[QUOTE=selçuklu;98181]öyle kolay sat vermez larossıanın sistemi .. ralli ralli ralli ... diye bağırıyordur .. :D[/QUOTE]
sat verecek verecekkk.. hatta sat sinyalinin eli kulağında dimi lorassian.:)
Printable View
[QUOTE=selçuklu;98181]öyle kolay sat vermez larossıanın sistemi .. ralli ralli ralli ... diye bağırıyordur .. :D[/QUOTE]
sat verecek verecekkk.. hatta sat sinyalinin eli kulağında dimi lorassian.:)
endeks kontratoları sinir ediyor ama .. hisse bakıp alsak daha iyiydi .veya altın alsaydık 1000 puan vardı ..dolar satsaydık gene daha iyiydi ..benim 5 dk sistemde sata yaklaştı .. .vay anasını ..üü üü üüüüüüüüüüüüüüüüüü
[QUOTE=selçuklu;98185]endeks kontratoları sinir ediyor ama .. hisse bakıp alsak daha iyiydi .veya altın alsaydık 1000 puan vardı ..dolar satsaydık gene daha iyiydi ..benim 5 dk sistemde sata yaklaştı .. .vay anasını ..üü üü üüüüüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
yatay piyasada olduğumuzdan ufak hisseler birkaç günde acayip primler yapıyor aslında..
[QUOTE=sazan;98176]Son olarak, sistemlere güvensizlik had safhada. Tekrar güven sağlama zamanı.
15 dk'lıktaki sistemin getirisi. Ekranın alt kısmında Şubatın ilk hafta sonundan itibaren getiri eğrisi görülebilir.. Yaklaşık son 1 ay, 1 haftalı zaman dilimi.
Aradaki zamanda hiç modifikasyon (düzenleme) yapılmadı ve hala kazandırıyor (Gerçekte son düzenleme geçen yılın 2008, 8. ayında yapılmıştı). Son dönemde Sn Saraylının Nalıncı Keseri teorisinin bana özel uygulaması ile getirisi son 4 ay %186. (Kaldıraç 1, yani kaldıraçsız ve Binde iki komisyon düşülmüş hali ile) Ne yazıkki grafikte yok, çünkü matriks sistem testerda overall-equity kullanılarak kodlama yapılamıyor.
Karlılıktaki son düşüş salak IMF barı ve sistemin kendini buna uydurması yüzünden. (Temelde Cycle teorisini kullanan bir sistem, o bar ile cycle döngüsü değişiyor)
Bol kazançlar. (görüldüğü gibi son sinyali Long yönünde)
[URL="http://img257.imageshack.us/my.php?image=vob15.png"][IMG]http://img257.imageshack.us/img257/8729/vob15.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
hocam dikkatli bakarsanız dik çizgi(mor)dan sonra endeks yükselmesine karşın sizin getiri eğrisi aşağıa gelmiş,son zamanlarda biraz zarara uğratmış sanki ne dersiniz?
[quote=Astatin;98179]A-ha bir tane süper sistem daha :) Ortalık yine karışacak...Tanrım sen ABKA'yı koru:..::..:[/quote]
Sevgili Astatin,
Biliyorsun benim bio-mechanical sistem insanı, 3 sistemim ile trade ediyor. ikisi 15, biri 20 dk'lık. Bu getirisi en az ama, sinyalleri klasik çalışmalarla kesinlikle çözülemeyen sistem. (Dünkü Jerfin ve senin aranda bir arkadaşımızın sistem sinyallerini çözme yazışmaları görünce, örnek olarak cycle'lı bu sistemi koydum. Kısacası diğerlerinin çalışma felsefesini çözmenizden tırstım. Özellikle senin çözmenden)
dji günlükten minik bir kesit...son dipten yukarı tırmanış sırasında indikatörün hali...hali içler acısı :D
daha gider mi? gidebilir mi yukarı? gerçekten merak ediyorum.dibine kadar almışlar.grafik günlük...indikatör bağırıyor gidecek yerim kalmadı beni daha fazla sıkıştırman diye...
Al-SAT-TUT-HOPLA-ZIPLA-YAN GEL YAT v.s. tavsiyesi değildir.
hele hele buna bakarak bizim vadelide poz. açılmaz.
sadece görmenizi istedim...
