dow dax birbirine uyumlu diğer dünya endexleri herbiri ayrı takılıyor bağlar koptu
Printable View
dow dax birbirine uyumlu diğer dünya endexleri herbiri ayrı takılıyor bağlar koptu
[quote=QUEEN;98808]dow dax birbirine uyumlu diğer dünya endexleri herbiri ayrı takılıyor bağlar koptu[/quote]
Her zamank gibi dow , dax *******larını mallandırıp kendi yoluna devam eder , bildik numaraları bayatlasada , bir türlü bu alman ky si anlamıyor.
[QUOTE=saganak;98810]Her zamank gibi dow , dax *******larını mallandırıp kendi yoluna devam eder , bildik numaraları bayatlasada , bir türlü bu alman ky si anlamıyor.[/QUOTE]
bizede yapıyor adi dow sistem filan kanıyoruz
optimizian variablesare not allowedin this type of formula
ms de bu sinyali veriyor..ne yapmalıyım...
larossian, sistemin satta ama sen flatsın.. düşüşe inanmadığından mı ?
ya tek kısa ben miyim forumda.heyk (sn.sağanak hariç):)
Astatin, senin şu bebiş sistem alda mı kapattı..:)
ya kısayım ama hiç huzurlu değilim.:(. bi destek arıyorum kendime..:..: mbm, sende mi longsun.:).
Mızmız cocuklar gıbısın jerfın, ılle de yanına destek gelecek, tum forum long maalesef, ben de gızlı shortum, dowa mowa guvenım yok, flatmış gibi davranmaya calısıyorum.
Ayrıca senden korkulur, üç kuruşluk pozısyonun ıcın wall street i sallıyorsun ya, bravo.
[QUOTE=jerfin;98819]Astatin, senin şu bebiş sistem alda mı kapattı..:)
ya kısayım ama hiç huzurlu değilim.:(. bi destek arıyorum kendime..:..: mbm, sende mi longsun.:).[/QUOTE]
bende uzunum .....
dowun bu şekilde olacagı belliydide.....
vadeliye göre girdim uzun...
kaç gündür ne düşüyoruz ne çıkıyoruz.....gelecek hafta farklı olacak gibi......
[QUOTE=tuareg;98820]Mızmız cocuklar gıbısın jerfın, ılle de yanına destek gelecek, tum forum long maalesef, ben de gızlı shortum, dowa mowa guvenım yok, flatmış gibi davranmaya calısıyorum.
Ayrıca senden korkulur, üç kuruşluk pozısyonun ıcın wall street i sallıyorsun ya, bravo.[/QUOTE]
evet, bugün çok mızmızım.. dolar bugün yamulttu beni..:..:
kendime güvenim sarsıldı, yanıma destekçi arıyorum napim..:)
formülde;
opt1:
min=5 max=40 olmalıymış...long-short koşulu var..tamamda hangi yere min, hangi yere max koymalıyız...acaba long koşuluna max.,kısa koşuluna min koymalıyız...veya eşitsizlik işaretine göre mi değişir...
al sana karakan,
[IMG]http://i40.tinypic.com/fpce9g.jpg[/IMG]
yaşasıınnnnn asti'nin bebiş sistem short kapatmış...lelele.lelele
bana en büyük teselli bu oldu asti..:..::..:
[quote=jerfin;98826]yaşasıınnnnn asti'nin bebiş sistem short kapatmış...lelele.lelele
bana en büyük teselli bu oldu asti..:..::..:[/quote]
ilk feykini sana atarsa şaşırma..ama moral yapayım, dip veya tepelerde aralardaki salınıma rağmen poz. kapamadıysa, duble ok çakıyosa, o yönde haşmetli hareket oluyor..ama psikolojinin kaldırmayacağı bir salınım daha olmayacağını kimse garanti edemez..
