sistem trend yakalayana kadar sermaye kalmayacak be çarpılmadan dolayı ufffff
Printable View
sistem trend yakalayana kadar sermaye kalmayacak be çarpılmadan dolayı ufffff
[QUOTE=saraylı;280472]stropatro,
gerçekten güzel sistemmiş,:)
hocam ,bunu memleketin has adamlarına pazarlamayı düşünüyor musun??:confused::D
ulan,bu forumdan adam attırma konusunda da çok ustalaştım galiba ,yaa...
:::::::..::
aman stro cevap verme ,şaka idi,seni severim bilirsin,:::
sadece gül....:D.kom:p.brv:::.lelele[/QUOTE]
patron kaç li.......................mış
JavaMatriks'e basit diye burun bükenler olur bazen ama bence trading ekranlarının hasıdır. Sadece en gerekli şeyler var, başka birşey yok.
Şöyle bir teorim var: JavaMatriks ile para kazanamayan kişi zaten daha gelişmiş araçlarla da kazanamaz. ;)
[quote=a.kaya;280525]sistem trend yakalayana kadar sermaye kalmayacak be çarpılmadan dolayı ufffff[/quote]
siz de eur/usd tarafından sistem satılan 160 kişiden birimisiniz yoksa?
[quote=oguzhan;280526]patron kaç li.......................mış[/quote]
Na'aptınız saraylı hocam millet fiyat sormaya başladı... üvvv... Hüngür hüngür ağlayacam şimdi... üvvv... :)))
[QUOTE=Sekube;280522]Bu nasıl pastadır arkadaş... :..:
Bu arada EFG 9 ağustostan bu yana 28500 kısa görünüyor...
[IMG]http://666kb.com/i/blwc014lzz7hrj93m.png[/IMG][/QUOTE]
Başlangıcı temmuzlara alırsa hala uzun da Fakat geçen gün yaptığı agresif satışlar görünüyor sendeki resimde
[QUOTE=Strategist;280530]Na'aptınız saraylı hocam millet fiyat sormaya başladı... üvvv... Hüngür hüngür ağlayacam şimdi... üvvv... :)))[/QUOTE]
Satıldımı yoğsa daha fiatı yulseltecektim ya.
Herkese günaydın...Dün ve bugün 75.200/75.700 güçlü direnç bölgesini geçmekte zorlandık.Zayıflık belirtileri var.Dün 75.000'de stopladığım SHORT'ları bugün 74.750'den yerine koydum.VOB'da bana göre dirençler belli...Destekler ise:74.600- 74.200-73.800 ve 73.200 de...Bir de DOW FUTURE dün direnç olan bugün ise destek görevi görmeye çalışan 10.330'un altına kalıcı olarak gelirse borsalar için genel olarak tatsız bir görüntü oluşabilir diye düşünüyorum.Hepinize bol kazançlar dilerim.
garantiyi stoplatırlarsa yandı gülüm keten helva .... eyooo shortlarımı daha bi sevdim bugn... dursunlar aksama kadar ya stoplasınlar yada assaya gidip kar alsınlar ...
garanti stoplarsa ogleden once karalırım :)
73950 -74050 seviyelerinde kar alıp çekilirim... hade bakem göster kendini ....
[quote=unlimitted;280491]yaw sahi yeri gelmişken, sırf meraktan soruyorum.
€/$ isimli arkadaşın 73,800de al veren ve bugüne kadar kaybettirmemiş olan sistemi naaptı? hala long mudur?[/quote]
ekrandan biraz uzaklaştım, halen canlanma yok.
bu mesaj da bende acayip gülme etkisi yaptı. o ne sistemmiş öyle ya?:..::..:
[IMG]http://i37.tinypic.com/2i1iiw3.jpg[/IMG]
Bütün dip ve tepeleri bulan ZÜPER REPAINTER.:D
[quote=Strategist;280530]Na'aptınız saraylı hocam millet fiyat sormaya başladı... üvvv... Hüngür hüngür ağlayacam şimdi... üvvv... :)))[/quote]
aman arkadaşlar stro haklı bu konuyu kapatalım,:p
sonra durup dururken biri atılabilir,:confused:
moderatörümüz haklı olarak buu konuda hassas ve iyi de yapıyor bence,:mad::rolleyes:;)
masum stro...::::D