-
[quote=Astatin;98432]her vadenin ilk zamanları sapık verilerin olduğu zamanlardır..spotu kullanmak bir yol olabilir ama -600 ile +600 arasında makasın olduğu bir borsada ayvayı yedirir, spot sinyali ile vob da işlem yapmak[/quote]
sistemi sürekli en yakın vade üzerinde tutarsan o sığlık sorun olmaktan çıkar.diğer türlü her sistem ana vadeli grafik üstünde sorun çıkarır muhtemelen.çünkü her ana vadenin başlangıcından önceki 2 ay sorunludur işlem falan yok, sığ...burada tüm sistemler sapıtır.sorun senin sisteminde değil yani.
denemesi bedava.sistemini EN YAKIN VADE grafiğine koy bakayım sapıtacak mı?sapıtmaması lazım...
-
MOV(c,8,s) de 8 ne anlama geliyor..
-
[quote=abka;98436]MOV(c,8,s) de 8 ne anlama geliyor..[/quote]
son 8 bar...tamamı da, son 8 barın kapanışlarının basit ortalaması
-
[QUOTE=Astatin;98437]son 8 bar...tamamı da, son 8 barın kapanışlarının basit ortalaması[/QUOTE]
astatin şu sistemini X30YVADE kodunda dene bi çatlatma adamı .dng
-
[quote=fXci;98438]astatin şu sistemini X30YVADE kodunda dene bi çatlatma adamı .dng[/quote]
ula harbiden mtx genel kültürüm zayıfmış...bu kodu daha yeni gördüm ha..çok sağol..acaip makbule geçti...vobix pardon ya önce sen demiştin anlamamışık
-
[quote=Astatin;98439]ula harbiden mtx genel kültürüm zayıfmış...bu kodu daha yeni gördüm ha..çok sağol..acaip makbule geçti...vobix pardon ya önce sen demiştin anlamamışık[/quote]
bende demiştim :o
[quote=SEYYAH;98435]sistemi sürekli en yakın vade üzerinde tutarsan o sığlık sorun olmaktan çıkar.diğer türlü her sistem ana vadeli grafik üstünde sorun çıkarır muhtemelen.çünkü her ana vadenin başlangıcından önceki 2 ay sorunludur işlem falan yok, sığ...burada tüm sistemler sapıtır.sorun senin sisteminde değil yani.
denemesi bedava.[B]sistemini EN YAKIN VADE grafiğine koy bakayım sapıtacak mı?sapıtmaması lazım[/B]...[/quote]
-
İlk ben dedim bana ne bana ne .dng
-
Astatin
Ms taki CS Scientific İnc-Hybrid Trade Screen in içerik formülünü biliyor musun?
-
vobix im problem çözüldü..dediğin gibi msdown dosyasını silip tekrar yükleyince sorun ortadan kalktı...sana ve tüm arkadaşlara tşkler..
-
[quote=men;98442]Astatin
Ms taki CS Scientific İnc-Hybrid Trade Screen in içerik formülünü biliyor musun?[/quote]
MS bende sıfır..zor koşullarda çalışıyorum :) mtx
-
[QUOTE=men;98442]Astatin
Ms taki CS Scientific İnc-Hybrid Trade Screen in içerik formülünü biliyor musun?[/QUOTE]
"Formula is password protected or read-only"
Bunları çözen bir program yapmış gavurlar ama kendi tayfaları kullanabiliyor sadece.
-
sn .astatin parite işlemi hk.soru sormuştum,sanırım gözünüzden kaçtı.Hangi kurumla çalışıyorsunuz?memnun musunuz?hesap açma alt limitleri kaç dolardır?
cevabın için şimdiden teşekkürler.
-
[QUOTE=men;98442]Astatin
Ms taki CS Scientific İnc-Hybrid Trade Screen in içerik formülünü biliyor musun?[/QUOTE]
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/5536/boyle.png[/IMG]
-
Asti bayağı gelişme var.;)
-
[QUOTE=Ardasu;98446]sn .astatin parite işlemi hk.soru sormuştum,sanırım gözünüzden kaçtı.Hangi kurumla çalışıyorsunuz?memnun musunuz?hesap açma alt limitleri kaç dolardır?
cevabın için şimdiden teşekkürler.[/QUOTE]
Bu forumun her sayfasında boy boy reklamları çıkan kurum 100$ ile açıyor. 25,000$dan aşağı parası olmayana adam gözüyle bakmıyor.
