[COLOR=Red][U][B]saraylı[/B][/U][/COLOR] abeyy
[I] JMA ( Jurik Moving Averag[B]e)
[/B][/I]
biliyonuzmu abi bunu ? nası oluyor plss :) help help :D
Printable View
[COLOR=Red][U][B]saraylı[/B][/U][/COLOR] abeyy
[/B][/I]
biliyonuzmu abi bunu ? nası oluyor plss :) help help :D
[quote=Astatin;257278]Ama Strodaddy Transalator kullanabilir..Stro nun onlara ispiyon ve jurnal attığından kuşkulanıyorum[/quote]
Dhamamen ıslak iftira bunlar. :) Az önce senin forumda Matriks aleyhine yazdıklarını [email]ispiyon@matriksdata.com.tr[/email]'ye gönderen de ben değildim, kulağına gelirse inanma... :)
[quote=saraylı;257284]
gap yiyesim geldi...:..:::::..::::[/quote]
Yardımcı olabilirim hocam. Herhangi bir kapanışta benimle aynı pozda kalmanız yeterli... :..:
[quote=seagate;257289][COLOR=Red][U][B]saraylı[/B][/U][/COLOR] abeyy
[/B][/I]
biliyonuzmu abi bunu ? nası oluyor plss :) help help :D[/quote]
Aha hatıralar canlandı gözümde... :) Zamanında çok geyiğini çevirmiştik bunun ara forumda bulursun. HullMA diye de ara aynı muhabbetlere çıkar yolun. :)
(Onlarla uzun süre uğraştıktan sonra sonuçta benim vardığım nokta: DEMA'dan şaşma :) )
[quote=jelibon;257287]Abi,
Yurtdışından Tr'ye uyum yapmayı denedim yıllarca.
Hiçbir zaman tutmadı biraz orta vade hariç.
Sonra baktım bu çok şaşırtıcı olabiliyor.
Ee vobada bakmıyoruz artık, o yüzden şaşırtıcı oluyor.
Ama şunu tespit ettim bizim borsa ya köküne kadar hep düşüyor, ya sonuna kadar artıyor.
Allahtan biraz hacim vobda arttıda 2-3 yıl önceye göre biraz dalga yapmaya başladı.
Bilmem hemfikirmisiniz?
Jelibon.[/quote]
Jelibon,
biz biliyosun türk milleti olarak biraz muhabbetli milletizdir...lelele
savaşmamız ve sevişmemizden de bu,nitekim bellidir...:..::::
dolayısıyla borsamızın da öyle manyak hareketler çekmesi bence normal,çünkü milletin betası yüksek abi....:..:::::..:::::..:
fdow 10110 altında uzamam...10165 üstünde de kısalamam...bööle git gelli bi ruh halim war işte...flat kalınca hep bööle oluyorum yaw...çıplak gibi..:)
[QUOTE=saraylı;257276]alternation ,rehber ilkedir...:)))
Prechter ne derse desin,evet ben de biliyom ,:(:cool:
bazen öyle, bazen böyle diyo...:oüüü
çünkü devamlı gerçekleşmiyo,yukarda açıkladım,bunu nası kural haline koyacak?
Neely 'ye gelince,
bi insan ew le ,
entellektüel tatmin için bu kadar oynar,:o:confused:
bence o,almaşıklık kuralını değil de,
karmaşıklık kuralını ,kural haline getirmiş,
bu gezegende beni hiç ilgilendirmez...:p
inş. pRechter ve Neely bu bölüm için google translator kullanmaz...:..::..:[/QUOTE]
saraylı abi yakında kitap yazacam ew ile ilgili ... ralp nelson amca röyama girdi ... bak selçuklu dedi .. sende potans var dedi .. sazan abin ve saraylı abin destek verirlerse .. bi kitap yazabilirsin dedi ......
bende cevaben ralph amca crashesagneli bi düşüş bekliyorum gerçekleşirse finansman sağlayıp kitap yazmayı düşünebilirm dedim .... iyi yapmışmıyım abi ... :o:o:o
[quote=seagate;257289][COLOR=red][U][B]saraylı[/B][/U][/COLOR] abeyy
[I]JMA ( Jurik Moving Averag[B]e)[/B][/I]
biliyonuzmu abi bunu ? nası oluyor plss :) help help :D[/quote]
abi JURİK diye bi adam var,o bi mav yapmış,satıyo abi bilmem kaçbin dollars..
