Ben bu yükselişi anlayamadım gerçekten başka bir açıklama falan da yok gibi. Yoksa faiz artırımı bekleniyordu da, faizlerin değişmemesini mi piyasa olumlu algıladı?
Printable View
Ben bu yükselişi anlayamadım gerçekten başka bir açıklama falan da yok gibi. Yoksa faiz artırımı bekleniyordu da, faizlerin değişmemesini mi piyasa olumlu algıladı?
euro/usd 1.3384
boyle gece gormedım
butun gunu yarım saate sığdırdılar
gunun uyuşukluğundan herkes uykuda
sanırım pıyasayı zıplatan 750 mılyar dolarlık mortgage desteklı kağıt alınacağı haberi
[quote=enorton;97936]Ben bu yükselişi anlayamadım gerçekten başka bir açıklama falan da yok gibi. Yoksa faiz artırımı bekleniyordu da, faizlerin değişmemesini mi piyasa olumlu algıladı?[/quote]
FED TAZE LIKIT PARA POMPALAYACAGINI ACIKLADI.!!.dng.dng
AYILANA GAZOZ !!.dng
BAYILANA LIMON!!.kom
usd/try 1.690 allah uzunda olanlara sabır versın
gerçı çok sey değişir ama
dolar tl 1,6950
yarın ilginc bir gun olacak
sanırım 200 puan yukarı yaparlar artık:)
Fed tahvil alacağını açıklamış 300 milyar dolar tutarında ama bugün Baybars Sezen bu türden bir yaklaşımın tahvil piyasasındaki balonu daha da büyüteceğini söylemişti.
[B][URL="http://de.biz.yahoo.com/18032009/3/fed-stuetzt-kreditmaerkte-billion-dollar.html"]Fed stützt Kreditmärkte mit über einer Billion Dollar[/URL]
FED KREDI PIYASASINA 1 TRILYON $'IN UZERINDE YENI KREDI PENCERESI ACACAGINI ACIKLADI.
ALTIN VE EURO ZIPLADI.!!.dng.kom
[/B]
dow da artıya geçtı
ne gece be
[quote=okansak;97945]dow da artıya geçtı
ne gece be[/quote]Angehängte Grafik: us_geldmengenwachstum.jpg
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=222893&resize_x=600[/IMG]
[quote=mozkan;95883]25 marta kadar(+-3 gün sapma) abd borsalarındaki iyimser ruh hali bozulmayacaktır [B]from bradley sideograph[/B]
sp500 future hedef 800 [B]from glenn neely[/B]
vob ne eder bilinmez.[/quote]
evet bunu dedik ayın 12 sinde dönüp bakmak lazım ben bunu yazınca kerameti kendinden menkul uzmanlar ne demiş diye:D
VOB kapanirken Dow %2 falan eksiydi, suan %2 civarı +...kapanışa kadar durum değişmezse aşağı yukarı %4 lük farkı fiyatlayacak yarın sabah vadeli...
bu sefer 200/300 puanlık GAP kesmeyebilir...papaz her zaman pilav yemez...güniçi ne olur onu bilemeyiz ama açılışta bunu fiyatlarlar...
du bakali kapanışa daha var 1 saat belki eksiye geçer filan fıstık...
[URL="javascript:NewWindow('/glossary/markets.html','AU','top=50,left=200,width=500,height=350,scrollbars=yes')"] [IMG]http://www.kitco.com/images/live/gold.gif[/IMG][/URL]
[URL="http://www.kitco.com/charts/livegoldw.html"][SIZE=3]Printer Friendly Version[/SIZE][/URL]
[IMG]http://www.kitco.com/images/live/nygold.gif[/IMG]
borsa çok ılgınç
altında 850-860 usd ları konuşurken bır haber
her şeyı altust edıyor
usd tl ıçın yarınkı beklentı yukselışken şımdı yerlerde
çoğu kışı terste kaldı beklenmedık bır haberdı bence
gercı sabaha kadar çok su akar ama
[quote=kayahan;96133]gökten dolar yağıyo propagandası altında
çakacaklar dövize
sonra çaktırmadan ağalar
ufak ufak aşağıdan alacak milletin elinden malı
borsayı da çıkaracaklar
ordan da verecekler milletin eline
in çık
tulumba gibi
her durumda kazan
oyun bu.lelele[/quote].dng.dng
Fomc, "devlet destekli mortgage kuruluşlarından 750 milyar dolar tutarında mortgage destekli menkul kıymet alınacak"
20:19 *fomc, "devlet destekli mortgage kuruluşlarından alınan mortgage destekli menkul kıymet miktarı 1.25 trilyon dolar'a yükselecek
dowda artş 165 puan
kısa da tamam da bu biraz fazla fiyatlandı gibi geldi bana.bole bı para ortada olmadıgna gore yenı para basmak demek olur bu haber..bu da enflasyon dolaysyla altının yukselısı demektır.su durumda tek gercek yukselıs altın gibi..borsanın zıplaması da batıklar kurtulcak bı guvence geldı dusuncesı ıle heralde..fakat enflasyonu da pek sevmez borsalar.bı sure sonra dank eder..ama bu seans sonuna kadar olmayabilir bu cosku buyuk cunku..
usd -try 1683 parıte 1.3433
adamlar gerçekten çaresızler nelerı goze alıyorlar
bugece yıne bır ders aldım
geceye flat gırmek en guzelıııı
alıtn bugnku dıbnden nerdeyse %6 yukarı cıkms ..dow da dibne gore nerdeye %4.5 yapms su anda bıraz dinleniyo...vala ne dıyım bravo..bu pıyasalar cok acayıp her an hersey degısebılıyo..
ne yapıyorlar bu coniler?
ne ciğer varmış bu dowda çık çık nereye gidiyon mübarek?
içimiz cızzz ediyor.yazık be hayvan gibi dji yükselişini buhar etti bizim piyasa.şaka gibi 9 gündür yukarı gidiyor DOW.
ya biz????????
