-
[quote=SEYYAH;98336]nolibili?
el altından sistem alışverişi yapıyorlar :..:[/quote]
Benim tanıdığım larossian günahını vermez :) Ama işin içine bol sıfırlar girdiyse ayrı...Neyse Abka az sabredeydi benden klon larossian sistemini yarı fiyatına alırdı :..::..::..:
-
[quote=unlimitted;98340]katılmıyorum.
önceden olsa dediğin doğruydu. ama son 10 gündür dolar/endeksin ikisinde de longladığım, ikisinde de shrotladığım ve ikisinden de aynı anda para yaptığım en az 10 pozisyon olmuştur....[/quote]
nedenı de doların ıstıkrarlı bı sekılde az da olsa cok da olsa cıkması heralde..
-
[quote=VOBiX;98343]O zman İŞ Endeks Long dolar short[/quote]
aynen öyle.
-
[QUOTE=SEYYAH;98334]VOBIX apsd ne diyorsun?
yükseldik fekat apsd -9.000 filan fıstık oldu.hacim MÜTHİŞ...250.000 kontrat...
fiyat yukarı-hacim yukarı-aps aşağı
yani??????
senaryo 3 gibi geldi bana...ama tam anlamıyorum...[/QUOTE]
Senaryo 3 doğru olumludan olumsuza geçiş var. Yeter artık nefesim etmiyor diyor.
-
[quote=marakes;98345]nedenı de doların ıstıkrarlı bı sekılde az da olsa cok da olsa cıkması heralde..[/quote]
aslına bakarsanız doların 1 haftadır fazlaca ve gereksiz yere satışından kaynaklanıyor diyebilirim.
endeks zaten süzülüyordu, ama dolar kontratına bastıran akbank ile iş bankası olayı biraz abarttılar.
üzerine dünkü ve bugünkü €/$ paritesinin coşması tuz biber oldu.
korelasyonları çok bozdular. artık dünyada herhangi bir endekse/pariteye bakarak birbaşkasının ne olacağını söylemek çok zor...
-
[QUOTE=VOBiX;98341]Dikaktli ol nunu bile bıraktı bu sözü. Boğa oldu öğlen.[/QUOTE]
inanmıyorum, nunu boğa mı olduuu:eek:
-
usd trl kac acaba su an verı durdu da..
-
[quote=VOBiX;98347]Senaryo 3 doğru olumludan olumsuza geçiş var. Yeter artık nefesim etmiyor diyor.[/quote]
VOBIX sen çok efendi, çok yardımsever bir insansın ya.seni tanıdığım için gerçekten şanslıyım.senin gibi dostum olsun 1.000.000 lot DYHOL'üm olsun önemli değil :..:
hayırlısıyla bi de baş göz edelimde seni.yaşın geçiyor :..:
-
[quote=jerfin;98349]inanmıyorum, nunu boğa mı olduuu:eek:[/quote]
evet hatta yeminimi bozdum ulen diye bi çığlık da duydum :..:
-
kısaldım..
net sinyali bekleyemedim,direnç seviyelerine yakın oluşumuz etkili oldu.
hayırlısı bakalım.
aslında kısa için 29800 altını görmem lazımdı..
-
[quote=marakes;98350]usd trl kac acaba su an verı durdu da..[/quote]
VOB 1,7235-1,7240
spot 1,7055
-
[quote=unlimitted;98354]VOB 1,7235-1,7240
spot 1,7055[/quote]
vob u goruyorum da spot goremıyorm..enteresan bı program var bende..boyle gıcık oldgunuz biri varsa önerebilirim..
