[quote=seagate;426528]ahahahaha
patriotu goydu
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Her yer destek dolu ****[/quote]
enola guy i patlatsın hacı, patirot kesmez:..: veya 1000 bataryalık selçuklu topçu ateşi
Printable View
[quote=seagate;426528]ahahahaha
patriotu goydu
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Her yer destek dolu ****[/quote]
enola guy i patlatsın hacı, patirot kesmez:..: veya 1000 bataryalık selçuklu topçu ateşi
hacı yannız içimde çok pis verecekmiş gibi bir his oluştu bugünkü hareketler itibarıynan
yada mix edelim...1000 füze bataryası olsun
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/-IMjZ9J-cVD0/TmFAK-12bYI/AAAAAAAABKo/KqId7rK3n2k/s1600/iran-missile-test.jpg[/IMG]
Mola....
[IMG]http://ak9.picdn.net/shutterstock/videos/2342705/preview/stock-footage-water-dripping-in-super-slow-motion-in-instant-coffee.jpg[/IMG]
.boks..boks..boks.
gene verip aliyor ***** ***
*** böyle işin
ranar bu ******* ****************
çok pis kıllandım..bu aşşa veriş ve hızlı alış palanın reverse **do su olabilir
soymaya geldim diyor adam
tüm ipler elimde
diyor
bizde bakiyoz
pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-----------
zero işlem...
gurtar bizi memü..eeğğüüykkk
[quote=flexy;426507]tık, tık, tık..[/quote]
Eyi günler...+.
uzun dewammmmmm
uwwwwwwwww
füzeler ateşlendiği yerde patladı **
memüüüüü..bu 15 lik barın aşşalarda gapanması lazım..yoksa ziesten ala geçiyor..üğğ[url]www..geçsede[/url] sallamıyoruz ayrı konu da psikolojik olarak rahatsızlık verriii biliiinmi
[QUOTE=Astatin;426554]memüüüüü..bu 15 lik barın aşşalarda gapanması lazım..yoksa ziesten ala geçiyor..üğğ[url]www..geçsede[/url] sallamıyoruz ayrı konu da psikolojik olarak rahatsızlık verriii biliiinmi[/QUOTE]
haci aliyir zaten ben umutsuzum
yeni zirve gelir heralde
abi dow 12700 müydü neydi onun altına gitmeden graşdan bahsetmek zor gayri..
helva siparişi veremmi
dur bi espri yapam...yok yok la graşieynseynç demeyeceğim...başka bişi...haftalık sisteme uysak iyiymiş..hehehehehe.üğk
[IMG]http://i47.tinypic.com/o8tqgg.png[/IMG]
henüz daha erken ...
asti patron anki bir cisim yaklaşıyor helvacının üstüne sana da öle geliyor mu ..
rap diye geldi rap diye geldi rap rap...
1) ran diye geldi ran diye geldi graş graş...graş diye geldi graş diye geldi ran ran... (yatay piyasa)
2) ran diye geldi ran diye geldi ran ran, graş diye geldi graş diye geldi graş graş (ti-rend)..
ula yanarım yabnarım neye yanarım..yılbaşı öncesi 600-700 banttaki yatay harekette 3-4 tradele para kapıyorduk.. 2 gündür cillop gemiş bandlı yatay var armut gibi bakıyos ***
[quote=Se_M;426563]asti patron anki bir cisim yaklaşıyor helvacının üstüne sana da öle geliyor mu ..[/quote]
a
Hacısem:D Abi sistem durumu şu..eğer burdan döndürür sistem sat verirse, son 4 barda alanları sağlam bir biçmeden yukarı yapmaz...yok eğer sat vermezse zaten giren girmiş olacak..çok kafa yormaya gerek yok:D
[IMG]http://i48.tinypic.com/el8qie.png[/IMG]
ve tabi al vermeden önceki 4 bardaki geniş marja/volume/volatiliteye bak...olay orda..orda çok mal eldeğiştirdi yani gözle takip ettiğim kadarıyla ap de ciddi arttı..müdür o bölge..onun altı pis şort olur..üstü ise haşırt long
evvet cisim atmosfer sonırlarına doğru iniyor patron geri uçurmazsa tabii.
işin sırrı dowda abi... dow jones 13660 ı geçecekmi 12700 leri aşşamı geçecek...
ben büyük tahvil borçları sebebiyle aşşağıyı düşünüyorum
he onun için bekliyorum yoksa başka bişi değil..
çinki trilyonlarca dolar borç var ve benim mantığım almıyor başka türlü..
ben beyle düşiniyiim..
değişşmezz indi çıktıyla
[quote=Astatin;426573]ve tabi al vermeden önceki 4 bardaki geniş marja/volume/volatiliteye bak...olay orda..orda çok mal eldeğiştirdi yani gözle takip ettiğim kadarıyla ap de ciddi arttı..müdür o bölge..onun altı pis şort olur..üstü ise haşırt long[/quote]
yavrruuummmmmm benimmmmmmmm 101,325 altı POLYUSKA POLYE;)
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet....
patron cisim iniş için koordinat istiyor.. 100.125 güneu koor uygun mu ..
dow
13.433
henüz bişey yok...
[quote=Se_M;426578]patron cisim iniş için koordinat istiyor.. 100.125 güneu koor uygun mu ..[/quote]
haftalıkdaki ED nin alt trendinin gırılmasını bekleyen bir kişi olarak:D benim iniş gorrdinatlarım çok daha aşşada:p
350 bı reverse daha...ula yeter artıkın...tekdur iki...
[QUOTE=Astatin;426581]haftalıkdaki ED nin alt trendinin gırılmasını bekleyen bir kişi olarak:D benim iniş gorrdinatlarım çok daha aşşada:p[/QUOTE]
az sonra gamyonu dayamasın patron
[QUOTE=ATHLON;426582]350 bı reverse daha...ula yeter artıkın...tekdur iki...[/QUOTE]
eyvah bittik..
:(:(:(
[quote=seagate;426584]eyvah bittik..
:(:(:([/quote]
sen nereye ben oraya hacı..söölediydim..kayıp yolunda seni yannız bırakmam gayri..:))
Garan'ın günlük işlem hacmi Kaç TL gözüküyor???
[QUOTE=ATHLON;426585]sen nereye ben oraya hacı..söölediydim..kayıp yolunda seni yannız bırakmam gayri..:))[/QUOTE]
abi
böyle 100 defa git gel yapsa napacan
[quote=seagate;426584]eyvah bittik..
:(:(:([/quote]
Nedenki???.dng.dng
SOZLU SAVUNMA ASAMASINA GELINDI. ADI GECEN
TESEBBUSLER ILE ILGILI SOZLU SAVUNMA TOPLANTISI, 25 SUBAT 2012 PAZARTESI GUNU
SAAT 10:00’DA YAPILACAK.
pehhh
valla 99.900 e vermedikten sonra sevinmem
ula şöyle saat 5 çeyreğe kadar 100600 lere gelde neşemizi bulalım..yok yok teknik bir nokta falan olduğundna deil... işten erken çıkıp markete gideceğim de.. o açıdan :)
[quote=seagate;426587]abi
böyle 100 defa git gel yapsa napacan[/quote]
1000 defa da yapsın..canı savoolsun yahu...eli tutulmaz...ekmei ondan yioruz..
[QUOTE=ATHLON;426592]1000 defa da yapsın..canı savoolsun yahu...eli tutulmaz...ekmei ondan yioruz..[/QUOTE]
patron rk haberi gelmiş
dowda bi numara yok o açıdan