72 üstü kapanış kesin gibi artık gözümde.Mavi düşen kanal ihlal edildi ve alt band kırılacak gibi duruyor.Saraylı ağbi uçur bizi :)
Printable View
72 üstü kapanış kesin gibi artık gözümde.Mavi düşen kanal ihlal edildi ve alt band kırılacak gibi duruyor.Saraylı ağbi uçur bizi :)
[COLOR="Red"][SIZE="1"][FONT="Book Antiqua"]yygd...[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[quote=selçuklu;257349][COLOR=red][SIZE=1][FONT=Book Antiqua]yygd...[/FONT][/SIZE][/COLOR][/quote]
ben bu başlangıcın sonunu eyi biliorum ....:)))
perşembeden yyld..
[QUOTE=ATHLON;257350]ben bu başlangıcın sonunu eyi biliorum ....:)))[/QUOTE]
patron söylede sonunu yorum yapayım bari .. yorum yok yazmayayım .. . ::::::
[quote=selçuklu;257349][COLOR=red][SIZE=1][FONT=Book Antiqua]yygd...[/FONT][/SIZE][/COLOR][/quote]
[SIZE=1][B]yyfgdtpah[/B][/SIZE]
[SIZE=1][B]yorum yok fahri kısa dewam tırstım poz almadım henüz..[/B][/SIZE]
ekeke yaf bu pıyasa cok tanıdık geldı bana nedense :) boyle bı yukarı ıstah uzun zamandır gormemıstım .. vade sonu dıye hicbir masraftan kacınmayacakları bellı :) ama merak etmiyoda degilim ne kadar yukarı basacekler acep :)
neaaa!!!fdow 10110 altında bı mok olmaz mıymıs..hadı ordan...
Kolay gelsin arkadaşlar çıkmam lazım.72800-73000 aralığı geçmezse çarşamba günü süpriz yapabilirler shortlar lehine.Oraya kadar uzun devam .
[IMG]http://***********.com/Themes/turuncgil/images/icons/modify_inline.gif[/IMG]
dikayytt veri var :D ipad iphone4 satışa çıktığından dolayı veri iyi gelebilirmiki :P
lol satan yok piyasada , anaaa bildigin satan yok :) ueheuh
trade siistem sat verdi 250 den.. artık sistemli pozum ... [SIZE="1"][COLOR="Red"]yygd[/COLOR][/SIZE]
rüşdünü ispat edene kadar ellemem..cuma ve persembe gunu dow kapanısında bıle ne maymunluklar yaptı...ı-ıh..minimum poz ,min kaldırac su an için...
[SIZE="1"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="Red"]yygd..[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[quote=seagate;257304]aha forumda ararken ne buldimm
astatin abi zistem koymuş bi tane bi açtım matrikste üwwwwwwwwwww
nası bi getiri böyle slow olarak inanılmaz üwwww :D acayip trend tutiyiii denk gelince süper olmiş
:) yeni zistemim oldu ekledim fcknrss :D[/quote]
ahada hatırladım..bir ara HUllma, JMA geyikleri vardı....Galiba stro nun yazdığı bir sistemi revize edip adına FCKNROSES demiştim...yalnız opt li bir şeydi...sorumluluk kabul edilmez...vasıntmi...aydüdüntdüdüt
Sunu algılayamıyorum,, anlayan aydınlatsın lutfen..
yabancı takası %65 iken sıkısınca kaynagı belli olmayan paralar gelince buna ekonomi denir mi yoksa baska bir gudumlu bişi mi denir bilemiyorum...
