dolar kıprasmaya basladı yukarı dgru
Printable View
dolar kıprasmaya basladı yukarı dgru
[QUOTE=marakes;98304]dolar kıprasmaya basladı yukarı dgru[/QUOTE]
ben alıma başladım ya hisetti...:..: ilk parti alımımı yaptım..1,7070 den 100 tane..
[quote=jerfin;98292]kapanışa doğru dolar alınır unlimet..:)[/quote]
kapanışı bekleyemedim. 1,7050den longum. iş bankası bankayı dolar shortuna yatırdı neredeyse. son 6 günde 100.000 kontrata doğru gidiyor.
azıcık realizasyon yapsa bana yeter.:..:
(geçen gün stop için diyordum aynısını) :D
[quote=jerfin;98305]ben alıma başladım ya hisetti...:..: ilk parti alımımı yaptım..1,7070 den 100 tane..[/quote]
bilmezmiym seni:..:
bu arada celo 8 i geçememiş..celo yahsinin de hevesı kursagımızda kaldı..bu da demektr kı endeks ılk döndgnde tcelle ıncez
Abka mesaj kutunu boşaltırmısın.
[QUOTE=TIFIL;98303]kış geri geldi ayuların uyuması lazım artık,.lelele[/QUOTE]
Ben anlamam, en geç yarın sabaha spot 30 u en az 30000-30100 aralığına bekliyorum;)... saygılar...
[QUOTE=haguan;98268]29175 seviyesinden sonra 30500 civarının önemi
30500 civarı aşılamaz ise kırmızı çember içerisinde kalmaya devam ederiz(29500 -30500)..30500 civarının üzeri olursa 32000 seviyesine kadar yeni bir hareket yapma olasılığımız var.
[IMG]http://i41.tinypic.com/eki885.png[/IMG][/QUOTE]
haguen sn hexeni aratmıyosun. hatırlarmısn zamanında sistemini paylaşırken seni çok savunmuşudum. ahh ah nerde eski günler..dng
ne tirentler vardı be
[QUOTE=unlimitted;98306]kapanışı bekleyemedim. 1,7050den longum. iş bankası bankayı dolar shortuna yatırdı neredeyse. son 6 günde 100.000 kontrata doğru gidiyor.
(geçen gün stop için diyordum aynısını) :D[/QUOTE]
senin maliyetin benden daha düşükmüşşşş...dng
ben 1,7075 ort ile aldım...
dolar,matadorun elındeki kırmızıyı uzaktan görüp de onun için çıldıran azgın bi boga gibi..serbest bırakıldgında deli gibi koşmaya başlıyo
off yaaa hemen 1,71 üstüne attılar fulleyemedimmm.boks..boks.
MB bu akşam faiz indirimi yapmayabilirmiş, sadece bir ihtimal, yapabilirde, fakat en fazla 0.50 yapabilir derler.
Biraz önce TV de konuşmalardan ben bunu anladım...
Yerliler bir noktadan sonra dövize geçer, yabancınında gelmeyeceği bir nokta var diyolar....
[quote=jerfin;98311]senin maliyetin benden daha düşükmüşşşş...dng
ben 1,7075 ort ile aldım...[/quote]
ilk çekilmede 1,7090dan pozisyonu 2 katına çıkarıcam. ;)
30,500 den short yapabilen var mı forumda..:)
[QUOTE=unlimitted;98315]ilk çekilmede 1,7090dan pozisyonu 2 katına çıkarıcam. ;)[/QUOTE]
ahh geri çekilse bende alacağım bi 200 tane daha..
alış kademelerini fullediler 30 bine kadar..
30200 den ilave kısaları kapattım, kısaya devam, full gitmek riskli tabii:) saygılar..