-
[quote=Astatin;98344]Benim tanıdığım larossian günahını vermez :) Ama işin içine bol sıfırlar girdiyse ayrı...Neyse Abka az sabredeydi benden klon larossian sistemini yarı fiyatına alırdı :..::..::..:[/quote]
Ya arkadaşlar etmeyin be ya metastock konusunda yardımcı oldum arkadaşa.:..::..:
-
[quote=Larossıan;98356]Ya arkadaşlar etmeyin be ya metastock konusunda yardımcı oldum arkadaşa.:..::..:[/quote]
Ben de bulandırayım ortalığı az.
SEYYAH, mail kutunu boşalt..Jerfin sen de..Tuareg, sen de tıka basa doldur mail kutunu kazara sana da gönderirim falan...
Ha bir de tercihinizi söyleyin...Larossian, Sazan, Astatin... hangi sistemin açık formülünü istiyorsunuz? (Benim bebiş sistemi istemeyin, daha büyüğe amcaları aplaları, mevcut perf iyi ama 2-3 ay daha büyümesi lazım, üstünüze işeyebilir :))
-
[QUOTE=SEYYAH;98351]VOBIX sen çok efendi, çok yardımsever bir insansın ya.seni tanıdığım için gerçekten şanslıyım.senin gibi dostum olsun 1.000.000 lot DYHOL'üm olsun önemli değil :..:
hayırlısıyla bi de baş göz edelimde seni.yaşın geçiyor :..:[/QUOTE]
Olsun :..: Hiç bir şey olmasa kanalın birinde ortak olarak ekonomi programı yaparsın.
-
[quote=VOBiX;98358]Olsun :..: Hiç bir şey olmasa kanalın birinde ortak olarak ekonomi programı yaparsın.[/quote]
Olsun derken, senin gibi dostumu olsun, 1 milyon lot dyhol u mu olsun, yoksa senin bi eşin mi olsun? hangisine sırıttın ..anlaşılmıyo da:..::..:
PS: Seyyah, ne açgöz adamsın yahu...Lafı bile değiştirmiş, hem 100000 dyholu hem de vobix gibi dostu olcakmış bak bak..O öyle değil, ya vobix gibi dostun olsun 100000 dyhol borcun olsun, yada 100000dyhol un olsun, 1 tane vobix borcun olsun..şeklind eolmalı..:..::..:
-
dolar vadeli 1.73 ü zorluyor marakesss+.
bugün endeksteki zararımı fazlasıyla telafi etti dolarlarım...lelele zaten şimdiye kadar hep ne kazandıysam vefalı arkadaşım dolarlarımdan kazandım..
-
[QUOTE=VOBiX;98341]Dikaktli ol nunu bile bıraktı bu sözü. Boğa oldu öğlen.[/QUOTE]
Hımmmm bak sen, dikkatliyim bende, fırsat esas fx de vobix, Eur/usd alalım biz gel:) 1,50 ye gidici gibi yine, daha doğrusu ben öyle tahmin ediyorumki para piyasaları karıştı, 1,50 seviyelerine gözü dikmiş olmasalar bu kadar sert hareket olmazdı diye düşünüyorum...
Vadelide bakıcaz bakalım, bizimkiler tırsak, yurtdışını seyretmekten kimse bi nane yapamıyo, ama sanırım, ben bırakırsam ayılığı , dolar/ytl 1,5000 lere düşeceğini hissettiğim anda bırakırım, henüz işaret yok bakalım, saygılar...
-
-
[QUOTE=Astatin;98359]Olsun derken, senin gibi dostumu olsun, 1 milyon lot dyhol u mu olsun, yoksa senin bi eşin mi olsun? hangisine sırıttın ..anlaşılmıyo da:..::..:
PS: Seyyah, ne açgöz adamsın yahu...Lafı bile değiştirmiş, hem 100000 dyholu hem de vobix gibi dostu olcakmış bak bak..O öyle değil, ya vobix gibi dostun olsun 100000 dyhol borcun olsun, yada 100000dyhol un olsun, 1 tane vobix borcun olsun..şeklind eolmalı..:..::..:[/QUOTE]
Herkesin her istediği gönlüne göre olsun. :..:
-
[color=#FF0000][b] 19.03.2009 16:49:52 YORUM-VADELİ İŞLEM VE OPSİYON BORSASI(GEDİK YATIRIM) [/b][/color]
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda (VOB), şu ana kadar 1.2 milyar YTL'lik işlem hacmi gerçekleşirken, açık pozisyon sayısı 320 bin 472 oldu.
