29,600 kısa...:)
Printable View
29,600 kısa...:)
[QUOTE=VOBiX;98062]Eşek değil eşeoğlueeşşk 29850 açabilir.[/QUOTE]
Ben bile iyimser kalmışım. .dng
[QUOTE=VOBiX;98026]Dowda negatif uyumsuzluklar tam gaz devam ediyor. [B][COLOR="Blue"]Yarın uçup kaçmyacağız. [/COLOR][/B]Bugünkü gibi sıkıcı bir seans olabilir.[/QUOTE]
asti dün 675 kısaları güniçi 325 den verdikten sonra üzülmüştüm hatırlarsan gaptırdık galiba malları demiştim.kapanışa doğru 300 den yaptığım uzunları az evvel okuttum 600 den...
bu piyasada +300 puanlık kol gibi GAP bulmuşum açılışta durur muyum asti :..:
ne halleri varsa görsünler.sahne PY nin :p
Dün dediniz dediniz yok 100 puan gap yapar yok 200 puan yapar diye :) alın işte :):)
[QUOTE=VOBiX;98065]Ben bile iyimser kalmışım. .dng[/QUOTE]
evet .. itoğluitin yerindenmiş..üüüüüü
[quote=jerfin;98061]5 ne zaman başladı ki..:D büyük ihtimal hala 4 içindeyiz asti..[/quote]
Bir EW dalga sayımı polemiğine girmem.. S ve M inişıllı EW cilerimiz forumdlar..Onlarla tartış :)
[quote=jerfin;98064]29,600 kısa...:)[/quote]
Acele etmeseydiniz daha yolumuz vardı.:o
[QUOTE=Astatin;98058]Bence vadeli eşşek..açsaın açsın 29650 açsın :) o da senin güzel hatırın için[/QUOTE]
Asti tebrikelr .brv
[IMG]http://www.gittigidiyor.com/images/ciftrenk_buyuk.gif[/IMG]
efg sabah sabah 2000 kontrat alış yaptı..
[quote=Astatin;98058]Bence vadeli eşşek..açsaın açsın 29650 açsın :) o da senin güzel hatırın için[/quote]
:..::..: dedim sana selçuklu o da senin güzel hatırın içinde..ama kapanış nolur bilemem:..:
FED in tedbirlerinin etkisi de bizim geçen haftaki IMF haberi etkisine benzeyecek galiba
[quote=jerfin;98072]efg sabah sabah 2000 kontrat alış yaptı..[/quote]
gönlüm LONG'tan yana ama fekat velvelakin DJI çok çıktı biz yaya kaldık.bu beni frenliyor LONG yapma konusunda.olası bir DJI dönüşünde bizi yamultabilirler.
o nedenle benim yerime EFG devam ediyor LONG işine :..:
[quote=VOBiX;98071]Asti tebrikelr .brv
[IMG]http://www.gittigidiyor.com/images/ciftrenk_buyuk.gif[/IMG][/quote]
Allahım Allahım nihayet benim de bir SARIK URDELE m oldu.. VOBIX sarıkını, latin serpuşuna tercih ederik.dng..ama dedimya o selçuklunun güzel hatrı içindi yoksa 29500 üzeri mümkün değildi. Bu arada selçuklu yaw, bu avatar çok hüzünlü, sopalı mafia-man daha iyiydi
[quote=jerfin;98063]endeks kısaları ve dün aldığım dolarları kapatmıştım.. önceki dolarlar duruyor.. trendi görene kadar al sata devam..+.[/quote]
evet, benim zamanlarım bunlar. 1 saate kadar 1 pips aşağı 1 pips yukarı uyuzluğu başlayacağı için şu ara 4 pips dansı ile ne yaptıysam yaptım.
sonrasında saat 2ye kadar bi ekmek çıkmaz bize bu işten heral...
vob altın neden tepki yapmadı hacim olayımı
ahanda spot 30 120dk graf .. bir tobonun temelleri atılıyor .. aşağı takoz var kocaman ..kırmış yukarı ..longör kalmadı zaten piyasada ... ralli ralli ralli ...boks..boks.
