki ihtimaldeyiz.
ya piyasanın
ihtimal 13 ü 6 sında çalıştı. ve beklenilen %15, 20 ayı rallisinin içindeyiz.
7500 üzeri kapanışlar endeksi 8400-9000 e götürür. 75XX den geri çekilmeler önce sat sonra alım fırsatıdır.
ayın 20 si equinox ve 26 sı takip edilmelidir.
yada benim ihtimal ama giderek azalan ihtimal.
13-26 arası yeni dip görülecektir. etkisini yitirmeye başladı. geri çekilmelerde 740-752, 720-730 ve 700-710 kollanmaldır. yeni dip yapılmazsa yani 666 altı, ralli düzeltmesini yapıp yoluna devam edecektir.
sevgiler.
eqinox yani 20 si. (+,-)
son yıllarda trend dönüşleriyle geçmiştir.
bakalım bu yıl ne olacak.
sevgiler.
yine gün olarak son not.
tarihler 13 ve 26 belirilmişti önceden.
6 sında bir hareket geldiğini gördük.
burada iki ihtimal vardı.
biri bu iki tarihin tek hareketle yani aynı yönde sonuçlanacağıydı. yani iki günde aynı yöne kırılacaktı.
ikincisi iki ayrı yönde oluşabileceği ihtimaliydi.
bakalım hangisi olacak.
sevgiler.
Günaydın,
Bugünkü teknik analiz sponsorumuz Milliyet gazatesi finans sayfası:..: Kritik gün, eğer indikatörlerdeki alçalan trendin üzerinde kalınırsa şortlar cortlayabilir..Hülasa, BB üst bandının aşağı dönmüş olması ve indikatörlerin aşırı satım bölgelerine girmeden ve yükselen dipler yapmamış olması nedeniyle bir tuzak kurulması ve yönün aslında aşapı olması da muhtemel..Tabi borsa bu, bu teknik görüntüden haberi olmayabilir..
Jerfin : Pardon uyuya kalmışım. DJ de fırsat bilip koşturmuşüüü
Aslan: Ben loto birincisine formülü vereceğim demedim. Mesaj şu idi "Bu akşam DJI lotosuna katılmayanlar, Sistem-i Muazzama'nın formülünü asla alamayacaklar...Ona göre..Aday adayı bile olamayacaklar yani..."....Yani lotoya katılmayanlar asla alamayacak ve aday adayı bile olamayacaklar demişim..Katılanlar ise asla yerine şimdilik alamayacak ama aday olacaklar...Yani alacaklar diye bişi dememişim..Ankara BB seçimini malum kişi kazanırsa, Ankaralıları toptan eleyeceğim adaylıktan ayrıca :) :) :)
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]18 Mart Çarşamba Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
[U]GBP Merkez Bankası Toplantı Tutanakları 11:30 Yüksek [/U]
[U]GBP İşsizlik Başvuruları Değişimi (Şub) 11:30 82,3K 73,8K Yüksek [/U]
[U]GBP ILO İşsizlik Oranı (3a) (Oca) 11:30 %6,5 %6,3 Yüksek[/U]
GBP Ortalama Gelirler (Prim Dahil) (3a/y) (Oca) 11:30 %3,1 %3,2 Düşük
GBP Ortalama Gelirler (Prim Hariç) (3a/y) (Oca) 11:30 %3,5 %3,6 Düşük
GBP İmalat İşgücü Maliyeti (3a/y) (Oca) 11:30 %6,6 Düşük
USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (13 Mar) 13:00 %11,3 Düşük
[U]USD TÜFE (a/a) (Şub) 14:30 %0,3 %0,3 Yüksek [/U]
[U]USD TÜFE (y/y) (Şub) 14:30 %0,0 %0,0 Yüksek [/U]
[U]USD TÜFE (Gıda ve Enerji Fiyatları Hariç) (a/a) (Şub) 14:30 %0,1 %0,2 Yüksek [/U]
[U]USD TÜFE (Gıda ve Enerji Fiyatları Hariç) (y/y) (Şub) 14:30 %1,7 %1,7 Yüksek [/U]
USD TÜFE (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Şub) 14:30 212,04 211,14 Düşük
USD TÜFE (Çekirdek) (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Şub) 14:30 217,27 Düşük
[U]USD Cari İşlemler Dengesi (Q4) 14:30 -$137,1Mlyr -$174Mlyr Yüksek [/U]
[U][B]USD Fed Açık Piyasa Komitesi Faiz Kararı 20:15 %0,25 %0,25 Yüksek [/B][/U]
[U]USD Fed-Cole'un Risk Yönetimi Hakkındaki Konuşması 20:30 Yüksek [/U]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Morgan Stanley (MS) ---$ (Açılış Öncesi)
Benetton Group (BNGPY.PK) ---$ (Zaman Belli Değil)
BMW Group AG (BMW.F) ---$ (Zaman Belli Değil)
Nike (NKE) 0.81$ (Zaman Belli Değil)
Oracle (ORCL) 0.32$ (Kapanış sonrası)
[B][U]Türkiye[/U][/B]
Hazine, toplam 126 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek
[B][U]ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ..[/U][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[quote=excali;97580][B]Günaydın,[/B]
