[quote=kertenkele99;280635]çapa hastanesine yakın yerde oturuyorum elektrik yeni geldi üüü tedaşı tebrik ediyorum .dng[/quote]
Teprik ederim+.+.+.+.
Printable View
[quote=kertenkele99;280635]çapa hastanesine yakın yerde oturuyorum elektrik yeni geldi üüü tedaşı tebrik ediyorum .dng[/quote]
Teprik ederim+.+.+.+.
ben araları sayamıyorum .. üüüüüü
gerisini siz doldurun anladınız siz onu...+.+.:):):dü:
[IMG]http://666kb.com/i/blweug7pwndtgx9q7.jpg[/IMG]
[quote=temese;280630]Ve işte tam da o günlerde
bugüne kadar görülmüş en güzel ralli/şelale başlayacak:)[/quote]
[quote=halojen;280634]abi şunu gördüm.... ne zaman trade'lerimizden memnun olmasak ve sistem parametreleriyle oynamaya kalksak, mutlaka piyasa pişman ediyor...
büyük bir hareket/trend yakın....[/quote]
evet abiler bence de haklısınız,
trend yaklaşıyor...:)
[QUOTE=Strategist;280631]Full mekanik bir sistem mi, yoksa hangi sinyale uyacağını, nerede çıkacağını vs. sen mi seçiyorsun? Mekanik bir sistemse son aylardaki getiri eğrisini gösterebilir misin?[/QUOTE]
mekanik..testini yapamıyom..saat 17;33 de flatliyom..sondakika riski olmasın diye..sabah ilk ok ile poz. alıyom..mesela dün al kapatmışsa ,sabah pozisyon için tekrar al oku bekliyom..(peşpeşe al -sat oku veren cinsten)..
p.tesi net 300,salı net 325 puan kar..şimdilik -100 puan..
kaldıraç gercekten çok fazla olunca 300 puan,,, benim eski sistemin 1.200 puanına denk geliyor..
[quote=saraylı;280629]eyvallah abi fark burda demek ki,:..:
çok soru soran fazla zahmet veriyo,:D
fiyat katlayarak gider di mi abim,:..:
haklısın valla...:cool::yü:[/quote]
he abi 1 soruda kavramaya çalış olayı ne ikincisini soruyon demi ama üvvvvv :..:
bu pazarlama stratejisinin patentini mi alsam.
yaw patent dedim de. dragons den türkiye'ye katılabilirim aakidişlee... olayı bence dragonsla sınırlamayalım siz de katılın benim göstergelere.
-selamün aleyküm ferit abi, ali abi, yılmaz abi, aziz abi.
-aleyküm selam
-sizden yeni geliştirmekte olduğum mekanik sistemin %10'u karşılığında 8 trilyon talep ediyorum.
-(hep bir ağızdan) vay *.*
-he abi, şöyle ki (burada getirilen laptop açılıp repaint sistem gösterilir)
ne diyonuz abi, deli para vurak mı?
-he vurak. [B]limitsiz[/B] vuralım :D:D:D
[QUOTE=saraylı;280641]evet abiler bence de haklısınız,
trend yaklaşıyor...:)[/QUOTE]
bu gidişle eylül'e kalmaz abi, referanduma trendli gireriz.. sonucunu biliyorlar şimdiden....:)
[quote=Jean_Luc_Godard;280639]ben araları sayamıyorum .. üüüüüü
gerisini siz doldurun anladınız siz onu...+.+.:):):dü:
[IMG]http://666kb.com/i/blweug7pwndtgx9q7.jpg[/IMG][/quote]
Biz saydırıyoruz (Palaya) merak etme sen :..:
[quote=sovalye;280627]daytrading iyi ama ben psikolojimden dolayı beceremiyorum. ama hayatta hiçbirşeyin garantisi olmadığı gibi malesef daytradingin de garantisi yok ben zaten 3 vadede trade ediyorum, en fazla iflas ederim o da hayatın bir parçası...[/quote]
Allah muhafaza etsin ,
iflas etme abim,
doğru hiç bişinin garantisi yok hakkaten,
ama daytrade sanki gece pozu olmadığından biraz daha iflasa dayanıklı gibi ,
ya da bana öle geliyor...:rolleyes:;)
[quote=saraylı;280641]
trend yaklaşıyor...:)[/quote]
Aylardır yaklaşıyor, yolunu falan mı kaybetti acaba.. ::: El biriliğiyle bir navigasyon cihazı falan alıp hediye mi etsek ne yapsak? :..:
Ama na şuraya yazıyorum, bugün şelale şelale diye bekleyen KY o şelale geldiğinde daha ilk günden tepki yakalayacağım diye long'a geçer. Kendimden biliyorum... :)
Financial Times gazetesi bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin tarihindeki en büyük silah satışlarından birinin gerçekleşmek üzere olduğunu duyurdu.
Gazeteye konuşan Kongre kaynakları, Suudi Arabistan'a yaklaşık 60 milyar dolar değerinde silah satılmasını öngören anlaşmanın, Amerikan Kongresi'nden fazla bir itirazla karşılaşmadan geçmesinin beklendiğini söylüyor.
------
para bitince arabistana bişiler satıyolar ne güzel taktik :D banka batiyii arapları çaarın sermaye getirsinler pehhhhhhh
[quote=abka;280642]mekanik..testini yapamıyom..saat 17;33 de flatliyom..sondakika riski olmasın diye..sabah ilk ok ile poz. alıyom..mesela dün al kapatmışsa ,sabah pozisyon için tekrar al oku bekliyom..(peşpeşe al -sat oku veren cinsten)..
p.tesi net 300,salı net 325 puan kar..şimdilik -100 puan..
kaldıraç gercekten çok fazla olunca 300 puan,,, benim eski sistemin 1.200 puanına denk geliyor..[/quote]
Ben bugüne kadar doğru dürüst para kazandıran full mekanik bir daytrading sistemi yazabilmiş değilim. Bana trendlerin içindeki sabah gap'lerini almadan mekanik olarak para kazanılamıyor gibi geliyor. Başarabilen biri bir ekran görüntüsü atsa da motive olsam...
[quote=Strategist;280649]Aylardır yaklaşıyor, yolunu falan mı kaybetti acaba.. ::: El biriliğiyle bir navigasyon cihazı falan alıp hediye mi etsek ne yapsak? :..:
[B]Ama na şuraya yazıyorum, bugün şelale şelale diye bekleyen KY o şelale geldiğinde daha ilk günden tepki yakalayacağım diye long'a geçer. Kendimden biliyorum...[/B] :)[/quote]
son derece doğru ve bugüne kadar doğruluğu en çok kanıtlanan tespittir.:)
%100 katılıyorum.