[quote=jerfin;98316]30,500 den short yapabilen var mı forumda..:)[/quote]
30450:p
unlimett vermediler fırsatttt.boks..boks..boks.
fXci suyun altında kaldım lem tüpü unutmuşum dalarkene bende diyorum ne kadar hafifledim capon balığı gibi diye :..:
hala su altındayım fXci siz karada gününüzü gün ederkene ben burada cellat köpengbalıklarıynan boğuşuyorum.zıpkınımıda unutmuşum dalarkene yumruklan dövüyorum köpengbalıklarını.yanlız arada bi ısırıyorlar.camgöz olanı çok fena :..:
şorttayım halen bakalım ya moraracaz suyun altında nefessizlikten ya da bulacaz bi hal çaresini :o
[quote=jerfin;98317]ahh geri çekilse bende alacağım bi 200 tane daha..[/quote]
ben sana bugün trade günü demiştim.
gerçi ben ve bizatihi şahsım ikili olarak oybirliği ile seni ekipten atmıştık ama endekste puan kaybetmişsin madem, gel bakalım.
dolar trade eden bi ben vardım forumda,sen de olmayınca şerrinden de tırsmıyoruz, istediğimiz gibi at koşturabiliyoduk:..:
acemiye yardım...yanlışlıkla biryere basmışım herhalde.. ms,nisan vadeliyi bir türlü grafiğini çizemiyor.diğerlerinde sorun yok..nisan vadeyi çagırınca sadece volum çubukları var..defalarca yakın vade,nisan vade olarak istesemde halledemedim..sadece volume çubukları var...
[quote=jerfin;98321]unlimett vermediler fırsatttt.boks..boks..boks.[/quote]
1,7170'ten pozisyon 2 katı yaptım.
ama 2. kat için hedef noktası 1,7225
.lelele
iş bankası tiyomu aldı ne ?
dolarda en iyi satıcı , endekste en iyi alıcı.
en iyi alıcı yada satıcı olmanın yanında pozisyon büyüklüğü dikkat çekici..
imf haberi falan patlamasın bu işin sonunda ?
[QUOTE=SEYYAH;98322]fXci suyun altında kaldım lem tüpü unutmuşum dalarkene bende diyorum ne kadar hafifledim capon balığı gibi diye :..:
hala su altındayım fXci siz karada gününüzü gün ederkene ben burada cellat köpengbalıklarıynan boğuşuyorum.zıpkınımıda unutmuşum dalarkene yumruklan dövüyorum köpengbalıklarını.yanlız arada bi ısırıyorlar.camgöz olanı çok fena :..:
şorttayım halen bakalım ya moraracaz suyun altında nefessizlikten ya da bulacaz bi hal çaresini :o[/QUOTE]
seyyah yanına gelceydim valla cesaretim yok.. sn haguen 30500den balyozu vurarkene gelmek vardı ah ah almak vard 300 puvan karı kaçardım sindi.
ana sistem su yuzeyinde bebeside su yüzeyinde.
[quote=YAVUZHAN;98326]iş bankası tiyomu aldı ne ?
dolarda en iyi satıcı , endekste en iyi alıcı.
en iyi alıcı yada satıcı olmanın yanında pozisyon büyüklüğü dikkat çekici..
imf haberi falan patlamasın bu işin sonunda ?[/quote]
olurmu olr yarın haftasonuna da geldık...bellı olmuokı bunların ıslerı.bı kere bole alınca ardndan haber geldı sonra sattı yıne gelır dedık o zaman da gelmedı
[QUOTE=unlimitted;98325]1,7170'ten pozisyon 2 katı yaptım.
ama 2. kat için hedef noktası 1,7225
.lelele[/QUOTE]
ahh ahhh uçurdular bir anda doları fulleyemedim.. e napalım o parada endeks kontratlarının nasibiymiş..:..:
Jerfin, 2. katı elden çıkardım ben.
1. katı da çıkarmak üzereyim. hatta ve hatta cortlamam yakındır.:..:
[quote=jerfin;98329]ahh ahhh uçurdular bir anda doları fulleyemedim.. e napalım o parada endeks kontratlarının nasibiymiş..:..:[/quote]
endeksde de long yaparsan hedge etms olrsn..aracı kurumdan baska da kımse kazanamaz:..:
[quote=VOBiX;98281]Asti sağdaki cetvele dikkat.[/quote]
Farkındayım da..onu beni yanıltmak için özellikle koymuş olabilir diye düşünüyorum:..::..: yaww larossion, şunun 60 dk lığını da bir koysan diyorum..
