hareketli ortalamalara ihanet ettim ama olsun...apsd -5000 bunlar fiyat yükseldikçe mal çıkıyorlar hala..
ekime falan taşınan yok gibi hiç...brv
:
[IMG]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/18/1673.jpg[/IMG]
Printable View
hareketli ortalamalara ihanet ettim ama olsun...apsd -5000 bunlar fiyat yükseldikçe mal çıkıyorlar hala..
ekime falan taşınan yok gibi hiç...brv
:
[IMG]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/18/1673.jpg[/IMG]
[QUOTE=jelibon;280355]evet seansta olan piyasayla kapalı olan piyasayı kıyasalmamak lazım.
Mesela bugün.
Dow kapalı. Dax 1.5 artıda.
Dow açılıyor sonra atak oluyor dowda. Yetişiyor.
Aynısı sabah geçerli.
Terste kalıyor bir takım büyük para, geri çekiyorlar alıyorlar.
Gün içi daha yükseğe çıkıyor.
Ha sonra olumsuz birşey olur ordan verirler o başka.
Önemli olan hepsinin dibi tepesi napıyor buna bakmak lazım seansında.
Jelibon.[/QUOTE]
Şimdi anlaşılmışdır sanırım.
Akşam neydi fiyat.
Sp cfd 1100, dax cfd 6210.
Demin sp cfd 1092, dax cfd 6210.
Piyasa böyle bişey işte.
Bide scalping derler yiyorsa yap. Yapamazsın.
Jelibon.
sert bir geri dönüş oldu 75 bin üstüne..
şip-şak halen satışta..
etr nin son sinyali fake kaldı ve long a döndü yeniden..
apsd ye dikkat ! 4700 kontrat ekside ve fiyat + ya geçmeye çalışıyor..
20 dk öncesine göre tam tersi bi durum oluştu şimdi..
vade başı pastasında işyatırım-efg ekürisinin yanına garantide dahil oldu bugünkü 10 bin kontrata yaklaşan long uyla..
enteresan bir gün olacak..
str ve etr tekrar alda...
[quote=padişah;280593]vardır bir bildiği, trende oynayan hep kazanır:yü:[/quote]
benim bildiğim garanti trende oynamaz, genelde piyasanın tersosudur yatayda iyi kazanır, ama efg trende oynar tabi eski durum değişti mi bilemiyorum...
Valla sizi bilmem ama benim sistem 3 aydır sıfır çekiyor. Zarar da yok şükür ama hiç bu kadar uzun süre yataya bağladığı olmamıştı. Saırım 12 Eylüle kadar bu piyasa yapısı aynen devam edecek...
[quote=enorton;280602]Valla sizi bilmem ama benim sistem 3 aydır sıfır çekiyor. Zarar da yok şükür ama hiç bu kadar uzun süre yataya bağladığı olmamıştı. Saırım 12 Eylüle kadar bu piyasa yapısı aynen devam edecek...[/quote]
baksana adamın biri 160 tane sistem satmış tabi sıfır çeker:(
[quote=enorton;280602]Valla sizi bilmem ama benim sistem 3 aydır sıfır çekiyor. Zarar da yok şükür ama hiç bu kadar uzun süre yataya bağladığı olmamıştı. Saırım 12 Eylüle kadar bu piyasa yapısı aynen devam edecek...[/quote]
Saatlik sistem kullanıyorsan normaldir. Benimki de tarihinin en başarısız dönemini yaşıyor. Haziran'ın başındaki getirisine geri döndü. 4 yıllık dönemde böyle bir bölge hiç yok. Ama 15dk'lık sistemler hala kazandırıyor. Yakında 1dk'lık sistemlere geçmek zorunda kalacağız diye korkuyorum.. üvv...
[QUOTE=sovalye;280605]baksana adamın biri 160 tane sistem satmış tabi sıfır çeker:([/QUOTE]
Facebook ta falan bir sürü sistem satan var da alan var mı onu merak ediyorum.
biraz önce temese ile konuştuğumuz dalga yapısı geçerli olabilir...:)çünkü bu artık ,4.dalgaya benzememeye başladı...
yani:
77.775-72.950.............1.dalga
72.950-şimdi................2.dalga devam ediyor...:)))
bu durumda bugünkü dirençlere bakarsak:
75.525-75.875 var....
bunlar önem kazanıyor....2.dalga tepesi için...oradan aşağı 8000 puan civarında 3.dalga gelmeli....dalga hedefi 67.500 civarı olan...:rolleyes:
bakalım....
[quote=Strategist;280606]Saatlik sistem kullanıyorsan normaldir. Benimki de tarihinin en başarısız dönemini yaşıyor. Haziran'ın başındaki getirisine geri döndü. 4 yıllık dönemde böyle bir bölge hiç yok. Ama 15dk'lık sistemler hala kazandırıyor. Yakında 1dk'lık sistemlere geçmek zorunda kalacağız diye korkuyorum.. üvv...[/quote]
saatlik saatlik olalı böyle zulüm görmemiş...
[QUOTE=enorton;280602]Valla sizi bilmem ama benim sistem 3 aydır sıfır çekiyor. Zarar da yok şükür ama hiç bu kadar uzun süre yataya bağladığı olmamıştı. Saırım 12 Eylüle kadar bu piyasa yapısı aynen devam edecek...[/QUOTE]
bende yarım saatlik zistemimi terkettim.20 dakkalık zistemim haziranda ve temmusda gayet iyiydi... bu aydada pozitifde kalmakta direniyor şimdilik... Yarım saatlik zistemin yerinede 10 dakikalık zistemi uygulamaya başladum...