üzücü bişi....:..:
savunma sanayiinde hareketli hedeflere ateş açan tanklarda falan da kullanılıyomuş bu,
bilmem yani trade ederkene,başına miğfer takıp:..: hareket halinde trade eden arkadaş varsa kullanabilir tabi,ona bişi dimem...:..::..:
bence gerek yokkk...emalar iyi çocuklar...
inş JURİK te google translator kullanmıyodur....kom
[quote=Strategist;257291]Yardımcı olabilirim hocam. Herhangi bir kapanışta benimle aynı pozda kalmanız yeterli... :..:[/quote]
:..::..::..:
stratgeist ,
bu esprilerine bitiyom abi...:..:
Zero action long devam... Yaw bu sistemcilik çok baymaya başladı beni... Overtrading'e alışmış bünye action istiyor... :)
bu arada alicia keys mesajıma cewap vermiş,ammen yarabbi...artık neolursa olsun piyasa walla:))
diyecem bı daakı mesajda voborsa olaraktan severek dinnioruz diye...:))
[quote=selçuklu;257297]saraylı abi yakında kitap yazacam ew ile ilgili ... ralp nelson amca röyama girdi ... bak selçuklu dedi .. sende potans var dedi .. sazan abin ve saraylı abin destek verirlerse .. bi kitap yazabilirsin dedi ......
bende cevaben ralph amca crashesagneli bi düşüş bekliyorum gerçekleşirse finansman sağlayıp kitap yazmayı düşünebilirm dedim .... iyi yapmışmıyım abi ... :o:o:o[/quote]
selçuklum,
pek iyi fikir,bence sen kitap yaz,
ben destek atarım,aybettin,:::sazan da destek verir bence...:)))
ralph doru sölemiş,o zaten hep doru söler...:)
bence çok iyi yapmışsın abi,hem yazarsan ben de ew örenip daha başarılı olabilirim abi,
yoksa böle devam..:mad::(
[quote=Strategist;257293]Aha hatıralar canlandı gözümde... :) Zamanında çok geyiğini çevirmiştik bunun ara forumda bulursun. HullMA diye de ara aynı muhabbetlere çıkar yolun. :)
(Onlarla uzun süre uğraştıktan sonra sonuçta benim vardığım nokta: DEMA'dan şaşma :) )[/quote]
aha forumda ararken ne buldimm
astatin abi zistem koymuş bi tane bi açtım matrikste üwwwwwwwwwww
nası bi getiri böyle slow olarak inanılmaz üwwww :D acayip trend tutiyiii denk gelince süper olmiş
:) yeni zistemim oldu ekledim fcknrss :D
[QUOTE=jelibon;257269]Sevgili Trader,
Sonra sen niye 1220 den düşüşe bakıp böyle karar veriyorsun diyom, esas tepeden yani 2007 tepesinden fibo alıp bir baksana diyom düşüş acaba gerekli yere değimişmi diyom.
Jelibon.[/QUOTE]
Alamancayı çevirelim derken kendi Türkçemizi yanlış çevirdik.
Herkesde şaşırmıştır ne diyor bu diye.
61.8 i nerden buluyor 97XX yükselişinden 1059X in geri alımı..
Bizde 2007 den girmişiz lafa.
64XX den 1123X e olacak demek istediğim fibo geri alımı.
