[quote=abicim;426813]yettim abeyler
101.550 uzun stopu 275
102.300 kısaya dönecem
gelirse hehehe[/quote]
stopu 475 e çektim zaman azaldı.
Printable View
[quote=abicim;426813]yettim abeyler
101.550 uzun stopu 275
102.300 kısaya dönecem
gelirse hehehe[/quote]
stopu 475 e çektim zaman azaldı.
[quote=seagate;426817]abicim hoşgeldin
dalga da nerelerdeyiz yorumunu bekliyoruz abicim hürmetler
saygılar üwww[/quote]
abey anca getti patrona halil...
102.300 e gelirse gap kapamaya oynayacam...
yoksa 75 puan veririz pelaya..
hmmm şu aşşadaki 98500 gap hmmmmm demekki 3 bitmedi gap kapansa gene ralliyensync. hmmm hühühühü
[quote=Astatin;426815]Çok pardon abicim..eş zamanlı yazmışız kasıt yok...:o benim kapanış tahmini seni stoplatıp kısaya geçiriyi de o açıdan..kasıt yok yani[/quote]
abey yeminle beni stoplatsın da düşsün meret...içimden geliyor... 75 puan benden getsin.
ulen zaman kalmadı... son saniyede olsa stoplamazsam kapanacamm..
[quote=abicim;426829]ulen zaman kalmadı... son saniyede olsa stoplamazsam kapanacamm..[/quote]
625 getti.flat
bi dahaki sefere allaha emanet olun abeyler...
hafta sonu bakarsam karalarım bişeyler..
tüm forumdaşlara eyi haftasonları...gamze ye ve mahi ye de..speşıl denks yani..ü[URL="http://www.."]www..[/URL].
ula balıklar ne pahalanmış ha kar varken..40 tl ye sarıganat gördüm..neyse bugün çıkmıştır baluhcular ucuzlamıştır herhal..ucuzlamıştır deyin
Eyi sabahlar.Tükkanı açıyorum, ısıtıcıyıda çalıştırıyorum :)
günaydın fileksi niki seksi, ısıtıcı sıcak yaşatır seni fileksi... :)
neey ralieynseynç mi..üw
[quote=Astatin;426808]hacı istatiski olarak 5 kere üst üste vurdurursa sonraki sinyalde %95 ihtimal dehşet trend geliyi..Yukarıda 4 vurdurmuş görünüyo ama toplamda çok fazla point kaptırmadığı için belki de bu sefer 6 dan fazla vurdurur::: bilemeyong..
ey gidi günler..ula zamanında ne uğaştıydım... sistem bir kere çarpıldıysa flata geçiyordu, sonraki vurdurma ::: sayısını ve toplam vurdurduğu puanı saydırıyordum, o toplam vurdurulan point bir önceki karlı sinyaller toplamına geldiyse (yani pala verdiği puanı geri aldıysa sisteme) sonraki sinyalde tekrar poz alıyordu... veya vurdurma sayısı son 4 aydaki peşpeşe vurdurma sayısını geçtiyse yine poza giriyordu filan...sonra işler güçler pis yoğunlaştı, işler güçler dizisi de başladı braktık olayları... belki yine dönmek lazım geliştirme olayına..ama vakit yok beaaahhh...::: bir de sistemli trade de adrenalin yok....kom
en kötü vurdurma 3 genlerde oliiidi zati..5 dalga...5 vurduruş..heheeh[/quote]
bar 875 veya üzeri kapatırsa 15 dk yı, sistem al verip 6 kez vurdurmuş olacak... ebediyen çarpılacak hali yok:D..o durum longa dönerim hacılar, gerçekler acılar... plis note that yani
birbirini seven sayılar teoremi..last action..üww
[IMG]http://i48.tinypic.com/am86cg.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;426941]birbirini seven sayılar teoremi..last action..üww
[IMG]http://i48.tinypic.com/am86cg.jpg[/IMG][/quote]
Hacı, geçenlerde büyük ikramiyeyi kazanan adam sürekli aynı numaralara oynuyomuş.Birbirini seven sayılardan oluşan aynı guponu oynarsan tutacak bu :cool:
[quote=flexy;426944]Hacı, geçenlerde büyük ikramiyeyi kazanan adam sürekli aynı numaralara oynuyomuş.Birbirini seven sayılardan oluşan aynı guponu oynarsan tutacak bu :cool:[/quote]
o öylede bu 10 ve 46 nasıl çıkmadı ona hayret ediyorum şu anda..7 ye diyecek bişiim yok ama 10 ve 46 aybetti hacı...:D:o
[quote=Astatin;426938]bar 875 veya üzeri kapatırsa 15 dk yı, sistem al verip 6 kez vurdurmuş olacak... ebediyen çarpılacak hali yok:D..o durum longa dönerim hacılar, gerçekler acılar... plis note that yani[/quote]
gereği yapıldı...ralli..eynseynç
ralli bir sudur iç iç kudur..thats why ayem lonkkk...boll bandın çok üzerine çıktı ara ara geri kısa realizler olabilir amma dirençleri löp löp kırdı...hızlı sistemde yeterince vurdurdu...taym tubi lonkkk
[IMG]http://i48.tinypic.com/357m2xt.png[/IMG]
abilerim aplalarım,
bu paris deki suikast olayından sonra ilgili tüm tarafların tepkilerine bakın (Türk Hükümeti, Muhalefet, TC Basını (iktidar yanlısı veya muhalifi), Yabancı Basın, Avrupa ülkeleri.... Hepsi aşağı yukarı aynı şeyi söylüyor. Bu eylem müzakere sürecini baltalamak için yapılmıştır!!! Buradan ben iki sonuç çıkarırım..
