distribütör halil, akümülasyondan vazgeçti herhalde, aldıklarını geri veriyor, ters indicatör olduğuna göre demekki az yada çok farketmez yükseleceğiz.lelele
Printable View
distribütör halil, akümülasyondan vazgeçti herhalde, aldıklarını geri veriyor, ters indicatör olduğuna göre demekki az yada çok farketmez yükseleceğiz.lelele
[QUOTE=Vob Trader;30067]pis uzunları kapadım pis kısaldım 49700 den gene :)[/QUOTE]
seni pis terse getirecekler az sonra:D:D
[QUOTE=Vob Trader;30067]pis uzunları kapadım pis kısaldım 49700 den gene :)[/QUOTE]
seni pis terse getirecekler az sonra:D:D
[quote=mozkan;30068]distribütör halil, akümülasyondan vazgeçti herhalde, aldıklarını geri veriyor, ters indicatör olduğuna göre demekki az yada çok farketmez yükseleceğiz.lelele[/quote]
dedim ama, halilim benim:..:
[quote=mozkan;30068]distribütör halil, akümülasyondan vazgeçti herhalde, aldıklarını geri veriyor, ters indicatör olduğuna göre demekki az yada çok farketmez yükseleceğiz.lelele[/quote]
dedim ama, halilim benim:..:
rusya borsası eksi % 6 ...panik var
rusya borsası eksi % 6 ...panik var
[QUOTE=jerfin;30069]seni pis terse getirecekler az sonra:D:D[/QUOTE]
kötüye bişi olmaz. akşam dowda katliam,dram ve akla gelebilecek bilimum ifade ne varsa bekliorum :D
[QUOTE=jerfin;30069]seni pis terse getirecekler az sonra:D:D[/QUOTE]
kötüye bişi olmaz. akşam dowda katliam,dram ve akla gelebilecek bilimum ifade ne varsa bekliorum :D
[QUOTE=abka;30071]rusya borsası eksi % 6 ...panik var[/QUOTE]
daha iyi ordan çıkar bize girerler.:..:
[QUOTE=abka;30071]rusya borsası eksi % 6 ...panik var[/QUOTE]
daha iyi ordan çıkar bize girerler.:..: