-
[quote=unlimitted;98754]aranızda "ulan acaba ciddi ciddi benim pozisyon açmamı mı bekliyorlar" paranoyasına kapılan oldu mu? :..:[/quote]
Var...... FXci :D:D:D
Şaka bir yana, bu seçimden çıkacak sonucu piyasa pazartesi bi selamlayacaktır sanki.....;)
-
[QUOTE=jerfin;98751]30,200 den kısaya döndüm... başımızı döndürdüler bugün..[/QUOTE]
jerfin hiç kıpraşmadım kaç gündür kayıp yok ve muLTuyum :)
-
-
Şu son 15 dk bi de spotun üstüne atsalar ne güzel olurdu...
-
Arkadaş siyaset yapmayalım diyoruz ama 1 seneden beri siyaset elimiz kolumuzu bağlıyor.Seçimden sonra da anayasa değişikliği var
Seçime kadar şu longlarımı kapatayım bir daha longlamayacağım?
-
bugün sana ekmek yok dediler bana.
çok zoruma gitti!:mad:
-
İmkb 100 27 şubattan beri ilkkez 24000 üstünde kapattı. 27 Şubatta DOW 7100 lerdeymiş, onlara göre daha az primliyiz...
-
[QUOTE=QUEEN;98760]Apsd ne diyor Sn vobix[/QUOTE]
Senaryo 5 NÖTR piyasa . Yataylığa devam.
-
cimcime gelde al 2 3 bin lot
-
[quote=activex31;98749]Arkadaşlar bir şey merak ediyorum
Sistemlerinize imf seçim dohol paremetrelerini koyabiliyormusunuz?[/quote]
ben koyamıyorum ama becereni tebrik ederim :)
-
[QUOTE=enorton;98764]İmkb 100 27 şubattan beri ilkkez 24000 üstünde kapattı. 27 Şubatta DOW 7100 lerdeymiş, onlara göre daha az primliyiz...[/QUOTE]
24,110 - 24,350 - 24,530 dirençlerinin altındayız hala ve aşağıda iki teknik boşluk duruyor.
TEOnun OB sistemine göre 30,250 üstündeki kapanışalr piyasayı aşırı alımda tutar. Pazartesi boşiluklu yukarı açılış short fırsatı olur.
-
Bugün sistem vob Nisan vadelide fiyatlar al sinyalini teyid etti, bende dedim akşam kapanışa kadar bekliyim bakalım, bekledim ve en sonunda kapanışa yakın şimdi uzundayım, hemde full uzun:), spot biraz sınırda kapadı ama sanırım sorun olmaz, en azından pazartesi büyük düşmeyiz diyorum, saygılar...
-
haftasonuna kısa kalıyorum bakalım.
saatlik ortalama bugün taş gibi durdu,net sat sinyali verdirmedi..
pztesi ola hayırola :)
-
Kararsız kaldım flat sistemler al yönünde dow sat yönünde gibi geldi
-
sistem al da kapattı..uzun girdim...
-
Arkadaşlar Seçim haftasına girdik artık bence onumuzdeki hafta
Teknik gostergelere biraz da duygusal göstergelerin eklenmesi gerekiyor gibime geliyor.
Hislerim yanıltmıyorsa eğer onumuzde ki hafta (bence) yükseliş haftası olacak gibime geliyor.
herkese hayırlısı diyorum
imkb nin 24000 üstünde kapatılması bence bir işaret. adamlar geçen sefer de gözümüze sokar gibi işaretler verdi ama biz şahsen ben anlamadım.hep tersde kaldım iyi de para kaybettim. Bu sefer onlara oynayacağım bakalım ne olacak.
-
[quote=abka;98772]sistem al da kapattı..uzun girdim...[/quote]
Ben de şu an Bay SAZAN'ın evindeyim, onun sistemde alda kapatmış gördüğüm kadarıyla...Ben de sistem formülünü aldım kapadım..notebookunu..eve hırhız girdiği belli olmasın diye:D:D:D Böylesi dha kolay geldi...Evet var mı isteyen..elimizde 4 adet sistem var...5000 ila 15000 arasıdır fiyatlar ...toplu alımlarda indirim var:D sadece ilk 20 kişi ye satılacaktır...:D
-
Pazartesi artık vob un ilk hedefi 31000 üzeri biyerlerde diyorum, açılışzaten gaplı olur ve 30500 direncini aşar sanırım, haftasonları genelde böyle dirençlere yakın kapamazdı bunlar ne olduysa bugün çok belli ettiler, ya çok sert yukarı çıkış düşünülüyor yada bana öyle geliyor, saygılar...
-
[URL="http://www.voborsa.com/forum/dji-kapanis-lotosu-t5205p35.html"]DJI Kapanış Lotosu[/URL] 19:00a kadar açık.
