-
[quote=abka;99520][COLOR=red]buy:[/COLOR]
[COLOR=red]Alert(TroughBars(1,L,3)=0,0) [/COLOR]
[COLOR=red]sell:[/COLOR]
[COLOR=red]Alert(PeakBars(1,H,3)=0,0)[/COLOR]
mesela bu sistem dehset bir sistem..
hemde 5 yıllık testi daima artan egri..herzaman en diplerden alır,en tepelerden satar..ama oklar sonradan oluşur:)r[/quote]
neden sonradan oluşuyor acaba? ne kadar sonra çıkıyor OK abi?
ilk kez duyuyorum böyle bişey.
-
[QUOTE=7410;99516]aynen sn Abka..
İzliyorum sizide.O sitenin sahibi bir kaç günde bir sinyal grafiklerini yayınlıyor.Gayet iyi.Alıp kullanan kişilerde sitede yorum yapmış.Onlar da olumlu.
Ama gel gelelim anlık kullanmak bambaşka...[/QUOTE]
o yorumlara pek itibar etmeyin.kendileride yapmış olabilir.
-
[quote=SEYYAH;99525]neden sonradan oluşuyor acaba? ne kadar sonra çıkıyor OK abi?
ilk kez duyuyorum böyle bişey.[/quote]
peak throught zig zag sistemler sinyal devamlı yer değiştirir.:D
-
[QUOTE=enorton;99499]Matrikste Expert Advisor kısmında [B]"eBroker'a Sinyal Gönder"[/B] diye bir kutucuk var, buna tıklayınca otomatik al sat yapıyor mu? yoksa yine işlemi bizim mi yapmamız gerekiyor?[/QUOTE]
Bu sorunun cevabını bilen var mı?
-
-
bu mudur yani?
dün DJI +500 yaptı...biz yine nal topluyoruz...kaldı ki DJI bugün yarın ciddi satışlarla karşılaşmaya başlayabilir.boru değil 6.470 ten beri yükseliyor...
biz ne yaparız böyle bişey olursa? yerimizde sayabilir miyiz? hiç sanmıyorum.
bakalım film nasıl devam edecek?
-
[quote=VOBiX;99523]Başka bir sinyal sistemini satan kişi de kendisini sitenin sahibini tanıyan biri olarak tanıtıp siteyi savunmuştu. O sitede yazan kişilerin gerçekten müşterisi olup olmadığını bilemeyiz. Forex firmalarında ev hosting firmalarında çok rastladım. Adamalr kendi ekibinden birilerini forumalra üye yapıp kendilerini övdürüyor. Bu sebeple sorunsuz diye aldığım bir hosting paketinde çekemdiğim sıkıntı kalmadı. Ben hosting hesabını kapatıp yurtdışı bir firmaya geçtikten iki ay sonra da ffirmanın dolandırıcı olduğu olduğu serverların resetlendiği ve içinde barındırılan sitelerin kapatıldığını öğrendim. Yedekelri olanalr yüklediler olmayanların emekleri boşa gitti. Düşünsenize voborsanın yedeği olmadığını ve serverın silindiğini. Tmaamen baştan başlamk durumunda kalınacaktı. Bu yazımdan o firmanın dolandırıcı olduğu anlamı çıkartılmasın ama fake üyelerle yazılan mesajlar da olaiblme ihtimalini göz ardı etmemek lazım. Ben müdahale edilemden olumlu olumsuz tüm müşteri yorumlarını içeren platformaları daha çok severim. Olumsuz görüşe firmanın vereceği cevap ve üslup da önemlidir.
O programda dikkatimi çeken bir şey vardı o sinyallerde Close değeri kullanmıyor sanırım. Çünkü bir sinyalde sert aşağı çubuk vardı ama sinyal açılış civarından geldi sistem sinyal üretti şeklinde bir açıklama vardı. Closelu sinyaleri yakalamak zor iken Open olan sinyalleri teoriye ne ölçüde dökebiliriz. Örneğin sabah açılışları bugün en düşük 31450 görünüyor. Program sinyal verse 31450den işlem yapabilecek var mı aranızda? 09:15:01de o fiyat görülüyor. Matriks bunu algılayacak işleyecek alarm verecek. Siz alarmı duyup hesbaınzıa girip pozsiyon açacaksınız. Güniçi barlar yakalanabilir ama sabah boşlukalrda gelen sinyali yakalama ihtimali %5 bile değil.[/quote]
Tecrübelerini paylaştığın için teşşekkürler sn.Vobix
-
Kısaları kapadım az evvel, şimdi uzun denemesi içindeyim, sıkıntıdan, ama öncü al sinyaline uyarak oldu bu, birazda kısa periyodların satışı göstergelerde çok aşağılarda diyerek uzun denedim:), saygılar...