[quote=jerfin;98826]yaşasıınnnnn asti'nin bebiş sistem short kapatmış...lelele.lelele
bana en büyük teselli bu oldu asti..:..::..:[/quote]
nerede kapatmış[B][SIZE=7] [COLOR=red]a[/COLOR][COLOR=green]p[/COLOR][COLOR=blue]l[/COLOR][COLOR=magenta]a[/COLOR][/SIZE][/B] kabak gibi şortta bekliyor 15 dk. grafikte.hakeme gözlük :D
[QUOTE=Astatin;98827]ilk feykini sana atarsa şaşırma..ama moral yapayım, dip veya tepelerde aralardaki salınıma rağmen poz. kapamadıysa, duble ok çakıyosa, o yönde haşmetli hareket oluyor..ama psikolojinin kaldırmayacağı bir salınım daha olmayacağını kimse garanti edemez..[/QUOTE]
olsun, yine de rahatladım biraz.. hiç olmazsa haftasonumu zehir etmem kendime..:) yani öyle bir psikolojiye girmiştim ki, dow %5 bile çökse kısada huzursuz bir haftasonu geçirecektim.:..:.
[QUOTE=abka;98824]formülde;
opt1:
min=5 max=40 olmalıymış...long-short koşulu var..tamamda hangi yere min, hangi yere max koymalıyız...acaba long koşuluna max.,kısa koşuluna min koymalıyız...veya eşitsizlik işaretine göre mi değişir...[/QUOTE]
bekliyorum .yok mu yorumu olan..rakam önemli değil..max. nereye min nereye girilmeli..
[QUOTE=abka;98830]bekliyorum .yok mu yorumu olan..rakam önemli değil..max. nereye min nereye girilmeli..[/QUOTE]
Open The System Tester
Select The System
Click The Edit Button
Look for the last menu named as Optimizations
Choose one and edit the variables
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/9092/optimizations.png[/IMG]
Bunu hazırlarken beklemyin diye üsttekini göndermiştim.
Ben Urdele dağıtmaya gelmiştim. Bakalım kim kazanmış?
[quote=jerfin;98829]olsun, yine de rahatladım biraz.. hiç olmazsa haftasonumu zehir etmem kendime..:) yani öyle bir psikolojiye girmiştim ki, dow %5 bile çökse kısada huzursuz bir haftasonu geçirecektim.:..:.[/quote]
Neden korkuyorsunuz , o kadar yandan çarklı destege rahmen DOW 0.62 Geri alış bile yapamadı . Pazertesi çekik gözlülerin depremi var. 7.4 şiddetinde , DAX bugünkü kıvırmalarının faturasını ödeyecek , TCEEL ve AEFES te neredeyse bütün periyotlar sata düşümüş , ballı kaymak.
Queen Sarık Urdele kazanmış. Tebrikler .brv
[QUOTE=saganak;98834]Neden korkuyorsunuz , o kadar yandan çarklı destege rahmen DOW 0.62 Geri alış bile yapamadı . Pazertesi çekik gözlülerin depremi var. 7.4 şiddetinde , DAX bugünkü kıvırmalarının faturasını ödeyecek , TCEEL ve AEFES te neredeyse bütün periyotlar sata düşümüş , ballı kaymak.[/QUOTE]
biz tcell, aefes göçecek derken bankaların grafiklerinde ciddi toparlanma var.. bugün dolara çok sert satış gelmesi de beni tedirgin etti.. dow, 6900 altına bir süre inmez diye düşünüyorum ben.. bir de bu hafta seçim haftası, yani her iki tarafa da yön açık.. gerçi herkes yükselişe inanmaya başladığında geliyor sert satışlar..
yükselişe inanan da o kadar cok degil gibi..halen herkes temkinli..bu ara bız kaparken usd trl kactı uyuya kalmısm da:)bu saatte de tükanda kimse kalmaz gerçi
[quote=VOBiX;98741]POZlar ne ola ki? Kapat emri mi?[/quote]
Evet poz kapat anlamındaydı uyarı gibi.:(
[quote=marakes;98837]yükselişe inanan da o kadar cok degil gibi..halen herkes temkinli..bu ara bız kaparken [color="red"][b]usd trl kactı [/b][/color]uyuya kalmısm da:)bu saatte de tükanda kimse kalmaz gerçi[/quote]
1,686
[quote=Astatin;98825]al sana karakan,
[IMG]http://i40.tinypic.com/fpce9g.jpg[/IMG][/quote]
Birebir aynı sistem nasıl olur daha şaşıyorum hayret hayret.:D
manyak bir sistem buldu..cidden garip...bakın sinyalleri yazayın...ne olur yorumlayın..
25 şubatta 31400 den kısa...