-
[quote=Ardasu;98446]sn .astatin parite işlemi hk.soru sormuştum,sanırım gözünüzden kaçtı.Hangi kurumla çalışıyorsunuz?memnun musunuz?hesap açma alt limitleri kaç dolardır?
cevabın için şimdiden teşekkürler.[/quote]
benim parite işlemlerim akşam heyecanı şeklinde...aracı kurumlar konusunda amon ra ciddi bir araştırma yapıp nirvanaya ulaşmıştı..sanırım o sana en iyi bilgiyi verecektir.
-
[URL="http://img19.imageshack.us/my.php?image=80763377.jpg]"][URL=http://img19.imageshack.us/my.php?image=80763377.jpg][/URL][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/4282/80763377.jpg[/IMG][/URL]
Fikir olsun diye sığ vadede şunu yakalayabildim başka birşey görünmüyor.:)))
-
[quote=VOBiX;98447][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/5536/boyle.png[/IMG][/quote]
bu formul matriks de çalıyormu
-
[quote=Larossıan;98451][URL="http://img19.imageshack.us/my.php?image=80763377.jpg]"][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/4282/80763377.jpg[/IMG][/URL]
Fikir olsun diye sığ vadede şunu yakalayabildim başka birşey görünmüyor.:)))[/quote]
ok vade sorununu hallettik..hemde sıfır çabayla..yakınvade diye kod varmış :) ona uygulayınca son dönem cillop görüntü aynen kaldı, geçmiş baya bi düzeldi..az kaldı az :..:............cetvel gitmiş, endeks gelmiş :)grafa
-
[quote=Astatin;98453]ok vade sorununu hallettik..hemde sıfır çabayla..yakınvade diye kod varmış :) ona uygulayınca son dönem cillop görüntü aynen kaldı, geçmiş baya bi düzeldi..az kaldı az :..:............cetvel gitmiş, endeks gelmiş :)grafa[/quote]
Azmin elinden ne kurtulmuşki..lelele.lelele.leleleAsti bende yakın vade yapınca orası düzeldi ne işse.
-
[QUOTE=Astatin;98450]benim parite işlemlerim akşam heyecanı şeklinde...aracı kurumlar konusunda amon ra ciddi bir araştırma yapıp nirvanaya ulaşmıştı..sanırım o sana en iyi bilgiyi verecektir.[/QUOTE]
GFC'den demo hesap açtım.Metatrader üstünden işlem yapıyorsunuz.hesap açmak için minimum 500 dolar gerekiyor. İşlemlerinizi İngiliz ODL üstünden yapıyorsunuz yani onların müşterisi oluyorsunuz.Parite işlemleri dışında endeks te (almanya,fransa,rusya vb) alıp satabiliyorsunuz.Altın işlemide var.Benim hoşuma gitti.GFC nin sitesinden demo hesap açıp deneyebilirsiniz!
-
[quote=VOBiX;98445]"Formula is password protected or read-only"
Bunları çözen bir program yapmış gavurlar ama kendi tayfaları kullanabiliyor sadece.[/quote]
bende bu hybrid zımbırtısının 3-5 göynek üstü bir OSİLATÖR var.velvelakin sisteme dökemedim.
OSİLATÖR ile AL-SAT yapabilirim aslında grafik üstünde OK çıkmaz ama altta kabak gibi ne yapmam gerektiğini söylüyor.
-
eldeki verilere göre 29650 yeresini açılışta görürüz diye umuyorum
-
[QUOTE=truva;98452]bu formul matriks de çalıyormu[/QUOTE]
MSte çalışıyor formülü gizli default olarka geliyor. Formülü çaık olsa matrikste de çalışır.
-
yarın için tahminleriniz nedir arkadaşlar ?
dj 7400 kapattı -1.15 lik bir düşüşle
ben long kaldım
sizlerin düşünceleri ve pozisyonları nedir acaba ?
-
[quote=eagle2002;98459]yarın için tahminleriniz nedir arkadaşlar ?
ben long kaldım
sizlerin düşünceleri ve pozisyonları nedir acaba ?[/quote]
Kalmasaydın iyidiyde flat olabilirdi hayırlısı olsun fake yapmış olabilirler.;)
-
[QUOTE=Larossıan;98454]Azmin elinden ne kurtulmuşki..lelele.lelele.leleleAsti bende yakın vade yapınca orası düzeldi ne işse.[/QUOTE]
Daha önce sorsaymışsınız keşke. Yakın vadednin saatlik verielri vobun açılışına kadar dayanıyor. Saatlik ssitem testleri daha güzel oluyor.