-
[QUOTE=Astatin;98774]Ben de şu an Bay SAZAN'ın evindeyim, onun sistemde alda kapatmış gördüğüm kadarıyla...Ben de sistem formülünü aldım kapadım..notebookunu..eve hırhız girdiği belli olmasın diye:D:D:D Böylesi dha kolay geldi...Evet var mı isteyen..elimizde 4 adet sistem var...5000 ila 15000 arasıdır fiyatlar ...toplu alımlarda indirim var:D sadece ilk 20 kişi ye satılacaktır...:D[/QUOTE]
İlk kşiden sonra fiyat kademeli olarak 500TL artacak mı?
İlk gelen 5000 TL
İkinci gelen 5500 TL
Üçüncü gelen 6000 TL
şeklinde. .dng
-
acaba geri kalışımızı seçim beklentisi ile telafi ederlermi...
dow 6480 den 1.000 puan gelirken..%16
biz 28300 den 2.000 puan geldik % 8 gelmişiz..
-
Haftasonuna dünden kalan uzunlarla devam, herkese iyi akşamlar...
-
Ben de ayni düsünüyorum, VOB portföyümde full uzunum, hisse senedi portföyümde de 1/2...
Cok uzun zamandir ilk kez bu kadar bogasal bir pozisyon aldim, garip geldi bir anda.dng
Hayirlisi artik. Iyi tatiller herkese...
[QUOTE=bull market;98775]Pazartesi artık vob un ilk hedefi 31000 üzeri biyerlerde diyorum, açılışzaten gaplı olur ve 30500 direncini aşar sanırım, haftasonları genelde böyle dirençlere yakın kapamazdı bunlar ne olduysa bugün çok belli ettiler, ya çok sert yukarı çıkış düşünülüyor yada bana öyle geliyor, saygılar...[/QUOTE]
-
günlük ortalama bugün müsaade etmedi düşüşe..
göstergeler over bölgede ve yorgun kısa periyotta.
periyodu biraz uzatırsak güç toplama devam ediyor denebilir 29700 üzerinde..
ortada bir kapanış olsada ben kısa kaldım.
[IMG]http://i42.tinypic.com/1zfug7l.gif[/IMG]
-
[quote=VOBiX;98779]İlk kşiden sonra fiyat kademeli olarak 500TL artacak mı?
İlk gelen 5000 TL
İkinci gelen 5500 TL
Üçüncü gelen 6000 TL
şeklinde. .dng[/quote]
zeki müren de bizi görecek!..
:..::..:
-
[quote=VOBiX;98779]İlk kşiden sonra fiyat kademeli olarak 500TL artacak mı?
İlk gelen 5000 TL
İkinci gelen 5500 TL
Üçüncü gelen 6000 TL
şeklinde. .dng[/quote]
değil..ilk 19 kişi sabit fiyat...19*500=9500 ytl yi 20 nci kişiden tahsil edeceğiz....bil bakalım kim o 20 nci.dng.dngseni gidi 1 inci kuşak pasajında sistemi büzüşesice seni
-
Şimdi erken konuşmuş olabilirim ama, hafta sonu çıkış senaryosu yazacaklara kendi senaryomu yazayım:)
Buradan olası çıkışta spot 30 un ilk hedefi 35000 seviyelerindeki tepe, orayı rahat aşar sanırsam, fakat nihai hedef 36000-37000 civarları gibi duruyor, tabii bu arada eur/usd paritesinin 1,50 seviyelerine çıkması durumunda dolar/tl 1,5000 seviyelerine doğru gerilerse ki bence mecbur böyle bir durumla karşılaşılabilir, çünkü euro/tl nin halihazırda yukarı gitmesi ekonomimize fena darbe indirir, bunu piyasa dikkate alarak fiytlandırmak isteyecek ve denge bulunacaktır, o zamanda sanıyorum endeks 30 daki çıkış biraz sekteye uğrar ve 34000-35000 aralığında son bulabilir, ihtimaller çok çeşitli yani, buda yukarı yaparkenden para yaptırmaz bunlar diyorum:)
Ama böyle bir senaryo sonrası yatır vob hesabına kaldıracı, bas paraları haziran vade short pozisyona vade sonuna eşek yüküylen para kaldır:), çok hoşuma gitti bu senaryo be, yapalım valla:) saygılar...
-
Dow vade sonu olduğu için volatil olabilirmiş kalbi tansiyonu pozisyonu olan izlemesin(+18)
-
geceye kısa kaldım.. ama içim hiç rahat değil açıkçası.. büyük bankaların grafiklerinde bariz düzelme var.. isctr ilk defa kanal üst bandının üstünde kapattı.. artı bir de bugün dolardaki agresif satış..
ama bir yandan da yabancıların borsamızdan çıkışı var..:confused: kafalar allak-bullak yani.. yön berlirsiz..
-
[QUOTE=bull market;98791]Şimdi erken konuşmuş olabilirim ama, hafta sonu çıkış senaryosu yazacaklara kendi senaryomu yazayım:)
Ama böyle bir senaryo sonrası yatır vob hesabına kaldıracı, bas paraları haziran vade short pozisyona vade sonuna eşek yüküylen para kaldır:), çok hoşuma gitti bu senaryo be, yapalım valla:) saygılar...[/QUOTE]
Görüşlerine çok değer verdiğim bir üstadım ısrarla nisandan başlayarak yıl sonuna kadar yükseliş olacağını yazıyor başka bir sitede. Kendisini tanıdığım 3-4 yıldır orta vadede yanıldığına şahit olmadım. Ben sistem ne derse onu yapacağım...
