satışları dizdiler yukarıya..
bakalım dünkü senaryomu olacak yine?
13 den sonra yukarı..?
Printable View
satışları dizdiler yukarıya..
bakalım dünkü senaryomu olacak yine?
13 den sonra yukarı..?
dolarda tecrübeli olmayan bugün dolara bulaşmasın.
ortalıkta haber yok bişey yok, birden saniyeler içinde 20-30 pips aşağı yukarı yapıyorlar...
dolar iyice süzüldü.1.6926
saatlik ortalama destek olarak çalışıyor ve 29900 e kadar yükseldi..
bu seviyenin üzerinde kalabilen piyasaya güç topluyor diyebiliriz..
altına sarkarsak kısa olmak gerekir...
[IMG]http://i41.tinypic.com/2lv1r2f.gif[/IMG]
[quote=marakes;98639]dolar iyice süzüldü.1.6926[/quote]
sen buna süzülme mi diyorsun marakes,
bu çakılmanın alası...
Merkez bankası 100 baz puan faizleri indirmesine karşılık ,
Bono bileşikler neden % 2.00 yukarıda bu gün ilginç.
[quote=unlimitted;98641]sen buna süzülme mi diyorsun marakes,
bu çakılmanın alası...[/quote]
bence artık pıyasa dönmüştür..dolar ppk kararına ragmen bugun bı feyk gosterm yapıp cakıldı .1.72-1.69..ve yıne soyluyorum dun ondan oncekı gun uzun lar acıldı burdan...pıyasa yukarı yon lu odaklı olmak uzere hareket edıcektır.he yurtdısı duser bız duserız ama toplarız yada yatay kalırız..su anda gozuken bu..ama asıl yon belkı 1 hafta belkı 10 gun bılmem ama yön degıstı..
1.6876 dolar..ıykı sabah 1.75 malıyetlılerı 1.7350 (long) okutmsum zararı azalttk bari.altn da 953 lere süzüldü..bu süzülmedir heralde:)
vob makası artı yapabilecekler mi bakalım, efg dalarsa tahtaya belki
[QUOTE=enorton;98629]Bu süre zarfında var mısın yok musun a başvurdum, adamlar mülakata çağırdı. Hanım; "oraya çıkarsan senden boşanırım" dedi. Gidemedik :)[/QUOTE]
Benim bri tanıdık bir yıl önce mülakatı da geçti. Kabul edildi ama dha ekrana çıkamadı. Acun 1 milyon civarında başvuru var diye açıklama yapıştı.
[QUOTE=VOBiX;98646]Benim bri tanıdık bir yıl önce mülakatı da geçti. Kabul edildi ama dha ekrana çıkamadı. Acun 1 milyon civarında başvuru var diye açıklama yapıştı.[/QUOTE]
Evet ben de duymuştum ama biz başvurduk diye ortalık karıştı, bi de ekrana çıksak... :D
STOP ! flat..
yeni bir 30500 denemesi olacak gibi..
dolar 1.68 altında
oha demek istiyorum müsaadenizle dolara.
lem bu ne!
[quote=unlimitted;98650]oha demek istiyorum müsaadenizle dolara.
lem bu ne![/quote]
şelale formasyonu aktif..oha az kalır..ama yuh daha kibardır,dolares de bilir:..:
[QUOTE=unlimitted;98638]dolarda tecrübeli olmayan bugün dolara bulaşmasın.
ortalıkta haber yok bişey yok, birden saniyeler içinde 20-30 pips aşağı yukarı yapıyorlar...[/QUOTE]
dolara çok kötü veriyorlar. spot 1.68 i kırdı..
vadelı dolar 1.70 altndaydı bi ara..cok uzun zamndır gormuodum bole bı tablo
yurtdışı kötüyken, eur/usd paritesi kötüyken dolara böylesine satış geliyorsa eğer ben bunu bizim piyasayı yukarı alacakalr diye algılarım..!!!
[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/6450/sistemler.png[/IMG]
Böyle daha güzel oldu ekran.
Bir de refresh datayı tek tek değil de toplu yapsa tam süper oalcak.
[quote=jerfin;98654]yurtdışı kötüyken, eur/usd paritesi kötüyken dolara böylesine satış geliyorsa eğer ben bunu bizim piyasayı yukarı alacakalr diye algılarım..!!![/quote]
sert yukarı bile olabilir..
dolara böyle satış geliyorsa bu şartlarda bizim piyasa bu sefer 30.500 ü delip geçebilir kısacılar dikkat !!
