-
[QUOTE=bull market;20462]Olur olur, fakat sn mbm, biz ne demeye 41000 lerin üstüne çıktık ben onu anlamış değilim, dün meydan okuduydum nasılsa çıkacan buraya diye, çıkmamazlık etmiyim diye yaptı heralde:D, saygılar.[/QUOTE]
40700 e kadar normaldi...
düşüşün minik bir tepkisi....
40700 üzeri tamamen sahte ve 40700 e kadar alınan malları gömmeye yönelikti sanırım...
yinede tedbirli olmak lazım.... yeni bir tepemiz oldu... 41200 üzeri 15 dakikalıklarıda ala getirir bu sefer bende.....4000-200 aralıgı benim stoplosum
41200 geçilmedikçe kısaya devam...
saygılar
-
[QUOTE=bull market;20462]Olur olur, fakat sn mbm, biz ne demeye 41000 lerin üstüne çıktık ben onu anlamış değilim, dün meydan okuduydum nasılsa çıkacan buraya diye, çıkmamazlık etmiyim diye yaptı heralde:D, saygılar.[/QUOTE]
40700 e kadar normaldi...
düşüşün minik bir tepkisi....
40700 üzeri tamamen sahte ve 40700 e kadar alınan malları gömmeye yönelikti sanırım...
yinede tedbirli olmak lazım.... yeni bir tepemiz oldu... 41200 üzeri 15 dakikalıklarıda ala getirir bu sefer bende.....4000-200 aralıgı benim stoplosum
41200 geçilmedikçe kısaya devam...
saygılar
-
önceki longları 900de kapattım
şimdi 40500den long
-
önceki longları 900de kapattım
şimdi 40500den long
-
[QUOTE=nyse-dj;20464]ama marjlar cok dar uzun periodda ha diyince onuda almis olduklarini goruyorsun.temmuzda biraz genisledi marjlar son iki aydir berbat idi.
psikolojik olarak guzel ama fazla kazandirmaz diyorum.
gunluk en iyisi ama bastan birkac bin puan avantaj yakalanirsa beklenir.
mesela 5 dklik sat verdi ama saatlik olan oyle duruyor.500 puan gitti yani[/QUOTE]
15 daklık 46000 den itibaren satta..
41100-200 arası al verir.. çıkış başlasa..
düşmeye devam ederse daha alttan....
allah bereket versin...
saatlik en son 50000 den beri satta....kesintisiz
tabi olaya baştan başlamak lazım...belkide burası baş hala.. bilemiyoruz...
en iyisi al derse almak sat derse satmak...
-
[QUOTE=nyse-dj;20464]ama marjlar cok dar uzun periodda ha diyince onuda almis olduklarini goruyorsun.temmuzda biraz genisledi marjlar son iki aydir berbat idi.
psikolojik olarak guzel ama fazla kazandirmaz diyorum.
gunluk en iyisi ama bastan birkac bin puan avantaj yakalanirsa beklenir.
mesela 5 dklik sat verdi ama saatlik olan oyle duruyor.500 puan gitti yani[/QUOTE]
15 daklık 46000 den itibaren satta..
41100-200 arası al verir.. çıkış başlasa..
düşmeye devam ederse daha alttan....
allah bereket versin...
saatlik en son 50000 den beri satta....kesintisiz
tabi olaya baştan başlamak lazım...belkide burası baş hala.. bilemiyoruz...
en iyisi al derse almak sat derse satmak...
-
sert yukarı yapabilirler
39800den 2 kere döndük hızlıca
2 kere uzaklaştık
geceye long
-
sert yukarı yapabilirler
39800den 2 kere döndük hızlıca
2 kere uzaklaştık
geceye long
-
[B]41200 altında geceye kesin kısa girecegim....[/B]
dow beklentim iyi değil zaten...
aksi olursa yarın sabah 41200 üzerinde alırım...saglam olur...
şimdilik kısalarda tehlike yok...
-
[B]41200 altında geceye kesin kısa girecegim....[/B]
dow beklentim iyi değil zaten...
aksi olursa yarın sabah 41200 üzerinde alırım...saglam olur...
şimdilik kısalarda tehlike yok...
-
Saat 17:00 Amerika'da Mayıs Fabrika Siparişleri : (Beklenti:%0.5)
-
Saat 17:00 Amerika'da Mayıs Fabrika Siparişleri : (Beklenti:%0.5)
-
dow artı açsa bile ilerleyen saatte gelir aşagı...
-
dow artı açsa bile ilerleyen saatte gelir aşagı...
-
HACİM SÜPER İMKBDE
garanti çok güzel aldılar
30 dakka içinde 41300 bekliyorum
-
HACİM SÜPER İMKBDE
garanti çok güzel aldılar
30 dakka içinde 41300 bekliyorum
-
Tekrar söylüyorum 40400 ün altındaki bugünkü satış sahtedir, ikinci seans doholle yine yapılmaya çalışılmıştır ama yememiştir. Bunu değişterecek tek şey kötü bir tarım dışı isthdamdır. Yanız long açılacak yer 41000 değildir, 40500 dür. 40500 longların hedefi 42200 dür. Bu arada bir daha longmak üzere 40975 short. Tavsiye değildir.
-
Tekrar söylüyorum 40400 ün altındaki bugünkü satış sahtedir, ikinci seans doholle yine yapılmaya çalışılmıştır ama yememiştir. Bunu değişterecek tek şey kötü bir tarım dışı isthdamdır. Yanız long açılacak yer 41000 değildir, 40500 dür. 40500 longların hedefi 42200 dür. Bu arada bir daha longmak üzere 40975 short. Tavsiye değildir.
-
Evet al geldi, uzunlar şanslı oldu.
-
Evet al geldi, uzunlar şanslı oldu.
-
diplerde hacim hep yüksek oluyor
yükseliş kesin gibi
-
diplerde hacim hep yüksek oluyor
yükseliş kesin gibi
-
dow aşagı gelmeden gidemez bir yere... saatlikte..yukarıda yazdım
o yüzden gece eksiye geçer.....
ha bu arada py oyun yapıp yukarı alırmı vadeliyi her şey mümkün...
ben kısa geceye...
-
dow aşagı gelmeden gidemez bir yere... saatlikte..yukarıda yazdım
o yüzden gece eksiye geçer.....
ha bu arada py oyun yapıp yukarı alırmı vadeliyi her şey mümkün...
ben kısa geceye...
-
[QUOTE=Ronaldinho;20480]diplerde hacim hep yüksek oluyor
yükseliş kesin gibi[/QUOTE]
sizin uzlasma degisti yine :)
-
[QUOTE=Ronaldinho;20480]diplerde hacim hep yüksek oluyor
yükseliş kesin gibi[/QUOTE]
sizin uzlasma degisti yine :)
-
Veriden önce kısaları uzuna çevireceğim.
-
Veriden önce kısaları uzuna çevireceğim.
-
Hımm evet, py lerin niyeti almak, belli oldu bence, saygılar.
-
Hımm evet, py lerin niyeti almak, belli oldu bence, saygılar.
-
dowda sahte kervanına katıldı... sahte sahte yükselmeye çalışıyor....
ama nafile.....
-
dowda sahte kervanına katıldı... sahte sahte yükselmeye çalışıyor....
ama nafile.....
-
İMKB 100 ün 38500 altına sarkmasından sonra ki desteği 32500 diye bahsettiğim bir analizimi hatırladım, buna göre bugün 32687 gören imkb 100 ün dip yapmış olma ihtimalide var diyorum, bakalım fazla gıpraşmamalı artık:), saygılar.
-
İMKB 100 ün 38500 altına sarkmasından sonra ki desteği 32500 diye bahsettiğim bir analizimi hatırladım, buna göre bugün 32687 gören imkb 100 ün dip yapmış olma ihtimalide var diyorum, bakalım fazla gıpraşmamalı artık:), saygılar.
-
Bu gece dow sert düşer,eğer düşmezse daha da kötü olur, iş yarın gündüze kalır, 240 dakıkalık H4 grafiklerinde aşırı alım bölgesinde...
-
Bu gece dow sert düşer,eğer düşmezse daha da kötü olur, iş yarın gündüze kalır, 240 dakıkalık H4 grafiklerinde aşırı alım bölgesinde...
-
[quote=Vernikci;20483]sizin uzlasma degisti yine :)[/quote]
evet ama longları kapatmadım
dataya long girelim :)
-
[quote=Vernikci;20483]sizin uzlasma degisti yine :)[/quote]
evet ama longları kapatmadım
dataya long girelim :)
-
[QUOTE=teo;20489]Bu gece dow sert düşer,eğer düşmezse daha da kötü olur, iş yarın gündüze kalır, 240 dakıkalık H4 grafiklerinde aşırı alım bölgesinde...[/QUOTE]
Sn teo hangi göstergeye bakıyorsunuz? dow'un günlük RSI grafiğine baktığınızda 2002 den beri en düşüğünü görmüş yani 2002 den beri en sert satışını yemiş dow bu şartlarda hangi gösterge aşırı alımda oluyor merak ettim doğrusu..ayrıca 45-46 lerde buralar son alış fırsatları deyip duruyordunuz..sonrasını herkes biliyor :(
-
[QUOTE=teo;20489]Bu gece dow sert düşer,eğer düşmezse daha da kötü olur, iş yarın gündüze kalır, 240 dakıkalık H4 grafiklerinde aşırı alım bölgesinde...[/QUOTE]
Sn teo hangi göstergeye bakıyorsunuz? dow'un günlük RSI grafiğine baktığınızda 2002 den beri en düşüğünü görmüş yani 2002 den beri en sert satışını yemiş dow bu şartlarda hangi gösterge aşırı alımda oluyor merak ettim doğrusu..ayrıca 45-46 lerde buralar son alış fırsatları deyip duruyordunuz..sonrasını herkes biliyor :(