bosa sevinmeyin, heyecan yapmayin. duser bu dow, hemi de gumbur gumbur duser. kapanisa gelicem ben, bekleyin:::
zistemmis...yerim zisteminizi.:..:
Printable View
bosa sevinmeyin, heyecan yapmayin. duser bu dow, hemi de gumbur gumbur duser. kapanisa gelicem ben, bekleyin:::
zistemmis...yerim zisteminizi.:..:
[quote=nunu;280319]bosa sevinmeyin, heyecan yapmayin. duser bu dow, hemi de gumbur gumbur duser. kapanisa gelicem ben, bekleyin:::
zistemmis...yerim zisteminizi.:..:[/quote]
dün çökmedi, bugün de çökmeyecek.
VIX endeksi %6,40 düşmüş, vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
dow 10430 civarinda suanda 10 300 kapatsa iyimser olmus olurum.. son bir dip istiyorum ki trende longcu kalmasin
Vay canına bu Dow erken coşmuş... Hiç sevmem long'daysam... Son yarım saat terse gidebilir... üvvv...
tşengözden alıntı :D
pehhh dow aya çıkarken okuması güzel geldi
Ancak bence şimdilerde kimsenin aklının ucundan geçmeyen dört basamaklı endeks, çok uzaklarda değil. 2010′lu yılların içinde, hatta belki de 2015′e kadar dört basamaklı endeksin görülebileceğini düşünüyorum.
[quote=seagate;280330]tşengözden alıntı :D
pehhh dow aya çıkarken okuması güzel geldi
Ancak bence şimdilerde kimsenin aklının ucundan geçmeyen dört basamaklı endeks, çok uzaklarda değil. 2010′lu yılların içinde, [COLOR=red]hatta[/COLOR] belki [COLOR=red]de[/COLOR] 2015′e kadar dört basamaklı endeksin görülebileceğini düşünüyorum.[/quote]
kırmızılar yanlış olmuş..olmaması lazım cümlede...:D
ooo mondiyo :)
[quote=Astatin;280331]kırmızılar yanlış olmuş..olmaması lazım cümlede...:D[/quote]
nerde bu küskü nerde bu devlet patron :::
[quote=Astatin;280331]kırmızılar yanlış olmuş..olmaması lazım cümlede...:D[/quote]
1. Küresel trendler dramatik bir şekilde düşüşe dönmezse, İMKB’de altı basamaklı endeks görülebilir. Tabi öncelikle aşılması gereken bir 62,000-66,000 direnç bölgesi var. Ancak bence şimdilerde kimsenin aklının ucundan geçmeyen dört basamaklı endeks, çok uzaklarda değil. 2010′lu yılların içinde, hatta belki de 2015′e kadar dört basamaklı endeksin görülebileceğini düşünüyorum.
üwwwwwwwwwwwww
vella ben yapmadım ühühühühü
tam alıntıladım ühühüh yazının öncesi 6 hane endeks üwwwwww işe bak ben cörtleyince beyle şeyler oliyi hep :d
jerfin olaydı hesap ederdi 4 haneli endeksde piramitleyip ne kazanırdık :)
[QUOTE=seagate;280334]1. Küresel trendler dramatik bir şekilde düşüşe dönmezse[B],İMKB’de [COLOR="Red"]altı basamaklı[/COLOR] endeks görülebilir.[/B] Tabi öncelikle aşılması gereken bir 62,000-66,000 direnç bölgesi var. Ancak bence şimdilerde kimsenin aklının ucundan geçmeyen [COLOR="red"]dört basamaklı[/COLOR] endeks, çok uzaklarda değil. 2010′lu yılların içinde, hatta belki de 2015′e kadar [B]dört basamaklı endeksin görülebileceğini düşünüyorum.[/B]
[/QUOTE]
ahhaha bu nasıl yorum.... tam bir cinnet hali... :..:
[quote=halojen;280336]ahhaha bu nasıl yorum.... tam bir cinnet hali... :..:[/quote]
slm abi :) nasılsınız görüşemiyoruz :)