Astatin sen Şirin babalıktan çıkıp Şirin dede olmuşsun. Hatırlayamadığın doğum günün bu aralar ise nice yıllara. Önce sağlık, mutluluk ve huzur eşliğinde elbette.
Printable View
Astatin sen Şirin babalıktan çıkıp Şirin dede olmuşsun. Hatırlayamadığın doğum günün bu aralar ise nice yıllara. Önce sağlık, mutluluk ve huzur eşliğinde elbette.
Arkadaşlar benim sistem FLATLADI buraları senin için tehlikeli olmaya başladı bundan gayrisini bekle gör diyor.:(
Saygılar.
[quote=saganak;98109]NİSAN VADE :
Alçalan kanal içerisindeki hareket devam ediyor ,
Dirençler : 29750 , 30050
Destekler: 29175 , 29000
29000 Kalıcı aşagı geçilirse , satış baskısı artar.
Yatırım tavsiyesi deyildir.
Bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara bol şanslar.[/quote]
sayın değerli üstat yorumlarınızı takip ediyorum ve çok beğeniyorum ayrıca çok yararlandım,yorumlarınıza devam edin saygılar..lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
dünkü 775 yükseğinin üzerine bile atamadı kendini piyasa.
periyodu 30 dk yaptık bugüne özel..halen uzunda beklemeye devam..
Kendi analizlerime göre, yurt dışı az artarken yada az azalırken koraleasyon dışı spota ikinci seans iyi bir ALIM GELEBLİR, sistemsel destek de var ilk hedef 31000 stop 29100
Longcular için tehlikeli bölgeye girdik sanki.
[QUOTE=YAVUZHAN;98227]dünkü 775 yükseğinin üzerine bile atamadı kendini piyasa.
periyodu 30 dk yaptık bugüne özel..halen uzunda beklemeye devam..[/QUOTE]
sabır abi .. .sistem aldaysa bir bildiği vardır .. bende sıfır işlem dünden uzun devam ...
[QUOTE=SEYYAH;98218]şu an şortum fekat son derece gerginim...dişlerim felan feşmekan gıcırdıyor...
ALLAH stop ettirmesin! AMİN...[/QUOTE]
Sizin sitem sattamı yoksa EW ye göremi kısasınız ?
29675 long denemesi 29500 stop
vadeli 15 dk flama var .. yukarı kırdı gibi .. 5 dk boll üst banddayız .. görüntü güzel bence ..
Fdjı voba çok güzel çanak tutuyor helal valla..dng
[quote=hilm;98231]Sizin sitem sattamı yoksa EW ye göremi kısasınız ?[/quote]
sn.hilm ben uzun zamandır mekanik sistem kullanmıyorum.diğer yandan şu anki dalga yapısınıda çözebilmiş değilim.yani EW ye göre kısaldım dersem yalan olur.dalga yapısı hakkında fikrim olsa ama doğru ama yanlış burada paylaşırdım.
indikatörlere bakarak şortladım.
tüm kurnazlar alış tarafında icraat sıfır :)
hakkını verin hakkını :)
[IMG]http://i42.tinypic.com/24ay4go.gif[/IMG]
Show başlasın artıkkkkk
:)
geceden zaten uyumadım.bi de bole hareketler ıyı ce uykumu depreştiriyo..kır bi yere artık zincirini..
Yatay piyasa çıkışının habercisi olarak aday olabilirim ben yazınca yataydan çıkıyoruz.:)
[QUOTE=clark;98239]Yatay piyasa çıkışının habercisi olarak aday olabilirim ben yazınca yataydan çıkıyoruz.:)[/QUOTE]
İnşallah ama 30000 ler kırılmadıkça fazla ümitli olmamak lazım...
günlük yeni yüksek yaptık ki kısa vade için olumlu..
30150 ilk hedef olabilir..
30400 üzeri kale gibi direnç..
Mübarek 30.000 değil çin seddi sanki...
Nede olsa yur dışı çıksada düşüyoruz düşsede düşüyoruz hareketleriyle , kısa dan başka çıkış yolunun kapalı oldugu halkımıza empoze edildi şimdi bu fikir oturduguna göre harekete gecme zamanı
EFG yel değirmenlerine karşı savaşan Don Kişot gibi :)
foruma yazmanla beraber trend başaldı clark.. ama yukarı başladı trend...dng
stop olduk yine.. gitti 200 puan daha..:(
30 200 flat amaçlı satışlarım bekliyor bakalım gerçekleşecekmi
[QUOTE=selçuklu;98233]vadeli 15 dk flama var .. yukarı kırdı gibi .. 5 dk boll üst banddayız .. görüntü güzel bence ..[/QUOTE]
ahanda flama çalıştı .. devamını bekleriz .. kocaman kama vardı tobo senaryosu vardı 120 dk grafta .. darısı onların başına .. ralli ralli rallii ...boks..boks.
30350-400 hedef ..bence...
ı love thıs game :)
30,500 üstünde yavaş hareket eden kitle short cover yapar.. ve direk 31.000 e attırır bu short kapamalar piyasayı..
hexen baba nerdesinnnn..:(
sazan bey 30150 görüldü mavi ok .. bir plans alabilirmiyim .. müsaitsen . ?
[quote=sazan;98209]Sn Unlimited,
Satmaya hayır. Reklam olsun diye de koymadım. Sadece sistem vs ile para kazanılmaz düşüncesine karşı arguman olarak ve motivasyonunu kaybettiğini düşündüğüm arkadaşlarımıza (en az 4 kişi saydım) motive edici (sistem araştırması açısından) bir unsur olur diye koydum.
Bol Kazançlar.[/quote]
anlıyorum.
teşekkürler.
[QUOTE=jerfin;98245]foruma yazmanla beraber trend başaldı clark.. ama yukarı başladı trend...dng
stop olduk yine.. gitti 200 puan daha..:([/QUOTE]
Saglık olsun giden gelir ama ben ilk mesajımı 13.10 da attım vob 29600-700 arası git gel yapıyo du 31 dedim benden günah gitti :)
Bu arada Bay SAZAN ı sahalarda görmekten mutluyuz..:)
evet hacim arttı foreks teklemeye başlar sımdı...
Dünden kalan uzunlarım 30175 den kapatıldı aynı seviyeden kısaya geçildi:), saygılar...
Nereye yav, biraz da kısadan kazanalım:), uzaya roket olup gidecek hali yok ya bu meret vob un, saygılar...
endeks kontratının bu uçuşuna rağmen dolar kontratı pek bi sabit kalmış yerinde.
hmmm...:cool:
Jerfin, bak endeks kontratı sana yaramadı. gel sen dolar trade et. ;)
[quote=bull market;98256]Dünden kalan uzunlarım 30175 den kapatıldı aynı seviyeden kısaya geçildi:), saygılar...[/quote]
çok acımasızsın bull :)
günün bankosunu euro ilan ediyorum..
800-804 bugün tekrar denenecek. 804 üzerinde kapanışlarda mutlaka long 840 a kadar hareket başlar. altında short.
sevgiler.
[QUOTE=YAVUZHAN;98259]çok acımasızsın bull :)[/QUOTE]
Yakalandıkmı bize acıyolarmı Sn. Yavuzhan ?...
[QUOTE=unlimitted;98258]endeks kontratının bu uçuşuna rağmen dolar kontratı pek bi sabit kalmış yerinde.
hmmm...:cool:
Jerfin, bak endeks kontratı sana yaramadı. gel sen dolar trade et. ;)[/QUOTE]
euro yada altına takılsaydın hocam köşeydin .lelele:..: