-
Arkadaşlar bir önerim var (haydi yap yap şığlıklarını duyar gibi oluyorum),
Şu sistem olayına forumcak ısındık malum. Akşamları herkes sistemlerinin son halini gösterir grafları foruma yapıştırsın..Foruma renk gelsin neşe gelsin bilim ilim irfan gelsin. Bu çerçevede, SAZAN, VOBIX (Bilhassa Titanium), Larossian, Belhal gibi arkadaşlarımızın sistemlerinin çıktısını forumda görmek isteriz...VOBORSA ALL STARS gibi bir ad da veririz olaya ve arkadaşlara..Bu talepde hiç bir kötü niyet yoktur..:) Hem 15 hem de 60 daklık çıktılar eprışıeytıdlanacaktır. Hatta ayrı bir topik olsun...:) :)
-
Vay eşşek spota bakın, inadına milim milim yükseliyo, para olacak bunu evirip çevirip dövecen, çok kıl oluyorum bu spota, nasıl yavaş yavaş yükselip yavaş yavaş düşürüyolar, manyak bunlar manyak, harbi manyak...
-
[QUOTE=Astatin;99230]Arkadaşlar bir önerim var (haydi yap yap şığlıklarını duyar gibi oluyorum),
Şu sistem olayına forumcak ısındık malum. Akşamları herkes sistemlerinin son halini gösterir grafları foruma yapıştırsın..Foruma renk gelsin neşe gelsin bilim ilim irfan gelsin. Bu çerçevede, SAZAN, VOBIX (Bilhassa Titanium), Larossian, Belhal gibi arkadaşlarımızın sistemlerinin çıktısını forumda görmek isteriz...VOBORSA ALL STARS gibi bir ad da veririz olaya ve arkadaşlara..Bu talepde hiç bir kötü niyet yoktur..:) Hem 15 hem de 60 daklık çıktılar eprışıeytıdlanacaktır. Hatta ayrı bir topik olsun...:) :)[/QUOTE]
Titanyum full mekanik değil ayrıca MAtriks ve Metastockta çalışmıyor. Okları elle koyarsam olur.
-
31300 çok kuvvetli direnç oldu
-
Şu dow akşama 7500 üzeri kapanış bile yurtdışını yarında canlı tutacak...
-
[QUOTE=truva;99233]31300 çok kuvvetli direnç oldu[/QUOTE]
Neden acaba?:..::..:
-
[quote=VOBiX;99232]Titanyum full mekanik değil ayrıca MAtriks ve Metastockta çalışmıyor. Okları elle koyarsam olur.[/quote]
Bizi yemediğin sürece sorun değil:D:D:D
-
[quote=sazan;99225]Sevgili Seyyah,
Ending diagonal 60 dk'lık grafikte görülebileceği gibi, [B]v. dalgası kısa-zayıf kalarak tamamlanmış olabilir[/B]. Eğer aşağı hareket devam edecekse, expanding (Genişleyen) bir ending diagonal olarak saymak gerekecek.[/quote]
bunuda düşündüm abi haklısın olabilir.fakat göze pek hoş görünmüyor.hani FIBO olayının özü var ya çıplak gözle bile bakınca matematiksel olarak hesaplamasak bile nasıl tüm parçaların düzenli bir şekilde cuk oturduğunu farkederiz.
şimdi olası i ve iii nolu dalgalar 7.000 puan civarı oysa son düşüş 2.500 puan civarı.biraz güdük gibi duruyor üüü ama sen benden çok çok daha iyi biliyorsun.bi noktaya kadar sana karşı durabilirim :D
DİP bekliyorum diye şartlanmamak lazım...koparırlar kafamızı ALLAH muhafaza :o
-
[quote=Astatin;99230]Arkadaşlar bir önerim var (haydi yap yap şığlıklarını duyar gibi oluyorum),
Şu sistem olayına forumcak ısındık malum. Akşamları herkes sistemlerinin son halini gösterir grafları foruma yapıştırsın..Foruma renk gelsin neşe gelsin bilim ilim irfan gelsin. Bu çerçevede, SAZAN, VOBIX (Bilhassa Titanium), Larossian, Belhal gibi arkadaşlarımızın sistemlerinin çıktısını forumda görmek isteriz...VOBORSA ALL STARS gibi bir ad da veririz olaya ve arkadaşlara..Bu talepde hiç bir kötü niyet yoktur..:) Hem 15 hem de 60 daklık çıktılar eprışıeytıdlanacaktır. Hatta ayrı bir topik olsun...:) :)[/quote]
Aloooo, SEYYAH, ABka, Jerfin, FXci, ve adını anamadığım nice güzide forumdaş....bu öneriye destek verirsiniz diye bekliyordum ama!!!hişşşşş
-
AKBNK %9,22 artıda Cello %1,27 ekside.