[QUOTE=unlimitted;98330]Jerfin, 2. katı elden çıkardım ben.
1. katı da çıkarmak üzereyim. hatta ve hatta cortlamam yakındır.:..:[/QUOTE]
ben taşıyacağım..
VOBIX apsd ne diyorsun?
yükseldik fekat apsd -9.000 filan fıstık oldu.hacim MÜTHİŞ...250.000 kontrat...
fiyat yukarı-hacim yukarı-aps aşağı
yani??????
senaryo 3 gibi geldi bana...ama tam anlamıyorum...
[quote=Larossıan;98308]Abka mesaj kutunu boşaltırmısın.[/quote]
şşş..hop bakayım ...noliyo orda...
[quote=Astatin;98335]şşş..hop bakayım ...noliyo orda...[/quote]
nolibili?
el altından sistem alışverişi yapıyorlar :..:
[QUOTE=abka;98324]acemiye yardım...yanlışlıkla biryere basmışım herhalde.. ms,nisan vadeliyi bir türlü grafiğini çizemiyor.diğerlerinde sorun yok..nisan vadeyi çagırınca sadece volum çubukları var..defalarca yakın vade,nisan vade olarak istesemde halledemedim..sadece volume çubukları var...[/QUOTE]
Bende tam bilmiyorum fakat birinde aynısı benimde başıma geldi.
Yanılmıyorsam Matriks downloaderi yeniden kurdum.
Olmazsa MS yi yeniden kurmayıda denyebilirsin.
Başka yolunu bilmiyorum.
usd/jpy tepetaklak oldu yaaaa
[quote=Larossıan;98283]Asti baksın bakalım ne çıkacak.:..::..::..:[/quote]
Bi cetvelden ne çıkacak yaww...Çıksa çıksa şöyle bir şey çıkar: belirli bir referans değere göre pchng dir onlar muntemelen de....şu 60 dk lık grafı yapıltırsan diyorum...bu arada MS mi platform...eğer öyeleyse bir de o iş çıktı başımıza bende mtx var çünkü
[quote=marakes;98331]endeksde de long yaparsan hedge etms olrsn..aracı kurumdan baska da kımse kazanamaz:..:[/quote]
katılmıyorum.
önceden olsa dediğin doğruydu. ama son 10 gündür dolar/endeksin ikisinde de longladığım, ikisinde de shrotladığım ve ikisinden de aynı anda para yaptığım en az 10 pozisyon olmuştur....
[QUOTE=bull market;98299]Lakin bu seviyelerde epey sıkıntı yapacaklar ve yukarıları zorlayacaklar gibi geliyor bana, bu zorlama yarın ilk seansda devam eder sanırım, zaten yarın haftanın son günü, kısaların bana rahatsızlık vereceği seviyeler 31600 seviyeleri olur, ama yinede rahatsız olmam... vadeli kesinlikle 40000 falan olmayacak sonuçta, kaldıraç azaltır yine beklerim kısaları, [COLOR="Red"][B]ayuluk iyidir:)[/B][/COLOR] saygılar...[/QUOTE]
Dikaktli ol nunu bile bıraktı bu sözü. Boğa oldu öğlen.
[quote=jerfin;98338]usd/jpy tepetaklak oldu yaaaa[/quote]
olsun olsun, benim sanal portföyü de coşturdu o zaten.
€/$ mı yoksa usd/jpy mi demiştim, usd/jpy yi seçmiştim.
hoş aynı zaman aralığında ikisi de fecaat hale geldi ya neyse.
:..:
[QUOTE=unlimitted;98306]kapanışı bekleyemedim. 1,7050den longum. iş bankası bankayı dolar shortuna yatırdı neredeyse. son 6 günde 100.000 kontrata doğru gidiyor.
(geçen gün stop için diyordum aynısını) :D[/QUOTE]
O zman İŞ Endeks Long dolar short