[quote=jerfin;98186]yatay piyasada olduğumuzdan ufak hisseler birkaç günde acayip primler yapıyor aslında..[/quote]
maden gibi kagıtlar var maden gibi..
[quote=jerfin;98180]satmayı düşünmüyorum, almayı düşünüyoruum.. .kom
e peki 1.7105 den alırım senden..:..:[/quote]
ben sana senden alırım diyorum sen bana diyorsun ki bana sat. oooooldu!
zaten ben 1,7090'dan almak üzere kapital'den bi arkadaşa 1,7150den sattım.:D
hem ben sana söylediğimde 1,7120 idi. ben bile senin kadar insafsız diilim. :..:
[quote=selçuklu;98185]endeks kontratoları sinir ediyor ama .. hisse bakıp alsak daha iyiydi .veya altın alsaydık 1000 puan vardı ..dolar satsaydık gene daha iyiydi ..benim 5 dk sistemde sata yaklaştı .. .vay anasını ..üü üü üüüüüüüüüüüüüüüüüü[/quote]
Sormaki sorma...AMan VOB da daha çok götürürüz teminatımız eksik kalmasın diye, 0.93 maliyetli kozaları 1.13 den falan çıkmıştım. ..k vardı:D
YA bu arada senin yaş da baya küçükmüş yeni fark ettim..moralim bozuldu benim bir ayağım çukurda...1 nere 97 nere...üwwwwwwwww
asti, millet tırstı senden, artık grafik de yapıştırmayacaklar foruma..:)
[quote=TIFIL;98187]hocam dikkatli bakarsanız dik çizgi(mor)dan sonra endeks yükselmesine karşın sizin getiri eğrisi aşağıa gelmiş,son zamanlarda biraz zarara uğratmış sanki ne dersiniz?[/quote]
Sevgili Tıfıl,
Çok haklısın. Dikkat edersen mor çizgi öncesi 19'ünda da zarar etmiş. Ama önemli olan sürekli olarak zararlarını sonrasında kapatıp, sermayeyi sürekli daha fazla hale getirmesi. Belli periyotlarda kaybetmeyen sistem olamaz. Arayan da bence aramasın bulamaz.
Örnegin bu sistem, son 4 ayda tam 60 trade yapıyor, 35 karlı, 25 zaralı işlem. Karlı işlemler getirisi de zararlı işlemler götürü ortalamasından 1.48 kat fazla.
[QUOTE=Astatin;98192]Sormaki sorma...AMan VOB da daha çok götürürüz teminatımız eksik kalmasın diye, 0.93 maliyetli kozaları 1.13 den falan çıkmıştım. ..k vardı:D
YA bu arada senin yaş da baya küçükmüş yeni fark ettim..moralim bozuldu benim bir ayağım çukurda...1 nere 97 nere...üwwwwwwwww[/QUOTE]
he geçen sene doğmuştuım .. .. sen nası 97 yaşındasın anlamadım en uzun ömürlü izotopunun yarılanma ömrün 8,3 saatmiş .. iyi yaşamışın maşallah .. Allah uzun ömür versin .. :D :D senin profilde 98 yazıyor ayrıca .. :)
Astatin : son derece kararsız bir radyoaktif element. en uzun ömürlü izotopunun yarı ömrü 8.3 saattir.
[quote=sazan;98194]Sevgili Tıfıl,
Çok haklısın. Dikkat edersen mor çizgi öncesi 19'ünda da zarar etmiş. Ama önemli olan sürekli olarak zararlarını sonrasında kapatıp, sermayeyi sürekli daha fazla hale getirmesi. Belli periyotlarda kaybetmeyen sistem olamaz. Arayan da bence aramasın bulamaz.
Örnegin bu sistem, son 4 ayda tam 60 trade yapıyor, 35 karlı, 25 zaralı işlem. Karlı işlemler getirisi de zararlı işlemler götürü ortalamasından 1.48 kat fazla.[/quote]
satmayı düşünür müsünüz? evetse bir paha biçer misiniz?
