[quote=Astatin;97763]ahhaaa..oklarınla ilgili yorumumu düzelttim... onlar da iyi.... geç düştü jetonum ama onlarda iyi...+.[/quote]
Niye öyle dedin şimdi renkler tam dönüşleri sinyale sokmuş ... oklar değişik olmuş ama bence ...
Printable View
[quote=Astatin;97763]ahhaaa..oklarınla ilgili yorumumu düzelttim... onlar da iyi.... geç düştü jetonum ama onlarda iyi...+.[/quote]
Niye öyle dedin şimdi renkler tam dönüşleri sinyale sokmuş ... oklar değişik olmuş ama bence ...
[quote=fXci;97762]senin gibi bilerek silkelenenide ilk defa görüyorum :D[/quote]
bi bilebilsem zaten :)aklıma bile getirmiycemde.Ortalama altında diye bekliyorum zaten hala:..:
[quote=VOBiX;97746]"Yawf kardeşim DOW %2,5 artı yaptı! Neden düşüyoruz biz?" diye merak edenelre cevap k.ı kırık APSD analizinde :[/quote]
apds sonuçtur neden değildir. bu nedenle gıçı kırıktır. nedensellik boyutunu irdelemenizi öneririm.
princ grafigi matriks yada foreks te varmı acaba
[quote=fXci;97767]ayın 16 sında su altına dalan ana sistem hala su altında[/quote]
Bak işte buna beklenir:)usa verileride olumsuuz geldi zaten
petrol yukarı, altın aşağı, endeksler yukarı, vob bant. bandın seçimle imfylede alakası yok, 7800 den önce hiçbir uyum yapmaz yurtdışına. düşmedi artmıyor.
bugün abd kapanış beklentisi aşağı. (piyasa beklentisi) (dikkat açılış değil kapanış)
vix 40 ın kırılma durumuna dikkat edilmeli.
sevgiler.
shortcular arkaya saglam yaslanın..:)
[quote=fXci;97767]ayın 16 sında su altına dalan ana sistem hala su altında[/quote]
iyi boğulmamış.naaptın oksijeni sanayii tüpüne bastın herhalde bu sefer :..:
yoksa şimdiye 50 kere çıkardı sistemin su üstüne :..:
[quote=abka;97774]shortcular arkaya saglam yaslanın..:)[/quote]
:..: :D :))) .lelele
işallah .ama vadeli dolar da bi 5 günlük ortalamaya geliyo bi aşağı iniyo.Bi kırsa yukarı kimse tutamaz gibi geliyo
[quote=hilm;97765]Sn Astatin 2. kuşak diye sınıflandırdığınız sistemlerde hangi göstergeleri kullandığınızı yazarmısınız ?[/quote]
kuaşklar birbirlerinden kullandıkları göstergelerle değil, yaklaşımları ile ayrılıyor.. örnek vereyim...
1 nci kuşak sistem: Rsi (10) Rsi(20) ü yukarı keserse al tersi olursa sat. Yan etki: RSI çok gıprak olduğundan çok işlem yaptırma ve trend başlangıcına göre bir miktat gecikme.
2 nci kuşak sistem :
RSİ nin gıpraklığını gidermek için çok uzun periyoda sahip olmayan MACD ve MACD trigger'ın kesişim koşulunu da ikinci koşul olarak koy..Bu bir çeşit filtredir. Ek olarak her iki RSI değerinin de 50 den büyük olması koşulunu koy.
Ya da;
RSİ(10)>RSI(20) ve RSI(10), RSI(20)>50 koşullarının sağlanmasına 1 puan ver.
MACD Koşulunun sağlanmasına 1 puan ver
DİS'in 0 dan büyük olmasına 1 puan ver
ve bunları toplattır... Toplam 0 ise sat, 3 ise al, 1-2 ise flat olsun..(veya 1 de long cover, 2 de short cover..sen bilirsin)
Bunları if komutu ile rahatlıkla yapabilirsin :)
Not: Göstergeler ve değerleri rasgele verdim. Örnek olsun diye
Sonuç: Gecikme hala var ama filtreler işlem sayını ve kaybını ve stresini azalttı...
her iki sistemde de hala va rolan olumsuzluk : GECİKME.. onun çözümü ise 3 üncü kuşakda :)
[quote=abka;97774]shortcular arkaya saglam yaslanın..:)[/quote]
shortcuları dohol bile kurtaramadı sanki (şimdilik) .kom
[URL=http://img14.imageshack.us/my.php?image=87534311.jpg][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/6941/87534311.jpg[/IMG][/URL][quote=Astatin;97763]ahhaaa..oklarınla ilgili yorumumu düzelttim... onlar da iyi.... geç düştü jetonum ama onlarda iyi...+.[/quote]
Beğenmedim diye düzeltmiştim bende.:..::..:
Sn Astatin açıklamanız için teşekkürler.
[quote=ÖZGÜR EFE;97778]shortcuları dohol bile kurtaramadı sanki (şimdilik) .kom[/quote]
mevcut durum dohol un xu30 a etkisi -13 puandır, dohol gösterge değil endeks için.
DYHOL'lerim duruyor...vermem...ya bana para kazandıracak adam gibi...ya da kapatırlar tahtasını...öbür türlü ver-mem...
1.000 tane ama gerçekten iyi bir performans sergilerse VOB'taki 1000 puandan daha çok keyif verir bana...
