-
[QUOTE=unlimitted;98102]uzuncuların sesi yükselmeye başladı... shortlamak zamanıdır! :cool:
erken stop oldunuz gibi geliyo bana kısacılar... (bende endeks kontratı yok bu arada)[/QUOTE]
yok long zamanı bende hala .. sistemlerim alda 5-15-30-60 .. alda günlük satta ... endeks kontratosu var bende.. longum endekste .. hahaha :D:D .. long cover ve short yeresine karar vermedim .. 5 dk sat versi,n düşünürüm belki .. olmadı 15 dk satverince .. oda olmadı saatlik sat versin garanti cover ederim .. hahahahah :D:D:D:D
-
Sevgili Seyyah,
Ben Uzun Vadeli Longları tutuyorum. Yazdığım sadece bir senaryo umarım gerçekleşmez. Kısa Vadede riskli gördüğüm noktalarda ayrı bir hesapta short pos açarak Uzun vadeli VOB Longları Hedge etmeye çalışıyorum.
Örnegin, 29.75'de shortladım, Slow Stochastic 14,3,3 , %K'sı 25 seviyesi altına düşmeden, %D'yi yukarı yönde kırarsa, Hedge amaçlı short pozisyonlarım kapanır.
-
[QUOTE=unlimitted;98102]uzuncuların sesi yükselmeye başladı... shortlamak zamanıdır! :cool:
erken stop oldunuz gibi geliyo bana kısacılar... (bende endeks kontratı yok bu arada)[/QUOTE]
evet haklısın.. 800 aşmasını beklemeliydik.. acele ettik.. yine fake yaptılar..:(
-
[quote=jerfin;98091]725 stop oldum..:([/quote]
Üzülmeyınız sevgılı jerfınım,
astı ve senın stoplarınızdan ıtına ıle short yapılmıstır, bayragınızı kanım pahasına taşıyacağım.
-
[quote=jerfin;98106]evet haklısın.. 800 aşmasını beklemeliydik.. acele ettik.. yine fake yaptılar..:([/quote]
acele etmedik..aksine geç kaldık...sistem açılışta 550 lerde ala dönmüştü zaten..ama dünkü gibi olur nasılsa gevşer dedik (histem!!)...anında 200 ceza puanı kestiler
-
NİSAN VADE :
Alçalan kanal içerisindeki hareket devam ediyor ,
Dirençler : 29750 , 30050
Destekler: 29175 , 29000
29000 Kalıcı aşagı geçilirse , satış baskısı artar.
Yatırım tavsiyesi deyildir.
Bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara bol şanslar.
-
Belirtmeyi unutmuşum, Slow Stachastic senaryosunu 15 dk'lık grafikte takip ediyorum.
-
Sayin Sazan,
Bugün kirmizi dolunaydan sonraki 6. bar. Hizli hareketlerin (ki genelde yükselislerin) basladigini hatirliyorum bu durumda. Bugün de böyle bir hareketin baslangicini beklemek mantikli olmaz mi?
Tesekkürler
[QUOTE=sazan;98105]Sevgili Seyyah,
Ben Uzun Vadeli Longları tutuyorum. Yazdığım sadece bir senaryo umarım gerçekleşmez. Kısa Vadede riskli gördüğüm noktalarda ayrı bir hesapta short pos açarak Uzun vadeli VOB Longları Hedge etmeye çalışıyorum.
Örnegin, 29.75'de shortladım, Slow Stochastic 14,3,3 , %K'sı 25 seviyesi altına düşmeden, %D'yi yukarı yönde kırarsa, Hedge amaçlı short pozisyonlarım kapanır.[/QUOTE]
-
Bu gecenin atı olarak dowu seçiyorum, nasdaq biraz dinlensin.:..:
-
[QUOTE=tuareg;98107]Üzülmeyınız sevgılı jerfınım,
astı ve senın stoplarınızdan ıtına ıle short yapılmıstır, bayragınızı kanım pahasına taşıyacağım.[/QUOTE]
.brv.brv.brv
güle güle harca ne diyim.. :..:
-
[QUOTE=jerfin;98106]evet haklısın.. 800 aşmasını beklemeliydik.. acele ettik.. yine fake yaptılar..:([/QUOTE]
Özellikle ben 3 lük yememek için fake üstüne fake yiyorum. Bekle bakalım bi atsınlar potaya belki de girmeyecek ;)
-
[quote=jerfin;98113].brv.brv.brv
güle güle harca ne diyim.. :..:[/quote]
Kanım pahasına dedıysem, 575 e kadar, allah kimseyi tırsıtmasın:)
-
[QUOTE=Astatin;98108]acele etmedik..aksine geç kaldık...sistem açılışta 550 lerde ala dönmüştü zaten..ama dünkü gibi olur nasılsa gevşer dedik (histem!!)...anında 200 ceza puanı kestiler[/QUOTE]
800 de direnç vardı.. oranın aşılmasını beklemeliydik:(
açılışın seviyesinin üzerine atınca hoşlanmadım ve stop oldum.. çok güzel fake yaptılar..:mad:
şimdi 650 yi geçemeden dönerse yine short yapacağım..