1) Bu kez müzakerelerin olumlu (herkes için anlamı değişik olabilir ben vob açısından diyorum) sonuçlanması için dah aönce hiç olmamış bir ittifak var...(...(İlk müzakerelerde Kıvrıkoğlu paşa da bu işi gizli kapaklı halledecekti ama o ABD yi karşısına almıştı. Bölge merkezli bir ittifak peşindeydi...Tutmadı..ABD o projenin sahiplerini yedi... İkici müzakere sürecinde de benzer torpillemeler olmuştu..Şimdi geniş bir çıkar birliği var... İstemeyen bir Suriye bir İran belki biraz-net değil İsrail ve artık zayıf aktörler olan 1-2 avrupa ülkesi)..Şu an durum farklı. Uluslararaası dengeler de - büyük sermaye de- müzakere sürecini destekler bir dinamiğe oturdu
2) Bu olay, müzakere işinin olumlu sonuçlanmasından zarar görecek veya elindeki bir kozu kaybedecek ülke veya ülkelerin işi olabilirBizi ilgilendiren 1 nolu kısmı....
Şortcular artık dikkat eyleye... Yarın birgün bir yol haritası açıklanırsa buraları kimse tutamayabilir... Ha diyeceksinizki cumaya kadar aklın nerdeydi? Cuma ya kadar hep "bu müzakere işini realiz için kullanıp, lonklayanları patlatmak için önce bir aşşğaı yaparlar mı (olasılık) diye düşünüyordum (önceki kredü notu artışları öncesinde yaptıkları gibi)...
Amma hafta sonu oluşan manzarayı umumi (yukarda açıklanan) ve endeksin güçlü duruşu v.b. bu kararımda etkili oldu... 101925 den şortları stoplayıp longa döndüm..Allah günahlarımı affetsin...Amin
Not: Bu kez kesin çözülür demiyorum. Bu kez çözülme ihtimali önceki seferlere göre daha yüksek diyorum..
Bu X30yvade/FDJR haftalık graf..İlk ciddi realiz için %10-15 arası DJe göre pozitif ayrışmanın yakalndığı yer düşünülebilir (Bu VOB un %10 artması demek değil..belki dah afazla belki daha az.dikkat)..Bol şans
(X30yvade/FDJ grafıda neymiş demeyin..endeksler arası korelasyonun analizi küresel paranın hangi piyasaya diğerine göre nasıl baktığına işarettir ve önemlidir)
. Ula hatırlarsanız SELÇUKLU the KİNG, VOB un DJ den negatif ayrıştığı haftaları gösteren grafı yapıştırdığım da "hacı bu görüntü itkisel ve biter, sonra yine vob poz ayrışır dediydi...Vesile ile selçuklu king i de selam ve hörmetle analım[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 1276x742 and weights 27KB.[IMG]http://i45.tinypic.com/zohqfd.png[/IMG]
[URL]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=v9IEtyQSobY&NR=1[/URL]
paco de lucia...
Aftlooo..içimde bir his, 103000 i görürsen 113000 ü de göreceksin diyor :)..
Acaba harbiden ralli öncesindemiyiz yoksa her zirvede olduğu gibi, ky polyanalığı illüzyonunun etkisindemiyim..bilemedim..
burdan cort.. dax 7780 in üzerinde kalırsa reverse.. bakcaz :)
[quote=Astatin;426971]Aftlooo..içimde bir his, 103000 i görürsen 113000 ü de göreceksin diyor :)..
