doların belini kırdılar galiba .1.6739
Printable View
doların belini kırdılar galiba .1.6739
[quote=jerfin;99066]gapımı yedim bekliyorum..:..:[/quote]
bende uzun girmiştim haftasonuna..
- 600 yazdık gab le.
30850 den pozisyonu kapatıp flat moduna geçtim.
kar - zarar kardeştir ayrım yapan kalleştir :)
yeni long acan var mı
kolay gelsin arkadaşlar,iyi seanslar !
hareketli başladık haftaya,devamı gelir inşallah!
haftasonu başka bi forumdakı arkadas sayesinde gördgum ve kopyaladıgım pastaya göre epey fikir yürüttük net bi sonuc elde edemedık.fakat iş her zamankii gibi bilerek işlem yapmış..bu adamların işi hep bu.mılletı shorta alstrdılar sımdı de yuksek acıp hadı sıkıyosa longla dıyolar
[quote=marakes;99069]doların belini kırdılar galiba .1.6739[/quote]
birazdan sol şeridi tarayacaklar gibime geliyo :D
[quote=truva;99071]yeni long acan var mı[/quote]
var. dolar long.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;99070]bende uzun girmiştim haftasonuna..
- 600 yazdık gab le.
30850 den pozisyonu kapatıp flat moduna geçtim.
kar - zarar kardeştir ayrım yapan kalleştir :)[/QUOTE]
cuma günkü dolar zararlarının üzerine bir de -600 gap çok iyi gitti beahh.. tatlı niyetine..:D:D
[quote=unlimitted;99074]birazdan sol şeridi tarayacaklar gibime geliyo :D[/quote]
1.6750 gercekten onemlı.gözümün biri onun üstünde:)
[QUOTE=SEYYAH;99065]gut mornik voborsa...
cuma günü sistemim her periyot AL kapatmış.ekran başında değildik dışarıdaydık alamadık.getti paracıklar.[/QUOTE]
Sabah diş borsaları görünceye kadar iyiki flat girdik diye övünüyorduk, şimdi neden sisteme uymadık diyoruz...
dolar çoştu şelale hanımın taneleri modunda
alın size yeni bi soru..gap dolar mı dolmaz mı..:)ama ondan once 31 000 gecılrmı gecılmez mı var
endeksi yüksekte tuttukları aefes tcell ve ttkom da agresıf alımı bırakıp hatta bı mıktar da realize edip yönü yeniden mali sektöre çevirdiler..uzun zamandır bu ilk defa yaşanıyo..dikkatli olmak lazım
metasstock 9 versiyonu var..25 gün kaldı diyor..sonra tekrar yüklenebiliyormu..yoksa satın alma işi mi olmalı...
[quote=abka;99082]metasstock 9 versiyonu var..25 gün kaldı diyor..sonra tekrar yüklenebiliyormu..yoksa satın alma işi mi olmalı...[/quote]
satın almanız gerekli
[quote=marakes;99080]alın size yeni bi soru..gap dolar mı dolmaz mı..:)ama ondan once 31 000 gecılrmı gecılmez mı var[/quote]
dolmayan gab varmı ki ?
ne zaman dolar o önemli tabi,yoksa her gab dolar..
Yeni Long açan var mı sorusuna cevap EVET. Uzun Vadeli VOB portföyüne açılıştan itibaren biraz daha ilave yaptım. Cuma günü de topige yazdığım gibi yine ilave yapmıştım.
[quote=YAVUZHAN;99084]dolmayan gab varmı ki ?
ne zaman dolar o önemli tabi,yoksa her gab dolar..[/quote]
ben de kısa zamanı kastettm zaten.tabı gerektgnde sonra doldururlar şelalelerle:)
acemi sistemde 29300 den beri al da..tabi ben 30200 den beri uzunum .o başka..
daha önce de önemle belirttigim hedef 31 e geldik biraz zorlansakta eldeki teknik verilere göre 31 ide kracagımızı düşündügümden 29600 maliyetle yola devam
akbnk %7 oldu yuh yani..vadelıyı sabit tutup spot alıs mı yapıolar?
vob buralarda kalcak heralde bugun.sinir ederler sımdı yenı longcuları.yada short cvoer yapmayı dusunenlerı
frankfurtda cıtı %26.9 b of a %14.5 yukselıste mıs..
[QUOTE=abka;99082]metasstock 9 versiyonu var..25 gün kaldı diyor..sonra tekrar yüklenebiliyormu..yoksa satın alma işi mi olmalı...[/QUOTE]
Just Crack It!.dng
Sistemden para kazanmaya başlayınca da Buy It!