Gedik Yatırım Menkul Değerler Yatırım Uzmanı Onur Öztekin, 29350-29500 puan aralığının üzerinde 30050-30200 hedefine yönelen Nisan vadeli Endeks 30 kontratlarının geçilmesiyle kısa vadeli yükseliş hareketini sürdürdüğünü söyledi.
Onur Öztekin, kapanışın 30050 üzerinde olması durumunda, kısa vadeli düşüş trendinden yükselen trendine değişim olacağını ifade ederek, "Bu hareketin hedefi de ilk aşamada 31400 olacaktır. Yurtdışı piyasalar, özellikle de ABD borsaları bu yöndeki hareketi destekliyor. Dow Jones Endeksi'nde 7400 seviyesinden 8300'lere doğru sert bir hareket söz konusu. Bu durum bizim piyasayı da sürükleyecektir" dedi.
Öztekin, dolar kontratları açısından bu akşam açıklanacak TCMB faiz indiriminin beklendiğine işaret etti ve avro/dolar paritesindeki hareketin yukarı olduğunu, ancak faiz kararı ile ilgili tereddütler bulunduğunu söyledi. Yatırım Uzmanı Onur Öztekin, şu aşamada alt seviyelere gelindiğini ve yukarıda fazla yer bulunmadığını düşündüklerini belirterek, "1.7280 oldukça önemli. Üzerine atarsak 1.7490 bölgesine doğru devamı olabilir. üzerine geçilmediği sürece, orada short olmak gerekiyor. 1.7080 destek seviyelerinin altına gelmesi durumunda satışların hızlanacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
-
[QUOTE=jerfin;98316]30,500 den short yapabilen var mı forumda..:)[/QUOTE]
Short'a cesaret edemedim ama longları oraya yazmıştım.500 kalktımı bilmiyorum ama 500 den kapandım bekliyorum! :)
-
jerfin EUR/USD nin de desteği ile Euroya geçsen daha mı iyi olur. TIFIL haklı.
-
açılın bakim :) yeni avatar yaptım..
ana ve bebe sistem halen su yuzeyinde
-
empty ınder windoms diyor..nisan vadelinin grafiği yok..zaman çizgileri var
-
[QUOTE=marakes;98363]jerfin=doölarrrrr[/QUOTE]
yakında adımı ''dolares'' olarak değiştireceğim zaten..:..:
-
[quote=jerfin;98370]yakında adımı ''dolares'' olarak değiştireceğim zaten..:..:[/quote]
yakışır:..:
-
19.03.2009 16:50:32 RAPOR-NİSAN VADELİ ENDEKS 30 TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım ([url]www.anadoluyatirim.com.tr[/url]) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"VIX0300409 NİSAN KONTRAT
BUGÜNE DAİR BEKLEDİĞİMİZ İKİNCİ ADIM HEDEF SEVİYEMİZ OLAN 30.45
TEST EDİLDİ.
GÜÇLÜ DURUŞ DEVAM EDİYOR.
BUGUNE DAİR ÜÇÜNCÜ HEDEF OLARAK GÖRDÜĞÜMÜZ 30.000 SEANS SONUNA
KADAR DENENEBİLİR.
ENDEKSİN ÖNÜMÜZDEKİ 20 DAKİKADA SAAT 16:40 SONRASI HAREKETLİLİK
TEKRAR YÜKSELİŞ YÖNÜNDE HIZLANABİLİR
BU TABLODA ANCAK 30.850 VE ARDINDAN 31.000 YARINKI HEDEFİMİZE
ULAŞMIŞ OLACAĞIZ."
