-
bu sıralar sık yazmıyorum...
5 daklıgı bıraktım...biraz daha büyük resme bakmak lazım...bunu öğrendim..
en azından 15 daklık..
30 daklık veya saatlik ideali gibi...
ve 15 daklıktan itibaren 30 ve 60 bugun bu hareketlerde hiç al vermedi..
kısalarla bekletti..
flat veya uzun olanlar için 41100 güzel satış yeriydi 15 daklıklarda....
-
bu sıralar sık yazmıyorum...
5 daklıgı bıraktım...biraz daha büyük resme bakmak lazım...bunu öğrendim..
en azından 15 daklık..
30 daklık veya saatlik ideali gibi...
ve 15 daklıktan itibaren 30 ve 60 bugun bu hareketlerde hiç al vermedi..
kısalarla bekletti..
flat veya uzun olanlar için 41100 güzel satış yeriydi 15 daklıklarda....
-
Şimdi 11400 yine karar yeri oldu, ancak bu sefer elde kötü bir veri var.
-
Şimdi 11400 yine karar yeri oldu, ancak bu sefer elde kötü bir veri var.
-
şuan tek handikap yurtdışı 15 daklıklar hala alda....
onlarda sata gelirse kısalarla arkaya yaslanabiliriz......
[B]vadeli zaten 15 daklıklarda hiç ala gelmedi...46000 den beri...[/B]
6000 puandır kesintisiz satta... helal olsun...
-
şuan tek handikap yurtdışı 15 daklıklar hala alda....
onlarda sata gelirse kısalarla arkaya yaslanabiliriz......
[B]vadeli zaten 15 daklıklarda hiç ala gelmedi...46000 den beri...[/B]
6000 puandır kesintisiz satta... helal olsun...
-
forexde vadesi kapanmış bir endeks kontratının grafiğini görme şansımız var mı...mesela haziran 2008 vadeliyi göremiyorum..
-
forexde vadesi kapanmış bir endeks kontratının grafiğini görme şansımız var mı...mesela haziran 2008 vadeliyi göremiyorum..
-
Aşağılara alış yazdun mı hemen veriyolar, kısaları kapatmak için erken olabilir, tepkiler hikaye olabilir demiştim zaten, ama bu ne?
-
Aşağılara alış yazdun mı hemen veriyolar, kısaları kapatmak için erken olabilir, tepkiler hikaye olabilir demiştim zaten, ama bu ne?
-
ne guclu pivot cikti 40500 yahuu kir kir bitmiyor
-
ne guclu pivot cikti 40500 yahuu kir kir bitmiyor
-
[QUOTE=abka;20446]forexde vadesi kapanmış bir endeks kontratının grafiğini görme şansımız var mı...mesela haziran 2008 vadeliyi göremiyorum..[/QUOTE]
yakın vadeye bakarsan gorebılırsın
-
[QUOTE=abka;20446]forexde vadesi kapanmış bir endeks kontratının grafiğini görme şansımız var mı...mesela haziran 2008 vadeliyi göremiyorum..[/QUOTE]
yakın vadeye bakarsan gorebılırsın
-
[QUOTE=nyse-dj;20448]ne guclu pivot cikti 40500 yahuu kir kir bitmiyor[/QUOTE]
spot 30 da 40000 çok önemli yer dün altında kapanış olmuştu, bugün olmamalı olursa tehlikeli.
-
[QUOTE=nyse-dj;20448]ne guclu pivot cikti 40500 yahuu kir kir bitmiyor[/QUOTE]
spot 30 da 40000 çok önemli yer dün altında kapanış olmuştu, bugün olmamalı olursa tehlikeli.
-
[QUOTE=teo;20449]yakın vadeye bakarsan gorebılırsın[/QUOTE]haziran vade çıkmıyor..çok az işlem hacimli agustos çıkıyor..zaten 3 ay sonrasında hiçbirşey yok....
-
[QUOTE=teo;20449]yakın vadeye bakarsan gorebılırsın[/QUOTE]haziran vade çıkmıyor..çok az işlem hacimli agustos çıkıyor..zaten 3 ay sonrasında hiçbirşey yok....
-
11380 kirillirsa 360 340 kadar gider sanirim acilina kadar acilinca da nereye gidecegi belli olmaz
ama yarinki veriye kadar herhalde cok dip yapmaz diyorum.
-
11380 kirillirsa 360 340 kadar gider sanirim acilina kadar acilinca da nereye gidecegi belli olmaz
ama yarinki veriye kadar herhalde cok dip yapmaz diyorum.
-
uzundayım hala..sistem al/tut da..artık sisteme uymaya kara verdik ya..sistem sapıtmaya başlar.tıkandı baba hikayesi:):)
-
uzundayım hala..sistem al/tut da..artık sisteme uymaya kara verdik ya..sistem sapıtmaya başlar.tıkandı baba hikayesi:):)
-
arkadslar java matriksde 5 dakkalık grafikden 60 dklıa atlıyor 15 ... 30 dakka lık neden yok ? .dng
-
arkadslar java matriksde 5 dakkalık grafikden 60 dklıa atlıyor 15 ... 30 dakka lık neden yok ? .dng
-
[QUOTE=jelibon;20450]spot 30 da 40000 çok önemli yer dün altında kapanış olmuştu, bugün olmamalı olursa tehlikeli.[/QUOTE]
Walla 40000 ekseninde kapanması ve dow un biz açıkken eksi seyri dahi tehlikedir, dow hala kamikaze ye devam edebilir diyorum, tehlike henüz geçmedi, saygılar.