:..::..:.lelele.lelele.lelele.lelelebenim 5 dakikalıklar sata geçti :D:D:D:D
[quote=selçuklu;98195]
Astatin : son derece kararsız bir radyoaktif element. en uzun ömürlü izotopunun yarı ömrü 8.3 saattir.[/quote]
7,2 saat diye biliyorum...:..:
[QUOTE=jerfin;98193]asti, millet tırstı senden, artık grafik de yapıştırmayacaklar foruma..:)[/QUOTE]
sözde benimkinide bulmuştu. şeyar efsanesi bunlar . :p ema mena mor bulamadı tabiki
[QUOTE=gülendam;98197]:..::..:.lelele.lelele.lelele.lelelebenim 5 dakikalıklar sata geçti :D:D:D:D[/QUOTE]
ohoooo benim 10 dk.lar bile sata geçti..:D
[QUOTE=jerfin;98200]ohoooo benim 10 dk.lar bile sata geçti..:D[/QUOTE]
sadece günlük satta .. altı alda bende .. 1 dk yeni sat vermiş ama .. üüü
[quote=jerfin;98200]ohoooo benim 10 dk.lar bile sata geçti..:D[/quote]
benim 10 dakikalıklar hala allll da 29575 aşağı kırarsa sat vercek :..::..:
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
10 gün boyunca ilk 3 hisseyi (iş-garan ak) topladım her gün daha pahalıya aldım endeks ise sabit bunu nasıl beceriyorlar tebrik ediyorum.
[quote=jerfin;98186]yatay piyasada olduğumuzdan ufak hisseler birkaç günde acayip primler yapıyor aslında..[/quote]
3 hafta önce azıcık suyun tekinden aldım, bu buralarda çok takıldı millet bıkmış diye, 3 günde %60 getirdi çıktım. Beklesem hedefi %100, alan zarar etmesin dedim.:..:
mekanda değilim şimdi kaç vob ?
[quote=sazan;98188]Sevgili Astatin,
Biliyorsun benim bio-mechanical sistem insanı, 3 sistemim ile trade ediyor. ikisi 15, biri 20 dk'lık. Bu getirisi en az ama, sinyalleri klasik çalışmalarla kesinlikle çözülemeyen sistem. (Dünkü Jerfin ve senin aranda bir arkadaşımızın sistem sinyallerini çözme yazışmaları görünce, örnek olarak cycle'lı bu sistemi koydum. Kısacası diğerlerinin çalışma felsefesini çözmenizden tırstım. Özellikle senin çözmenden)[/quote]
Dear Mr. SAZAN,
Sanıyorum, DJ bedduamdan sonra bu benle ilgili tırstığınız ikinci husus, oysaki hiç tırsılacak bir insan değilim.
20 dk lık sistem de kullanıyor olmanızdan geyet mes-ud oldum, sanırım ki nedeni, PY nin 15 dk. lık sistemlere attığı feyklerin çoğunu 20 dk. lık sistemlerin yemediğinin fark edilmiş olunmasıdır.
Şundan emin olunuz ki, bir kod yazma yada çözme üstadı değilim gayet mütevazi çalışmalarımı yürütmekteyim. Bu vesile ile, çözülmesinden tırstığınız sistemlerinizin grafiklerini de buraya yapıştırmakta bir beis yoktur kanaatimce. Hatta yapıştırmanız forumca saadetimizi arrtıracaktır.
Cycle lı sisteminize ayrıca tebrik ederken, bunun en başarısız sistemlerinizden biri olduğunu söylemeniz ise benle birlikte sanırım ki pek çok arkadaşımızın da kendisini kötü hissetmesine neden olmuştur. Amma velakin, kod adı sistem-i muazzama olan çalışmamı eğer arzu ettiğim şekilde nihayete erdirirsem, sizin kıskançlığınıza mazhar olmak için elimden geleni ardıma koymayacağımı bilmenizi isterim. Ve hatta örnek olarak yapıştırdığım grafikteki sinyallere bir çiğ tanesi kadar içiniz gittiyse, affınızı dileyerek belirtmek isterimki, domuzlar gibi sevinirim.
Sizi seven forumdaşınız Astatin.
