Ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim :::
Printable View
Ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim :::
kısalar yalan oldu uzunlar mest oldu :)
[quote=enorton;329442]Sabah kalkarsın bir bakarsın fdow -100 senin kapanışına göre... Uzak doğu düşmüş, dolar yükselmiş, orta doğu zaten arapsaçı... Shortlarınla mutlu mesut beklersin derken piyasa açılır ve düşerek açılır... Herşey süper giderken biranda Kayahan çıkagelir... Crash yolda, zıplaya zıplaya geliyor der... Ve başından aşağı kaynar sular dökülür... Lan bu sefer belki olmaz, bu sadece forumda yaptığımız bir şaka dersin ama yine olur... Kayahan geldikten sonra piyasa 1300 puan teper :D[/quote]
Adam gerçekten ters indikatör ya :D
yuaw uyuya kalmışım gari ::: long sinyale uyamadım üvv :( shortlarıda geçh kaphadım ah ülem [B]gayhan [/B]abi ah
[QUOTE=fXci;329449]yuaw uyuya kalmışım gari ::: long sinyale uyamadım üvv :( shortlarıda geçh kaphadım ah ülem [B]gayhan [/B]abi ah[/QUOTE]
alarm sart , ekran basinda değilken kurmak gerek sesi acmayi unutmadan
asti patron, bugün şöööyle 79.300e doğru çıkar mı bu?
Kayahan tam bir tez konusu yaw... Bir defa da şaş be adam... yok her seferinde tutuyor... Ben 1999 dan beri borsa ile uğraşıyorum, yüzlerce formul, indikator denedim ama bu Kayahan kadar başarılısını görmedim...
300 / 500 daha çıkarsa çıkar,sonrasında yine satış gelebilir..
when kayahan arrives forum ENTER LONG when he leaves forum ENTER SHORT :D
hakikaten bende işkillenmeye başladım bu kayahandan.ne zaman crash tüm hızıyla yolda diye çıkıp gelse yükseliyoruz.tesadüf herhalde.
gayahan nerede yav? özledim onun meşhur kıyamet senaryolarını
[quote=enorton;329452]Kayahan tam bir tez konusu yaw... Bir defa da şaş be adam... yok her seferinde tutuyor... Ben 1999 dan beri borsa ile uğraşıyorum, yüzlerce formul, indikator denedim ama bu Kayahan kadar başarılısını görmedim...[/quote]
daha öncede söyledim,bence gayhan foruma ters manyel verip kendi aksi tarafa işlem yapıyor....dng
[QUOTE=fXci;329325]gayhan abey :::[/QUOTE]
saat 10 u 40 geçhe uyarmaya çalıştımdı :..: :::