-
[quote=VOBiX;99239]AKBNK %9,22 artıda Cello %1,27 ekside.[/quote]
derisnosupun
-
[quote=Astatin;99238]Aloooo, SEYYAH, ABka, Jerfin, FXci, ve adını anamadığım nice güzide forumdaş....bu öneriye destek verirsiniz diye bekliyordum ama!!!hişşşşş[/quote]
asti benkim sizkiler gibi vurguncu değil üüü
sazan ağabeyinki 6 haneli rakamlara ulaşıyor 3-4 aylık puansal performansı.senkimde çılgın bişey...
Laro,fXci,belhal ve VOBIX kilerde akıllara zarar...
asti ben buraya yapıştırırsam dalga konusu olabilirim.gerçekten beni bu güzide gruba katma canım kardeşim gözünü seveyim :o
-
[QUOTE=Astatin;99238]Aloooo, SEYYAH, ABka, Jerfin, FXci, ve adını anamadığım nice güzide forumdaş....bu öneriye destek verirsiniz diye bekliyordum ama!!!hişşşşş[/QUOTE]
Resim ne işe yarayacak onu anlamadım...
Resim yerine herkes getiri bilgileri ile 1 sistem yayınlasın, ayrı topik olursa iyi olur.
Ben 6. kişi olarak 2 sistem yayınlarım. Böylece ufkumuz açılır...
-
[quote=SEYYAH;99241]asti benkim sizkiler gibi vurguncu değil üüü
sazan ağabeyinki 6 haneli rakamlara ulaşıyor 3-4 aylık puansal performansı.senkimde çılgın bişey...
Laro,fXci,belhal ve VOBIX kilerde akıllara zarar...
asti ben buraya yapıştırırsam dalga konusu olabilirim.gerçekten beni bu güzide gruba katma canım kardeşim gözünü seveyim :o[/quote]
Benimki daha mechul, hiç güçlü ayı ve güçlü boğa piyasası görmedi..Sakladığımdan değil yapıştırmasına yapıştırırım..
Zaten sen sistemini yapıştır demedim:..::..: özellikle adı geçen forumdaşları dedim...VOBORSA ALL STARS diye gazı da verdim ama çıt yok...daha...arkadaşlarda....
-
Uzunları kapattım flat kaldım...saygılar....
-
Geceye geçen haftadan kalan longlarla devam, halil hoca bozuk saat misali arada haklı da çıkıyor...
-
Yarın bugünkü çıkışın geri gelişi olur, o zaman uzuna geçerim diyerekten geceye flat, aşırı alım bölgelerindeyiz ya o sebepten realize iyidir dedim, saygılar...
-
Longlar yarına taşınır. Sistem konusu ilginç ancak amacı nedir sevgili Astatin ?
(Sinyalleri çözüceksin dimi, seni gidi seni :..:)
-
bizim piyasayı geçtim bu dow nereye kadar gidecek onu merak ediyorum.bi cuma günü -120 puan yaptı onun haricinde yükseliyor sürekli...ama nereye kadar????????
-
[quote=bull market;99244]Uzunları kapattım flat kaldım...saygılar....[/quote]
eline sağlık bull !
iyi taşıdın pozisyonu..
haftasonuna pozisyon bırakırken en kararlı sendin..
-
Alın size sistem,
Adı Greed-Fear
AL Koşulu
Sat Koşulu
Açığa Sat Koşulu
Açık Pozisyonlu Kapat Koşulu
VOB 60 dk'lık grafikte,
1130 Trade, 445 Karlı, 685 Zararlı işlem
%3182 Kar. (4 Yılda)
-
mevcut seviyelerden yine kısa giriyorum geceye..