Jelibon.
topik çok eğlenceli oldu,:D
yalnız trade etmeyi unutmuyoruz inş..:..:
bugün yine 500 puandan fazla daytrade ile cepte,bereket versin....lelele
ema55............70.965
Vadeli Beşlik Ters
[IMG]http://i50.tinypic.com/nweuyo.jpg[/IMG]
Yeşil yükselen kanal uzun uğraşlardan sonra kırıldı ve mavi düşün kanal içinde dalgalanma devam etmekte.Son durumda mavi düşen alt bandında olduğumuz için bir miktar geri çekilme beklenmeli.Mavi düşen üst bandı 70600 lerden geçmekte.Mavi düşen kanal alt bandı 71275 ten geçmekte ve kırılırsa düşüş hızlanır.Bu durumda kapanış 72000 üstünde olabilir.
Önemli:Grafik ve açıklamaları terstir.
[QUOTE=saraylı;257309]
yalnız trade etmeyi unutmuyoruz inş..:..:[/QUOTE]
üüüüüü .. ben bugün -175 deyim abi tek poz açtım istop oldum dahada bulaşmadım .. bi ağırlık var üzerimde .... :o:o
[quote=jelibon;257308]Alamancayı çevirelim derken kendi Türkçemizi yanlış çevirdik.
Herkesde şaşırmıştır ne diyor bu diye.
61.8 i nerden buluyor 97XX yükselişinden 1059X in geri alımı..
Bizde 2007 den girmişiz lafa.
64XX den 1123X e olacak demek istediğim fibo geri alımı.
Jelibon.[/quote]
hiç şaşırmadık,:D
topikteki son google tercümelerini okuyunca bu iyi gelmişti...:..:
[quote=selçuklu;257312]üüüüüü .. ben bugün -175 deyim abi tek poz açtım istop oldum dahada bulaşmadım .. bi ağırlık var üzerimde .... :o:o[/quote]
selçuklum,
canını sıkma,:cool:
ben sana dua edecem şimdi,;)
feci bi trend yakalıycan bak şimdi ,az bekle...:p
Türkiyenin idari anlamda en yüksek rakımına ait semtinde akşam 17:30'a kadar elektrik yok.
olmasın tamam. hadi dedik bakım zart zurt, yapılması gerekiyordur, normaldir.
ulan elektriğin şalterini kesip bakım yapmak yerine 10 kere 20 saniyede bir elektriği kesip yollarsanız aha böyle bütün jeneratörlerin de ..... .......siniz.
hasbin Allah sen sabır ver ya...
totoş pela baktı benim göstergeleri aşamıyor, çareyi enerji yollarımı kesmekte buldu.:D
toooo toooş peee laaa tooo toooş peee laaaa .kom
işlem yapmam ki bugün. hergün de kesemezsin ya enerji yollarımı. bende gün çoooook. bugün olmaz, yarın olmaz, haftaya olur.
yok haftaya da olmaz. haftaya tatildeyim. +.
ehu :..:
aliciam aşkına 2xxler den kısalamak ıstıorum...ama gene alicia aşkına bekleyeceğim...
[quote=hpy;257310]Vadeli Beşlik Ters
[IMG]http://i50.tinypic.com/nweuyo.jpg[/IMG]
Yeşil yükselen kanal uzun uğraşlardan sonra kırıldı ve mavi düşün kanal içinde dalgalanma devam etmekte.Son durumda mavi düşen alt bandında olduğumuz için bir miktar geri çekilme beklenmeli.Mavi düşen üst bandı 70600 lerden geçmekte.Mavi düşen kanal alt bandı [B]71275[/B] ten geçmekte ve kırılırsa düşüş hızlanır.Bu durumda kapanış 72000 üstünde olabilir.
Önemli:Grafik ve açıklamaları terstir.[/quote]
300 e değmekle mavi alt bandına değmiş durumdayız.300 üstüne çıkması durumunda(Grafik beşlik olduğu için süre uzadıkça rakam yükselmekte) dün gece verdiğim 30 luk grafiktekli hedefe kadar uzun devam.hefemiz 72800-73000 aralığıydı.
akidişleee
ben malum sabahtan beri körüm.
bizim yükselmemizin bir sebebi var mı yoksa bildiğin (anlamsız) "vob30" yükselişi midir bu? :..::..:
250 ort .. kısa ... son gısa denemesi belirli bir istop var . bakalım ....sistemlerimden bi tanesi bile satta değil ... histemik açtım pozu ..