[quote=VOBiX;99091]Just Crack It!.dng
Sistemden para kazanmaya başlayınca da Buy It![/quote]
Şirketin (MS) böyle bir opsiyon sunduğunu ilk kez duyuyorum:..::..:
[quote=abka;99087]acemi sistemde 29300 den beri al da..tabi ben 30200 den beri uzunum .o başka..[/quote]
sizde sistematikleştirilemeyen, histematikleşmişlerdenmisiniz... benim gibi :(
[LEFT][QUOTE=selçuklu;98993][LEFT]ahanda endeks wolfwavegraf :) ... gurt taburu yereleri buralar ... hahahha .. çok uykum geldi .. ben yatıyorum ..benden bu kadar ... sabah küçük bir şelale olabilir ama sonra ralli ralli ralli ... .. .uyk .uyk.uyk
[IMG][URL=http://img259.imageshack.us/my.php?image=adszu.jpg][IMG]http://img259.imageshack.us/img259/4206/adszu.jpg[/IMG][/URL][/IMG][/LEFT][/QUOTE]
dün düzgün graf yoktu millyet fnanstan aldımdı o grafı :D :Dhahah .. ahanda wolfwavegraf ve hedefi .. kurt taburlarının o kırmızı çizgiye değdirmesi lazım endeksi ... bu graf selçuklu hediyesidir parayla satılmaz ..hahahha :D ...
bu altının ralli yapması lazımdı düşüyor meret .. .üüü üü ü üü üüüüüü vay anasını ... üüüüüüüüü
[URL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=adszkrb.jpg][IMG]http://img21.imageshack.us/img21/293/adszkrb.jpg[/IMG][/URL][/LEFT]
[QUOTE=Astatin;99093]sizde sistematikleştirilemeyen, histematikleşmişlerdenmisiniz... benim gibi :([/QUOTE] malesef öyle..hismekanik gibi birşey
:)))
[QUOTE=Astatin;99092]Şirketin (MS) böyle bir opsiyon sunduğunu ilk kez duyuyorum:..::..:[/QUOTE]
Şirkette böyle opsiyon sunacak yürek yok ki. Şu çöküş rekorları kıran windowsa bile onca para veriyoruz. Yazık yawf. Equisin BSA anlaşmalı TR temsilciliği yok. Ama windowsun alternatifleri işimi görmediği için I bought it hem de crying crying. üüü
Ben olaya şöyle bakıyorum. 30 günlük deneme süresi olayı saçma. Çünkü :
Belki kullanıcının programı tanıması ve kullanmayı öğrenmesi 60 gün sürecek. Bu yüzden programı kullanıp tanıyana kadar crack it. Eğer memnunsan ve kullanmaya devam edceksen buy it. Ya da free alternatifleri olan bir sürü program var. Just use it.
[quote=abka;99095]malesef öyle..hismekanik gibi birşey
:)))[/quote]
bize bir bio-mechanical tool lazım...Yaw kardeşim bu Bay SAZAN ne kadar "ballı" bir insan...hem sistemi var, hem de sistemi itaatsiz uygulayacak bir yardımcısı...:)
yahu asti bu EUR/USD sakat gibi görünüyor.gümletecekler sankim bunu aşağıya...
hemen bugün olmayabilir emma bunun fişini çekecekler kimi yaw.ne dersin tırii cii forkesci olarak?
[quote=VOBiX;99096]Şirkette böyle opsiyon sunacak yürek yok ki. Şu çöküş rekorları kıran windowsa bile onca para veriyoruz. Yazık yawf. Equisin BSA anlaşmalı TR temsilciliği yok. Ama windowsun alternatifleri işimi görmediği için I bought it hem de crying crying. üüü
Ben olaya şöyle bakıyorum. 30 günlük deneme süresi olayı saçma. Çünkü :
Belki kullanıcının programı tanıması ve [COLOR=red]kullanmayı öğrenmesi 60 gün sürecek.[/COLOR] Bu yüzden programı kullanıp tanıyana kadar crack it. Eğer memnunsan ve kullanmaya devam edceksen buy it. Ya da free alternatifleri olan bir sürü program var. Just use it.[/quote]
Belkide 6 yıl :) Gerzeklere yada iyi gerzek taklidi yapanlara bedava olmalı diyorsun..:D:D:D
:..:[quote=SEYYAH;99098]yahu asti bu EUR/USD sakat gibi görünüyor.gümletecekler sankim bunu aşağıya...
hemen bugün olmayabilir emma bunun fişini çekecekler kimi yaw.ne dersin tırii cii forkesci olarak?[/quote]
trici mrici daha test aşamasında... belki de tırtci olacak :):..: yada VOBIX in deyimiyle zamazingo olacak:)
Şaka bir yana EURUSD ile ilgili, olası gelişmeleri ESAY.RUL abi çiziktirmiş..Ona bak derim :) ECB de FED benzeri kararlar alırsa parite gümler fiklri bence de doğru:..:
[QUOTE=saganak;99024]imkb 100 amatörce ew sayımım grafik olarak buraya atmak istiyorum , ancak bankanın sistemi ,ne grafik atmaya , nede buraya atlan grafikleri görmeye izin vermiyor , virüs endişesiyle sanıyorum ,
Bu nedenle hafta sonu sayımımı yazılı paylaşmak istedim.
İMKB 100 4. üncü dalga tam bir ÜÇGEN PATTERN (triangles) şeklinde ilerliyor
Nedenlerine gelince ;
1- Üçgen pattern ler içsel yapıları geregi 3 3 3 3 3 şeklinde 5 dalgadan oluşurlar
mevcut durum aynen böyledir.