-
[QUOTE=enorton;99528]Bu sorunun cevabını bilen var mı?[/QUOTE]
MAtriksim olsa dükkan senin üüü
-
[QUOTE=enorton;99517]Evet ben de sizinle aynı fikirdeyim ve imzanızı görünce içinde bulunduğumuz güçlüler dünyası aklıma geliyor ve moralim bozuluyordu. İmzanızı kaldırmanız büyük bir nezaket örneği gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum, ne kadar büyük bir insan olduğunuz buradan belli...
Ben adaletin eninde sonunda tecelli edeceğine inanırım, bu dünyada olmasada öbür dünyada mutlaka tecelli edecektir.
Tekrar teşekkürler, beni çok mahçup ettiniz. Bu forumda bu kadar saygıdeğer insanların olduğunu görmek insanı hergeçen gün daha da mutlu ediyor...[/QUOTE]
O sizin inceliğiniz sn.Enorton. +.
-
5 taklalık sistemim jort der...
emma mena mor ana sistem su yüzeyinde
-
24.03.2009 14:59:04 *hedge fon yatırımcılarının yüzde 75'i, bu yıl fonlardan net çıkış bekliyor
-
-
ana ziestemimden korkarım ben.
ZECHİM ZONUNA KADAR FLAYTIM
-
Kısaya geçtim hadi hayırlısı...
Not: Bu gibi foruma yazdığım tüm pozisyonlar hüsranla sonuçlandı... :(
-
3 5 gerzek kurum al ver yapıp duruyo.kademelleri şişiriyolar sonra siliyolar tek yaptıkları bu
-
31725 altına sarktığımız an realize başlamış demektir,benim 60 dk lık sistem sat verir kısa vadede..
-
[quote=SEYYAH;99521]sazan ağbey,
sabahki grafında 28.375 ten yukarı 5 dalga sayıyordun.bu nedir abi?
a or 1 ? yoksa bir exp.flat c mi (bu olduğunu pek sanmıyorum).
ağbey ben sen uzun vadeli portföy falan deyince alıp yatcan sandım 1ay falan.3 gün geçti bütün malı gömdün PY nin kafasına.demekki kısa vaden 5/10 dk. tick bar da olabilir :..:
yok ağbey seninle VOB tahtasında karşılaşmayalım.ama sokakta karşılaşırsak sana çay-kayfe ne istersen ısmarlarım :p
[B]p.s.[/B] sorum arada kaynamasın ağbey!
bol kazançlar,[/quote]
Yaklaşık 2500 puan kar var. Güme gitsin istemedim. Uzun vadeli portföyün kısa vadeli boşaltımı diyelim. Tekrar yukarı gideceğine inandığım noktada belki portföy yine dolar. 60 dk'lık EW sayımı hala inandığım sayım. O sayıma göre satmamam gerekiyordu. Ancak Ew'de de en tepe ve dip hesabına gerek yok. Maximum 32.425 bekliyordum. Topige de yazdığım gibi 31.95 altı ise zayıflık sinyalimdi, 31.95'de uzun süre dolanınca sattım. Beklentim 31.5'e düşüş. (31'e kadar da devam edebilir) 30.90 altı ise sayımda bir yanlışlık olduğunu söyler.
-
Arkadaşlar vob'da 10.000 tl Altın kontratı almak istiyorum kaç LOT alış yapmalıyım?
-
[QUOTE=hexa;99543]Arkadaşlar vob'da 10.000 tl Altın kontratı almak istiyorum kaç LOT alış yapmalıyım acemiyim? Mesela vob30 da 1 lot 3000 tl oluyor bunda da hesap aynı mı?[/QUOTE]
1 altın kontratı 100gram altına denk geliyor pozsiyon büyüklüğü fiyat*100dür.
fiyat 50,000 ise 5,000TLdir. İki konbtrat almanız yeterlidir.
-
dolara noldu ..bi 1.6560 gordum sonra bırden 1.6620 ye cıktı ..foreks mı durdu o arada acaba bende
-
[quote=enorton;99539]Kısaya geçtim hadi hayırlısı...
Not: Bu gibi foruma yazdığım tüm pozisyonlar hüsranla sonuçlandı... :([/quote]
Bence bu sefer tutturdun çoğunluk yanında,
kısa devam
-
[quote=marakes;99545]dolara noldu ..bi 1.6560 gordum sonra bırden 1.6620 ye cıktı ..foreks mı durdu o arada acaba bende[/quote]
foreks durmuştur. gayet sakin hareket ediyor sabahtan beri.
hatta uyuz etti desem yeridir.