[QUOTE=unlimitted;257325]akidişleee
bizim yükselmemizin bir sebebi var mı yoksa bildiğin (anlamsız) "vob30" yükselişi midir bu? :..::..:[/QUOTE]
abi göstergenin formulunu verde söyleyelim sana gösergenin yükselişi destekleyip desteklemediğini .. :D:D:D .. bana güvenmezsen asdadine ver formulu .. eheuhe :D:D
[quote=unlimitted;257325]akidişleee
bizim yükselmemizin bir sebebi var mı yoksa bildiğin (anlamsız) "vob30" yükselişi midir bu? :..::..:[/quote]
unli,
sabah trader38 bi söylenti çıkardı,
saraylı not arttıracak deyu,:..:hani akşam var yaa,
insider felan olmuş,:D
ondan millet alıyo imiş...:):..:
[quote=selçuklu;257328]abi göstergenin formulunu verde söyleyelim sana gösergenin yükselişi destekleyip desteklemediğini .. :D:D:D .. bana güvenmezsen asdadine ver formulu .. eheuhe :D:D[/quote]
sevgili selçuklu, göstergelerim yükselişi desteklemediklerini ilettiler onda bi sorun yok ama kaçtan itibaren desteklemediklerini görmediğim için bişey diyemiyorum. :..:
yani 70,600den beri "siee, nereye yükseliyon lem benden izinsiz" mi dedileeeer yoksa "aha 71,150-71,300 arası yükselişe mi "yok deve" dediler önemli olan bu. .dng
bak sana bişi daha söyliyim.
hani ben sistem oluşturma işinden zerre kadar annamıyom ya.
bi ara astet'e dedim ki, lem bi bak hele kafamda şöyle şöyle şöyle bişi var, bunun formülize edilmesi mimkin midir.
astet bi cevap döndü dedi ki lem şunu mu istiyon bunu mu annayamadım.
dedim şunu ama şöylesini...
ben bişi annamadım abey dedi.
hmm pekü dedim.
yani silmediyse astet'te var benim göstergelerin önemli bir bölümü :..::..::..:
[quote=saraylı;257330]unli,
sabah trader38 bi söylenti çıkardı,
saraylı not arttıracak deyu,:..:hani akşam var yaa,
insider felan olmuş,:D
ondan millet alıyo imiş...:):..:[/quote]
abavvvv :eek:
nnnneeeeeayyyyyy ceypi morgın notumuzu 3 kademe yükseltip 1 kademe düşürecek miymiş? .lelele
ne zaman? :::
[QUOTE=selçuklu;257327]250 ort .. kısa ... son gısa denemesi belirli bir istop var . bakalım ....sistemlerimden bi tanesi bile satta değil ... histemik açtım pozu ..[/QUOTE]
bence hasamat oluruz bu pozda biz :)) 225 den ben de kısaldım ama destekleyici hicbirsey yok .. kesın ucarız :) stoplar zaten birazdan beni...
[quote=unlimitted;257332]abavvvv :eek:
nnnneeeeeayyyyyy ceypi morgın notumuzu 3 kademe yükseltip 1 kademe düşürecek miymiş? .lelele
ne zaman? :::[/quote]
yok unli,
jpmorgan deil, trader benden not artırımı bekliyo,:..:
aman dezenformasyon olmasın sonra,:)))
ben renk vermedim ama,sıkı durdum...:::
gayahan da yok ortalarda...hele bı gelsın,ondan sonna uzarım..yoksa su an uzun için bi sebep yok gayri...baksana anlimooth bilem beleş sistem yazdırmaa çalışıo,elektrinkler kesildi bahanesiynen...ha ama alişyam hala shortunu giymiş topuklu ayakkabı üstüne bana göz kırpmıo deel..kanmayacaım:))
karakaya yasaklandıktan sonra ayar kaçtı :D barajcı abimiz baya etkiliymiş demek işlemlerde.. hacimlerde düşük kademe inmiyi çıkmıyı sıkıcı oldu üwww result he might be the pala
[quote=Kennym;257333]bence hasamat oluruz bu pozda biz :)) 225 den ben de kısaldım ama destekleyici hicbirsey yok .. kesın ucarız :) stoplar zaten birazdan beni...[/quote]
valla kenim, enteresan bişi söyliyim.