-
[quote=jerfin;98106]evet haklısın.. 800 aşmasını beklemeliydik.. acele ettik.. yine fake yaptılar..:([/quote]
yatay piyasaların sistemleri çok çarptığı türü konuşmalar hemen hemen her yerde, her forumda yapılıyor.
marjın 500 puan olduğunu ve genel olarak sistemlerin 150 puanı yemeden "pozisyon aç" sinyali vermeyeceğini , 150'ünü yemeden de "kapat" sinyali vermeyeceğini varsayarsak, bu tür piyasalarda sistemlerden çok scralping (sn VOBiX doğru mu yazdım bilmiyorum) yapanlar para kazanacaklardır diye düşünüyorum...
-
sazan bey bu plans nasıl ? olurmuki .. ne dersin ..? :confused::confused:
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/684/adszyyn.jpg[/IMG]
-
[quote=tuareg;98107]Üzülmeyınız sevgılı jerfınım,
astı ve senın stoplarınızdan ıtına ıle short yapılmıstır, bayragınızı kanım pahasına taşıyacağım.[/quote]
yeterince kanın vardır umarım:cool:
-
[quote=Astatin;98119]yeterince kanın vardır umarım:cool:[/quote]
Bana kansız mı demek istiyorsun, duello şart oldu, yeri ve zamanı bildir, zamanım olursa gelirim.
-
dünkü amerikan kapanışlarından sonra vob un bugünkü performansı tam anlamıyla hayal kırıklığı..
otomatik stop yazılı,beklemeye devam uzunda..
-
yine yatayyyyy mıııı öfffffff
-
[quote=YAVUZHAN;98121]dünkü amerikan kapanışlarından sonra vob un bugünkü performansı tam anlamıyla hayal kırıklığı..
otomatik stop yazılı,beklemeye devam uzunda..[/quote]
Aynen sizin duygularınıza sahıbım, en iyisi vobu allaha havale etmek.:..:
-
bu piyasada 5 dk. sistem bile uzun bir periyod..:)
-
[quote=tuareg;98120]Bana kansız mı demek istiyorsun, duello şart oldu, yeri ve zamanı bildir, zamanım olursa gelirim.[/quote]
:))) yok sadece short artık kan akıtabilir :) diyorum:D
-
625 short tekrar... yediler 100 puanımııı...dng.dng
-
arkadaş bu iş bankası ile akbank ne istiyolar dolardan ya.
kaç gündür satıştalar ama öyle böyle diil, 10.000 kontrat sattıkları gün "bugün canları satmak istemiyor galiba" dedirtiyolar.
neyse, dün akbanktan alıp yine kendisine 14 pips yukardan "yedirdiğim" kontratlardan almak zamanıdır.
hakkınızı helal edin arkidişleee! :..:
1,7115 long!
stop? acccccccccccayip yakın! :D
-
ya acaba umutların tükendiği yerde mi fişekleyecekler bizim piyasayı? baksanıza hemen hepimiz bezdik ümidimiz azalıyor gibi.dışarısı uçtu biz uçmuyoruz falan filan.iyice umudu kesiyoruz.bu aynasızlar bunu fırsat bilip uçurmasınlar piyasayı.
diyeceğim ama....
diğer tarafta da DJI var arkadaş orası terse döner[B][COLOR=red]se[/COLOR][/B] daksi kızda ona uyarsa biz nasıl bunların aksine yukarı yaparız ki? :o
hemen astiyi kafalamalıyım.sistem-i muazzamaya sahip olmalıyım.:D
ps:asti sana gönderdiğim linke bir adet yavru trojan atmıştım.şimdi sen farkında değilsin ama sistem-i muazzama usul usul bana doğru geliyor :..:
-
[quote=jerfin;98126]625 short tekrar... yediler 100 puanımııı...dng.dng[/quote]
Stopun nerede jerfınım, ben de oradan short acayım:D
(Hay allah iyiliğimi versın, koptum,.... kızmıyorsun değil mi sevgılı jerfın, sadece takılıyorum)
-
[quote=QUEEN;98122]yine yatayyyyy mıııı öfffffff[/quote]
dokunmayın yatay piyasama ya. :D
hiper yatay olmasın ama. beklemek çok sıkıyo.
mimkinse endekste 250 puan, dolarda 15 pips dalga boyu olan dalgalardan alayım lütfen. :..:
-
[QUOTE=tuareg;98129]Stopun nerede jerfınım, ben de oradan short acayım:D
(Hay allah iyiliğimi versın, koptum,.... kızmıyorsun değil mi sevgılı jerfın, sadece takılıyorum)[/QUOTE]
sana kızabilir miyim ben hiç reco..:)))
-
ms de grafik üzerine al-sat oku nasıl koyarım..