650 satısta
600 altı sat olur bende hadi ben güzellik uykuma gidiyorum fazla fark olmasın akşama poz alıcam
[quote=unlimitted;98196]satmayı düşünür müsünüz? evetse bir paha biçer misiniz?[/quote]
Sn Unlimited,
Satmaya hayır. Reklam olsun diye de koymadım. Sadece sistem vs ile para kazanılmaz düşüncesine karşı arguman olarak ve motivasyonunu kaybettiğini düşündüğüm arkadaşlarımıza (en az 4 kişi saydım) motive edici (sistem araştırması açısından) bir unsur olur diye koydum.
Bol Kazançlar.
[quote=unlimitted;98198]7,2 saat diye biliyorum...:..:[/quote]
çok cahal bir sözlükten almışın sen onu...astatin'in kararsızlığı ile kastedilen şey belirsizliktir.:..::..: Detaylı nick açıklamasını bir arkadaşımızın kafasına yapıştırmıştım..Sanıyorum recoydu...istrsen sana da göndereyim:..:
fx ci halen 650 satışta
[QUOTE=marakes;98211]fx ci halen 650 satışta[/QUOTE]
teşekkür ederim :) .işlem yapmıyorum meraktan sordum
[quote=selçuklu;98195]he geçen sene doğmuştuım .. .. sen nası 97 yaşındasın anlamadım en uzun ömürlü izotopunun yarılanma ömrün 8,3 saatmiş .. iyi yaşamışın maşallah .. Allah uzun ömür versin .. :D :D senin profilde 98 yazıyor ayrıca .. :)
Astatin : son derece kararsız bir radyoaktif element. en uzun ömürlü izotopunun yarı ömrü 8.3 saattir.[/quote]
uhhhh.... arada 98 olmuşuz bak..hakkaten benim bu hafta doğum günümmüydü yaw..bak onu bile unuttuk...
Astatin elementinden bilahare bahsederim velakin elementle izotopunun farklı şeyle rolduğunu bilmek gerekir. Ama şu kadarını diyeyim, radyoaktif bir elemente saniyenin çok altın bir zaman diliminde maruz kalan hiç bir organik varlık, vay be ne kral elementmiş diyecek kadar yaşayamaz :)
[quote=marakes;98211]fx ci halen 650 satışta[/quote]
fXci satılığa mı çıkmış :..:
yüzgeçli trader kardeşim ede ede 650 kuruş mu ettin? hayır satıştasın 650 den fakat alanında yok :..:
altında 5 dolarlık bı cosku sozkonusu..
Sevgili Astatin,
Merakla sisteminin kar zarar rakamını öğrenmek için bekliyor olacağım. Benimkini yamultan bir kar rakamı, benim sistem araştırması için sıfırlanmış olan motivasyonumu tavana vurdurur.
[quote=SEYYAH;98214]fXci satılığa mı çıkmış :..:
yüzgeçli trader kardeşim ede ede 650 kuruş mu ettin? hayır satıştasın 650 den fakat alanında yok :..:[/quote]
fx ci,halen 650 vob fiyatı :..:(yanls anlamayalım lütfen:..:)
şu an şortum fekat son derece gerginim...dişlerim felan feşmekan gıcırdıyor...
ALLAH stop ettirmesin! AMİN...
[QUOTE=Astatin;98213]uhhhh.... arada 98 olmuşuz bak..hakkaten benim bu hafta doğum günümmüydü yaw..bak onu bile unutuk..[/QUOTE]
98. yaşın kutlu olsun asti..:))) NİCE YILLARA...
[QUOTE=gülendam;98169]kırılacağını mı düşünüyosun .dng.dng.dng.kom[/QUOTE]
Yooo kim demiş?
Kırmak için sebep yok şimdilik.
[QUOTE=sovalye;98168]Arkadaşlar sistem mistem tırı vırıdır
Eğer sistem kullanacaksanız da ayda 3-4 sinyal veren sistem kullanın!!!
Onlar da zaten çok kazandırmıyorlar o ayrı konu...
Dün dolarda sistemim akşama doğru al sinyali verdi ve long oldum,
sabah ne olduğunu sizler biliyorsunuz...
meğersem amcamlar sistemleri ala getirip mal yıkmaya çalışmışlar.