Acaba harbiden ralli öncesindemiyiz yoksa her zirvede olduğu gibi, ky polyanalığı illüzyonunun etkisindemiyim..bilemedim..[/quote]
hacı ben bilmem.zistemm bilir gayri..yannız son reverse ılen -2400 brut zarar yazdı benım cocuk toplamda..her ne kadar suvanda 600ünü geri almış olsa da artık bı tekdurması lazım...1 haftadır karalar baaladım yahu...:)
[quote=ATHLON;426979]hacı ben bilmem.zistemm bilir gayri..yannız son reverse ılen -2400 brut zarar yazdı benım cocuk toplamda..her ne kadar suvanda 600ünü geri almış olsa da artık bı tekdurması lazım...1 haftadır karalar baaladım yahu...:)[/quote]
hacı o bişi diil de...en ağır haftalık sistem bile 70,550 de al vermiş ve ondan sonra bunun altını görmemiş hiç..orda lonklayıp kıpraşmasak eyiymiş.dng
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=5X-LThQcRKo[/URL]
hey gidinin paco üstadı..sene 2002 hacılar..o zaman tam gaz gitara gönül vermişim..saçları bilem uzatmışım..safa yeprem hocayla çalışıoruz...önüme bu tangos notalarını koydu,buna çalış hazırlan..çalcaz deyu..3 sayfasını çalmam ancak 1 hafta çalışmayla olmuştu..sonna bıraktık işler başlayınca..hala içimde kanayan yaradır be flamenko...
[quote=ATHLON;426984][URL]http://www.youtube.com/watch?v=5X-LThQcRKo[/URL]
hey gidinin paco üstadı..sene 2002 hacılar..o zaman tam gaz gitara gönül vermişim..saçları bilem uzatmışım..safa yeprem hocayla çalışıoruz...önüme bu tangos notalarını koydu,buna çalış hazırlan..çalcaz deyu..3 sayfasını çalmam ancak 1 hafta çalışmayla olmuştu..sonna bıraktık işler başlayınca..hala içimde kanayan yaradır be flamenko...[/quote]
hacı hüznüne ben de ortak oldum...hüznü dağıtmak için tavan olalım bence.lelele
burayı takip eden işe yeni başlayan hacılara tavsiyem..mutlaka birşeyden ilham alsınlar gayri..sanattan spordan hayattan ,ne biliim,börtü böcekten...inanın çok faydası oluyor..sadece ekranlar ya da sayılarla olmaz bu iş...bi tarafınız eksik kalıyor..
vandalca bir boğa hareketi olsun diyorum..104000 olsun bizim olsun bugün hatta 105000..üw
[quote=Astatin;426707][B]İzmir semalarında gün ağarırken, hava puslu, hava kan hava leylak ve tomurcuk kokuyordu... Bullship orduları, garptan gece gelen D. Jones desteği ile güne moralli başlayarak, dün kaybettikleri bir kaç küçük mevziyi, yine küçük çatışmalarla geri alarak Bearship guvvetlerini geriletiyordu. Hattın müdafa edildiği yer Bearship orduları içün tutunulabilecek son koordinatlardı..Eğer 102,300 koordinatlı tepe de düşerse, tepenin arkası dümdüz bir ovaydı ve tüm ayuların aklında şu korku vardı. Hattı savunurken teslim olmak sadece özgürlüğün kaybı demekken, teslim olmak yerine 102300 üzerindeki sınırı belli olmayan ova boyunca savaşmak kesin ölüm demekti... Bullship ordularını tarif etmek gerekirse, yükske moral ve ölçülemez bir hırs hakimdi.. Ve tarih bir kez daha, "korku" ile "hırs" dışında, mantık-zeka-matematik gibi hiç bir kıstasın işe yaramayacağı, sadece "korku" veya "hırs"dan birinin galip çıkacağı bir savaşı daha fırına vermek üzereydi...[/B]
(Şimdilik bu kadar...Düşerse eğer "Ve o esnada kara pençeli kara kaşlı, iki gündür kuru fasulye ve bulgur pilavı yemiş sağı saolu bombalamaya hazır Astatin ayusu" geldi diye devam edeceğuk...Tersi olursa senaryosunu henüz yazmadım..bakacaz)[/quote]
ve o esnada kara kaşlı , kara *****klı :), genetiği ile oynanmış ve bu yüzden ot yerine taze ayı eti yemek isteyen Astatin geldi.. Ne uğraşacam savunma ile filan dedi. Kekliği ay pardon Ayu yu düz ovada avlarlar diyerek, günün ilk ışıkları ile birlikte Bullship ordularına katıldı..Korku nun gücü neymiş la yemişim korkunun gücünü, burası edebi eser değil VOB, korku para atmez deyip verdi longu verdi longu...Düz ovada koşmaya devam etmekte:D