-
[QUOTE=jelibon;20450]spot 30 da 40000 çok önemli yer dün altında kapanış olmuştu, bugün olmamalı olursa tehlikeli.[/QUOTE]
Walla 40000 ekseninde kapanması ve dow un biz açıkken eksi seyri dahi tehlikedir, dow hala kamikaze ye devam edebilir diyorum, tehlike henüz geçmedi, saygılar.
-
sn. Haguanin yoklugu cok hissediliyor.
-
sn. Haguanin yoklugu cok hissediliyor.
-
Düzeltmelerden nefret ediyorum. Mide bulantısından başka bi şey değil. Fibo da olmasa böyle dönemler çekilmez.
-
Düzeltmelerden nefret ediyorum. Mide bulantısından başka bi şey değil. Fibo da olmasa böyle dönemler çekilmez.
-
[QUOTE=bull market;20455]Walla 40000 ekseninde kapanması ve dow un biz açıkken eksi seyri dahi tehlikedir, dow hala kamikaze ye devam edebilir diyorum, tehlike henüz geçmedi, saygılar.[/QUOTE]
dowu ben bugun eksi ve yeni dip bekliyorum...
-
[QUOTE=bull market;20455]Walla 40000 ekseninde kapanması ve dow un biz açıkken eksi seyri dahi tehlikedir, dow hala kamikaze ye devam edebilir diyorum, tehlike henüz geçmedi, saygılar.[/QUOTE]
dowu ben bugun eksi ve yeni dip bekliyorum...
-
bu fdow sahte sahte çıktı öğleden önce....
yanına dax ve vadeliyide taktı...
şimdi dow açılırken geliyor aşagı.....
bütün dünya üçkagıtçı oldu...
15 dakika ve üstü peryottaki sistemlerin bir avantajıda gündüzkü bu sahte işlemlerle sinirlerinizi yıpratmıyorsunuz...
tavsiye ederim
-
bu fdow sahte sahte çıktı öğleden önce....
15 dakika ve üstü peryottaki sistemlerin bir avantajıda gündüzkü bu sahte işlemlerle sinirlerinizi yıpratmıyorsunuz...
tavsiye ederim
-
[QUOTE=mbm;20459]dowu ben bugun eksi ve yeni dip bekliyorum...[/QUOTE]
Olur olur, fakat sn mbm, biz ne demeye 41000 lerin üstüne çıktık ben onu anlamış değilim, dün meydan okuduydum nasılsa çıkacan buraya diye, çıkmamazlık etmiyim diye yaptı heralde:D, saygılar.
-
[QUOTE=mbm;20459]dowu ben bugun eksi ve yeni dip bekliyorum...[/QUOTE]
Olur olur, fakat sn mbm, biz ne demeye 41000 lerin üstüne çıktık ben onu anlamış değilim, dün meydan okuduydum nasılsa çıkacan buraya diye, çıkmamazlık etmiyim diye yaptı heralde:D, saygılar.
-
dohol hergün dip tazeliyor..şu iddaname tamamlansada herkes rahat etse..hayatta bu gurub kagıtlarına bulaşmam..hükümetle ilgili veya ters hisselerden uzak durmak lazım..asyabnk,albaraka,ülker,dohol vs...
-
dohol hergün dip tazeliyor..şu iddaname tamamlansada herkes rahat etse..hayatta bu gurub kagıtlarına bulaşmam..hükümetle ilgili veya ters hisselerden uzak durmak lazım..asyabnk,albaraka,ülker,dohol vs...
-
[QUOTE=mbm;20460]bu fdow sahte sahte çıktı öğleden önce....
tavsiye ederim[/QUOTE]
ama marjlar cok dar uzun periodda ha diyince onuda almis olduklarini goruyorsun.temmuzda biraz genisledi marjlar son iki aydir berbat idi.
psikolojik olarak guzel ama fazla kazandirmaz diyorum.
gunluk en iyisi ama bastan birkac bin puan avantaj yakalanirsa beklenir.
mesela 5 dklik sat verdi ama saatlik olan oyle duruyor.500 puan gitti yani
-
[QUOTE=mbm;20460]bu fdow sahte sahte çıktı öğleden önce....
tavsiye ederim[/QUOTE]
ama marjlar cok dar uzun periodda ha diyince onuda almis olduklarini goruyorsun.temmuzda biraz genisledi marjlar son iki aydir berbat idi.
psikolojik olarak guzel ama fazla kazandirmaz diyorum.
gunluk en iyisi ama bastan birkac bin puan avantaj yakalanirsa beklenir.
mesela 5 dklik sat verdi ama saatlik olan oyle duruyor.500 puan gitti yani