[B][U]18 Mart Çarşamba Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
[U]GBP Merkez Bankası Toplantı Tutanakları 11:30 Yüksek [/U]
[U]GBP İşsizlik Başvuruları Değişimi (Şub) 11:30 82,3K 73,8K Yüksek [/U]
[U]GBP ILO İşsizlik Oranı (3a) (Oca) 11:30 %6,5 %6,3 Yüksek[/U]
GBP Ortalama Gelirler (Prim Dahil) (3a/y) (Oca) 11:30 %3,1 %3,2 Düşük
GBP Ortalama Gelirler (Prim Hariç) (3a/y) (Oca) 11:30 %3,5 %3,6 Düşük
GBP İmalat İşgücü Maliyeti (3a/y) (Oca) 11:30 %6,6 Düşük
USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (13 Mar) 13:00 %11,3 Düşük
[U]USD TÜFE (a/a) (Şub) 14:30 %0,3 %0,3 Yüksek [/U]
[U]USD TÜFE (y/y) (Şub) 14:30 %0,0 %0,0 Yüksek [/U]
[U]USD TÜFE (Gıda ve Enerji Fiyatları Hariç) (a/a) (Şub) 14:30 %0,1 %0,2 Yüksek [/U]
[U]USD TÜFE (Gıda ve Enerji Fiyatları Hariç) (y/y) (Şub) 14:30 %1,7 %1,7 Yüksek [/U]
USD TÜFE (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Şub) 14:30 212,04 211,14 Düşük
USD TÜFE (Çekirdek) (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Şub) 14:30 217,27 Düşük
[U]USD Cari İşlemler Dengesi (Q4) 14:30 -$137,1Mlyr -$174Mlyr Yüksek [/U]
[U][B]USD Fed Açık Piyasa Komitesi Faiz Kararı 20:15 %0,25 %0,25 Yüksek [/B][/U]
[U]USD Fed-Cole'un Risk Yönetimi Hakkındaki Konuşması 20:30 Yüksek [/U]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Morgan Stanley (MS) ---$ (Açılış Öncesi)
Benetton Group (BNGPY.PK) ---$ (Zaman Belli Değil)
BMW Group AG (BMW.F) ---$ (Zaman Belli Değil)
Nike (NKE) 0.81$ (Zaman Belli Değil)
Oracle (ORCL) 0.32$ (Kapanış sonrası)
[B][U]Türkiye[/U][/B]
Hazine, toplam 126 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek
[B][U]ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ..[/U][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B][/quote]
Diğerlerini bilmem ama Morgan Stanley'in (MS: Multiple Skeleroz) adına yakışır derece bir kötü bilanço şekli ortaya çıkaracağını düşünüyorum.
BMW ise kesin kötü..Neden derseniz 15 yıldır her yıl BMW sini yenileyen kişi olarak ben bile bu yıl yenileme yapmadım.Market sörvey bunu der yani.kom.komHatta aradılar, %50 indirim yapalım dediler. Kızdım çarptım kapıyı çıktım, bu krizde dalgamı geçiyosunuz dedim.kom.komZaten arabada lazım değil, bu yılı başkalarının sistemlerini deşifre etmeye ve kendi sistemimi mükemmelleştirmeye adadım dedim. Yılsonunda deşifre olmamış tek sistem benimki kalacak ve bunu koleksiyonculara satıcam:).kom
günaydınlar bol kazanç dilerim...
[quote=Astatin;97581]Diğerlerini bilmem ama Morgan Stanley'in (MS: Multiple Skeleroz) adına yakışır derece bir kötü bilanço şekli ortaya çıkaracağını düşünüyorum.
BMW ise kesin kötü..Neden derseniz 15 yıldır her yıl BMW sini yenileyen kişi olarak ben bile bu yıl yenileme yapmadım.Market sörvey bunu der yani.kom.komHatta aradılar, %50 indirim yapalım dediler. Kızdım çarptım kapıyı çıktım, bu krizde dalgamı geçiyosunuz dedim.kom.komZaten arabada lazım değil, bu yılı başkalarının sistemlerini deşifre etmeye ve kendi sistemimi mükemmelleştirmeye adadım dedim. Yılsonunda deşifre olmamış tek sistem benimki kalacak ve bunu koleksiyonculara satıcam:).kom[/quote]
Benim sistemi de deşifre etsene.
İpucu: [U]Avatar[/U], Sağdaki [U]Durumu::D:D[/U]
[QUOTE=Astatin;97579]Günaydın,
Bugünkü teknik analiz sponsorumuz Milliyet gazatesi finans sayfası:..: Kritik gün, eğer indikatörlerdeki alçalan trendin üzerinde kalınırsa şortlar cortlayabilir..Hülasa, BB üst bandının aşağı dönmüş olması ve indikatörlerin aşırı satım bölgelerine girmeden ve yükselen dipler yapmamış olması nedeniyle bir tuzak kurulması ve yönün aslında aşapı olması da muhtemel..Tabi borsa bu, bu teknik görüntüden haberi olmayabilir..