2- Üçgenler 2 ve A dalgalarında oluşmazlar , sadece B , X ve 4 Dalgalarda oluşurlar , şu anda büyük düzeltmeli C dalgasının 4 ü içerisinde oldugumuzdan 4 nolu dalganın teyididir bu.
3- Bileşimi 5 dalgadır mevcut yapı bunu onaylıyor,
4- 4 üncü dalga içerisinde oldugumuzun bir başka teyidi , üçüncü dalganın başlangıcını örtememiştir.
5- Diagonellerin bütün dalgalarının içsel yapıları üçlü düzeltme dalga yapısına sahiptir tıpkı burada oldugu gibi ,
6- Üçgenler bir önceki üçgeni takip eden kama şeklinde gelişirler , imkb 100 ün son durumuda böyle gelişmektedir ,
SONUÇ olarak çok uzasada üçgen pattern tamamlanmak üzeredir , C nin 5 i başlayacaktır ,
yatırım tavsiyesi deyildir , bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara iyi geceler.[/QUOTE]
Sn. saganak, sabahki gap ile son durumda neler düşünüyorsunuz? ihtimaller sizin gibi detaylı sayım yapabilenler için çoktur tabii, ama inanın alıntıladığım yazınız son durum hakkında en net ve açıklayıcı bir yazı olmuş..
Şimdi sanırım bugünkü gap olayını ele alacak olursak, bana göre gap doldurmak için çalışmayacaklar, yüksek ihtimallerden birisi yataylık olacak bugün, ardından yarın yükselişe devam, yine ikinci yüksek ihtimal bugün yükseliş devam edecek, böylece gap kapanmadan 4 tepesine kadar gidilecek, ama nasıl gidilecek?
Yine tahminimce, bıktırıcı olacak, yada sert hareketlerle veya gaplerle, başka alternatifleri yok zaten, ky atlatmanın en güzel yollarını kullanarak ilerleyecekler, birde önemli olan zaman mefhumu tabii, zaman olarak bu hafta 4 ün tepesi gösterilirse, bizim gibiler için çarpıcı olabilir diyorum, yani bir haftada herşey mümkün hale gelebilirde, dikkatli olmak lazım derim, saygılar...
EURUSD için şeyle bi proceksiyonum var...haaa tutar tutmaz hiç bilemem...ben pariteci değilim...can sıkıntısından ilgisiz alakasız grafiklere bakmaya başladım :mad:
ya tutarsa :eek:
cem uzan'ın seçim vaadi gibi oldu 1 USD= 1 TL diyordu...hehehe :D
[QUOTE=Astatin;99099]Belkide 6 yıl :) Gerzeklere yada iyi gerzek taklidi yapanlara bedava olmalı diyorsun..:D:D:D[/QUOTE]
Orada vicdan hesabı işe girer. Düşün demoyu indirdin kurdun. Sonra özel işlerin endeniyle 30 gün programla ilgilenemedin. 40 gün gün sonra programın başına oturdun anaaa süresi dolmuş. Verdin binlerce doları aldın. Ana işini görmedi kaldırdın programı? Ne olacak? Buna da çözüm bulunmalı. Bazı firmalar süre kısıtlamalı değil de kullanım kısıtlamalı yapıyor. Örneğin 50 defa kullanabiliyorsun programı.
Bugün yurtdışına bağlı haberle yükseliş devam ederse hadefim 32700 civarıdır, ama hemen bugün olacak şeklinde anlaşılmasın diyorum, hedefim bu hedefim:) yoksa uzunları ters bir harekette boşaltmakda var, ters hareketin şekline bağlı olarak tabiii:) saygılar...
[QUOTE=SEYYAH;99102]EURUSD için şeyle bi proceksiyonum var...haaa tutar tutmaz hiç bilemem...ben pariteci değilim...can sıkıntısından ilgisiz alakasız grafiklere bakmaya başladım :mad:
ya tutarsa :eek:
cem uzan'ın seçim vaadi gibi oldu 1 USD= 1 TL diyordu...hehehe :D[/QUOTE]
Sn Seyyah, tutar tutmaz derken döktürmüşün yine:) tebrikler bu senaryo ya, senden birde ricam olacak, a ile işaretlediğin tepeyi şimdiki yukarı harekette geçen bir yükseliş ve sonrasını senaryolayabilirmisin? saygılar...
MS yi,30 gün sonra başka leptopa,pc ye vs. yüklesek olmaz mı..IP si farklı...olur..
aynı IP olmaz herhalde..
[quote=abka;99106]MS yi,30 gün sonra başka leptopa,pc ye vs. yüklesek olmaz mı..IP si farklı...olur..
aynı IP olmaz herhalde..[/quote]
aynı baglantıyı kullancaksanız yanı aynı mekanda olucaksanız olmaz sanırım..yıne de emin degilim.30 günde bi pc mi degistirceksiniz?:)bu biraz zor olmaz mı
ayılar 2000 puandır eksi makasa bakadursun malı götüren götürüyor