-
[QUOTE=eagle2002;98459]yarın için tahminleriniz nedir arkadaşlar ?
ben long kaldım
sizlerin düşünceleri ve pozisyonları nedir acaba ?[/QUOTE]
dow kapanış çok kötü değil sabah future ve asya daha belirleyici olur
-
[QUOTE=eagle2002;98459]yarın için tahminleriniz nedir arkadaşlar ?
ben long kaldım
sizlerin düşünceleri ve pozisyonları nedir acaba ?[/QUOTE]
Sabah fdowa göre yeni bir düzen kurulur. Şimdilik yatay görünüyor. Makas -335 olduğu için 30,000 altına inmez. Spot açılınca karar verir gibi olur daha sonra 10:00 da Avrupayı bekler. 10:15ten sonra netleşmeye başlar.
-
[QUOTE=Astatin;98439]ula harbiden mtx genel kültürüm zayıfmış...bu kodu daha yeni gördüm ha..çok sağol..acaip makbule geçti...vobix pardon ya önce sen demiştin anlamamışık[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;98440]bende demiştim :o[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;98441]İlk ben dedim bana ne bana ne .dng[/QUOTE]
Hehehe söylemesini biliceksin.. Baktım siz diyonuz emma mena mor astatin anlamıyor :D bakın ben dedimmi nasıl anladı ;)
-
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/4930/testag.png[/IMG]
1. nesil bir dinazor sistem
-
VOBIX veya Larrosian metastockta bu barları nasıl boyayabilirim?
yani AL sinyali devam ettiği sürece yeşil kalsın tüm BAR lar SAT a dönünce kırmızıya dönsün.highlight tan mı bi yerden yapılıyordu bu yaw :cool:
mersi,
-
[QUOTE=SEYYAH;98466]VOBIX veya Larrosian metastockta bu barları nasıl boyayabilirim?
yani AL sinyali devam ettiği sürece yeşil kalsın tüm BAR lar SAT a dönünce kırmızıya dönsün.highlight tan mı bi yerden yapılıyordu bu yaw :cool:
mersi,[/QUOTE]
Highlights bölümünden [B]When[/B] kodlarıyla yapıyorum.
-
CACalac 5 dklıkalrda OBO yapmış kırmış kapanmış.
-
[quote=VOBiX;98426]VOB Tüccarı vade başından itibaren takas koyabilir misin?[/quote]
NİSAN VADE SON POZİSYONLAR :
(EUROLİNE )
UZUNLAR :
efg : 48241
garan : 15480
tebbnk : 6201
deniz : 4564
mlb : 1445
diyer : 11688
KISALAR :
finans : 30350
doçe : 21535
iş : 16324
yapı : 6776
partnes : 3000
diyer : 9724
-
Ne zamandır kayıptım forum hiç değişmemiş görmeyeli yahu :) Astatin yine GbpJpy kısada Jerfin dolarlarıyla mesud :) Dow dibi bulmuş bizim vob kararsız galiba neden acaba, takip edemiyorum ne zamandır (takip etsem de işe yaramıyor nitekim) Neyse forumdaki herkese kucak dolusu sevgiler iyi geceler :)
-
[QUOTE=VOBiX;98470][COLOR="Red"]CACalac[/COLOR] 5 dklıkalrda OBO yapmış kırmış kapanmış.[/QUOTE]
vobix bu CACalac nedir? uzayda biyer yada nesne değil dimi? ne demeye çalıştı diye arama motorlarını çatlattım bulamadım:( sakın paris borsasını kastettim deme:confused:
-
asti karar verdim bir süre ziztem ile kıpraşacağım piyasada.EW canım sen biraz kenara çekil :..:
efet...
sistemin adı [B]sistem-i egzema :..:[/B]
PY nin eklem yerlerinde egzema oluşturacağım yapacağım tradelerle...gariban PY ye tıbbi müdahele gerekebilir.
period 5 min...
bunu sen istedin asti!
sorry for the delay :D
-
[QUOTE=bull market;98473]vobix bu CACalac nedir? uzayda biyer yada nesne değil dimi? ne demeye çalıştı diye arama motorlarını çatlattım bulamadım:( sakın paris borsasını kastettim deme:confused:[/QUOTE]
KAkalac yazacaktım anlaşılmaz diye CACalac yazdım sakın deme dediğin için demiyorum çünkü o.
-
[QUOTE=saganak;98471]NİSAN VADE SON POZİSYONLAR :
(EUROLİNE )
UZUNLAR :
efg : 48241
garan : 15480
tebbnk : 6201
deniz : 4564
mlb : 1445
diyer : 11688
KISALAR :
finans : 30350
doçe : 21535
iş : 16324
yapı : 6776
partnes : 3000
diyer : 9724[/QUOTE]
Belli bir kitle zaman zaman aracı kurumları dolaşıyor olsa gerek. Şimdi de Finans moda oldu.