-
[quote=jerfin;98360]dolar vadeli 1.73 ü zorluyor marakesss+.
bugün endeksteki zararımı fazlasıyla telafi etti dolarlarım...lelele zaten şimdiye kadar hep ne kazandıysam vefalı arkadaşım dolarlarımdan kazandım..[/quote]
ben 1.7290'dan shortum. 5 dakikaya kadar bi 12-14 pips bekliyorum aşağı.
sonrasında da iş bankasından bi şov bekliyorum kapanışa doğru sol şeridi kaptırıp koparmasını hatta asfaltı ağlatmasını...:..:
geceye pozisyonda gireceksem bu kesinlikle long olur.
-
hr en sonunda haklı çıktı
-
[QUOTE=abka;98369]empty ınder windoms diyor..nisan vadelinin grafiği yok..zaman çizgileri var[/QUOTE]
Ben o işi MSi baştan kurarak çözmüştüm ama sayfalardada bir şey oalcak seans sonu bir bakayım.
-
[quote=abka;98369]empty ınder [COLOR=red]windoms[/COLOR] diyor..nisan vadelinin grafiği yok..zaman çizgileri var[/quote]
windoms diyosa durum baya sakat demektir:..:
-
geceye [B][COLOR=blue]29.700[/COLOR][/B] SHORT devam ediyorum.tenhada kıstırdılar namussuzlar bugün...pıstım bekliyorum...istifimi bozmuyorum şindilik...
sistem şart...uzun süredir yatayız sistemler bu ara çarpılmış olabilir ama kırılmayıda onlar yakalayıp anne ve bubalarını ihya edeceklerdir.
ama SİSTEM gibi SİSTEM olacak...yoksa canınızdan bezdirir...
sevgili,
Larossian,sazan,fXci,asti...kulaklarınız çınlıyor mu? .brv
APSD -15.000...bişeyler olacak...
-
[QUOTE=abka;98369]empty ınder windoms diyor..nisan vadelinin grafiği yok..zaman çizgileri var[/QUOTE]
aman sn abka windows mindows karıstırmayın sindi...
bence sorunu çözmek içn harcayacagın vakit metastocku yeniden kurmaktan kat kat fazla.. kur yeniden kurtul :)
-
geceye endeks short, dolar long....
-
[QUOTE=VOBiX;98367]jerfin EUR/USD nin de desteği ile Euroya geçsen daha mı iyi olur. TIFIL haklı.[/QUOTE]
yüzde bilmem kaç yukarıda olan euro'dan mı alış yapayım yani..:)
-
abd otoculara 5 milyar dolarcık teşvik vericekmiş..
-
geceye endeks flat, dolar flat, gbpjpy şort, geri kalan her şey flat ha birde sistem çalışmalarında long......GBPJPY den pis para yapacağım kanaatimce..kaldıraç dehşet
-
Bugün enteresan bir gün oldu:), kapanışda enteresan oldu, yarın yukarı ihtimalide aşağı ihtimali %50 diyorum, kimse bilemez, fakat ben kısa kalmaya karar verdim, normalde flat girilmesi daha iyi olurdu.. vadeli son anda aşağı atak yarın yukarı açılışı, kapanışa görede hesaplarsak henüz yataylığı işaret ediyor olmasıda ilginç, spot ipucu vermedi bana, bakalım yurtdışı halihazırda ne olacak belli değil, ama az çok ipucu verdi fena yukarı yaparım haaa diyor, buna istinaden bize hareket geldi diye düşünüyorum.
Bu haftalık bence bu kadar, ama eğer bizde bir yukarı hareket olacaksa zaten spot piyasadan belli olurdu, ne hikmetse spot hala ağırkanlı trade ediliyor, bende bu yüzden dedimki geceye pozda girsemde farketmez, saygılar...
-