-
hayırlı geceler yada hayırlı sabahlar diyelim
[B]SPOT XU30[/B] grafiğimiz üzerindeki daha trendler falan daha önce çizdim 1-2 aydır
baktığım basit grafik 48300 ince trend destek, 47300 ana destek [B]bence[/B]
[IMG][URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img180.yukle.tc/images/4347vz.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
-
hayırlı geceler yada hayırlı sabahlar diyelim
[B]SPOT XU30[/B] grafiğimiz üzerindeki daha trendler falan daha önce çizdim 1-2 aydır
baktığım basit grafik 48300 ince trend destek, 47300 ana destek [B]bence[/B]
[IMG][URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img180.yukle.tc/images/4347vz.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
-
bu forumlardaki ayı boğa çekişmesi heralde hiç bitmeyecek her yerde aynı galiba
bazen hiç forumlara falan bakmayacağım, ekranım açık olacak sadece ordan hem piyasa hem haberleri takip edeceğim başka bir şey okumayacağım diyorum ama işte insanoğlu yalnız kalamıyor Yalnızlık yaradana mahsus dönüp dolaşıp geliyoruz,
benim anlamadığım şu tamam herkes saygınlık görmek ister hayatının her safhasında beğenilmek ve insanların kendisine imrenerek bakmasını ister ama, burda herkesin bir işi zaten var sadece yatırım amaçlı % 90-95i burdaki arkadaşların, yani burda meşhur olupda memlekette ünlü piyasa uzmanı mı olmak amaç hayır değil ozaman bu rekabet niye,
niye aracı kurumların uzmanları hiçbir zaman kesinkonuşmaz yuvarlak laflar verip alt destek bu üst direnç bu der geçer çünkü eninde sonunda yanılacaklarını ve bu yanılma oranının en az ky kadar olacağını çok iyi biliyorlar, yokmu kesin konuşan var onlarda haliyle bu çıkmaza girip bize ciklet olan adamlar, örnek a: Halil Reçber:)
velhasılı herkes bazen yanılacak herkes bazen bilecek, bu döngü bu şekilde olagelecek, aksi taktirde piyasa olmaz zaten
yaz düşünceni geç kenara bu kadar basit, yoksa bu forumlar ky ye yarar değil zarar veriyor zaman kaybı yaratıyor milli ekonomiye zarar başka birşey değil, neyse konuş konuş dünya işleri bitmez uykum geldi hayırlı geceler.
-
bu forumlardaki ayı boğa çekişmesi heralde hiç bitmeyecek her yerde aynı galiba
bazen hiç forumlara falan bakmayacağım, ekranım açık olacak sadece ordan hem piyasa hem haberleri takip edeceğim başka bir şey okumayacağım diyorum ama işte insanoğlu yalnız kalamıyor Yalnızlık yaradana mahsus dönüp dolaşıp geliyoruz,
benim anlamadığım şu tamam herkes saygınlık görmek ister hayatının her safhasında beğenilmek ve insanların kendisine imrenerek bakmasını ister ama, burda herkesin bir işi zaten var sadece yatırım amaçlı % 90-95i burdaki arkadaşların, yani burda meşhur olupda memlekette ünlü piyasa uzmanı mı olmak amaç hayır değil ozaman bu rekabet niye,
niye aracı kurumların uzmanları hiçbir zaman kesinkonuşmaz yuvarlak laflar verip alt destek bu üst direnç bu der geçer çünkü eninde sonunda yanılacaklarını ve bu yanılma oranının en az ky kadar olacağını çok iyi biliyorlar, yokmu kesin konuşan var onlarda haliyle bu çıkmaza girip bize ciklet olan adamlar, örnek a: Halil Reçber:)
velhasılı herkes bazen yanılacak herkes bazen bilecek, bu döngü bu şekilde olagelecek, aksi taktirde piyasa olmaz zaten
yaz düşünceni geç kenara bu kadar basit, yoksa bu forumlar ky ye yarar değil zarar veriyor zaman kaybı yaratıyor milli ekonomiye zarar başka birşey değil, neyse konuş konuş dünya işleri bitmez uykum geldi hayırlı geceler.
-
günaydın
sayın haguan son dov kapanış asya işlemleri ışıgında açılış ve devamında gün içi beklenti piyasa görüşünüz teşekkürler bol ve bereketli günler olsun tüm forma.
-
günaydın
sayın haguan son dov kapanış asya işlemleri ışıgında açılış ve devamında gün içi beklenti piyasa görüşünüz teşekkürler bol ve bereketli günler olsun tüm forma.
-
günaydın, herkese bol şanslar
-
günaydın, herkese bol şanslar
-
200 puan eksi açar diye tahmin ediyorum.
-
200 puan eksi açar diye tahmin ediyorum.
-
[QUOTE=vobbook;15103]200 puan eksi açar diye tahmin ediyorum.[/QUOTE]
[B]Sonra yukarı devam... :) [/B]
-
[B]Sonra yukarı devam... :) [/B]
-
devamıda beklentinizi alabilirmiyim sayın vobbook.teşekkürler.
-
devamıda beklentinizi alabilirmiyim sayın vobbook.teşekkürler.
-
[QUOTE=vobbook;15104][B]Sonra yukarı devam... :) [/B][/QUOTE]
kalp kalbe karşıdır derler cevabınızı yeni gördüm bol kazançlar.