[quote=saraylı;257295]Jelibon,
biz biliyosun türk milleti olarak biraz muhabbetli milletizdir...lelele
savaşmamız ve sevişmemizden de bu,nitekim bellidir...:..::::
dolayısıyla borsamızın da öyle manyak hareketler çekmesi bence normal,çünkü milletin betası yüksek abi....:..:::::..:::::..:[/quote]
[quote=unlimitted;257331]sevgili selçuklu, göstergelerim yükselişi desteklemediklerini ilettiler onda bi sorun yok ama kaçtan itibaren desteklemediklerini görmediğim için bişey diyemiyorum. :..:
yani 70,600den beri "siee, nereye yükseliyon lem benden izinsiz" mi dedileeeer yoksa "aha 71,150-71,300 arası yükselişe mi "yok deve" dediler önemli olan bu. .dng
bak sana bişi daha söyliyim.
hani ben sistem oluşturma işinden zerre kadar annamıyom ya.
bi ara [COLOR=red]astet'e dedim ki[/COLOR], lem bi bak hele kafamda şöyle şöyle şöyle bişi var, bunun formülize edilmesi mimkin midir.
astet bi cevap döndü dedi ki lem şunu mu istiyon bunu mu annayamadım.
dedim şunu ama şöylesini...
ben bişi annamadım abey dedi.
hmm pekü dedim.
yani silmediyse astet'te var benim göstergelerin önemli bir bölümü :..::..::..:[/quote]
ben onu formüle edip 50,000 USD ye ORDİ ye sattım...vicdan azabına dayanamadım, şimdi söylüyorum..amam parayı da yedim...:..::..:bişi isteme yani
piyasa doğru dürüst gevşemiyo bile,
etr alda...:)
ema55................71.092
piyasa fiyatından al değilce +100 pahalı aldı. sat değince gene alakasız fiyata gitti bişey kalmadı. olan komisyona oldu.
[QUOTE=selçuklu;257362]trade siistem sat verdi 250 den.. artık sistemli pozum ... [SIZE="1"][COLOR="Red"]yygd[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
üvvv ben pozumun sistemsiz oluşunu sevmiştim ..
[quote=Astatin;257368]ben onu formüle edip 50,000 USD ye ORDİ ye sattım...vicdan azabına dayanamadım, şimdi söylüyorum..amam parayı da yedim...:..::..:bişi isteme yani[/quote]
lem tospaa
insan bi 100'lük ayırır hayrına. ne bileyim 3 kolon loto kuponu filan verir. :D
3 dalgfa basla dı da ondan gevseme ihtimalleri seans sonuna saklanacak bence. kek avlama işinde..
[quote=Astatin;257368]ben onu formüle edip 50,000 USD ye ORDİ ye sattım...vicdan azabına dayanamadım, şimdi söylüyorum..amam parayı da yedim...:..::..:bişi isteme yani[/quote]
hani bu aramızda sır olarak kalacaktı uvvvvvvvvvv.boks.
ilk hedef 57,700 o da xu30 da 72,600 a denk geliyor..
asıl kritik yer 71,400 orayı asarsak vade degişiminde kan govdeyi goturecek..
dikkatli izlemek sart..
[quote=caylakboga;257367]Sunu algılayamıyorum,, anlayan aydınlatsın lutfen..
yabancı takası %65 iken sıkısınca kaynagı belli olmayan paralar gelince buna ekonomi denir mi yoksa baska bir gudumlu bişi mi denir bilemiyorum...[/quote]
sn.saraylı'nın o yazısında ben anladıklarımı,anlatayım::D
yazıda geçen malum konularda milletin muhabbeti irdelenmiş olup,
bu malum konular ile borasadaki sert hareketler arasında bilimsel bi analoji kurulmuş
ve binaenaleyh buradan ,milletin betasının yüksek olması gerektiği gibi bi sonuca varılmış...:..:
ciddi bi makale bence...arşivledim...:..:
etr sat verdi .. ama 2 lik .. :o:o:o:D:D
[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/980/adszhh.png[/IMG]
[quote=unlimitted;257373]lem tospaa
insan bi 100'lük ayırır hayrına. ne bileyim 3 kolon loto kuponu filan verir. :D[/quote]