6 mart 28600 den uzun.... +2.800
11 mart 29600 den kısa...+1.000
12 mart 28600 uzun...+1.000
13 mart 30400 kısa...+1.800
17 mart 29500 uzun ...+800(uzlaşma)
ve hala uzun....aynen gördüğümü yazıyorum..test yapmadım..sadece larossianın ögrettiği gibi okları yerleştirdim..
cidden şok halindeyim..bir ayda 7.400 puan..ben ise bu ay tam 2.000 puan zaradayım...
[quote=abka;98841]manyak bir sistem buldu..cidden garip...bakın sinyalleri yazayın...ne olur yorumlayın..
ve hala uzun....aynen gördüğümü yazıyorum..test yapmadım..sadece larossianın ögrettiği gibi okları yerleştirdi..
cidden şok halindeyim..[/quote]
uygulamasına sadık kalınırsa gözünüzü paradan başka bişey bürümez bi sistem:..:
[QUOTE=marakes;98842]uygulamasına sadık kalınırsa gözünüzü paradan başka bişey bürümez bi sistem:..:[/QUOTE] 5 gündür,gece gündüz evde tek başıma araştırıyorum..günde 18 saat..hala inanamıyorum..
[quote=abka;98841]manyak bir sistem buldu..cidden garip...bakın sinyalleri yazayın...ne olur yorumlayın..
ve hala uzun....aynen gördüğümü yazıyorum..test yapmadım..sadece larossianın ögrettiği gibi okları yerleştirdim..
cidden şok halindeyim..bir ayda 7.400 puan..ben ise bu ay tam 2.000 puan zaradayım...[/quote]
Kaç dakikalık periyotta kullanıyorsun.
[quote=abka;98843]5 gündür,gece gündüz evde tek başıma araştırıyorum..günde 18 saat..hala inanamıyorum..[/quote]
bravo ne denir başka..umarım karşıgını da görürsünüz de sonuçlar da harika olur..benim gibi sistemsizlere sistem kurmaktan çekinenlere de bi umut daha olur..
[QUOTE=Larossıan;98844]Kaç dakikalık periyotta kullanıyorsun.[/QUOTE] 5 dak.
nasıl olduğunu bilmiyorum..çokda önemli değil..televizyonu,cep tel nasıl çalıştığını bilmesekte işe yarıyor...
[quote=abka;98847]nasıl olduğunu bilmiyorum..çokda önemli değil..televizyonu,cep tel nasıl çalıştığını bilmesekte işe yarıyor...[/quote]
Bir süre kontrol et hemen işlem yapma.
[quote=abka;98847]nasıl olduğunu bilmiyorum..çokda önemli değil..televizyonu,cep tel nasıl çalıştığını bilmesekte işe yarıyor...[/quote]
evvel zaman önce bir sistem bulmuştum netten, başarısı inanılmazdı testlerde, her gapı yakalıyor hiç bir gapta terste kalmıyordu o derece başarılıydı, meslek icabı kuşkuculuk vardır bende, içeriğini bilmediğim şeyi kullanmam. hasılı kelam sistemin formülünü uzun uğraşlar sonucu buldum, içeriğinde ref(c,6) gibi bir formül vardı, anlamı mevcut bardan 6 bar [COLOR=Red]sonra [/COLOR]sinyal değiştir demektir, yani sistem geçmiş datayı değil gelecek ve ne olduğu belirsiz datayı referans almaktadır ki bu rezaletin daniskasıdır. sistem kurma gayreti içinde olmak güzeldir ve bu işin olmazsa olmazıdır, ama sistem sizin olmalıdır, trade tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtmalıdır, içeriğini bilmediğimiz ilacı kullanmadığımız gibi kendimizin yazmadığı formülü veya sistemi de kullanmamalıyız. sistem trade işinin bir kaç aşaması var, bunlardan en çok vakit harcanan trader ı nirvanaya ulaştıracağı zannedilen sihirli gösterge bulma çabasıdır, ki böyle bir formül yok, hadi var diyelim kim bunu oldukça hantal bir program olan metastockta, yada bilmem hangi sitede bedavaya size sunar diye de düşünmek lazım. konu hakkında trading as a business diye bir kitap vardır mutlaka okunmasını tavsiye ederim.