-
[QUOTE=vobbook;15104][B]Sonra yukarı devam... :) [/B][/QUOTE]
kalp kalbe karşıdır derler cevabınızı yeni gördüm bol kazançlar.
-
[QUOTE=vobbook;15036][B]
Hocam 49650 stopun değil miydi? bu seviyeyi geçerse fikrim değişir demiştin yanılmıyorsam? [/B][/QUOTE]
kısayı gece için girdim sn vobbook...
yutdışından dolayı..
açılışla bugunkü pozisyonumu ayarlayacagım...
sevgiler....
-
[QUOTE=vobbook;15036][B]
Hocam 49650 stopun değil miydi? bu seviyeyi geçerse fikrim değişir demiştin yanılmıyorsam? [/B][/QUOTE]
kısayı gece için girdim sn vobbook...
yutdışından dolayı..
sevgiler....
-
[QUOTE=Leblebi;15106]kalp kalbe karşıdır derler cevabınızı yeni gördüm bol kazançlar.[/QUOTE]
Çok hızlıyımdır :)
size de bol kazançlar...
-
[QUOTE=Leblebi;15106]kalp kalbe karşıdır derler cevabınızı yeni gördüm bol kazançlar.[/QUOTE]
Çok hızlıyımdır :)
size de bol kazançlar...
-
[QUOTE=mbm;15107]kısayı gece için girdim sn vobbook...
yutdışından dolayı..
sevgiler....[/QUOTE]
[B]ok, bol kazançlar...[/B] cool1
-
[QUOTE=mbm;15107]kısayı gece için girdim sn vobbook...
yutdışından dolayı..
sevgiler....[/QUOTE]
[B]ok, bol kazançlar...[/B] cool1
-
sayın ronaldinho bu gün için piyasa görüşünüz hangi yönde bol kazançlar.
-
sayın ronaldinho bu gün için piyasa görüşünüz hangi yönde bol kazançlar.
-
günaydın,gönlünüzce,kazançlı bir gün diliyorum..
-
günaydın,gönlünüzce,kazançlı bir gün diliyorum..
-
fazla sorun yaratacak bir durum yok gibi bence 40000 spotta destek olursa bizde yukarilarda tutunuruz
-
fazla sorun yaratacak bir durum yok gibi bence 40000 spotta destek olursa bizde yukarilarda tutunuruz
-
sayın ronaldinho flata geçtim
-
sayın ronaldinho flata geçtim
-
[quote=Leblebi;15100]sayın haguan son dov kapanış asya işlemleri ışıgında açılış ve devamında gün içi beklenti piyasa görüşünüz teşekkürler bol ve bereketli günler olsun tüm forma.[/quote]
Hala dünki yazdıklarım gibi düşünüyorum.
[quote=haguan;15018]50125 direncimiz önümüzde
Eğerki aşabilirsek ne olur ?
Aşarsak 51.200 civarını kendimize hedef olarak belirleriz.
Aşamaz isek ne olur ?
[COLOR=Indigo] Aşamazsak önce 49500 civarı potansiyel destek seviyemiz olur ama cok saglam durmayabilir sadece 50125 i kırmamız için güç toplamaya yarayabilir.[/COLOR]
Asıl destek 48600 de olacaktır.[/quote]
-
[quote=Leblebi;15100]sayın haguan son dov kapanış asya işlemleri ışıgında açılış ve devamında gün içi beklenti piyasa görüşünüz teşekkürler bol ve bereketli günler olsun tüm forma.[/quote]
Hala dünki yazdıklarım gibi düşünüyorum.
[quote=haguan;15018]50125 direncimiz önümüzde
Eğerki aşabilirsek ne olur ?
Aşarsak 51.200 civarını kendimize hedef olarak belirleriz.
Aşamaz isek ne olur ?
[COLOR=Indigo] Aşamazsak önce 49500 civarı potansiyel destek seviyemiz olur ama cok saglam durmayabilir sadece 50125 i kırmamız için güç toplamaya yarayabilir.[/COLOR]
Asıl destek 48600 de olacaktır.[/quote]
-
Günaydınlar...
Vob da , hisse senetlerindeki gibi seanslık %10 luk bir marj var mı?
Yoksa bir günde %50 de değer kazanabilir yada kaybedebilir mi?
-
Günaydınlar...
Vob da , hisse senetlerindeki gibi seanslık %10 luk bir marj var mı?
Yoksa bir günde %50 de değer kazanabilir yada kaybedebilir mi?
-
-
-
dow 2 gündür sert düşüyor..dünkü barack obama nın adaylığı garantilemesinin etkisi var.eger bugün de al olarak seyredersek yarınki açılıştan korkmamak lazım..al çemberinde olunca bana göre ya flat ya uzun esastır..kanımca 51-52 bin arası dagıtım yeri olacak.
-
dow 2 gündür sert düşüyor..dünkü barack obama nın adaylığı garantilemesinin etkisi var.eger bugün de al olarak seyredersek yarınki açılıştan korkmamak lazım..al çemberinde olunca bana göre ya flat ya uzun esastır..kanımca 51-52 bin arası dagıtım yeri olacak.
-
Günaydın
49550 günlük pivot , 48950 önemli destek , 50550 - 51150 direnç olarak izleyeceğim . Bol şans.
-
Günaydın
49550 günlük pivot , 48950 önemli destek , 50550 - 51150 direnç olarak izleyeceğim . Bol şans.