-
Bugün burada bir eksiklik var. Dün sazanın sistemi alıp yurtdışına kaçtı galiba?
piişşt element?
-
Bunlar bu gidişle spotla vadeli arasında makası sıfırlar
-
24.03.2009 15:46:11 *SOROS, "KRİZİ, PİYASALARIN KENDİ KENDİNİ DÜZELTECEĞİ SAVININ YANLIŞ OLDUĞUNU GÖSTERDİ"
Piyasayı rahat mı bıraktınız ki kendi kendine düzeltsin. Paket üstüne paket açıkladınız. Doğumgünü çocuğuna döndü piyasa. Bu akdar üstüne gelinince de sıkıldı düzelecekken daha da sinirlendi. O bağırıp çağıracaktı apğlayıp zırlayacaktı baktı paket veren veren yok kendi kendine susacaktı. Siz paket verdikçe ağlamaya devam ediyor işte.
-
[B]15:45
[/B]ABD tarafında satış bir miktar daha devam edecek gibi, bu bağlamda nisan vadede short pozisyon açılabilir. Ancak nisan vade ile spot endeks arasındaki farkın korunuyor olması rahatsız edici. Çok kısa sürede 24.000-25.500 yükselişini gerçekleştiren piyasanın bu farkı biraz olsun kapatma gayreti içinde olması beklenirdi. Dolayısıyla short pozisyon açmaktan ziyade, dip olarak görülen yerlerden long denemek daha mantıklı ya da daha güvenli olabilir. 31.500 seviyelerine sarkma halinde açılacak long pozisyonlar için stop 31.250 olarak alınabilir.
-
[quote=MMO;99546]Bence bu sefer tutturdun çoğunluk yanında,
kısa devam[/quote]
kısalama konusunda beni en çok düşündüren şey şu "çoğunluk" kelimesi zaten.
:cool:
31.750 long!
-
-
ah ana ziestem vah ana ziestem.. koydun beni yalnız. Hiçmi sevmezsin be zalim ziestem neden beni atıverdin hep üstünden
-
750 kısaları 950'den kapadım kertenkele gibi kuyruğu bıraktık.Pardon kertilenkele gibi!:..:
-
[quote=unlimitted;99552]kısalama konusunda beni en çok düşündüren şey şu "çoğunluk" kelimesi zaten.
:cool:
31.750 long![/quote]
32.000 flat!
-
açık pozisyon değişimini matrikste grafik olarak görebilir miyiz?
-
[QUOTE=enorton;99539]Kısaya geçtim hadi hayırlısı...
Not: Bu gibi foruma yazdığım tüm pozisyonlar hüsranla sonuçlandı... :([/QUOTE]
[QUOTE=MMO;99546]Bence bu sefer tutturdun çoğunluk yanında,
kısa devam[/QUOTE]
Tarih tekerrür edecek galiba, bu sefer de aynısı olursa bundan sonra pozisyon yazmayacağım...
(Zaten denemek için yazmıştım) :D
-
-
[QUOTE=enorton;99558]Tarih tekerrür edecek galiba, bu sefer de aynısı olursa bundan sonra pozisyon yazmayacağım...
(Zaten denemek için yazmıştım) :D[/QUOTE]
bak şindi durum ne biliyormusun.
Pozisyonları sınıflandıralım...
1-Buraya yazılan pozisyon eminim en güvenilerek alınan pozisyon.
2-Buraya yazmadığımız pozisyon güvensiz alınan pozisyon..
SONUÇ:
Genelde herkesin güvenini kazanmış pozisyon kazandır[B]ma[/B]yor.. Psikolojiye ters fekat mena mor atmasyon olmayan teknik alınan pozisyonlar genelde kazanır emma mena mor buraya yazmaya cesaret edemeyiz YEAP..
-
[URL="http://img19.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1x.jpg]"][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/5047/screenhunter1x.jpg[/IMG][/URL]
Abka senin 15 dk taş gibi duruyor maşallah.+.
-
son hareket 700 altının fake olduğunu düşündürsede 625 - 32 bin sıçramasıda fake olabilir..?
epey kısa kalan olduğu için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir yukardan kapattırmak için..
-
31500 gormezse geceye kısa giricem
-
spota verdiler ama fekat vadeli makası kullanıyor...yatacak yerin yok PY...git bankamatiklerin içinde yat PY...
makas iyice eridi.