[quote=Astatin;426997]ve o esnada kara kaşlı , kara *****klı :), genetiği ile oynanmış ve ot yerine taze ayı eti yemek isteyen Astatin geldi.. Ne uğraşacam savunma ile filan dedi. Kekliği ay pardon Ayu yu düz ovada avlarlar diyerek, günün ilk ışıkları ile birlikte Bullship ordularına katıldı..Korku nun gücü neymiş la yemişim korkunun gücünü, burası edebi eser değil VOB, korku para atmez deyip verdi longu verdi longu...Düz ovada koşmaya devam etmekte:D[/quote]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=KvDZQw9Qmzg[/URL]
verdim kutsalı ,verdim kutsalı..:)
Son kararım..Martta gelince alıyorum
[URL]http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z-5204.php[/URL]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 1240x840 and weights 44KB.[IMG]http://www.clove.co.uk/product-images/fullsize/sony-xperia-z-white-sny-xpz.jpg[/IMG]
pehhhhhhhhh
Lönkcüler lucca da
pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
biz gariban cörtcüler simit bulamiyok
vay *****************************
*********** pala yatırımcı olduk vay arkadaşşşşşşşşşşşşşşşşş
illa dibine kadar dayayacak pehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
[quote=seagate;427027]illa dibine kadar dayayacak pehhhhhhhhhhhhhhhhhhh[/quote]
bugünkü mottomuz: "müzakere bir sudur iç iç kudur, süs":)))
[QUOTE=Astatin;427028]bugünkü mottomuz: "müzakere bir sudur iç iç kudur, süs":)))[/QUOTE]
pehhhhhhhh haci müzakereden ziyade üst banda dayadı üwwwwwwwwwwwww
isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
82,000 oldu ************
[quote=seagate;427030]pehhhhhhhh haci müzakereden ziyade üst banda dayadı üwwwwwwwwwwwww
isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
82,000 oldu ************[/quote]
eyle de üst banda dayamasına bir gerekçe lazım ya.. he işte müzakere....
o bir kenara..şortların iş yapabilmesi için sadece bir neden kaldı memü..o da hemen herkesin -ben dahil-(en azından yazanlar öyle) long olması.... ki bu da oldukça önemli bir neden olabülür:cool:
[QUOTE=Astatin;427031]eyle de üst banda dayamasına bir gerekçe lazım ya.. he işte müzakere....
o bir kenara..şortların iş yapabilmesi için sadece bir neden kaldı memü..o da hemen herkesin -ben dahil-(en azından yazanlar öyle) long olması.... ki bu da oldukça önemli bir neden olabülür:cool:[/QUOTE]
sanmıyorum abey üwwwwwwwwwwwwwwwww
dow fişi çekmeden önce dibine kadar dayıyolar bence o hesap.. bilmiiiim ben
[B]DOW fiçirlarıda dayamışlardı sabah [/B]pehhhhhhhhhhhhhhh
Ne hikmetse bu iş dayamadan olmuyor demek
dayanılan da ben oliyorum pehhhhhhhhhhhhh
acı gerçek vay arkadaşşşşş short devam *************
82300 ler mutlak SL olmak üzere xu100 için
mecburen SHORT devam
acisi 3-4 günde 5-6 bin puanlik bir keskin düşüş ile çikacak ta
o muhtemel düşüşte ben SHORT kalabilecekmiyim
en büyük korkum budur dur
[quote=seagate;427032]sanmıyorum abey üwwwwwwwwwwwwwwwww
dow fişi çekmeden önce dibine kadar dayıyolar bence o hesap.. bilmiiiim ben
[B]DOW fiçirlarıda dayamışlardı sabah [/B]pehhhhhhhhhhhhhhh
Ne hikmetse bu iş dayamadan olmuyor demek
dayanılan da ben oliyorum pehhhhhhhhhhhhh
acı gerçek vay arkadaşşşşş short devam *************[/quote]
Ağa dow da fişi çekmeden önce bizde satiş başlamiş olmasi lazım
ben eyle biliimmm
[QUOTE=kulmer;427034]Ağa dow da fişi çekmeden önce bizde satiş başlamiş olmasi lazım
ben eyle biliimmm[/QUOTE]
hee gapanışa daha var gayri dow fiçirları iyi gazladılardı...
bunlarda bide gazlama var bilmiim ben böyle dişiniyiim... bu bizimkide fırsatcı ******** ********