birde 5 dak bir msdown dan nasıl güncelleyeceğim..tşkler
-
[QUOTE=SEYYAH;98128]ya acaba umutların tükendiği yerde mi fişekleyecekler bizim piyasayı? baksanıza hemen hepimiz bezdik ümidimiz azalıyor gibi.dışarısı uçtu biz uçmuyoruz falan filan.iyice umudu kesiyoruz.bu aynasızlar bunu fırsat bilip uçurmasınlar piyasayı.
diyeceğim ama....
diğer tarafta da DJI var arkadaş orası terse döner[B][COLOR=red]se[/COLOR][/B] daksi kızda ona uyarsa biz nasıl bunların aksine yukarı yaparız ki? :o
ps:asti sana gönderdiğim linke bir adet yavru trojan atmıştım.şimdi sen farkında değilsin ama sistem-i muazzama usul usul bana doğru geliyor :..:[/QUOTE]
ŞŞŞŞTTTTTT huylandırmayın vermezse ergenekon bahanesiyle pc ve dökümanlara el koyarız! :..:
-
[QUOTE=unlimitted;98130]dokunmayın yatay piyasama ya. :D
hiper yatay olmasın ama. beklemek çok sıkıyo.
mimkinse endekste 250 puan, dolarda 15 pips dalga boyu olan dalgalardan alayım lütfen. :..:[/QUOTE]
Becerebilene bravo ben aval durumunu tercih ediyim
-
[quote=QUEEN;98134]Becerebilene bravo ben aval durumunu tercih ediyim[/quote]
Komisyon oranınız 0,60 kurus ıse 25 puana 1 kontrat ışlemler yapmanızı tavsıye derım, amortısmanlar da dusunce 1 YeTaLe net kar bırakıyor.
(amortısman konusunda astı yle anlasamadık)
-
dax da yukarı açılınca dünki 29,550 kısaları zararına 29,6250 den kapattım.5 günlük ortalama 29,493.Sayı yukarı 150 puan gecildiği için bende beklemedeyim
-
[URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=65028120.jpg][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3371/65028120.jpg[/IMG][/URL][quote=abka;98132]ms de grafik üzerine al-sat oku nasıl koyarım..
birde 5 dak bir msdown dan nasıl güncelleyeceğim..tşkler[/quote]
-
[quote=abka;98132]ms de grafik üzerine al-sat oku nasıl koyarım..
birde [B]5 dak bir msdown dan nasıl güncelleyeceğim[/B]..tşkler[/quote]
expert advisor (al-sat oku koyma) işi biraz uzun.
veri almak için masaüstünde oluşan msdownloader kısa yolunu tıkla
açılan pencerede şifreni falan sorar onları anımsamasını belirtki her açmanda şifre istemesin seni yormasın.
giriş yapınca sol tarafta semboller var onları mouse ile üstüne gel seç ve pencere ortasındaki bölümde bulunun tekli oklarla SAĞ tarafa at.hangi periyodu istersen o bölümdeki oklarla atacaksın.
5 dk veriye attığın zaman veriyi alınca metastcokta 5/10/15/20/60/gün grafiğini görebilirsin.bunun için MS/file/open deyip 5 DK klasörden istediğin grafiği açman yeterli.
-
Jerfin dolar longlayacaksan uzat elini...:..:
-
[QUOTE=tuareg;98135]Komisyon oranınız 0,60 kurus ıse 25 puana 1 kontrat ışlemler yapmanızı tavsıye derım, amortısmanlar da dusunce 1 YeTaLe net kar bırakıyor.
(amortısman konusunda astı yle anlasamadık)[/QUOTE]
10 ytl alırmıyım heyk verince milyarlar gidiyor
-
[QUOTE=unlimitted;98139]Jerfin dolar longlayacaksan uzat elini...:..:[/QUOTE]
yok, bugün dolarda işlem yapmayacağım...)
-
shortlar kapatıldı 650
100 puan kara razı olcaz artık
-
[QUOTE=SEYYAH;98128]ya acaba umutların tükendiği yerde mi fişekleyecekler bizim piyasayı? baksanıza hemen hepimiz bezdik ümidimiz azalıyor gibi.dışarısı uçtu biz uçmuyoruz falan filan.iyice umudu kesiyoruz.bu aynasızlar bunu fırsat bilip uçurmasınlar piyasayı.
diyeceğim ama....
ps:asti sana gönderdiğim linke bir adet yavru trojan atmıştım.şimdi sen farkında değilsin ama sistem-i muazzama usul usul bana doğru geliyor :..:[/QUOTE]
Geldikten sonra söyleseydin abri şimdi asti bağlantıyı keserse sadece AL sinyallerinin kısmı gelir SAtlarıon formülü gelmez. .dng