Ben de heralde bizim merkez bankasının faiz karaı beklentisi yüzünden sistemler ala geçti zannetmiştim. Meğersem gece paritenin 19:45 te roketleyeceğini amcamlar biliyorlar ve sistemleri ala geçirip malı üzerimize yığmak istiyorlarmış...
Siz siz olun kısa vadeli sistemlere uymayın[/QUOTE]
Uzun vadeli sistem de trend yoksa AL verdiği yerden sata döner. MEdium sistem geçen Perşembe dipten 1500 puan yüksleince al verebildi. Bu ay 4000 puan zararı var.
Doalrdaki hareket teknik değil ahbere dayalı gelişmiştir. sistemin yapacağı bir şey yoktur. Akşam da TCMB faiz indirir bugün sat veren sistemler yarın aL verir.
[QUOTE=Astatin;98213]uhhhh.... arada 98 olmuşuz bak..hakkaten benim bu hafta doğum günümmüydü yaw..bak onu bile unuttuk...
Astatin elementinden bilahare bahsederim velakin elementle izotopunun farklı şeyle rolduğunu bilmek gerekir. Ama şu kadarını diyeyim, radyoaktif bir elemente saniyenin çok altın bir zaman diliminde maruz kalan hiç bir organik varlık, vay be ne kral elementmiş diyecek kadar yaşayamaz :)[/QUOTE]
98. yaşın hayırlı olsun ..
bu arada long devam .. ralli ralli ralli ... (olmayacak gibi .. karamsarlaşmaya başladım ve sıkıldım . ) üü ü üü üü ü üüüüü
Gurt Adam, Dolunay grafiği.
Sevgili [I][B]Thracian[/B][/I]'ın ısrarları ile dolunay grafiğimiz.
Arkadaşımız analizi son derece başarıyla yapmış (Uzun bir süre önce, dün değil). Önce yorumu, hemen ardından benim 1-2 ilavem.
[quote]
Merhaba Sn. Sazan,
Uzun süredir analizlerini hem burada, hem de diger forumda takip ediyorum. Sizi rahatsiz etmeyecekse anlattiginiz kadariyla uygulamaya calistigim dolunay analizini sizinle paylasamak istiyorum. Yanlis düsündügüm yerleri düzeltirseniz sevinirim:
Dolunay 9 Martta olacak ve bu sizin terminolojinizde "Kirmizi Dolunay". Kirmizi dolunaydan 6 bar sonra (19 Mart Persembe günü) 5-7 günlük hizli birhareket basliyor. Bu hareket son dolunaylarda hep yukariya olusmus. Hareketin muhtemel bitim tarihi de 26-30 Mart arasinda, tam secimlerin oldugu haftasonuna denk gelmesi de ayrica manidar...
9 Mart (Dolunay) ile 6 bar sonrasi (19 Mart) arasinda olacak hareketin ise yatay-asagi olacagini düsünüyorum.
Bu analiz hakkinda yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim...
Iyi aksamlar
[/quote]
Xu100 Günlük grafik. İstisnasız, her kırmızı dolunay sonrası 5 yada 6. günde piyasa dip yapmış ve 6-7. günde de hareket bir yana başlamış. Sonrasında da neredeyse mavi dolunaya kadar hep aynı yönde sürmüş. Sn thracian'ın yorumundan benim tek farkım, kırmızı dolunay 11 Martta ve bugün de 6. gün. Yani gurtadam grafiği derki, hareket bugünde başlayabilir yarın da, ancak yarın ne yana dogru gidiyorsak (uzun bir bar), o yana dogru şiddetle en az 6 iş günü gideriz. Sonrasında benim için çok önemli olan tarihler 2 ve 6 nisana geliriz. Yaklaşınca da ayrıca konuşuruz.
Grafiğe ne yana gidebileceğine dar bazı ipuçları koydum. EW ve kalın kırmızı trendline'lar gibi. Ancak zaten bugün yada yarın yön belli olacak.
Bol bol kazançlar. Benden bugünlük bu kadar.
[URL="http://img257.imageshack.us/my.php?image=dolunay.png"][IMG]http://img257.imageshack.us/img257/2535/dolunay.png[/IMG][/URL]