30800 altına sarkmadan kısada olmamam lazımdı ancak daha önce dediğim gibi bugünkü fiyatlardan açılan kısa pozisyonların en geç çarşamba kazandıracağını düşünüyorum kendi adıma..
bakalım disiplinden çıkmanın sonu nasıl olacak?
-
[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/1383/titanyum.png[/IMG]
-
[quote=sazan;99247]Longlar yarına taşınır. Sistem konusu ilginç ancak amacı nedir sevgili Astatin ?
(Sinyalleri çözüceksin dimi, seni gidi seni :..:)[/quote]
Amacım çok iyi sistemleri görüp kahrolmak ve gaz almak, yada benimkinden daha kötü olanları görüp "tembel teneke" diye dalga geçmek :) Aynı şeyi sizde yapabilirsiniz.. :)Esinlenmek yani sadece.
Çok iyi bilirsinki 2 nci nested if'den fazla if içeren bir sistemi, çıktısına bakarak çözemezsiniz.
Bildiğiniz bir şeyi hatırlatayım: n bilinmeyenli bir denklemi çözmek için n adet bağımsız denkleme ihtiyaç vardır. :) Yani gözle graf dan sistem çözmek neredeyse imkansız..Ancak çok dandik sistemler gözle çözülür onlarda bizi ilgilendirmez... :).....
Açıyorum topiği : VOBORSA ALL STARS
-
geçen haftaki longlarla devam
-
Adına sistem denirmi bilmiyorum ama 3 indikatörden oluşan kendime göre bir al sat koşulu yaptım.Eğer buna sistem dersek flat'ta içeriyor.Geçmişe göre şööle manuel baktım fena değil gibi en azından para kazanıyor.Bugün ''sistem'' 30950 de saat 10:30-40 arası flat verip 16 da 31200 den al verdi gün içi bakamadım ama 16 daki al koşuluna uyup geceye flat düsturuyla 31400 den verdim.200 points akmasada damladı daha ne olacak günde 200 point 20 iş gününde 4000 point eder buda adamı ihya eder.Zaten deveyi yardan atan bir tutam ot değilmi?
-
spotta 50 milyon üzerinde para girişi oldu..
-
yaww nasıl konu açılıyor beaa..vobix sen bilisrin
-
[quote=AMON RA;99256]Adına sistem denirmi bilmiyorum ama 3 indikatörden oluşan kendime göre bir al sat koşulu yaptım.Eğer buna sistem dersek flat'ta içeriyor.Geçmişe göre şööle manuel baktım fena değil gibi en azından para kazanıyor.Bugün ''sistem'' 30950 de saat 10:30-40 arası flat verip 16 da 31200 den al verdi gün içi bakamadım ama 16 daki al koşuluna uyup geceye flat düsturuyla 31400 den verdim.200 points akmasada damladı daha ne olacak günde 200 point 20 iş gününde 4000 point eder buda adamı ihya eder.Zaten deveyi yardan atan bir tutam ot değilmi?[/quote]
benimkide buna benzer bişey,jan jan lı oklar ve görsel şov yok yalnız :)
klasik teknik analiz araçlarıyla alış ve satış koşulu belirledim,periyodu 60 dk.
7 haftada 6 bin puan yaptı..
şahsi görüşüm trader ruhun yoksa sistem hiçbirşeydir..
-
[QUOTE=Astatin;99259]yaww nasıl konu açılıyor beaa..vobix sen bilisrin[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/newthread.php?do=newthread&f=42[/url] tıkla.
-
[URL="http://www.voborsa.com/forum/vobda-sistem-performans-karsilastirmalari-t5171.html?goto=newpost"]VOBda Sistem Performansları [/URL]diye bir konu var ayrıca. İsterseniz oradan devam edin.