30200 den uzun,stop 30 bin.
usd işkillendirdi beni,sabah zayıf dedik ama bu kadarda değil :)
bilinmedik bişeyler var sanırım olumlu yönde..
hayır olsun :)
long devam
[quote=jerfin;98654]yurtdışı kötüyken, eur/usd paritesi kötüyken dolara böylesine satış geliyorsa eğer ben bunu bizim piyasayı yukarı alacakalr diye algılarım..!!![/quote]
sabah 1,7355'ten kısaya geçtim, 1,7280'den shortcover+long oldum.
ettiğim karın üzerine iki katı zarar yazdık...
bi ara toparladım derken akbank sahneye bi çıktı. ortalık kan revan!
şimdi bakıyorum öyle...
cesaret kalmadı bugün için. Allahsızların ayarı yok ki!
yanlız durm bıraz anormal.ben bu tezı ortaya koyuyorum ama ne habersel ne de teknk bı dayanagım yok..ımf desem secımden sonra dedıler zaten.nedne dolar çöktu bu kadar anlamadım
[QUOTE=VOBiX;98620]Birazdan sistem yayınlayacağım formülü ve performasnıyla Urdeleliler öne geçsin...
Asti kalp atışı ritmli heyecan müziği verir misin alttan?
Bir de bu sistem kime tanıdık gelecek bakalım? Az sonraa....[/QUOTE]
Sistem istiyorsunuz sisteme yayınlayacağım dedim kayboldunuz.
İşin zevki elde etmek de değil de elde etme sürecinde galiba.
Hani evlenince aşk bitermiş ya onun gibi bir şey herhalde....dng
[QUOTE=VOBiX;98662]Sistem istiyorsunuz sisteme yayınlayacağım dedim kayboldunuz.
İşin zevki elde etmek de değil de elde etme sürecinde galiba.
Hani evlenince aşk bitermiş ya onun gibi bir şey herhalde....dng[/QUOTE] hani sistem[B] formulunu [/B]4 gözle bekliyoz..,:)
bugün equinox. ve aynı zamanda amerikada opsyon günü.
yüksek hacim olacak.
fikirler verecek orta vadede.
sevgiler.
[QUOTE=abka;98663]hani sistem[B] formulunu [/B]4 gözle bekliyoz..,:)[/QUOTE]
En son bekleyecek kişi ilk bekliyor hayret .dng
Show yine başlamış haberimiz yok :)
bu sefer 500 ü geçirmeleri lazım
30,200 den uzuna geçtim.. stopun 30,100 ün aşağı geçilmesi...
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/6625/abkasavarsistem.png[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;98660]sabah 1,7355'ten kısaya geçtim, 1,7280'den shortcover+long oldum.
ettiğim karın üzerine iki katı zarar yazdık...
bi ara toparladım derken akbank sahneye bi çıktı. ortalık kan revan!
şimdi bakıyorum öyle...
cesaret kalmadı bugün için. Allahsızların ayarı yok ki![/QUOTE]
dün aldıklarımı sabah 1,7330 dan çıkmıştım da, daha önceden elimde olan dolarlar vardı mecburen stopladım onları..:(
sözde imf gelin görüşelim demiş tekrar
haber kaynaklarına düşmedi daha bu haber arkadaşlar, tahtakaleden gelen bilgi...(spakülasyon için çıkarılmış bir haber değilse tabi)
vob 15 dakikalık grafik güncelleme
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/6893/halka.png[/IMG]
[quote=jerfin;98670]sözde imf gelin görüşelim demiş tekrar
haber kaynaklarına düşmedi daha bu haber arkadaşlar, tahtakaleden gelen bilgi...[/quote]
herkes bırbırnı mı cagırıyo anlamıo o na gelın o ona davet beklıroz der
[QUOTE=jerfin;98670]sözde imf gelin görüşelim demiş tekrar
haber kaynaklarına düşmedi daha bu haber arkadaşlar, tahtakaleden gelen bilgi...[/QUOTE]
Bu gidişle gazozumuza ilaç da atar bunlar .boks.
yurtdışının çıkması ıyı olmaz bızm abilere..asagı yukarı yapsa daha cok severler cunku daha cok uzun kontrat ıstıyolar
[QUOTE=marakes;98672]herkes bırbırnı mı cagırıyo anlamıo o na gelın o ona davet beklıroz der[/QUOTE]
iyice işin cırkını çıkardılar.. anlaşıldı , imf sonuçlanana kadar dolara bulaşmayacağız..
doların düşmesinin sebebi merkez bankasının faiz indirimlerinde agresif olmayacağının açıklamasıdır.
vobun artmasının sebebi 20000 üstü iş alımıdır.
daxın artı olmasının sebebi amerikanın bugün artı kapatacak olmasıdır. kesin değildir ama piyasa bu şekilde fiyatlamaktadır.
sevgiler.