[URL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=adszyyn.jpg][IMG]http://img21.imageshack.us/img21/684/adszyyn.jpg[/IMG][/URL]
günaydın arkadaşlar,kolay gelsin!
piyasa kıyak yaptı dünden kısa kalanlara..
dünkü kısalar 250 puan zarara 550 den kapandı ve uzun açıldı..
29450 üstünde uzun oturmaya devam..
Günaydın herkese bol kazançlar.
Dünki kısalar duruyo.Hala aynı yerde.
[quote=emrehan;98077]vob altın neden tepki yapmadı hacim olayımı[/quote]
usd cokdüştü.tl degerlendi. dusmese 52 ler cıvarnda olmamız lazımdı.ıkısı aynı anda etkılıyo bıızm altın kontratlarını
Bende uzunlarla devam ediyorum 2 günden beri.:(
RT:seçimden sonra imf ile anlaşır işi bitirirz demiş dün gece..geç bi teyit oldu sanki
[QUOTE=selçuklu;98078]ahanda spot 30 120dk graf .. bir tobonun temelleri atılıyor .. aşağı takoz var kocaman ..kırmış yukarı ..longör kalmadı zaten piyasada ... ralli ralli ralli ...boks..boks.
Ne temelmiş sağlam olsun diye bi türlü bitmedi
Günaydın,
Biliyorsunuz son bir haftadır düşüşün bittiğini düşünüyordum. Uzun vade de VOB'da da alım (Long) yapmıştım. Bu nedenlede topiğe çok fazla yazmıyorum.
O zamandan bu zamana DJI ciddi yükseldi ve biz yerimizde saydık. Neden böyle diye düşünürken bakın aklıma ne geldi.
Yabancı olsanız ve piyasadan çıkmak isteseniz en güzel zaman hangisidir. Bence tam şimdi. Seçim öncesi satarsanız hükümete yakın gruplar ve seçim sonrası beklentisinde olanlar (IMF, %50 üstü oy vb) alır. Sattığınız hisselerle dolar almaya kalksanız, seçim öncesi hükümet baskısı ile MB müdahale (yada yine hükümete yakın gruplar örneğin araplar) eder. Dolayısıyla sıg piyasada dolar kuru belli bir miktardan fazla yukarı çıkamaz.
Borsamızın çıkamaması bana yukarda andıklarımı düşündürüyor.
[QUOTE=Larossıan;98082]Bende uzunlarla devam ediyorum 2 günden beri.:([/QUOTE]
Sizin sistemi tebrik etmeli, sistemi siz kurduğunuza göre sizide tabi...
29775 önemli üzerinde gecelik kapanış yapmak lazım.
elmas formasyonu olusumu icinde oldugumuzu dusunuyorum
bugun 28900 gelirsek olasılık artacak
[quote=sazan;98085]Günaydın,
Biliyorsunuz son bir haftadır düşüşün bittiğini düşünüyordum. Uzun vade de VOB'da da alım (Long) yapmıştım. Bu nedenlede topiğe çok fazla yazmıyorum.
O zamandan bu zamana DJI ciddi yükseldi ve biz yerimizde saydık. Neden böyle diye düşünürken bakın aklıma ne geldi.
Yabancı olsanız ve piyasadan çıkmak isteseniz en güzel zaman hangisidir. Bence tam şimdi. Seçim öncesi satarsanız hükümete yakın gruplar ve seçim sonrası beklentisinde olanlar (IMF, %50 üstü oy vb) alır. Sattığınız hisselerle dolar almaya kalksanız, seçim öncesi hükümet baskısı ile MB müdahale (yada yine hükümete yakın gruplar örneğin araplar) eder. Dolayısıyla sıg piyasada dolar kuru belli bir miktardan fazla yukarı çıkamaz.