-
[QUOTE=selçuklu;99094][LEFT]
dün düzgün graf yoktu millyet fnanstan aldımdı o grafı :D :Dhahah .. ahanda wolfwavegraf ve hedefi .. kurt taburlarının o kırmızı çizgiye değdirmesi lazım endeksi ... bu graf selçuklu hediyesidir parayla satılmaz ..hahahha :D ...
bu altının ralli yapması lazımdı düşüyor meret .. .üüü üü ü üü üüüüüü vay anasını ... üüüüüüüüü
[URL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=adszkrb.jpg][IMG]http://img21.imageshack.us/img21/293/adszkrb.jpg[/IMG][/URL][/LEFT][/QUOTE]
bu endeks wolfwavegraf hedefine ulaştı .. geceye altın ve dolar long girdim .. . geceye dow tahminim ... 7000,01 ons tahminim .. 1.000..hahahahhaha :):) kayıtlara geçsin .. herkese iyi akşamlar... ...
-
[quote=VOBiX;99253][IMG]http://img162.imageshack.us/img162/1383/titanyum.png[/IMG][/quote]
VOBIX benkim 5 min periyotta yukarıdaki belirtilen tarih aralığında NET 5.500 puan kar bırakmış.toplam 36 trade 14 karlı 22 zararlı...
bu sonuçlar hangi periyoda ait?
-
[QUOTE=SEYYAH;99267]VOBIX benkim 5 min periyotta yukarıdaki belirtilen tarih aralığında NET 5.500 puan kar bırakmış.toplam 36 trade 14 karlı 22 zararlı...
bu sonuçlar hangi periyoda ait?[/QUOTE]
Saatlerden de anlaşılacağı üzere 15 min. 15 defa davos olayı.
Zaten yeni sistme arayışalrına girme sebebim de eskilerin teklemeye başlaması.
-
Ana sistemlerin 2008 yılı performansları:
[IMG]http://resim.ekibi.org/finans/vob/sistem/performans/2008/2008GSD.PNG[/IMG]
-
Aralık ayındaki titanyum farkı nereden geliyor?
-
Ohooooo, yurtdışında dax 4200 üzeri yapmaya niyet etti, dow deseniz yukarı yapmaya niyet etti, yarına bizimkini tekrar alarak başlayabilirler gibi görüyorum..
Yav hep böyle oluyor, al sinyali içinde çıkışa yeni başlamışız bugün, dur bekle bakalım azıcık belki yarında yukarı yapıcazdimi, yok illa saçma sapan yatylıklra falan alıştık ya şimdi, hemen pozisyonda oturamama hastalığına yakalndığımız ortaya çıktı bile...
Bakalım yarın çok fazla yukardan gaplı açılış olmazsa tekrardan uzun kovalamaya başlayabilirizde, ama sanırım 31800-32200 arasına çabuk ulaşırsak ilk seans bakar dururuz, galibada öyle olacak ve sabaha içime doğduydu kapanırken gaplı 31900-32000 (bugünkü açılışın 1000 puan yukarısı) açılış olursa biraz seyirciyiz galiba:(, sonra aşağıyamı yukarıyamı kısa periyod sistemlere başvurmak zorunluluğuyla işlemlere devam edebilirsek ederiz, tüh yaaa, ne var böyle şöyle yurtdışındaki havayı iyi koklayan bir arkadaş son beklentileri özetleyebilirmi acaba ? saygılar...
-
[QUOTE=enorton;99270]Aralık ayındaki titanyum farkı nereden geliyor?[/QUOTE]
Uyanıklık ettik teste almadan Ttianyuma TRIXi ekleyelim dedik. TRIX de hoşgeldin melek dedi. TRIX ve momentumdan nefret ederim :mad: Kaypak göstergeler. O olaydan sonra herhangi bir sistemde değişiklik yapmadan önce Test ssitem adı altında incelemye başladım. Böylesi daha sağlıklı.
-
Arkadaşlar matrix de dow sp nasdaq bilgi gelmiyor.
avrupa da sorun yok
acaba matrix de m bir sorun var
-
[QUOTE=activex31;99273]Arkadaşlar matrix de dow sp nasdaq bilgi gelmiyor.
avrupa da sorun yok
acaba matrix de m bir sorun var[/QUOTE]
bende gayet NorMaL geliyor emma mena mor halen file director hatası var