Xu030 Endeks, günlük.
[IMG]http://i55.tinypic.com/e12i5w.png[/IMG]
Printable View
Xu030 Endeks, günlük.
[IMG]http://i55.tinypic.com/e12i5w.png[/IMG]
sazan abi ..bende duymuş olma .. . aststin senin adını tekerlemelerde falan kullanıyo ... .. haberin olsun
"Şşşş Okansak, bu yoğurdu sarmısaklasak da mı saklasak yoksa sarmısakmalasak da mı saklasak Okansak, problem değil Okansak ama ya [COLOR="Red"][B]Sazan[/B][/COLOR]sak"....
[quote=selçuklu;344557]sazan abi ..bende duymuş olma .. . aststin senin adını tekerlemelerde falan kullanıyo ... .. haberin olsun
"Şşşş Okansak, bu yoğurdu sarmısaklasak da mı saklasak yoksa sarmısakmalasak da mı saklasak Okansak, problem değil Okansak ama ya [COLOR=red][B]Sazan[/B][/COLOR]sak"....[/quote]
Wayy terbiyesiz. :mad::mad::mad:
Biz tuzlanarak saklanırız. Aynı zamanda cahal. :mad:
[QUOTE=sazan;344569]Wayy terbiyesiz. :mad::mad::mad:
Biz tuzlanarak saklanırız. Aynı zamanda cahal. :mad:[/QUOTE]
abi senden bi recam var çok mühin .. bi zahmet graşabilirmiyiz ... :o:o
[quote=sazan;344569]Wayy terbiyesiz. :mad::mad::mad:
Biz tuzlanarak saklanırız. Aynı zamanda cahal. :mad:[/quote]
AYıp valla abi..ne kızıyon öyle ilk defa duymuş gibi...taaa 2008 de demişim bu lafı...eüzü...:D
sazan22.12.08 11:31[quote=Astatin;67627]AYRICA BAY SAZAN!
[B]Sizin için orda burda EW cidir diyorlar...[/B]30 endeks için bir EW sayımı alsak...Olmazsa nüfus sayımı da olur :( ne banal bir espri oldu..ne biliyim foruma kimse mesaj yazmayınca insanın yaratıcılığı da kayboluyor..
Sonuç olarak: Bir EW sayımı alsak[/quote]
Ben arkamdan konuşturmam arkadaşım. Kimse çıksın delikhanlı gibi yüzümüze söylesin .dng. (Şaka, aman ciddiye almayın)
Astatin22.12.08 11:34[quote=sazan;67633]Sapıtmazmı. Neredeyse her sinyali zararla kapatıyorlar. (Bırak aracı kuruma çalışmayı)[/quote]
bu senin avatardaki korkunç arakadaş kimdir? bir manası var mıdır? bir efsanede şehir efsanesi dahil geçer mi? hni başka bir forumda türkoğlu
nickli bir zat sana hayrandıda o açıdan soruyorum..
neden nick olarak "sazan"ı tercih ettiğini de merak ediyorum..hani o pek iyi çağrışımlar yapmıyorya.."sazan" balığı babında...
Sazan olayının bir başka boyu da; Galiba bütün forumda kısa poz. da olan ikimiz varız... :) Yani harbiden sazansan oluyruz [COLOR=red]sazansak[/COLOR] ! :)
[QUOTE=Astatin;344575]AYıp valla abi..ne kızıyon öyle ilk defa duymuş gibi...taaa 2008 de demişim bu lafı...eüzü...:D
sazan22.12.08 11:31
Ben arkamdan konuşturmam arkadaşım. Kimse çıksın delikhanlı gibi yüzümüze söylesin .dng. (Şaka, aman ciddiye almayın)
Astatin22.12.08 11:34
bu senin avatardaki korkunç arakadaş kimdir? bir manası var mıdır? bir efsanede şehir efsanesi dahil geçer mi? hni başka bir forumda türkoğlu
nickli bir zat sana hayrandıda o açıdan soruyorum..
neden nick olarak "sazan"ı tercih ettiğini de merak ediyorum..hani o pek iyi çağrışımlar yapmıyorya.."sazan" balığı babında...
Sazan olayının bir başka boyu da; Galiba bütün forumda kısa poz. da olan ikimiz varız... :) Yani harbiden sazansan oluyruz [COLOR=red]sazansak[/COLOR] ! :)[/QUOTE]
teprik ederim ama .. sazan tuzlanarak saklanır noktasında sazan abi bence haklı ..... balıktan çok anlamam ama ya tuzlanır ya buzlanır diye biliyorum ... .... hatta bi arkadaş ...mevsiminde 5 kilo lüfer buzladım falan derdi .... iyi adamdı .... üvvvvvvvvvv ..... :D:D:D
Sevgili Astatin,
Gısa pos'da olduğumu gim sööledi.
Sistem ne derse o.
Avatarımdaki sevimli yaratık, Disney Channel'da bir akvaryumda geçen çizgi dizinin kahramanlarından biri.
[IMG]http://i52.tinypic.com/vrrpxk.png[/IMG]
[quote=selçuklu;344584]teprik ederim ama .. sazan tuzlanarak saklanır noktasında sazan abi bence haklı ..... balıktan çok anlamam ama ya tuzlanır ya buzlanır diye biliyorum ... .... hatta bi arkadaş ...mevsiminde 5 kilo lüfer buzladım falan derdi .... iyi arkadaştı .... üvvvvvvvvvv ..... :D:D:D[/quote]
abi sen demiyosun ki "la helal olsun, lazım olduğunda iki yıl önceki mesajı şak diye nassı buldun, oha hafıza varmış"....diye diye Sazan balığının sarmısaklı saklanması lazım diyosun... kaldı ki benim bildiğim sarmısaklanarak deel, sirkelenerek saklanması lazım..yoksa toprak kokusu gitmiyo..pulu da çok kalın...:D kolay tutuluyo ama zor yeniyo:..:
[QUOTE=Astatin;344587]abi sen demiyosun ki "la helal olsun, lazım olduğunda iki yıl önceki mesajı şak diye nassı buldun, oha hafıza varmış"....diye diye Sazan balığının sarmısaklı saklanması lazım diyosun... kaldı ki benim bildiğim sarmısaklanarak deel, sirkelenerek saklanması lazım..yoksa toprak kokusu gitmiyo..pulu da çok kalın...:D kolay tutuluyo ama zor yeniyo:..:[/QUOTE]
hakkaten sayın patron ....özür ...[B]la helal olsun, lazım olduğunda iki yıl önceki mesajı şak diye nassı buldun, oha hafıza varmış[/B] ... ... .brv.brv.brv.brv
[quote=sazan;344585]Sevgili Astatin,
Gısa pos'da olduğumu gim sööledi.
Sistem ne derse o.
[/quote]
batron sne olaya tam odaklanamadın kanaaatimce..o yüzdenm de beni taktir etmekte gecikiyosun:p:p abi o mesaj 2008 yılında yazılmış (kısa olduğumuz mesajı)...içinde Sazansak lafı geçtiği iççin buldum çıkardım, ne gızıyon şimdi ta 2 yıl önce de kullandım o kelişmeyi diye...peeff..Yalnız o zaman diyaloglarımız daha bir resmiymiş:D
bide graşsa iyi olacaktı .. üvvvv ...
Hülem doplantı arası size laf yetiştiriyoruz.
Gonu ne idi. Sen şimdi demedin mi ?
O zaman Selçuklu niye dedi.
Ben gimim. Gimsesiz. uuwwwv.