[QUOTE=mozkan;97947]evet bunu dedik ayın 12 sinde dönüp bakmak lazım ben bunu yazınca kerameti kendinden menkul uzmanlar ne demiş diye:D[/QUOTE]
Sayın Mozkan,
piyasa yanılmaz, şahısların mesela benim yorumlarım yanılır.
bunun için iki ihtimal vardır.
bradley her zaman çalışmaz.
sevgiler.
[quote=SEYYAH;97958]ne yapıyorlar bu coniler?
içimiz cızzz ediyor.yazık be hayvan gibi dji yükselişini buhar etti bizim piyasa.şaka gibi 9 gündür yukarı gidiyor DOW.
ya biz????????[/quote]
biizmkiler keci gibi..sımdı mılletı cııkmıorz burdayız a alstırp yarın kut dıye 1000 puan yaparlarsa da sasrmamak lazım.ne bılym bant hareketı uzadıkca karar verme güveni zayıflıyo..kac gundur yukarı hareket olcak dıye düşünrken bu gerceklsmedgı ıgıbı asagı da gıdemedık..tban mı yapıo buralarda yoksa saglam bı dusus hazrlıgı ıcn son taşıyıcılar mı arıyo gerckten anlamak güç..sankı fdow aydakı bı borsanın vadelisi..aksam yukselsın ertesı gun %1 den sagı dussun pat ver asagı vob da..
[QUOTE=SEYYAH;97958]ne yapıyorlar bu coniler?
ya biz????????[/QUOTE]
Hafta başında Yaşar Erdinç hoca bile yazmış dow bu hafta 7500 leri dener diye ama herkesin ortak görüşü imkb de yükselir yurt dışı ile birlikte. Ancak kaç gündür görüyoruz ki ne düşüşe ne çıkışa tepki veriyoruz gerçekten anlamak zor...
[QUOTE=SEYYAH;97958]ne yapıyorlar bu coniler?
ya biz????????[/QUOTE]
Bütün dünya aya biz yaya:confused:
altın ve euro -usd anladımda dowun yukarı gıtmesıne pek bır anlam veremıyorum
Benim için dow bitmiştir davosda bitmiştir
yarın bızı 100 puanlık bır gap beklıyor))))))
çokmu syledım
[quote=okansak;97963]altın ve euro -usd anladımda dowun yukarı gıtmesıne pek bır anlam veremıyorum[/quote]
ya cover cılar alıyo ya da mıllet ne oldgunu bılmeden sürü psikolojısı yapıp alıyo.ıyı tarafı su olabılır batıklara bı sahip cıktı derler.ama bu haber enflasyonu tetıkler dıye dusunenler de altın alıyo..yoksa mantıken bu alıs anormal.ama pıyasa ıste ,cogu zaman paradokslarla dolu..
[QUOTE=QUEEN;97964]Benim için dow bitmiştir davosda bitmiştir[/QUOTE]
One minute, one minute ! Olmaz!!
Diyoruz hep beraber dow a .kom
piyasa tarafından çok uzun zamandır beklenen ayı rallisi mart 6 itibarıyla başlamıştır.
bu tip bir rallinin %15-20 arasında getiri getireceği bekleniyordu.
son günlerde nasdaqda boşluğun doldurulacağı belli olmuştu.
iyi başlayan opsyon haftasının kötü bitmesi beklenmemeli.
B nin B düşüşü 2002-2003 düşüklerini kırıp A nın altında kendini sonuçlandırdı.
B nin C yükselişindeyiz. 9088 geçilemeyecektir. ve C düşüş dalgası başlayıp sonuçlanıp bitecektir. ama önce B C bitsin.
bunun olabileceği belirtilmişti.
tarafımdan 5000 den önce 7500 görüleceği belirtilmişti.
6000-6300-6500 %15 %20 yükselişler yazılmıştı.
piyasada bir çoğu nerede yanıldı?
bir çoğu hala A dalgada olduğumuzu sandı.
oysa değiliz.
sevgiler.
[QUOTE=enorton;97967]One minute, one minute ! Olmaz!!
Diyoruz hep beraber dow a .kom[/QUOTE]
kısalar sakin olsun bence asıl düşüş şimdi başlıycak .dng
[QUOTE=AMON RA;97933]SPX de coştu.Ama dehşet uyumsuzluk var AMON RA short yapar![/QUOTE]
AMON RA alacağını aldı ufaktan kademe kademe kapanır! :D
dow u dövme saati geldi galiba
baybars hocanın hafta başındakı yorumu cuk oturdu
sp dirence geldi, başladığı yeri denedi bugün.
burada 75XX üzerinde kapanışlar yapılmadan yükselişin devamı sorgulanılır.
75XX üzerindeki kapanışlar önce 8400 sonra 9000 e gider.
altındaki kapanışlar düzeltme yaptıracaktır.
düzeltme %10-%15 boyutunda olacaktır ama al fırsatıdır.
son düşüş dalgasındaki hız bu yükseliş dalgasında da hızla devam etmektedir.
75xx üstü kapanışlarda long, altında short olurum.
sevgiler.
dow'a, ohaaa desem ayıp etmiş olmam dimi..:..:
[QUOTE=okansak;97972]baybars hocanın hafta başındakı yorumu cuk oturdu[/QUOTE]
ne demişti ki:)