[QUOTE=mozkan;98849]evvel zaman önce bir sistem bulmuştum netten, başarısı inanılmazdı testlerde, her gapı yakalıyor hiç bir gapta terste kalmıyordu o derece başarılıydı, meslek icabı kuşkuculuk vardır bende, içeriğini bilmediğim şeyi kullanmam. hasılı kelam sistemin formülünü uzun uğraşlar sonucu buldum, içeriğinde ref(c,6) gibi bir formül vardı, anlamı mevcut bardan 6 bar [COLOR=Red]sonra [/COLOR]sinyal değiştir demektir, yani sistem geçmiş datayı değil gelecek ve ne olduğu belirsiz datayı referans almaktadır ki bu rezaletin daniskasıdır. sistem kurma gayreti içinde olmak güzeldir ve bu işin olmazsa olmazıdır, ama sistem sizin olmalıdır, trade tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtmalıdır, içeriğini bilmediğimiz ilacı kullanmadığımız gibi kendimizin yazmadığı formülü veya sistemi de kullanmamalıyız. sistem trade işinin bir kaç aşaması var, bunlardan en çok vakit harcanan trader ı nirvanaya ulaştıracağı zannedilen sihirli gösterge bulma çabasıdır, ki böyle bir formül yok, hadi var diyelim [COLOR="Blue"][B]kim bunu oldukça hantal bir program olan metastockta, yada bilmem hangi sitede bedavaya size sunar diye de düşünmek lazım.[/B][/COLOR] konu hakkında trading as a business diye bir kitap vardır mutlaka okunmasını tavsiye ederim.[/QUOTE]Sunanlara ne oluyor? İşini kaybetmekten başka?
dürüst olalım arkadaşlar..gencecik hayatımızda ,neden hayatımız baharı-kışı görmeden pc nin başında geçiyor..çok açık.PARA KAZANMAK için..burada kimse kimseye zorla bir şey yaptırmaz...ona kalırsa en temel göstergeler macd,rsı [B]hepsi başkasını buluşu,förmülüdür..[/B].buradan bir yere varılmaz..ha üstelik sistem elbette kendime entegre edilecek ve cözülecektir..
Bu arada sistemin içeriğini yani ne yaptığını bilmekte fayda vardır.
Momentum, TRIX gibi kaypak göstergelr tepeye ve dibe yakın yerlerden sinyal veriyor ama birebir izleyince böyle olmadığı görülebiliyor.
[QUOTE=abka;98851]dürüst olalım arkadaşlar..gencecik hayatımızda ,neden hayatımız baharı-kışı görmeden pc nin başında geçiyor..çok açık.PARA KAZANMAK için..burada kimse kimseye zorla bir şey yaptırmaz...ona kalırsa en temel göstergeler macd,rsı [B]hepsi başkasını buluşu,förmülüdür..[/B].buradan bir yere varılmaz..ha üstelik sistem elbette kendime entegre edilecek ve cözülecektir..[/QUOTE]Kimse o sistem işe yaramaz dmeiyor. Sadece tedbiren biraz sanal olarak izleyin diyoruz. Benim bugün grafiklerini koyfuğum sistmeelrin isimleri TEST A - B - D -E - F şeklinde ilerler. Gerçek performanslarını anlık görmek daha iyi oluyor. Test C sistem çok güzeldi anlık izleyince felaketle karşılaştım.
[QUOTE=VOBiX;98853]Kimse o sistem işe yaramaz dmeiyor. Sadece tedbiren biraz sanal olarak izleyin diyoruz. Benim bugün grafiklerini koyfuğum sistmeelrin isimleri TEST A - B - D -E - F şeklinde ilerler. Gerçek performanslarını anlık görmek daha iyi oluyor. Test C sistem çok güzeldi anlık izleyince felaketle karşılaştım.[/QUOTE]
o konuda kesinlikle haklısın..daha öncede böyle heyecanlanıp,sonrada perişan olduğum anlar,sistemler oldu...en iyisi daha önceki arkadaşlarında dediği gibi uzunca takip etmek lazım..selamlar,iyi geceler..
sistemi ,test ettim(yapabildiğim kadarıyla)..
sonuçlar o kadar da iyi değil..anlaşılan,ben eşref ayına denk gelmişim..vay be...heyecanlandırmıştı...
demek sistem aramaya devam...
anlaşılan en iyisi;derin bilgi sonucunda ,kendimin yapması..
[B]kimse kimseye,para kazandıracak sistemi bedavaya,web ten,kitapdan vs. vermiyor[/B]...