-
[QUOTE=Astatin;98774]Ben de şu an Bay SAZAN'ın evindeyim, onun sistemde alda kapatmış gördüğüm kadarıyla...Ben de sistem formülünü aldım kapadım..notebookunu..eve hırhız girdiği belli olmasın diye:D:D:D Böylesi dha kolay geldi...Evet var mı isteyen..elimizde 4 adet sistem var...5000 ila 15000 arasıdır fiyatlar ...toplu alımlarda indirim var:D sadece ilk 20 kişi ye satılacaktır...:D[/QUOTE]
Ben talibim sisteme ama önce sistemle sizin parayı çıkartıyım önce deniyim sonra ödesem olurmu?:D:D(Seni uyanık.dng)
-
[QUOTE=enorton;98794]Görüşlerine çok değer verdiğim bir üstadım ısrarla nisandan başlayarak yıl sonuna kadar yükseliş olacağını yazıyor başka bir sitede. Kendisini tanıdığım 3-4 yıldır orta vadede yanıldığına şahit olmadım. Ben sistem ne derse onu yapacağım...[/QUOTE]
O zaman enortoncuğum, seninle şimdi koreli gidiyoruz ama Nisan ayından itibaren ayrışıcaz demekki.dng
Ben kendimden başka üstad tanımam.lelele, daha durun bakalım dereyi görmeden çıkış senaryosu yazdım yav, belki pazartesiye kadar citi bank kapatılacak piyasalar göçecek ne biliyoruz?:..::..::..:, neyse, bugün orta vadede en azından bu yıl için düşüş trendine son noktayı koymadığımızı düşünüyorum, herkese iyi tatiller, saygılar...
-
Valla benim bildiğim , alınan pozisyonlarla ilgili genelde günün bitmesi beklenilir :)
Henüz çok erken...kaldıki önümüzde koooocaman bi c.tesi pazar var neler olur neler
bende uzun kaldım bu arada
-
ay em bek :..:
işlerim münasebetiylen piyasada aktif olamadım olsaymışımda pek bişey olmayacakmış.
sanırım 29.700 SHORT ları 950 den -250 points zararla kapatmakla doğru yapmışım yani kapanışa göre öyle görünüyor :..:
sistem-i egzema 5/15/20/30/60 dk topyekün LONG kapatmışlar.tabii olaya dahil olamadık sistem mistem göremediğimiz için dışarıda.
zati gönlüm LONG tan yana tek poroblem DJI ve daksi kızın epeyce bir yükselmiş olması :o
haftaya inşallah piyasadayım.kolla kendini PY :..:
-
cümleten iyi tatiller !
ben maça kaçar..
-
[QUOTE=Astatin;98790]değil..ilk 19 kişi sabit fiyat...19*500=9500 ytl yi 20 nci kişiden tahsil edeceğiz....bil bakalım kim o 20 nci.dng.dngseni gidi 1 inci kuşak pasajında sistemi büzüşesice seni[/QUOTE]
iyi de fiyat biçmeden önce sistemin başarısını görseydik bi.:cool:.dng
-
[quote=jerfin;98802]iyi de fiyat biçmeden önce sistemin başarısını görseydik bi.:cool:.dng[/quote]
BAY SAZAN'ın evi İstanbul Emirgan da boğaza bakan bir yalı şeklinde.. Garajda bir adet mustang bir adet ferrari bir adet de Jaguar XF vardı..Gördünmü sistemin başarısını :).... Bu arada Jaguar XF i de çaldım... [COLOR=red]Böylesi daha kolay geldi.dng.dng[/COLOR]
-
[quote=Astatin;98803].....[B]Bu arada Jaguar XF i de çaldım... [/B][COLOR=red][B]Böylesi daha kolay geldi[/B].dng.dng[/COLOR][/quote]
eve giderken taksi parası vermemek için mi çaldın caguvarı.cimri olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum.ALLAH müstahakını versin asti :..:
-
HAZİNE'DE SİLAHLI SALDIRI!2 KİŞİ VURULDU!
kaynak haberturk.com
ımf den birisini vurmasınlar
-
imkb 100 :
5-10-15-20-30-60-seans-günlük alda ,
haftalık , satta kapattı.
U030 :
5-10-15-20-30-60-seans ALDA ,
günlük , al sınırında ancak satta ,
Haftalık satta kapattı.
TCEEL :
5-10-15 DK satta , 20 dk alda , 30-60 , günlük satta , haftalık yeni sat verdi.
GARANTİ , ISCTR , AKBNAK ,
Günlük dahil tüm alt periyotlar alda , haftalık satta kapattı ,
AEFES , haftalık dahil tüm periyotlar satta kapattı.