Unli aramızda kalsın bu asti varya sistemi parçalara bölüp bölüp satmış ve senin fiyatının 5 mislini kazanmış
baa öyle didi:rolleyes:
o beni deşifre etti ben mecbur kaldım valla
:D[quote=unlimitted;257373]lem tospaa
insan bi 100'lük ayırır hayrına. ne bileyim 3 kolon loto kuponu filan verir. :D[/quote]
Kupon neki...sabah 5+1 şans topu oyununda sağ ve solda çıkacak 1 er sayıyı biliyim dedim, kimse alaka göstermede:oi..bende alınganlık gösterdim..1 kişiye PM den gönderdim..çıktığı zaman tüm forumun kafasına kafasına vursun deyu...ulem 2 sayıyı bilince, kalan 4 ün tüm kombinasyonları için 10000 tl yetiyi, forumcek para toplayıp oynayak 600000 i paylaşak demedi kimse:(:( (5,4,3 lerde yaklaşık 50,000 TL ekstra ediyi)...!! benim;
1) Birbirini seven sayılar teoremi (ki 2 sayıyı bu sayede garanti ettim)
2) Sağlam hikaye prerekuizitesi (lan bu forumdaki diyalogdan daha sağlam hikayemi olur)
bilimsel bulguları mı tikkate almadı bu forum..yakarım lem burayı...:D:D
o şanslı babanın kim olduğunu debiki söylemeyecem..ehueheuh...:..::..:
100 den cort...yettim celcukı patroms...
[COLOR="Red"]yygd...[/COLOR]
biraz büyüttüm puntoları .. :D:D:D
[quote=ordi;257378]hani bu aramızda sır olarak kalacaktı uvvvvvvvvvv.boks.[/quote]
ordi bak bugün beni satan yarın da seni satar. veriler güvende değil söylemiş olayım .kom
Abim sayımda suan dogru yerdeyiz diye dusunuyorum, hatta tepede cılgınlık dahi beklentim var..
Ancak ramazan sonrası bereketimiz bolca olacagı kesindir..
zamanlamaları iyi izleyip burdaki filimden tiyatroya gecmenin zamanıdır..
[quote=saraylı;257380]sn.saraylı'nın o yazısında ben anladıklarımı,anlatayım::D
yazıda geçen malum konularda milletin muhabbeti irdelenmiş olup,
bu malum konular ile borasadaki sert hareketler arasında bilimsel bi analoji kurulmuş
ve binaenaleyh buradan ,milletin betasının yüksek olması gerektiği gibi bi sonuca varılmış...:..:
ciddi bi makale bence...arşivledim...:..:[/quote]
[quote=ordi;257378]hani bu aramızda sır olarak kalacaktı uvvvvvvvvvv.boks.[/quote]
kaldı işte..forumca aramızda sır olarak kaldı:..:
[quote=ordi;257382]Unli aramızda kalsın bu asti varya sistemi parçalara bölüp bölüp satmış ve senin fiyatının 5 mislini kazanmış
baa öyle didi:rolleyes:
o beni deşifre etti ben mecbur kaldım valla[/quote]
niye aramızda kalsın ki lem gel ifşa edek :D
[QUOTE=ATHLON;257384]100 den cort...yettim celcukı patroms...[/QUOTE]
hoşgeldin ptron .. tek başıma short depelerinde dolanıyordum .... bende teprik ederim .. ..yinede dikkatli ol patron sen ... üvvvv ..
[QUOTE=selçuklu;257381]etr sat verdi .. ama 2 lik .. :o:o:o:D:D
[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/980/adszhh.png[/IMG][/QUOTE]
helal olsun. teb.
hepımız dıkkatlı olalım patroms...aman dıyeyım ...
[quote=unlimitted;257386]ordi bak bugün beni satan yarın da seni satar. veriler güvende değil söylemiş olayım .kom[/quote]
senden niye tekrar sistemi almak istedim zannediyorsun, :p
hazır haftaya da tatildesin gönder sistemi bir test sürüşü falan feşmeken edeyim:..:
EFG, toto yiyosa o 1.000'liği kendinden değil de başkasından alsana :D:D
C =A dalgasına eşit veya C =Ax1,25 olacagını dusunuyorum.
ancak zamanlama konusunda C =A senaryo geregi ortusmektedir..