-
günaydınlar..yukarı gidecek gibi dursa da fdow da güven vermeyen bir görüntü var..
spot da gayet heyecanlı ve istekli..
ama ben aşağı gelecek şeklinde görüyorum durumu..tabi 550 üzerinde kalmaya devam ederse iş değişir..gısaladım 550 den..sanaldan..
-
Saraylı hocam bana sanki bi kere daha 76-77 leri görebiliriz gibi geliyor 2 li tepe gibi zaten 77 kırılırsa yeni zirvelere yelken açarız herhalde :..:
-
İşkembem kuvvetli satış sinyalleri vermeye başladı... Sistem de doğrulayınca yüklü satış moduna geçeceğim... :)
-
74800 önemli hale geldi hareketin devamı için..
ciddi direnç olarak çalışabilir..
[IMG]http://i35.tinypic.com/1j44s1.jpg[/IMG]
-
ben satışın biraz gecikeceğini düşünüyorum, pala makasa dokunmadı henüz, dikkatli olun
-
günaydın kayıpsız bir gün diliyorum
-
[quote=sovalye;279613]günaydın arkadaşlar
benim kv tam motor long devam diyor ama ov hala flat ve [B][I]uv ise 3 gün üstüste 74300 altında kapanış[/I][/B] olmasına, bugün de bu pivotu hala geçemediği için kv deki longlar çok sağlam görüntü vermiyor
bu aralar pek yazamayabilirim
herkese az zararlı çok kazançlı bir hafta olmasını dilerim[/quote]
günaydın arkadaşlar,
[B]kv[/B] long devam ediyor. [B]ov[/B] dün flat konumdan long konumuna geçti.
endeks dün akşam kapanışın verdiğim pivotun üzerinde yapmasıyla kv ler için nispeten pozitif bölgeye geçmiş sayıldı. fakat [B]uv[/B] flat konumda eğer 74.800 üzerinde kapanış gerçekleştirmezse uv cycle ının yatay seyredeceğini düşünüyorum. uv Bant aralığı [B]74.300-74.800[/B]
bu bant aralığının aşağısı short üzeri longların daha güçlü olduğu bölge
panaromik manzara konusunda yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
herkese zararının minimum karının maksimum olduğu bir gün geçmesini dilerim
-
beşliklerde son bir itki dalgası geliyor mu acaba..?
75,000 hedefli...
-
[QUOTE=saraylı;279987]daha bir müddet böyle gider bence...:(
sonra da halojen'in şelalesi gelir... :::[/QUOTE]
abi bişiler yap gitmesin ya:((( trend takip edici sistemler kullanıyoruz trend olucak diye:) hani nerde trend hep yatay hep yatay ühüüü
-
[quote=tr_hope05;279994]günaydınlar..yukarı gidecek gibi dursa da fdow da güven vermeyen bir görüntü var..
spot da gayet heyecanlı ve istekli..
ama ben aşağı gelecek şeklinde görüyorum durumu..tabi 550 üzerinde kalmaya devam ederse iş değişir..gısaladım 550 den..sanaldan..[/quote]
bir detay var..74600 üzerinde kalmaya başlarsa uzun yapar ve 753XX e giden bir trendi takip ederim..şuan sınırda geziyor..
-
750 üstü istop 675 den kısa ...
-
Bu gün erken başlayan alışlara bakarsak piyasada iştahlı
şort açmak tehlikeli sistem ancak sata geçerse sort denenebilir.
Histem yeni tepeler başlıyacak diyor.