[quote=VOBiX;98714]Obama ne yapacakki bize para mı verecek borçlarımızı mı silecek?
Yoksa Clinton gibi bir bebeğimize burnunu mu sıktıtracak. tabi bebek esmer diye korkmazsa. .kom[/quote]
obama bizi diskoya götür.dng
Printable View
[quote=VOBiX;98714]Obama ne yapacakki bize para mı verecek borçlarımızı mı silecek?
Yoksa Clinton gibi bir bebeğimize burnunu mu sıktıtracak. tabi bebek esmer diye korkmazsa. .kom[/quote]
obama bizi diskoya götür.dng
clinton deprem bölgesini gezmişti bu seferki ziyaret farklı.
sanmıyorum bebek sevecek ortam doğsun.doğarsada bebek basar yaygarayı :)
beklenti konusuna gelince geçici bi yalan rüzgarı oluşacaktır ziyaret zamanı..
sonra evli evine köylü köyüne..
Bence Halil hoca bu seger haklı çıkacak, seçime kadar yükselen bir piyasa göreceğiz. Seçimden sonrasına Allah Kerim tabiki. Seçim sonuçları nasıl algılanacak, imf görüşmeleri, obama ziyareti, dow ne yapacak gibi gündemler bizi bekliyor olacak. Ben şahsen çok 29500 kırılmadığı sürece long tutmaya çalışacağım...
[QUOTE=marakes;98717]obama bizi diskoya götür.dng[/QUOTE]
MARBAS götürecek galiba
Hadi gurtlar saldırın şu ayuların üstüne, dagıtın. Yolumuz açılsın yaw. Şimdi yeni gelenek spot kapalıyken VOB'u götür. Spot açılınca da yataya geçir.
[quote=VOBiX;98721]MARBAS götürecek galiba[/quote]
marbaş bole mal aldnda genelde sert hareket geliyo bakalım ole mı olcak bugun
[QUOTE=sazan;98722]Hadi gurtlar saldırın şu ayuların üstüne, dagıtın. Yolumuz açılsın yaw. Şimdi yeni gelenek spot kapalıyken VOB'u götür. Spot açılınca da yataya geçir.[/QUOTE]
uyuz ayı uyuz boğa savaşı
yukarı doğru doldurdular kademeleri yine..
bi yukarı deneme daha gelecekmi bakalım ?
[quote=enorton;98720]Bence Halil hoca bu seger haklı çıkacak, seçime kadar yükselen bir piyasa göreceğiz. Seçimden sonrasına Allah Kerim tabiki. Seçim sonuçları nasıl algılanacak, imf görüşmeleri, obama ziyareti, dow ne yapacak gibi gündemler bizi bekliyor olacak. Ben şahsen çok 29500 kırılmadığı sürece long tutmaya çalışacağım...[/quote]
benim 4,5 yaşındaki kızım da borsa konusunda her gün yorum yapsa, elbet tutturduğu günler olur.:)
sp beklnentim.
(725-750)-(900-950)-(375-400) dür. sırasıyla.
vobda subatta ne dedik, yeni dip yok, olmadı marttada yok.
düşüşler her yerde al fırsatıdır.
sevgiler.
[QUOTE=enorton;98720]Bence Halil hoca bu seger haklı çıkacak, seçime kadar yükselen bir piyasa göreceğiz. Seçimden sonrasına Allah Kerim tabiki. Seçim sonuçları nasıl algılanacak, imf görüşmeleri, obama ziyareti, dow ne yapacak gibi gündemler bizi bekliyor olacak. Ben şahsen çok 29500 kırılmadığı sürece long tutmaya çalışacağım...[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]T16=29,400[/B][/COLOR] yı takip edebilrisiniz.
[B] 20.03.2009 15:57:29 TEMSİLCİLER MECLİSİ, AİG ÇALIŞANLARINA ÖDENEN PRİMLERDEN [COLOR="Red"]YÜZDE 90 VERGİ[/COLOR] ALINMASINA OLANAK TANIYAN YASAYI KABUL ETTİ [/B] Kimse vergiler yüksek diye şikayet etmesin. .dng
stop satış çalıştı bende,kısayım yine..
[QUOTE=jelibon;98727]sp beklnentim.
(725-750)-(900-950)-(375-400) dür. sırasıyla.
vobda subatta ne dedik, yeni dip yok, olmadı marttada yok.
düşüşler her yerde al fırsatıdır.
sevgiler.[/QUOTE]
Önce :dü: sonra :yü: en son yine :dü: oluyor o zaman.
Piyasa beklentisi dowun artı kapamasını bekliyorsa SPnin ilk hareketi olan :dü: haftaya kalabilir.