Jerfin : Pardon uyuya kalmışım. DJ de fırsat bilip koşturmuşüüü
Aslan: Ben loto birincisine formülü vereceğim demedim. Mesaj şu idi "Bu akşam DJI lotosuna katılmayanlar, Sistem-i Muazzama'nın formülünü asla alamayacaklar...Ona göre..Aday adayı bile olamayacaklar yani..."....Yani lotoya katılmayanlar asla alamayacak ve aday adayı bile olamayacaklar demişim..Katılanlar ise asla yerine şimdilik alamayacak ama aday olacaklar...Yani alacaklar diye bişi dememişim..Ankara BB seçimini malum kişi kazanırsa, Ankaralıları toptan eleyeceğim adaylıktan ayrıca :) :) :)[/QUOTE]
asti kıvırma kıvırma, dow lotoyu ben kazandım hemde sarık urdele ile... isterim formülümüüüü...boks..boks.. yoksa burayı birbirine katarım.dng..
şikayet ederim sizi, bu dow loto legal değil, noter huzurunda yapılmıyor, ümitlerimizi çalıp dolandırıyorlar bizi diye..
Açılış tahmini olan var mı? Başka sitelerde 30400 falan okudum, bana biraz uçuk geldi...
[quote=excali;97584]Benim sistemi de deşifre etsene.
İpucu: [U]Avatar[/U], Sağdaki [U]Durumu::D:D[/U][/quote]
Seninki kolay...Sabah gündem olarak listelediğin her bir maddeye, tahminlerin doğrultusunda +1 ve -1 puanı veriyosun..toplam 0 dan küçükse short büyükse long, 0 sa flat takılıyosun..Avatarını da çözdüm...Eğer pozisyon aldıysan Excalibur un kayaya saplanması misali, o pozdan kolay kolay vazgeçmiyosun, son long pozisyonun kanıttır
[quote=enorton;97586]Açılış tahmini olan var mı? Başka sitelerde 30400 falan okudum, bana biraz uçuk geldi...[/quote]
29800 diyeyim.:(
[QUOTE=enorton;97586]Açılış tahmini olan var mı? Başka sitelerde 30400 falan okudum, bana biraz uçuk geldi...[/QUOTE]
taş çatlasın 29,750 açar... uçmuş onlar enorton..:)
[quote=enorton;97586]Açılış tahmini olan var mı? Başka sitelerde 30400 falan okudum, bana biraz uçuk geldi...[/quote]
30400 mü ....:..::..::..: 29650 açarsa öpüp başlarına koysunlar
[QUOTE=enorton;97586]Açılış tahmini olan var mı? Başka sitelerde 30400 falan okudum, bana biraz uçuk geldi...[/QUOTE]
Nerde o bolluk 400 puan gap
Herkese günaydın,
Bencede uçuk gönül ister yukarı okadar yüksek açılmak ama bizim piyasa 400-450 puan artı açar gibi.
[quote=jerfin;97585]asti kıvırma kıvırma, dow lotoyu ben kazandım hemde sarık urdele ile... isterim formülümüüüü...boks..boks.. yoksa burayı birbirine katarım.dng..
şikayet ederim sizi, bu dow loto legal değil, noter huzurunda yapılmıyor, ümitlerimizi çalıp dolandırıyorlar bizi diye..[/quote]
Larossian sistemini versem sana:..:
Dün bile daha yüksek açılmıştık...
[QUOTE=Astatin;97593]Larossian sistemini versem sana:..:[/QUOTE]
larossian'ın sistemini beğeniyorum aslında ama ben taklit istemem aslını isterim...boks..boks.
aynı sinyalleri vermezse seni parça pincik ederim o zaman..:D
unlimitt
dolara giriyor muyuz:))
[quote=jerfin;97596]unlimitt
dolara giriyor muyuz:))[/quote]
1.7190'ı bekliyorum Jerfin. :)))
şu kapital naapacağına bi karar verse, yön belli olacak da...
Bu arada herkesin 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma ve Deniz Bayramı Kutlu olsun...
dölar çok hareketli bu sabah.normalde bı kac gundur uyuz takılırdı
MTX neyin kodu..
[quote=marakes;97599]dölar çok hareketli bu sabah.normalde bı kac gundur uyuz takılırdı[/quote]
yok be abi, esip gürlemesi ya da şarlaması gereken nice zaman oldu, yine aynı yine aynı.
10 gün önce yarım saatte yaptığım marjı 2 gün aynı pozisyonda bekleyerek ancak yaptım.
nefret ettirdi iş bankası ile akbank...
[QUOTE=mordak;97547]ah vobix uyudun mu?[/QUOTE]
Uyumuşum geceleri Pc MS testleriyle uğraştığından açık oluyor.
Uzunlarımla devam edeyim ben.+.
Belli bir kitle var pek sever abartmayı. .boks.