Borsamızın çıkamaması bana yukarda andıklarımı düşündürüyor.[/quote]
Asya bank da sürekli alım var, yerli bir şirketin payı bir haftada %4'ün üzerine çıktı. Albarakada da alım var ikiside bir hafta da %10 pirim yaptı, bunlar benim takip ettiklerim. Seçim sonucundan iki tarafın beklentisi ya farklı ya da aynı, aynı ise tek fark iki tarafın işlem tarzı farklı, yabancının işlemi seçim sonucu pek iyi değilmiş gibi, ama iyi gelirse çok fena gap yaparlar bu sattıkları 3-5'i bir günde çıkarırlar.
[QUOTE=sazan;98085]Günaydın,
Yabancı olsanız ve piyasadan çıkmak isteseniz en güzel zaman hangisidir. Bence tam şimdi. Seçim öncesi satarsanız hükümete yakın gruplar ve seçim sonrası beklentisinde olanlar (IMF, %50 üstü oy vb) alır. .[/QUOTE]
Çok mantıklı gözüküyor ama EFG de yabancı kurum değil mi? Adamlar sürekli alıyor...
725 stop oldum..:(
[quote=sazan;98085]Günaydın,
Biliyorsunuz son bir haftadır düşüşün bittiğini düşünüyordum. [B]Uzun vade de VOB'da da alım (Long) yapmıştım.[/B] Bu nedenlede topiğe çok fazla yazmıyorum.
[B]Yabancı olsanız ve piyasadan çıkmak isteseniz en güzel zaman hangisidir. Bence tam şimdi.[/B] Seçim öncesi satarsanız hükümete yakın gruplar ve seçim sonrası beklentisinde olanlar (IMF, %50 üstü oy vb) alır. Sattığınız hisselerle dolar almaya kalksanız, seçim öncesi hükümet baskısı ile MB müdahale (yada yine hükümete yakın gruplar örneğin araplar) eder. Dolayısıyla sıg piyasada dolar kuru belli bir miktardan fazla yukarı çıkamaz.
Borsamızın çıkamaması bana yukarda andıklarımı düşündürüyor.[/quote]
peki abi o zaman LONG kalmak riskli değil mi? gerçi uzun vade demişsin ama.yabancı çıkıyorsa şu an yurtdışınıdaki olumlu havayı v.s. fırsat bilip.yurtdışı aşağı dönünce biz ne oluruz?
imam yellenirse cemaat mıçar durumu olmasın.bu durumda LONG risk teşkil etmiyor mu?
vallahi kafa bi ton oldu benim akıl sır ermez oldu bunların işine.
bol kazançlar,
750 dende ben :( stop
uzun devam .. ralli ralli ralli ... .boks..boks.
Büyük yatırımcı çok şeytani planlar yapıyor bizim gibi ky ütelemek için bunlarla aşık atmak zorlaşıyor artık.:..::..:
750 den ilave uzun..
29500 stop ve kısa seviyem şimdilik..
Uzuna geçtim ama 30000 üstüne atmadıkça bi cacık olmaz...
kısa devam.
[quote=enorton;98097]Uzuna geçtim ama 30000 üstüne atmadıkça bi cacık olmaz...[/quote]
Ben 29775 çektim seti üzeri kpanışa bakacağım.+.
bu çıkış fake miydi anlamaya çalışıyorum.. 575 altına inerse short yaparım tekrar..
29750 short
uzuncuların sesi yükselmeye başladı... shortlamak zamanıdır! :cool:
erken stop oldunuz gibi geliyo bana kısacılar... (bende endeks kontratı yok bu arada)
Yurtdışı eksiye geçse maksimum 29300 görürürüz. Yurtdışı iyi artı yapsa maks. 29775 görürüz. Bitsin artık bu işkence, isyanım var ulennnnnn!!! :)