benim göstergeler şöyle diyo bak:
şimdi bi masa düşün limithless (bana hitaben söylüyo malum), üzerinde yumurta var.
masanın eğimi, yumurtanın yuvarlanmasına ters yönlü. yani yumurta bildiğin yokuş yukarı çıkıyor.
şimdi bu ne demek? birisi yumurtayı ittiriyor o tarafa demek....
göstergelerime göre sonuç: yokuşun bittiği yerde kısacılar olarak sevinirsiniz.
kötü haber: yokuşun bitiş yerini elektrik kesintim gereği bilmiyorum.
elektriğin kesildiği güne bak. peeh...
[quote=ATHLON;257336]gayahan da yok ortalarda...hele bı gelsın,ondan sonna uzarım..yoksa su an uzun için bi sebep yok gayri...baksana anlimooth bilem beleş sistem yazdırmaa çalışıo,elektrinkler kesildi bahanesiynen...ha ama alişyam hala shortunu giymiş topuklu ayakkabı üstüne bana göz kırpmıo deel..kanmayacaım:))[/quote]
akşama ararsın cepten, "ne deyo senin güstergeler adaş" diye.
görrüm ben seni. bu kez beleşe sinyal yok ::::::
hesap numaramı veriyorooooooooooom :..:
[quote=saraylı;257335]yok unli,
jpmorgan deil, trader benden not artırımı bekliyo,:..:
aman dezenformasyon olmasın sonra,:)))
ben renk vermedim ama,sıkı durdum...:::[/quote]
abey saaa zahmet notu artırmadan bi 10 dakka önce haber ver. ::::::
[quote=unlimitted;257340]akşama ararsın cepten, "ne deyo senin güstergeler adaş" diye.
görrüm ben seni. bu kez beleşe sinyal yok ::::::
hesap numaramı veriyorooooooooooom :..:[/quote]
peh peh peh...
o göstergeler benim yirin dediim göstergeler mi...:):)
IBAN ını veresin adaşım ,hesap no su itin köpeın olsun...
[quote=ATHLON;257343]peh peh peh...
o göstergeler benim yirin dediim göstergeler mi...:):)
IBAN ını veresin adaşım ,hesap no su itin köpeın olsun...[/quote]
he onlar...yiding yiding bitiremeding :D
şş adaş hong kong'a para göndercem. senin kurum daha ucuza gönderecekse onlara diyek.
1.000 dolar gönderirken 60 dolar komişın vermek koyuyo biliyonnu. vobaş'ın ruhuna rahmet okutacaksınız lan bu kadar komisyon mu olur dedim adamlara. :..:
[quote=unlimitted;257344]he onlar...yiding yiding bitiremeding :D
şş adaş hong kong'a para göndercem. senin kurum daha ucuza gönderecekse onlara diyek.
1.000 dolar gönderirken 60 dolar komişın vermek koyuyo biliyonnu. vobaş'ın ruhuna rahmet okutacaksınız lan bu kadar komisyon mu olur dedim adamlara. :..:[/quote]
neaaa,hong kongda ne işin war adaş,kaçak gösterge işine mi başladın yoksam,orada yaptırıp hakiki diye garıbanlara mı kakalııcan yousam göstergelerim diye..:)
[quote=ATHLON;257345]neaaa,hong kongda ne işin war adaş,kaçak gösterge işine mi başladın yoksam,orada yaptırıp hakiki diye garıbanlara mı kakalııcan yousam göstergelerim diye..:)[/quote]
piyasaya sürülmek üzere benim göstergelerin çakmasını yaptırdım çekik gözlülere adaş, aynı benim göstergeler bi gör. .lelele