[quote=7410;97776]:..: :D :))) .lelele
işallah .ama vadeli dolar da bi 5 günlük ortalamaya geliyo bi aşağı iniyo.Bi kırsa yukarı kimse tutamaz gibi geliyo[/quote]
iş bankası ile akbank geçen gün 1.72-1.71 aralığından bastıkları 50.000 kontratın yarısını stoplasalar bana yeter! :D
[QUOTE=SEYYAH;97775]iyi boğulmamış.naaptın oksijeni sanayii tüpüne bastın herhalde bu sefer :..:
yoksa şimdiye 50 kere çıkardı sistemin su üstüne :..:[/QUOTE]
genelde zıp zıp yapmaz emma yaptı işte geçende
[quote=Larossıan;97779][URL="http://img14.imageshack.us/my.php?image=87534311.jpg"][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/6941/87534311.jpg[/IMG][/URL]
Beğenmedim diye düzeltmiştim bende.:..::..:[/quote]
Larossian,
hiç sektirmeden uyuyor musun sistem sinyallerine?
şunun için soruyorum.grafikteki görüntü gerçekten çok iyi.muhtemelen geçmişide iyidir.fakat sen bundan ne kadar faydalanıyorsun?
fXci nin sistemide süperdi ama o son zamanlarda yan çizmeye başladı sanırım sinyallere uyma konusunda.
[quote=SEYYAH;97785]Larossian,
hiç sektirmeden uyuyor musun sistem sinyallerine?
şunun için soruyorum.grafikteki görüntü gerçekten çok iyi.muhtemelen geçmişide iyidir.fakat sen bundan ne kadar faydalanıyorsun?
fXci nin sistemide süperdi ama o son zamanlarda yan çizmeye başladı sanırım.[/quote]
Harfiyen uyarım.
Jerfin Turkcell i 5 kademe çökertsin kampanyası başlatıyorum..Hadi yawwww..İşim gücüm var..çıkcam..kütürdetin şu endekside geceye kısa taşıyalım
[QUOTE=mozkan;97770]apds sonuçtur neden değildir. bu nedenle gıçı kırıktır. nedensellik boyutunu irdelemenizi öneririm.[/QUOTE]
APSD bugünün sonucu yarının nedenidir bana göre.
metastocku acamıyorum..winrar vs. de var..
[QUOTE=emrehan;97771]princ grafigi matriks yada foreks te varmı acaba[/QUOTE]
Ek lisansa tabi olduğundan parası olana vardır.
[quote=VOBiX;97788]APSD bugünün sonucu yarının nedenidir bana göre.[/quote]
yağmur yağdığı için şemsiye alırsınız, şemsiyenizi her aldığınızda yağmur mu yağar.
[QUOTE=Larossıan;97786]Harfiyen uyarım.[/QUOTE]
hala al da mı..
[quote=unlimitted;97783]iş bankası ile akbank geçen gün 1.72-1.71 aralığından bastıkları 50.000 kontratın yarısını stoplasalar bana yeter! :D[/quote]
ikinci kez 7320 ye geldi kırdı kırdı.kıramadı döneriz gibi
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;97778]shortcuları dohol bile kurtaramadı sanki (şimdilik) .kom[/QUOTE]
Hafifledi onlar artık etki etmiyor.
[quote=Larossıan;97786]Harfiyen uyarım.[/quote]
helal olsun o zaman sana.biz yapamıyoruz o işi üüü
:)))larossianın sistemi tez konusu...bilirkişi heyeti toplayıp çözecegiz.:)))
kolay gelsin arkadaşlar..
[QUOTE=mozkan;97791]yağmur yağdığı için şemsiye alırsınız, şemsiyenizi her aldığınızda yağmur mu yağar.[/QUOTE]
APSD bugün kara bulutlar toplandı yarın yağmur yağacak ya da bulutlar dağıldı güneş açacak der. Ona göre şemsiyeyi alıp almama kararı veirrim.
[quote=abka;97796]:)))larossianın sistemi tez konusu...bilirkişi heyeti toplayıp çözecegiz.:)))[/quote]
Abka'nın sistem aşkıda öyle :)
[QUOTE=abka;97789]metastocku acamıyorum..winrar vs. de var..[/QUOTE]
Neden?
Bombala tansel bombala
[quote=abka;97792]hala al da mı..[/quote]
[URL="http://img21.imageshack.us/my.php?image=47164081.jpg]"][URL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=47164081.jpg][/URL][IMG]http://img21.imageshack.us/img21/9561/47164081.jpg[/IMG][/URL]
Son durumu bu sat derse veririm.:)))
1,7320-30 arasına geldi vadeli dolar
5 günlük ortalaması 1,7308
[QUOTE=Astatin;97787]Jerfin Turkcell i 5 kademe çökertsin kampanyası başlatıyorum..Hadi yawwww..İşim gücüm var..çıkcam..kütürdetin şu endekside geceye kısa taşıyalım[/QUOTE]
1 haftadır yıkamadım şu trcell'i..:mad:.boks..boks.
diplerde obo olmaz herhalde..
15 dak. larda obo oluşuyor desek.29150 kırarsak 600 puan daha inmeliyiz...
alıtn yeniden 900 dolara geldı
[quote=mozkan;97791]yağmur yağdığı için şemsiye alırsınız, şemsiyenizi her aldığınızda yağmur mu yağar.[/quote]
hangi sinyal veya sistem buradaki "her" kelimesinin karşılığını verebilecek kadar mükemmel işliyor ki?
yine aynı ve "bana göre" gereksiz tartışma...:)