[QUOTE=VOBiX;98729][B] 20.03.2009 15:57:29 TEMSİLCİLER MECLİSİ, AİG ÇALIŞANLARINA ÖDENEN PRİMLERDEN [COLOR="Red"]YÜZDE 90 VERGİ[/COLOR] ALINMASINA OLANAK TANIYAN YASAYI KABUL ETTİ [/B] Kimse vergiler yüksek diye şikayet etmesin. .dng[/QUOTE]
Abicim adamlar batıyoruz diye devletten tonlarca para alıp, şirketi batıranlara prim diye dağıtmışlar. Baybars Sezen den takip ettiğimize göre ortalık baya karışmış. Obama bile sinirlenmiş, parayı geri almak için bu yolu buldular sanırım :)
ŞU An sistem
gün sistem alda
60 dk lık satta
15 dklık satta
sistem az önce 30175 den sat verdi...
bebesini köpeng balıkları kaptı annesi ağlıyor emma halen su yüzzeyinde
[URL=http://img19.imageshack.us/my.php?image=48541413.jpg][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/3577/48541413.jpg[/IMG][/URL][quote=ÖZGÜR EFE;98703]SN LAROİSSAN
Sisteminizin son durumu nedir?[/quote]
Dünden beri böyle duruyor arkadaşım.:mad:
30.000 altı kapanış güzel olur..bana göre dow yakın tepeyi yaptı..daha önce yazdığım hacim-tepe-kapanış teorisine göre...
KISA lar için tehlike TCEEL ,
60-30-15 dk da tceel de oluşan TOBO
[QUOTE=VOBiX;98729][B] 20.03.2009 15:57:29 TEMSİLCİLER MECLİSİ, AİG ÇALIŞANLARINA ÖDENEN PRİMLERDEN [COLOR="Red"]YÜZDE 90 VERGİ[/COLOR] ALINMASINA OLANAK TANIYAN YASAYI KABUL ETTİ [/B] Kimse vergiler yüksek diye şikayet etmesin. .dng[/QUOTE]
Devletten milyarlarca dolar alan şirket yönetiçilerine bonus dağıtınca ben olsam % 200 vergi alırdım.
( Kanun sadece devletten 5 milyar dolardan fazla vergi alan şirket yönetiçilerini kapsıyor diye biliyorum )
[QUOTE=saganak;98738]KISA lar için tehlike TCEEL ,
60-30-15 dk da tceel de oluşan TOBO[/QUOTE]
jerfiiin bir at TCELL TOBO mobo kalmasın .heyk
[QUOTE=Larossıan;98736][URL=http://img19.imageshack.us/my.php?image=48541413.jpg][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/3577/48541413.jpg[/IMG][/URL]
Dünden beri böyle duruyor arkadaşım.:mad:[/QUOTE]
POZlar ne ola ki? Kapat emri mi?
sistemler yandan yemişe dönmeye devam ediyor
cimcime geldi
[quote=VOBiX;98741]POZlar ne ola ki? Kapat emri mi?[/quote]
asagı pozu koru olabilir
[QUOTE=VOBiX;98741]POZlar ne ola ki? Kapat emri mi?[/QUOTE]
Devam et, POZma olsa gerek :D Laz olabilir sistem da!
[quote=VOBiX;98741]POZlar ne ola ki? Kapat emri mi?[/quote]
Hayır POZ dediğin böyle olur. Şip şak.. Kıskanana POZ yapıyo yani.dng
yeni apsd daha yukarı gidecem der gibi
[QUOTE=sovalye;98742]sistemler yandan yemişe dönmeye devam ediyor[/QUOTE]
Sistemine göre değişir, sn vobix in medium ve platin sistemleri dünden aynen devam. Hatta platin 3-4 aydır shortta galiba...
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum
Sistemlerinize imf seçim dohol paremetrelerini koyabiliyormusunuz?
[QUOTE=Astatin;98746]Hayır POZ dediğin böyle olur. Şip şak.. Kıskanana POZ yapıyo yani.dng[/QUOTE]
Astatin senin çevren geniştir, bi POZ da sen yap. Bana bir iş bul. Kimse beni işe almak istemiyor :( Söz kimseye muhalefet yapmayacağım, iş dışında kimseye mail atmayacağım. Hatta foruma bile girmem :D
30,200 den kısaya döndüm... başımızı döndürdüler bugün..
[QUOTE=enorton;98748]Sistemine göre değişir, sn vobix in medium ve platin sistemleri dünden aynen devam. Hatta platin 3-4 aydır shortta galiba...[/QUOTE]
Kasım ortasından beri shortta
[QUOTE=activex31;98749]Arkadaşlar bir şey merak ediyorum
Sistemlerinize imf seçim dohol paremetrelerini koyabiliyormusunuz?[/QUOTE]
O parametler fiyatların içine giriyor bir şekilde. Fiyatlar da sistem yol veriyor.
aranızda "ulan acaba ciddi ciddi benim pozisyon açmamı mı bekliyorlar" paranoyasına kapılan oldu mu? :..:
[quote=jerfin;98751]30,200 den kısaya döndüm... başımızı döndürdüler bugün..[/quote]
hah şimdi oldu :..:
çıkammıza mani kalmadı diyeblirmiyiz :D:o
[QUOTE=VOBiX;98731]Önce :dü: sonra :yü: en son yine :dü: oluyor o zaman.
Piyasa beklentisi dowun artı kapamasını bekliyorsa SPnin ilk hareketi olan :dü: haftaya kalabilir.[/QUOTE]
evet, zamanlama büyük problem.
sevgiler.
[QUOTE=unlimitted;98754]aranızda "ulan acaba ciddi ciddi benim pozisyon açmamı mı bekliyorlar" paranoyasına kapılan oldu mu? :..:[/QUOTE]
Bu klasik KY paranoyası bana sık sık olmuştur. Hatta bi keresinde daha düşüş için en küçük emare bile yokken forumda "kısacılar rahat olsun,ben uzuna geçtim" yazmıştım ve o akşam dow baya bir göçerek ertesi gün iyi bir gap yemiştim :D